A következő nagy frissítés felvezetése - kibeszélő (20.4 verzió)

• Skillek kicsit bővebben, igaz németül , Vossi-nál a villám sámi és warik, Maverick-nél a többi kaszt. Ami kicsit meglepett a 2 wari kaszt 9. skillje ugyanaz...

• Sziasztok! engem nem érdekel az új fejlesztés most. Engem jobban érdekelne az hogy javítsák ki a rengeteg hibát és tegyék a szervert egy erősebb gépre mert amit most művel a szerver az egyenesen szánalmas! (Ledobál állandóan és most már a kliens sem akar elindulni pont amikor event van)

Figyelmeztetés

off

ninnalány

Edited once, last by ninnalany ().

• Én nagyon kiváncsi vagyok a kötetkező nagy frissitésre, főleg arra, hogy a szerdai karbantartás óta drasztikusan megnövekedett kliens bezáródást a számomra még új kinai/koreai hibaüzenettel kifogják-e a javitani, és ha igen, akkor milyen új hibaüzenetek, bugok fognak feltűnni a játékban.

• Én már tudom mi az egyik nagy "ujjítás".

Szegény karakteremnek, ezek szerint, csak 4 ujja marad 🤣 🤣 🤣

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Azt hinné az ember, hogy amikor a Metin2 már közel sem éri aranykorát és az elvárható színvonal alatt teljesít hosszas évek óta, akkor valamiféle csapatjátékot előnyben részesítő frissítéssel próbálja azt a hatalmas szakadékot feltölteni, ami kialakult a múltban Dennis ötleteit követően, de ehelyett debütál egy ilyen csodálatos SOLO kontinenssel, ami nem a megmaradt, töredéknyi játékost próbálná összekovácsolni a csapatjáték szellemiségére való törekvésével, hanem a "menj egyedül, csoport nélkül és teljesíts" elv mellett fog kibontakozni, már amennyire ki fog. Természetesen 120-tól. Az utolsó két map is bebukott, a különbség most az, hogy egy teljes "kontinens" ítéltetik kudarcra. Az új kontinens nem, az övek optolhatósága és a benne lapuló 45% mágia ellenállás már komoly aggodalomra ad okot.

Szeptember 8. estig tartó karbantartás, hibáktól túlcsorduló verzió, rendkívüli karbantartás, kárpótlás EXP vagy HF event. Az ütemterv már lelki szemeim előtt lebeg.

• az övek optolhatósága és a benne lapuló 45% mágia ellenállás már komoly aggodalomra ad okot.

Szia Keydoran !

Utána érdeklődtem, kérdésemre ezt a választ kaptam:

"A teszt szerver felszerelések egy része különleges (GM) felszerelés, amik live szerveren természetesen nem létezhetnek. Az övek nem optolhatóak. Így ilyen öv sem előállítható. Mint az optjain is látszik, ez egy mesterségesen előállított tárgy. Tesztelési célokra, kizárólag a teszt szerverre."

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• "A teszt szerver felszerelések egy része különleges (GM) felszerelés, amik live szerveren természetesen nem létezhetnek. Az övek nem optolhatóak. Így ilyen öv sem előállítható. Mint az optjain is látszik, ez egy mesterségesen előállított tárgy. Tesztelési célokra, kizárólag a teszt szerverre."

Sziasztok!

Felmerül a kérdés, hogyha az élő szervereken ilyen nem létezik, akkor a tesztereknek miért van rá szüksége, illetve miért ilyenekben tesztelik az új mapokat? Nyílván valós képet fognak kapni az új mapról ilyen cuccokban :pillepalle:. Aztán amikor csütörtökre/péntekre játszható lesz a szerver, és bemegy a mezei játékos kipróbálni a fantasztikus új tartalmat, rájön hogy a legelső mob ami vele szembe megy simán agyonveri a karakterét. :crazy:

Személy szerint az a véleményem az egészről, hogy nincs is értelme felmenni 120-ra egy ilyen új tartalom miatt.

• Sziasztok!

