Szerintem egyértelműen levan írva hogy az eddigi fix értékek random lesznek
Például eshet 50ÁK-s méreg 20-30 támadó értékkel
és eshet 10ÁK-s méreg 500-600 támadó értékkel
a számok csak tippek de ez a lényeg ![]()
A következő nagy frissítés felvezetése - kibeszélő (20.4 verzió)
-
- Kibeszélő
- Játék
- dreamy
- Thread is marked as Resolved.
-
-
na ez engem id érdekel mert akkor 4évi munkám leez kárba..
-
Sziasztok!
Mivel senki nem foglalkozott még ezzel a magyar fórumon, gondoltam felteszem a kérdést, hogy végülis a Hidra ranglistával mi lesz?
Sajnos a magyar team semmilyen infórmációt nem közölt a ranglista állapotát illetően felénk, játékosok felé. Külföldi fórumokról tudni lehetett Augusztus 28-án péntek este kikapcsolták a ranglistát a rossz működés miatt, és az addig teljesített runok után a belépőt visszakapták a játékosok ( ha a belépőt lehetett számolni a ranglistán miért nem

). Ezek után eltelt a mardék 1.5 hét is az "EVENT"-ből, semilyen új információt nem kaptunk mi játékosok.Elvileg ma, szept 8-án kellett volna megkapni a jutalmat a ranglistán helyezést elérő játékosoknak ami nyílván valóan nem történt meg.
Gondoltam ebbe a témába írom, mert az új mapok bejelentéséhez köthető event keretén belül került volna megrendezésre a ranglista.
Úgy gondolom megérdemelünk egy őszinte választ a teamtől, hogy mégis mi történt, és várható-e bármiféle új (MŰKÖDŐ) ranglista, vagy felejtsük el és lépjünk tovább.
Ranglista a Hajó megvédése kihíváshoz
- Ranglista: 08. 25. éjfél és 09. 07. 23:59 között
- Jutalmak kiosztása: szeptember 8. Harcoljatok a "Hajó megvédése" kihíváson, és mutassátok meg Hidrának, hogy ki a főnök! Minél több kört teljesítetek, annál jobb helyezést érhettek el a weboldalon a ranglistán. Természetesen a kazamatát csoportban teljesíthetitek. Ezúttal azonban a ranglistán az fog számítani, hogy egy játékos hányszor teljesíti a kazamatát. A rendezvény végén minden szerver első 25 helyezettje a ranglistán nagy jutalmakat kap:
-
Azt írják, h ami a frissítés után esik, arra vonatkozik ez a dolog uh elvileg, ami megvan az nem lesz megbolygatva. Persze majd meglátjuk..
-
Amid eddig volt az marad, úgyhogy azt nem teszik tönkre. A kérdés csak az hogy a random értékek miatt a toppos játékosoknak szükség lesz-e komplett újraépíteni a szetteket ha ki akarják maxolni magukat, vagy azért lehet majd érvényesülni az eddigiekkel is.
-
Azért ez nagy ötlet csak úgy tudsz bejutni az új kontinensre hogy teljesited a hidrát vagy van gyűrűd.
Mindenki leirta hogy jelenleg csak páran viszik zökkenőmentesen a hidrát még csopival is erre még erősítenek rajta. Nem értem mi a cél ezzel. Ha valaki tudja segithetne megérteni.
-
Szerencsére csak az új kontinensen eső tárgyakra vonatkozik ez.. Persze ha itt is esik ében fülbevaló, mennyei karkötő, mennyei nyaklánc etc, jobb értékekkel mint a jelenlegiek, akkor ez így is épp elég nagy problémát fog okozni.
-
Miért nem jó még a szerver?
-
nálam se jó

-
Nagyon trükkös volt ez a hétfői napi belépési bónuszként kapott jutalom, a 3napos védelmező amulettje. Előre lehetett látni, hogy 1 nap kukába fog menni a nagy frissités miatt

-
És 5millás telek árat hol is kell befizetni mert h sehol sem találom.
