A következő nagy frissítés felvezetése - kibeszélő (20.4 verzió)

• Ha, már kérdeztétek, megtaláltam, Hol lehet. befizetni.

Map1 Gondok, De csak, a Céhszámlához hozzáférők, vagy a vezető. Én, hozzáférnék, a Céhszámlához, még sem engedi, befizetni. ilyenkor mi van?

Be kell rakni bankba 5 millát amit utána levon egyből

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Egyből buggal kezdődik(a lélekkő+t)nem engedi olvasni.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, csupa hiba megint..

már negyedjére próbálom megnyitni a boltom

Akár hova megyek lehal kari újra eledésen elsőnek csak feje látszódik karinak.

Mod megjegyzés:

Sziasztok,

mint minden egyes nagy frissnél, így most is megkérlek benneteket, hogy amennyiben hibát észleltek, a hibajelentések részen nyissatok témát (minden hibának külön!).

Természetesen beszélgetni itt lehet róla, de a hibajelentések rész az, ahol külön-külön jelezni kellene ezeket.

(Ha már van témája, akkor nem kell újabbat nyitni egyik hibának sem.)

Előre is köszönöm az együttműködést!

Dreamy

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nem túl gyakran fordult elő a fejlesztőknél, hogy ha új tartalmat hoztak létre, akkor ne rontottak el volna a következő mozdulattal egy régit.. nem leverhetetlen az újított hidra, de hogy nazar nélkül nem sokan fogják farmolni az biztos, mert a drop az persze ugyanaz maradt.. sokkal szimpatikusabb lenne, ha nem kötnének minden egyes új dolgot a hidra leveréséhez, hanem csak külön beraknák mint elérhető map, vagy más új bosst verjünk le hozzá esetleg, hisz egy csomó helyen van még potyára beállított portál a játékban, ami nem visz sehova. Ráadásul az új mapon a vegyi sem működött tegnap, nem tudom azóta javították-e, de gyakorlatilag ha valaki nem elixírrel megy be, akkor el kell nyomni pluszba hidra gyűrű teleportokat csak azért, hogy kimenjen potiért.

Ettől eltekintve első ránézésre vannak szimpatikus dolgok az új mapokon, tetszik hogy esik rajta mindenféle erőszilánk és talizmán, és nem runos ládából kell nyitni kis eséllyel sok kacat mellett. A napi 1 wonos céhtelek ár viszont elég abszurd, nagyon sok dolgot újra át kéne gondolniuk és esetleg a játékosbázis véleményét is kikérni, ha már azokon élnek és nem kicseszni velük és lehúzni a bőrt ahol csak tudják. Eleve nem látom a logikát abban, hogy felerősítik a dolgokat ezzel csapatmunkára késztetve az embereket, ugyanakkor az egyik run egyszemélyes..

Ja és feltétlen fontos újítás, hogy a vegyire már nem elég 1x rámenni, hanem külön a boltnyitás funkciót is kiválasszam, és időfogó vételnél megerősíteni, hogy biztos meg akarom-e venni, mert valószínű véletlen kattintanék rá egyébként..

• Sziasztok!, még mielőtt, itt megköveztek, Leiírok, pár dolgot, amit tudok, és, felteszek pár kérdést,

Ami tudunk:

1. A Céhtelket, bérelni, kell, tehát, naponta 5 000 000 yangot kell fizetni, a gondoknál.

Most jönnek, a kérdések:

1.1: Mi van ha két- három napig nem fizetek, vissza lehet hozni, 9 napra, vagy sem?

1.2.: A Céh számla kérdése. Ha van a számlán, elég yang 1 napnál, levonja, vagy nem törődik vele. Vagy, nem is nézi a Céh számlát.

1.3.: Valaki, kibeszélőben azt írta, elég céhszámlára fizetni. A mi céhünk, lv. 22 és külön opció, a fizetés. Aki, azt írta, butaságot irt, vagy, Más a 20-as és a 20+ Céhek, kezelése?