Felmerül a kérdés, hogyha az élő szervereken ilyen nem létezik, akkor a tesztereknek miért van rá szüksége, illetve miért ilyenekben tesztelik az új mapokat? Nyílván valós képet fognak kapni az új mapról ilyen cuccokban :pillepalle:. Aztán amikor csütörtökre/péntekre játszható lesz a szerver, és bemegy a mezei játékos kipróbálni a fantasztikus új tartalmat, rájön hogy a legelső mob ami vele szembe megy simán agyonveri a karakterét. :crazy:

Személy szerint az a véleményem az egészről, hogy nincs is értelme felmenni 120-ra egy ilyen új tartalom miatt.

Köszönöm szépen, hogy helyettem is megfogalmaztad ezt. Ugyanis ha ez nem a közelgő újításokba tartozik, akkor a kérdés adott, hogy a GF miért nem létező tárgyakkal tesztelteti a még be nem hozott tartalmakat. És akkor csodálkozunk, hogy miért leküzdhetetlenek egyes portálok.

Az öv ebben a videóban látható 5:11-nél és 5:26-nál

rB8KHTB.gif

Edited 2 times, last by Keydoran ().

• Jajj, hogy mi mindenbe bele tudsz te kötni agyam eldobom.

Csak hogy tisztán láss, szerintem beletettek egy-két tárgyba ilyen olyan optokat, amikkel nagyjából elérték azokat az értékeket, mint amit egy fullos karakter képes összepattintani minden extrákkal, ez számomra tök logikus, hogy így oldották meg, egyszerűbb, mint sem minden tágyat külön megírogatni, miszerint "óh mi mehet ebbe-abba és mennyi(?)" blablabla. Beállítottak cél értékeket és azzal tesztelték. El kéne engedni már ezt a zsémbes vénasszony módot, hogy bármi van az rossz, már a beharangozást követően rossz nemjó fúj miez. A zárt béta teszthez mezei felhasználóknak köze nincs, nem is értem miért feszengsz ezen.

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

• Ha a Lake által jelzett öv valós optokat tartalmaz, akkor a mágiás kasztoknak annyi meg egy bambi. Jó hogy a testiről sámira váltottam, csak a bunyós élmények hatására.:pillepalle: Illetve marad utolsó mentségként a csak ütésre épített kari, ami ugye a GF szerint egy mágiás kasztnak alap kell legyen. :thumbsup:

• Ha a Lake által jelzett öv valós optokat tartalmaz

Leírtam már a választ, felesleges ezt tovább ragozni.

"A teszt szerver felszerelések egy része különleges (GM) felszerelés, amik live szerveren természetesen nem létezhetnek. Az övek nem optolhatóak. Így ilyen öv sem előállítható. Mint az optjain is látszik, ez egy mesterségesen előállított tárgy. Tesztelési célokra, kizárólag a teszt szerverre."

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Bocs Dreamy nem olvastam vissza, beragadt az agyam Lake videójánál.

A zárt béta teszthez mezei felhasználóknak köze nincs, nem is értem miért feszengsz ezen.

Ez így érthető is, de vajon miért nem úgy vágták meg a videót, hogy ne legyenek benne ezek a megtévesztő tartalmak? Vagy legalább egy felirat hogyaszongya játékban nincs/nem lesz optolható öv. A játékosok paranoiája szerintem érthető, hiszen aki régóta játszik már több "balanszolást" is megért.

• Én azt kérdeznem hogy nálunk akkor az újítást szerdán hozzák be. Vagy kedden.

Mert discordon Úgy írtak nyugati régió kedden 8kor keleti régió szerdán 9kor. Engem ez érdekelne :)

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Jó ég XD!

Lehet, hogy Mr. 60ák és én is csak a rosszat látjuk, de te Mr. Mx vak vagy!

Anno mikor megmutatták az új céhes runokat és elementáris erőket, villantottak még mellé 60ák 30kk zodi fegyvereket (ami nem kizárt, hogy a jelenlegi yohara tesztelők kezében is ez van). Ez hol élet szerű? Még csak nem is lehetséges. És miért lenne nehezebb megírni egy olyan tárgy bónuszait ami eddig is rendelkezett azon bónuszokkal, mint egy olyan tárgyat felruházni valótlan bónuszokkal ami nem is optolható? És ahogy ezek se úgy az 5/5 bónuszos patika generált felszerelések sem léteznek, amiket használnak is 5/4, maximum. Na meg mindenki patika mitikus alki körrel rohangászik 120-on nem,? mert ez az utóbbi frissítésekbe alap elvárás. Mintha csak úgy kidurranna 1-2 hónap alatt az a kör amit ők meg generáltak. De ez a továbbiakban is így fog lenni/menni 105 alatt már nem igen lesz újdonság, de ebben a tempóban nem is lesz idő sok újdonságra. Szerdán jön az újabb koporsó szög, már alig várom a hf-et.