Edit:Aki kitalálta nagy taps neki...
-
Nem tudom volt e írva hogy mostantól a talizmánokra is lehet 6-7. optot rakni amit eddig nem lehetett.
-
Egyből buggal kezdődik(a lélekkő+t)nem engedi olvasni.és igen g a hárításom.Rááldásul a 6.7. Optban a mágia támadót se javították ki de frissités kell a népnek gratulálok:D
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz, csupa hiba megint.. A kereskedő üveg is használhatatlan, folyamatosan ledobál ha használni akarom. De semmi gond erre is szinte egy egész napjuk volt, de gondolom, nehogy megtörjük a hagyományt, majd lesz egy rendkívüli karbantartás a közeljövőben, ahol szintén több kárt okozunk mint hasznot. ( A játékosoknak legalábbis).
-
Sziasztok!
Ne haragudjon meg senki, DE csak én tartom felháborítónak, hogy ami céhtelkeket megvettük megépítettünk, ha nem fizetjük érte a bérletidíjat még el is veszik? Összevonás után, csak Deyamiban volt lehetőség telket venni, megvettem... Majd jött egy okos aki kitalálta, hogy kisorsolja a map1-es telkeket az aktív céhek között. ELVETTÉK amit előtte megvettem, vissza kaptam a vétel árat... Nem üres volt a telek..... Már ott buktam nagyon sokat a céhhel együtt. És most megint le akarnak nyomni valami olyat a torkunkon hogy béreljük azt amit egyszer már KIFIZETTÜNK?????? Ez milyen politikája a GF-nek? Előre is bocsánat a vélemény nyilvánítás miatt, de úgy gondolom ez már tényleg a pofátlanság teteje. Úgy gondolom aki több 100 milliót kiadott már arra hogy a céh telek olyan legyen amilyen, akkor vegyék el attól akinek üres, akinek nincs rajta csak fű meg fa.... De ne a fullos céh telket. Lehetne csendben fizetni is, de könyörgöm 150 milla egy hónapra? Nem sok, mert meg lehet oldani, de van mire költeni ebben a játékban úgy gondolom, nem kéne még jobban a játékosok nyakára lépni. Nem kötelező itt lenni lehet jönni a sablon szöveggel, de az ember játszani jönne fel. Ez viszont már lassan +1 dolog ami miatt ez ember eszi az ideget. JÁTÉK ezt a GF valahol nagyon elfelejtette.
-
Ismét egy nagyszerű frissítés, a Gf szokás szerint megint hozta a formáját! Csak gratulálni tudok, már negyedjére próbálom megnyitni a boltom de állandóan kidobna ha rányomok a megnyitásra. Ezért vegyek kasmír csomót hogy még a egy egyszerű boltnyitás is felidegesítsen. Igazán jó lenne ha kiírnák az item shopos cuccokhoz vörös nagybetűvel hogy vásárlás csak saját felelősségre mert bármelyik frissítésben *** valamit. Lásd az előző frissítés az auto vadászattal milyen jól sikerült. Ha nem nézek rá egy óráig Kubából hozhatom vissza a karakterem.
Eskü más játékoknál örül az ember ha jön egy frissítés, végre kap a játék egy kis lendületet, újdonságot de itt meg azért könyörög a játékos hogy ne frissítsenek mert abból semmi jó nem lehet ha EZEK hozzányúlnak a játékhoz! De legalább a teszt szervert megnyitnák egy komolyabb frissítés előtt ha már csesznek a tesztelőknek fizetni akkor legalább még az azt a pár dolog ami MÉG NORMÁLISAN MŰKÖDÖTT AZ JÓ LENNE!!! Ehelyett beteszik élesben hogy a marha majd szív vele pár hónapot aztán nagy keservesen kijavítják a hibát (vagy nem). Csak addig jön egy rakás új hiba. egy rakás "újítással" Na de semmi vész majd a tárgypiacon hamarosan majd elérhető lesz a nagyszerű új bugtalanító és a bugtalanító + egy kicsit drágábban. Vagy a bugtalanító kerék ma csak 29 séért.