2. Ha, nem hosszabbítunk, a céhraktárból, minden elveszik.

3. Hosszabbítani, Csak a Vezető, vagy a Céhszámlához hozzáférő játékos tud.

És, itt jeleznék, 1 hibát. Hogy a fenébe lehet, hogy két karakterrel, vagyok, benn, 1 Céhben. (Külön fiók). Mindkét karakter, Céhen belüli rangja azonos. Az egyik 73, a másik 92 A 92-es Karival, tudok, bérletet fizetni, a 72-essel, nem. Pedig, a Céhszámlához hozzáfér. Van, valami, szintkorlát, vagy játékidő, vagy valami? Amiről, nem tudok, vagy simán, Hibás, a rendszer?

Megvan, a hiba.

A Hosszabbítási, hiba üzit, egészítsétek, ki, azzal, Hogy Céhbank, hozzáférés, és Bajtárs.

A többi kérdést, meg át lehetne, tenni, kibeszélő.

És, bocsánatot, kérek. Amiért felmerült a kérdés, ha a hiba üzenetben, benne lett volna a bajtárs szó, kiosztom, magamnak. De, így értetlenül, néztem.

Nem akartam, plusz melót, nektek. De, nem értettem, miért.

Téma törölhető.

Postokat és a témákat összevontam. Dreamy

Köszönöm, Elnézést a plusz munkáért, de nem volt leírva, sehol.

A hozzászólásokat összevontam. Dreamy

Edited once, last by Kagagi ().

• Ráadásul az új mapon a vegyi sem működött tegnap, nem tudom azóta javították-e

A küldetéseket kellene megnézned :)

Az odafele úton nagy bajban levő falusiakat találtok – és a teljesen elpusztított falujukat. Meg kell mentenetek a falusiakat, és segíteni nekik az újjáépítésben. Szolgálataikkal és tárgyakkal fognak megjutalmazni titeket. Időközben talán megtudhattok némi információt a Sárkánykirálynőről, aki a falu felett repült el...

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Amit a céhtelekbe fektettem másfél éve (akkor még nem 100k volt 200db törzs) azt ki és mikor kompenzálja? Megint a kis céhek szívnak az értelmetlen újítással. Egy év alatt többmint 18wont nem hiszem, hogy sokan beletesznek azért, hogy más tudjon kohózni. Újabb öngól a gf részéről amivel megint csak játékost veszíthetnek.

• A frissítés céhes része , nem igazán tetszik . Összevonáskor elvették a telket visszakapta a céh mert kisorsolták közben másik céhekben is jártunk , bevasároltuk magunkat ujra a telkünkre, a sok munka mellett keveset vagyunk , de ha már fizettem a telekért és ujra kisorsolták map 1 re mert 2015ben nekünk már ott volt a telkünk , akkor a saját helyünkért miért fizessünk újra??? Ha házat veszek ott se kell bérleti díjjat fizetni ha mar kifizettem, akik a szintközép osztályban vannak vagy éppen kezdők egy ilyen napi 5m yang a telekért elveszi a kedvüket, azért tolom bele a sok yangot hogy felhuzzam és tehessek a fegyverembe optokat , erre most a GF még meg is uzsoráztat a saját telkemen. Lassan majd a karijaink után is fizethetünk hogy nehogy bannoljanak minket. Lehet azért teszik mert csökkent a profit és úgy gondolják majd így jobban veszük a tárgypiacos yangot a féltett telkeink miatt vagy azért hogy yangot farmolhassunk a telek fenntartására , nem tudom. Szerintem ez a döntésük nem korrekt azokkal a játékosokkal szemben akik akár egy évtizede kitartnak a játék mellett.

A szint emelés és az új játékterek a leirás alapján tetszenek , bár nem látom mivel lenne könnyebb oda eljutni , valószínűleg csak ha mélyen a zsebeinkbe nyúlúnk. Én nyár elején a munka mellett az esti fejlesztési sikertelenségi ráta miatt is döntöttem úgy hogy kell egy kis szünet. Remélem az uj dolgok bekerülésével a régebbiek megszerzése , elérése némileg könnyebb lesz.

