Meddig engedik még?

 • Sziasztok!


  Tisztelt GMek meddig engeditek még Rykusen szándékosan szétverje a boltokat kék map1n? Napi szinten csinálja mert ezzel szórakozik! Direkt körbe szaladt a tábornokkal map1n úgy hogy minden boltot leverjen! Képért katt a linkre! kepkuldes.com

 • Szia  Sisko8208 !

  Ezt a problémát érdemesebb Jegyrendszeren keresztül jelenteni a Játék Csapatnak, akik majd megvizsgálják az ügyet, és valószínűleg elbírálják azt. A felháborodásod teljesen jogos, ugyanis mindenkit zavar, hogy boltot sem lehet nézegetni már sehol szinte, mert jön a csete-paté.<X

 • Sziasztok!


  A körön belül biztonságban van a bolt. A játékban bent levő dolgokat szerintem nem tilos használni. Épp elég unalmas a játék, ha még feljelentgetjük a másikat, mert valami váratlant csinál, csak még szürkébbek a játékórák. Ha nem tetszik valami odébb megyek, de elviselem. Ne legyetek már ilyen hópihék!

 • Mondhatnán azt, hogy 5 CH van map1-map2-vel védett körrel, miért nem használjátok ki őket, miért kell körön kivül rakni?.

  Steel vagy mi a neve, a sárga ninja, szintén az emlitett céh tagja, manapság minden éjszakát kihasználva körbejár 1-2 bossal kék map1-en boltokat leölni.

  A legviccesebb az, mikor magát a hidra árusokat verik le bossokkal :D

  Egyébként ez a bosspazarlás csak itteni divat, megnézel más szervereket ilyen nincs, hogy pl. a bosziból eldobják azt a többtizmillió yangos dropot mások megkárositása érdekében. Talán egyszer megélik azt, hogy felfogják ép ésszel, ha boltolsz de nem játszol, azért is kapod a sárga csekket hó végén.

 • A körön belül biztonságban van a bolt.

  Igen, teljesen igazad van. Annyiban, hogy ott biztonságban van a bolt. DE! Gondold már végig, hogy azok, akik mondjuk nem költenek a játékra még annyi pénzt sem, hogy a kereskedő üveget megvegyék, hanem csak járják a MAP-ot, mekkora izgalom lehet ott végig nézni a boltot abba a (valljuk be) nem nagy körben.

  Épp elég unalmas a játék, ha még feljelentgetjük a másikat,

  Nem akarom kiforgatni a szavaid, de azért nehogy már lenyeljünk mindent. Van egy szabályzat, amit be kell tartani. Ha azt bezony valaki megszegi, akkor joggal lehet az illetőt "feljelentgetni", és ezt meg is kell tenni, ha egy GM esetleg nem veszi észre. (Nem véletlenül van ennek külön részlege is a Jegyrendszeren...

  Egyébként ez a bosspazarlás csak itteni divat

  Épp ugyanezt akartam írni én is. Más országokban nem divat tönkretenni a boltolást, de igazából mindegy is... Itt egy így van rendjén...:)

 • Az a 150-200 bolt ami kint szokott lenni kék map1en azért nem férne el abba a "védett zonába" a körbe ... nem lehetne már sétálni a boltok közt hogy nézd meg miket adnak el...

  De viszont meg lehetne állitani ezt a bolt ölés hülyeséget ha az a 2-3 játékos aki ezt csinálja minden éjjel bant kap .


  Vagy még egy opció az lenne hogy boltokat ne tudja már támadni semmi mob/játékos de ezt már a GF nek kell kérni.

 • ha az a 2-3 játékos aki ezt csinálja minden éjjel bant kap

  A Játék Csapat dönt erről. Azonban ezt nem fogják megtenni, mert van egy szabályzat, amit nekik is be kell azért tartani. Nem várható el, hogy na majd fellépnek a GA-k minden este, és akkor programszerűen banolják a Kiss Pistát, meg a Nagy Zsuzsit. Ez így kivitelezhetetlen. És nem is kellenek ők. Csak szimplán normális emberi kommunikáció kéne. Meg kéne mondani, hogy figyelj már ide, te, ne itt járjál körbe a moboddal, hanem pattanj egy másik CH-ra, és ott élvezd a játékod. Csak hát a szép szóból sem ért ugye mindenki.:thumbup:

  ne tudja már támadni semmi mob/játékos

  Tök egyszerű a forgatókönyv. Irány IDE, és nyiss egy threadet. Még támogatni is fogom.

 • Úgy gondolom, a téma a jelenlegi 20.5 promó miatt értelmét vesztette.

  Ezentúl nem lesz már bolt ölés :)


  Témát zártam.

  Ha még valakiben benne maradt ezzel kapcsolatban valami, jelezze a moderátoroknak, és kinyitják.

  Dreamy

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

  🎃 🦇 🎃

 • dreamy

  Closed the thread.