Csapat által szervezett eventek - Kibeszélő

• Hali.

Most ne haragudjatok már de kit érdekel egy dt-s vagy esetleg egy arató fesztiválos event? Decemberbe lesznek jó eventek? Elég viccesnek tartom hogy egy évben egyszer van normális event. Fradi bl-be jutott, a régi csapat csinálná a foci eventet, amiből eshet legalább valami normális dolog is. Ezt a YutNuri vagy milyen eventet kidobhatnák a kukába, mert semmi értelme. Legyen kevés event ,de legalább minőségi lenne.

• A kritizált eventek egyikét sem a helyi csapatok rendezik, hanem központi szervezésűek. Mint a foci event is, amit korábbi csapatok se indítottak el soha ha a Fradinak épp jobban ment.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• Ebben az egyben most Dalvin mellé állok. Azok nem csapat által szervezett eventek, így azt itt kibeszélni sem érdemes. Annyi szent, hogy nyilván az nem várható el, hogyha:

a Fradinak épp jobban ment

... akkor kapjunk egy DT eventet, mert ilyen alapon bármely hazai focicsapat sikerekor lehetne egy event a világ összes országában, ahol Metin2 van.:)

• Sziasztok kedves Team!

A legnagyobb tisztelettel kérdem, hogy ez a mai "Főszörnyek teadélutánja" mégis mi a búbánatos kutyafüle volt? Azzal kezdődött, hogy kaptunk pár wubbát, rakshasát, martyaxwart, amit egyébként megjegyzek, hogy alapból nem üti senki csak néha egy-egy unott játékos odatéved 90-es mapon, 0-24-be ott aszalódnak a napon ezen bossok. Később mondhatni rákapcsoltatok, mert már lealacsonyodtunk láng királyra, tigrisre, 9farkúra, stb...

Valószinűleg nem ti szabjátok meg, hogy miféle bosst idézhettek, hanem a GF, de én a helyetekben egy ilyen eventet elsunnyognék és inkább leraknék pár smaragd, rubin és társai erezetet.

Sokkal élvezhetőbb lenne a runos bossokat ledobálni, min pl. razador, nemere, bagjanamu, thrym, sárkány, pók bárónő, stb...

Most úgyis bugos a sárkány, lehetne rajta rágódni :)

Ez a véleményem, mindenesetre köszönjük az eventet, elcsiptem 2-3 wubbát :)

• A legnagyobb tisztelettel kérdem, hogy ez a mai "Főszörnyek teadélutánja" mégis mi a búbánatos kutyafüle volt?

Kicsit megkésve, de jelezve egy apróságot. Nem, nem fogom ismételni azt, hogy milyen bossból mennyi volt, mert nyilván ha megjelenik egy team tag, elmondja, hogy a maximális mennyiség lett leidézve. Speciel ez engem nem érdekel. A snassz része a dolognak: "Az event CH4-en lesz" - majd 10 percre az event kezdő időpontjától számítva jön a szerver üzenet, hogy "Bocsi, technikai malőr, CH1-en tala..." Ami amúgy vicces, mert persze a játékosok mit kezdtek el egyből írni? Azt, hogy akkor 10 perccel tovább is fog tartani? Amire válasz már nem érkezett, mert direkt figyeltem a chatet, és a végén sem volt könnyes búcsú, pedig tényleg vártam rá. Összességében ez a főszörnyes event ratyi volt, helyette egy 6 kovácsolási lehetőséges DT event többet ért volna.

• De valami érintett magyarázza már el nekem mert nem tudom vizuálni a "technikai okokat" amiért ch4 helyett lesz ch1 ezt úgy tudnám elképzelni, hogy "bocs ch1-re léptem be de már sz**om le ch1-en lesz srácok", csak ezt nem irják ki hivásba szó szerint :) Nem hiszem hogy nagyon tévednék, mert egy ilyen minőségi csapat által szervezett event után elég világos, hogy a csapatot sem nagyon érdekelte ez a "kedveskedés" a játékosok felé.

*figyelmeztetve ~ Perculia

• A létszám nem a játékosok hibája, inkorrektnek tartom az ezzel való élcelődést. Értékelünk, elfogadunk, beletörődünk, alkalmazkodunk... Jött a mondat ch1-ről. Elfogadtuk, átléptünk. De ebbe nem tartozik bele, hogy kitörő örömmel tettük. Mert mikor átléptem ch1 orkokra, már le volt idézve és le is volt ölve a bossok többsége. Pedig az event kezdete előtt beléptem, és az üzenetre azonnal váltottam. Ergo, vagy valakik már tudtak a malőrről és eleve ott várták, vagy csak jó időben voltak jó helyen, ki ki döntse el maga. Az viszont biztos, hogy valami nem volt rendben az idézés körül sem. Több "szigetet" végigfutva, elég sok játékossal találkozva, beszélve, mind ugyanazt tapasztaltuk: kevés a mob. Nem hinném, hogy mindenki titkon összebeszélt volna másikkal, hogy ezt érezze. Az ez előtti boss idézésen is részt vettem, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. És most csak orkokról tudok nyilatkozni, a többi mapot értékelje más.