Tetszik a 9. Skill bevezetése és hogy a 120as játékosok végre a monoton malomból új célok felé törekedhetnek. Örülnék egy részletesebb kidolgozottabb leírásnak az újításokkal kapcsolatban, mert az információ morzsák amelyek megint csak némi rálátást adnak , nem inspirálnak eléggé. Olyan ez mintha sötétben probálnánk egy pallón a szakdék fölött átjutni, mert ugy látom rossz döntesekkel itt is könnyen a gödőr aljára kerülhetünk.

Ezt az új kesztyűsrendszert például egyáltalán nem értem, de tetszik az adatlapok megreformálás :)

Remélem ha az üres aktív tulajok nélküli telkek törlődtek ezt a lehúzós rendszert ki veszik :D

Szép estét és jó játékot minden jatékos társamnak !

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Nem kell mindig.

Minden alkalommal be kell fejeznem a Hajó megvédése küldetést?

Hidra gyűrűt is használhatsz, hogy eljuss a kikötőbe.

Érdemes olvasgatni a témákat az új dolgokkal kapcsolatban:

Conquerors of Yohara (Yohara hódítói) – Mutatjuk az újdonságokat

Útmutatók a 20.4 verzióhoz

20.4 verzió GYIK

https://hu-wiki.metin2.gamefor….php/Conquerors_of_Yohara

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Én arra lennék kiváncsi ügy eddig kitérést adott most újítás oda esély a nyilakelkerülésére erről is volt szó vagy csak ez is bug lett

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• A frissítés céh telkes újdonságai nagyon nem nyerték el a tetszésemet.

Nagy nehezen összeszedtünk annyi pénzt amiből meg tudtunk venni egy telket és szerencsénkre pont volt 1 db eladó daeyamin. A céh telek része érdekelt annyira a játékban hogy az újrakezdésem nem ment le 2 hét alatt, hanem maradtam tovább. Felépítettünk 3 épületet, de közben kifogytunk a pénzből. De most újra gyűjteni akartam a telek díszítésére és építésére, ami KK-k és kohók eladásával nem megy túl gyorsan. Erre bejön a frissítés ami kicsit kiakasztott. Eddig összesen hozott 9m-et a telek több hónap alatt, ami a mostani rendszernél még csak 2 napot sem fedez. Így nem éri meg fent tartani a telket. Nem is a haszon miatt érdekelt ez annyira, de ennyi plusz bevételt nem tudok összehozni, hogy ezt a "feature"-nek nevezett elszomorító újítást ki tudjam fizetni. Köszi GF.

• Erre csak azt mondom, hogy nem kellett volna 1 embernek felvásárolnia 3-5 telket. Jól is teszi a GF, hogy megadóztatja a kapzsi embereket. Fizessenek vagy oszlassák. Respect!

rB8KHTB.gif

• Mi a céh telek adó?

A céh telek fenntartási költségéért minden nap egy Wont kell fizetni. Amennyiben az összeg 9 napon belül nem kerül befizetésre, a céh elveszíti a telket, és minden tárgyat, ami a raktárban volt. Ebben az esetben ne felejtsd el kivenni a raktárból a tárgyakat. Céh telek adó a régi kontinensen is be lesz vezetve. Azonban ott csak 5kk yangba kerül majd a fenntartási költség.

Új kontin: 1w/nap!!!!!!!!!!!!!!

Régi 5m/nap.

A Dong Gwang síkságon új céhterületeket találhattok. Néhány épület csak itt építhető fel, melyekre szükségetek lesz olyan új funkciók használata során, mint például a jadit érc finomítása.

El lehet gondolkodni, játszogatunk az új kontinensen, de majd az új érceket (amit hiába dobáltok érként, és kapáltok, mint a bajnok) hol fogjuk megolvasztani?