• Elég sok új információt kaptunk az új térképekről. Nemtudom még hogy fogok megbirkózni velük, valószinűleg sehogy, miven nincs kiváló mitikus köröm és éppen azzal bajlódok hogy megint bezárta a játékot map1-en ácsorogva és most még csak el sem inditja, újra kell inditanom a GF klienst, ehhez persze az összes boltot bezárni :)

Korai még ez az újitás ide, várjunk vele 3-4 évet szerintem....

• Az az apróság kimaradt az ismertetőből, hogy a hydra runt megnehezítették már az a pár ember se fog bejutni aki eddig hydrázott.

Jó frissítés kb 10 embernek

• Sziasztok.

Semmi nem érint a verzióval kapcsolatban, de a céhtelkekkel kapcsolatos változtatások igenis szemet szúrtak. Köszönöm, hogy felhívták erre a figyelmem Discordon.

Nem játszom a játékkal, de van egy céhtelkem, amit 2018 Decemberében építettem, pénzt és időt nem sajnálva.

Az építkezés 3 napig tartott annak érdekében, hogy minden elem pontosan a helyére kerüljön. 3 nap nonstop építkezés, 3 kliens futtatása egy időben, hogy referenciapontoknak használjam az extra karikat.

A következő sor a drága céhtársaimnak 2018-ból: Emlékeztek, amikor beszámoltam róla, hogy csináltam egy telket, és kicsúszott a számon, hogy marha sokat költöttem rá, de nem akartam elmondani mennyit, mert őrültnek hittetek volna? :D Nos, a telek megépítése 16 wonba került.

Azért írom ezt le, mert nem tudom sokáig fedezni az 5 milla/napos díjat sem.

Szerintem abszolút jogtalan a régi céhtelkeket így büntetni, egyébként a majdnem 2 év alatt kevesebb mint 100 millát hozott, ez 20 napnyi díjra lenne elég...

Itt egy kép a telekről, ami hamarosan el fog tűnni:

Mondanom sem kell, hogy ez az újítás eléggé felbosszantott.

† Christopher Clark †

2013.10.19 - 2016.07.26

Ganton Blocc Crip's -733- OG

Edited once, last by Balizs1 ().

• Remélem ez egy rossz vicc!

Amennyiben ez mindenhol, minden felszerelésre vonatkozik ami ezentúl eshet/nyílhat stb. úgy sikeresen kiharcolták, hogy mindenki a 0-áról építsen újra mindent (ha jobbat/többet akar vagy csak tartani a tempót/nem lemaradni) ami nem túl pozitív előmenetelű hír.

A céhtelkes dologgal semmi gondom, iszonyat sok telek áll ami csak épphogy megépült vagy még annyi se (köztük az enyém is), és aki ritkán fellép csak azért, hogy meg ne szűnjön ez a "tulajdona" az mostantól vagy fizet vagy aktív játékosoknak így vagy úgy, de tovább adja, az egész frissítés során ezt látom a lehető leg pozitívabb változásnak az aktív játékosok javára.

A frissítés többi része 120-as karakterekre koncentrálódik ami nem sokban érinti még őket sem.

Mondtam én, hogy az aura öltözéken és a céhes elementáris bónuszokon nem fog tudni túltenni ez a frissítés.

• Remélem ez egy rossz vicc!

Amennyiben ez mindenhol, minden felszerelésre vonatkozik ami ezentúl eshet/nyílhat stb. úgy sikeresen kiharcolták, hogy mindenki a 0-áról építsen újra mindent (ha jobbat/többet akar vagy csak tartani a tempót/nem lemaradni) ami nem túl pozitív előmenetelű hír.

Ezt valami illetékes kifejthetné bővebben, mert ahogy az előttem szóló is írta eléggé súlyos elgondolás. Közel 12 évnyi metin kifarmolt, feloptolt, beforgatott, kihúzott tárgyait csináljuk majd újra?

rB8KHTB.gif