Köszönöm!

• Azt gondolom, hogy értelmes emberek vagyunk. Ha más megfogalmazza ugyanazt, amit én, nem értem, miért kell azt eltűntetni. Úgy látom, izgalmas a buli. Látjátok? Más is állítja, amit én. NEM A MI HIBÁNK, és NEM A MI GONDUNK, hogy mennyi az annyi. Az, hogy 4 team tag képviseli a Játék Csapatot, még nem a Játékosok problémája kell, hogy legyen. Ugyanezt tapasztaltam Orkföldön, teljesen alátámasztalak. Mire odaértem, 2 db főorkkal találkoztam. Az a probléma, és ezt tényleg nagyon erősen gondolom, hogy nem fog meghunyászkodni senki sem csak azért, hogy másoknak jó legyen. Az, hogy most valami indokolatlanul el lett süllyesztve, még nem azt jelenti, hogy mások nem hallottak/láttak furcsaságokat. A kérdést feldobom: ellenem irányul ez a kiváltság, hogy az általam nyitott threadet többször átmoderálgatják, avagy sem? Ellenem nem kell, hogy irányuljon semmi, pontosan látszott az eventen az, ami jellemző is, hogy gagyi volt. Ennyi, és pont. Nincs mit ezen szépíteni. Sok volt a furcsaság körülötte, ahogyan minden körül. És ennek hangot fog adni más is, ha engem "eltesztek láb alól". Csak persze először gondolkodni kéne, hogy megéri-e ez a lépés.

• Kezdtem aggódni, hogy a korábbi negatív hullámok hova is tűntek az éterben, de úgy látom meglett, így egyensúly adódott az univerzumban, megnyugodtam.

Minden Főszörny teadélután alkalmával ugyan annyi mob kerül megidézésre. Mindíg. Ezen sem egy évvel ezelőtt, sem a legutóbbi alkalommal nem lett változtatva, mivel ennyi az annyi. Az, hogy konteókat gyártotok, annak semmi értelme sincs, és egyenesen sértőnek is tartom, hogy ilyen megfordul bárkiben is egyáltalán. Az event meg lett tartva, időben lett elkezdve, és ismétlem, ugyan annyi mob került megidézésre. Az, hogy technikai okok végett nem a meghirdetett ch-n, nem értem, hogy miért kell felakadni, vagy bűnöst keresni. Nem gondolnám, hogy bárkinek is leesett a gyűrű az ujjáról, hogy ch-t kellett váltania. (Mellékesen, itt megjegyezném, hogy pár percre rá lett jelezve, rendszerüzenetben, hogy sajnos másik ch lesz.) Ha nem szeretnétek ilyen eventet többet, lehet jelezni kultúrált módon is, és többet akkor nem készítünk ilyet, viszont az vegyétek bele, hogy sok játékosnak a küldetés teljesítésre ez az egy lehetősége van, hogy bossokat öljön.

Értékelni tudnám, ha nem provokálnátok egymást folyamatosan, feleslegesen.

sirmusrsig.jpg

Sig by: IsidarMithrim

• Köszönjük szépen Sirmium a választ, es elnézest a hibáztatásért.

A threadet a témanyító (aki ÉN vagyok) kérésére kérem ZÁRNI.

Üdvözlettel:

Praxina

• A téma még mindig a belső szabályzat szerint lesz zárva, nem kérésre.

Biztosan félreértettél valamit, hiszen csak a Kereskedelmi részlegen tudsz témazárást kérni.

További jó fórumozást! :)

ub001.png

percu.jpg

facebook_icon_1.png

• Azt hiszem kezdem sejteni miért is van leülve a legtöbb fórumos téma. :) Bár szívesen tartanék neked egy közvéleménykutatást ki hogy élte meg a legutóbbi bosseventet, de látva a erős reagálásod inkább ejtem a témát. Lehet, hogy számokban valahol megvolt az idézés, de mi játékosok egyszerűen nem úgy éreztük. (tisztelet a kivételnek) No sebaj, még véletlenül sem szeretném megfosztani a közösséget az eventtől, mert ettől eltekintve sokan várjuk és szeretjük. Csupán reméltem bizonyos dolgokat, de valami nem változik. Mély tisztelettel én is kihátrálok a témából, köszönöm a válaszokat.