Melyik lesz az a céh, aki napi 1wont áldoz....

A valóban inaktív céhek eltűnnek, ez jó dolog, de... régi kontinensen és Daeyamiban (vagy a többi grófságokban), vannak olyanok, mint _Kira_ céhe, hogy újak, szeretnék.... vannak akik, mint Balizs1 régi, megvan neki, felnéz néha a játékba, mégha ő maga nem is aktív, de egy emlék, és hasznára van másoknak a felépített fullos telkével. (haszon ami bejön ezekből szinte 0), aztán vannak a 1, 2 személyes céhtelkesek, akik mert áldoztak rá, akarták, megcsinálták, becsülettel felépítették ---- nos nekik mindannyiuknak az 5m/nap (és mondjuk mert se nem robotok, se nem munkanélküliek, csak hobbijátékosok) igenis rohadt sok kiadás.... Lehet ezen nevetni, de ők nyilván nem 0-24-ben élnek a metinen.... és egy játéknak nem is kellene erről szóljon.

Természetesen egy nagy céh, ahol van 30-40 aktív tag, röhög ezen, hisz ott 1 ember csak havi 1x ad ki 5m-t.

Én azt mondom, napi 500 ezer yangban kiegyeznék.... a kecske is meg a káposzta is..... de sok céhnél, még 15m sem jön be havonta, hogy maga a telek fedezze a napi bérletet....

Lehetőség lehetne még: megemelni a kohózás után kapott yangot. Ami ugye szintén fillérek, még Daeyamiban is. Kovácsot meg arra fele kevesen használnak, kényelmesebb map1.

Mi lesz ennek a vonzata?

Előbb utóbb eltűnnek a felépített céhtelkek, és újabbakat sem fognak építeni, mert egyszerűen deficites. Eddig némi nyereségről szólt, ha telked van, már nem.

Nem lesz hol kohózz, illetve majd rá kell dobálj mindenfélét egy alkisra, mert nem lesz mindből....

Elég sarcot fizettünk be a szintekre (adomány), hisz ha azzal nem haladunk, ugye bizonyos funkciók nem elérhetőek.

Bevallom azt hittem özönleni fognak az ezt ellenző hozzászólások, de úgy látszik itt minden mindegy...

Akkor majd 1-2 hónap múlva visszanézünk mi lett, csak az már nehogy későn legyen ahhoz, hogy esetleg változást érjünk el valamilyen formában.....

(bocs, ha kicsit csapongtak a gondolataim)

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok!

Bár engem már nem érint ez a céh telkes dolog. Viszont elgondolkodtató mi is evvel a cél,vagy kiknek is jó ez?

Érdemes kicsit gondolkodni rajta,minden dolog ami valakiknek rossz, az bizony van akinek jó, és épp hasznot húz belőle!

De lehetne itt a jól ismert hegylakó című film mottóját is mondani: "A végén csak egy maradhat"

Üdv.: fincsi

• Ne aggódjatok, hamarosan jön az Ércek kereke és meg lesz oldva minden :thumbsup:.

Tombola is szórta az érceket, ahogy a potit, arról is fog csurranni cseppenni, remélhetőleg az újak is, akár szerencspénzért 37-39 és 40 pontért :doofy:.

Jön majd a céhtelek-jegy tárgypiacra 1200 SÉ-ért, amivel egy hónapig nem kell fizetned a telekért napidíjjat, nem kell itt aggódni előre, lesz megoldás, csak türelem :D.

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

• Kinek jó? Kivonják, a játékból, a plusz yangot, ami, nem utolsó szempont. Így, a kék piacon, a +4, 4optra, ha megakarja tartani, a telket, vagy egy FMS, nem lesz több von, amit 1 kezdő, amúgy sem vehetne meg. Lejjebb viszi, majd az árat, mert kell, a pénz, és aktivitásra sarkall. Aki, azt mondja, ha nincs telek, oszlasd, rosszul gondolkodik. A Céhbank, meg ha kisebb, a társaság, nem kell, se telek se kohó. Se, kovács, se semmi A Céh, nem attól, céh, hogy milyen fullos a telek. Hanem a közösségtől. Nekünk, sem esik jól, hogy ez van. De, ha buknánk a telket, az egészből, a Céh-raktárt sajnálnánk. Pláne, ilyen feltételekkel.

Nem, lehetett volna úgy megoldani, hogy mint összevonáskor, a Céh-raktáros holmik, a vezető, piacos raktárába mennek? A, másik, része, az, hogy, összevonja, a piacot.

Ha, 10, Céhnek, van könny alkimistája, akkor a könny Alkímia 10 felé megy. Így PL MAP1-en, vígan elvannak, ha mindenki, könnyalkimistát csinál. Csak, 1 példa volt.

Azok, akik, megfizethetik, a morzsolódás, folyamata, alatt, Simán, lehet, hogy Találnak, 1 olyan kohót, amivel, a telek, fenntartja, magát.

És, ezzel, máris, garantálták, a változatosságot. Ha, meg, Saját céhednél, dolgoztattál, eddig, abból, a céh, nem látott, pénzt. Ha, azt kérdezed, a napi 1W Sok-e telek fenntartásáért 120-as map-on? Az.

Ha, viszont azt nézed, hogy 1 jól választott alkimista kitermeli, az ár javát, már nem az, csak elesel, a plusz pénztől. Az, Auto vadászat, meg még néhány újítás, lehetővé tette, azt, hogy néhányan, farmost, építsenek, rá, vagy elkényelmesedjenek. Ez, a telkenként, 5M Pont az az ár, ahol eldöntheted. Kell-e nekünk, a telek. Céh, létezhet, telek nélkül is. Ha, nem ilyen, erő, oltára, vagy valami, Tagnövelő, mutatvány, miatt, tartjuk, Felesleges, és főleg a kis létszámú, céhek, el tudják, engedni.

Ha, saját céhben kovácsolok, vagy kohózok, a céhnek, nincs bevétele. A céh, amiben vagyok, 0-ról, indult. És, hát vastagon, eljutottunk, arra, a 16-17-es Mire azt mondtuk, legyen telek. Addig ki bírtuk nélküle. Innentől, ha összeállunk, páran, a telek felesleges. A legutóbbi, összevonás előtt, volt vagy 50+ Céhtelek, mégis, volt 3-5 Kohó, ami egyiknél sem volt. Ezek után, majd lesz. Ez, az értelme. Hogy, Amit kiütsz a tied. Ami, a Céhből származó, bevétel, az közös. Céhünk, most is 1W-felett áll, számlára, és mégis, mi akik, vezetjük, zsebbe nyúlunk, semmint céhszámlához. Hárman, 3 nap alatt, fejenként, többet farmolunk, mint 5M. És, nem. Nem vetünk ki adót, a tagokra, vagy bármi hasonló.

Kijelentettük, a telek mostantól, bérlős, de, az a mi dolgunk. Amilyen, jó a kontakt, a "nagy Céheknél" Kinézek, ilyen lépést. Mikor, mi rugdaljuk, át a nagy céhest, 1 lóvizsgán, mert a 80 emberből, senki, nem ért rá, vagy néma Leventét játszik. De, erről, ennyit. Azt, hiszem, leírtam, mi az előnye. Tudom, a kicsik most azt mondják, lenézem őket. De, nem. Addig nyújtózkodj, amíg a takaró ér. Okosabb, azt mondani, hogy 1 körkérdés, Kis céheknél, általában, válasz is van - Hogy, ki tudunk, fizetni, 5M/nap, vagy nem vagyunk, annyian, és engedjük, el. És, ha engedjük el jobb előbb, mint később.

Edit: Utólag, 2-3-4 hónap után, még mindig ott a lehetőség, hogy jobb helyen újat, az időközben, összegyűlt, napi 5 millákból.

Edited once, last by Kagagi ().

• En ma kifitettem a telkünk berleti dijját 7 napot egyben ami 35m , de valoszínű hogy Avarrejtek feladja a telket. A klanbol , mivel mind dolgozunk erdemben nincs annyi időnk hogy kifarmoljuk a telek sarcot. Ha eltünnek a kohók engem nem izgat, a szintemen én nem használok kohókat csak a pvps szettekben, mivel a pvp mar meghalt es csak a séseknek letező fogalom lessz par eladó szettem. Vannak meg közöttünk olyanok akik a csillivillik epőtti világból származunk, biztos lessz pár klán akik kitartanak , de engem a jatékélmények kötnek csak a telekhez. Elvagyok a csillivilli cehes optok nélkül is ami yangmilliókat befizettem azert hogy a klánban elkészíthetőek legyenek, elengedem. A világunk haldoklik és lassan az elünes homályába veszünk, de mindennek van kezdete es vége. Ha be is kerül egy kohós kerék mint azt fentebb irták, en azt nem fogom forgatni. A csalad a gyerekek fontosabb életcél ennél. Mindenki vegye számításba : ez egy kikapcsolódás piheneskent jó. De arra hogy a villanyszámlánk növeljük autofarmok miatt amikert szinten adomanyoztál forintot, nem biztos megeri egy telek fentartasara fecserelni az eletidődet.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Sasori95, erre, van, az auto vadászat. Ha, napi szinten, keveset is játszol, az 5 milla, még, nem egy érvágás. Elmész dolgozni, berakod, pár órát előtte, autózni, hogy farmoljon, yangot, harmadik kézzel, míg melózol, és ki van termelve. Bár, jobb, lenne, Ha másként csinálnák. A Bérletfizetés, Céhszámláról, megy. Csak, valakinek, rá kell, kattintani. Sokkal, jobb, lenne, ha auto, leveszi, és csak, akkor, nyüszög, ha nincs elég pénz 10 napra. Hiszen legyünk őszinték, ha, valaki, elmegy nyaralni, 2 hétre, nem a metinnel fog törődni. Így, két hét alatt, 0-ázhatja, a telket. A, másik, meg az. Én, olyan, zokszó, nélkül, használom, a kohót farmolni, is, ahogy kell. A Céhünkben, én használok, csak SÉ-t. A többiek, is ugyanúgy dolgoznak, 3 műszak, 12 óra, akár Szombaton, vagy vasárnap is. De, csak, én vagyok, olyan béna, hogy nem tudtam, csinálni, még 3 olyan farmost, ami, 30 perc alatt kiszilizik. (Nem lehetetlen olyan erős, úgy fegyverezve, és optolva Akár klónozva is, Hogy lv75 DC, 1 mob 2 ütés.) Az, heti szinten, Simán hozhatja, az 1W, minimum, de inkább több. Ha leveszem, a 35M-es telket, megvan. Csak, ahhoz, nagyon kell, tudni.De, nem lehetetlen. Csak, macera.

Mégis, nálunk, csinálták, és működött. Most kicsit változtak, a prioritások, De, képesek, vagyunk, munka mellett, kifarmolni. Az, auto vadászat kora óta, a nincs időm, egy mentség. Az őszinte, válasz, a nem éri meg.

Minden Céh, minden játékos, Más, és más, anyagi háttérrel bír. Vannak, akik kibírják, vannak, akik nem. Tudom, általában, csak, az alkist szokás nézni. Mondván, majd torony kovi. De, az meg, ha benézed, nem biztos hogy jó. Ráadásul, ma már annyira, el, vagyunk, kényeztetve, Hogy nem kötelező, a kohózott ékszer +9

Mert millió, lehetőség van, pótolni. Ha viszont, valaki, mindent megcsinál... (Pánt, Kiváló, Mítikus akikör, Ékszer+9 Aura, öltözék, Plusz fullos, vért és fegyver. 7 opttal Belegondoltál, milyen erős lennél?