Figyelmeztetés
trágár tartalom
ninnalány
-
Csak gratulálni tudok, már negyedjére próbálom megnyitni a boltom de állandóan kidobna ha rányomok a megnyitásra. Ezért vegyek kasmír csomót hogy még a egy egyszerű boltnyitás is felidegesítsen.
Nyugi nekem se jó a frissités óta és ami mégjobb a GF klienst le se birom törölni a gépről hogy majd hátha egy újratelepités után megjavul valami csoda folytán

-
Sziasztok!
Ne haragudjon meg senki, DE csak én tartom felháborítónak, hogy ami céhtelkeket megvettük megépítettünk, ha nem fizetjük érte a bérletidíjat még el is veszik? Összevonás után, csak Deyamiban volt lehetőség telket venni, megvettem... Majd jött egy okos aki kitalálta, hogy kisorsolja a map1-es telkeket az aktív céhek között. ELVETTÉK amit előtte megvettem, vissza kaptam a vétel árat... Nem üres volt a telek..... Már ott buktam nagyon sokat a céhhel együtt. És most megint le akarnak nyomni valami olyat a torkunkon hogy béreljük azt amit egyszer már KIFIZETTÜNK?????? Ez milyen politikája a GF-nek? Előre is bocsánat a vélemény nyilvánítás miatt, de úgy gondolom ez már tényleg a pofátlanság teteje. Úgy gondolom aki több 100 milliót kiadott már arra hogy a céh telek olyan legyen amilyen, akkor vegyék el attól akinek üres, akinek nincs rajta csak fű meg fa.... De ne a fullos céh telket. Lehetne csendben fizetni is, de könyörgöm 150 milla egy hónapra? Nem sok, mert meg lehet oldani, de van mire költeni ebben a játékban úgy gondolom, nem kéne még jobban a játékosok nyakára lépni. Nem kötelező itt lenni lehet jönni a sablon szöveggel, de az ember játszani jönne fel. Ez viszont már lassan +1 dolog ami miatt ez ember eszi az ideget. JÁTÉK ezt a GF valahol nagyon elfelejtette.
Úgy gondolom, a régóta inaktív és csak a helyet foglaló céhek telkeinek problémáját próbálják így megoldani. Amire éppenséggel választhattak volna kevésbé drasztikus megoldást is, ebben egyetértek. Kérdés, hogy ha az inaktív céhek telkei eltűnnek, és ilyen feltételekkel más nem kezd bele az építésbe, akkor hogy lesz elegendő kohó a birodalmakba? Anyagilag eddig se volt megérős üzlet céhtelket építeni, de mostanáig legalább csak egyszeri költség volt. 18 fajta bányászható ér van a játékban. Lesz vajon birodalmanként ennyi céh akik puszta jótékonyságból hajlandóak havi 150 milliót áldozni, hogy a többieknek legyen hol kohózni?
-
Sziasztok!
Ne haragudjon meg senki, DE csak én tartom felháborítónak, hogy ami céhtelkeket megvettük megépítettünk, ha nem fizetjük érte a bérletidíjat még el is veszik? Összevonás után, csak Deyamiban volt lehetőség telket venni, megvettem... Majd jött egy okos aki kitalálta, hogy kisorsolja a map1-es telkeket az aktív céhek között. ELVETTÉK amit előtte megvettem, vissza kaptam a vétel árat... Nem üres volt a telek..... Már ott buktam nagyon sokat a céhhel együtt. És most megint le akarnak nyomni valami olyat a torkunkon hogy béreljük azt amit egyszer már KIFIZETTÜNK?????? Ez milyen politikája a GF-nek? Előre is bocsánat a vélemény nyilvánítás miatt, de úgy gondolom ez már tényleg a pofátlanság teteje. Úgy gondolom aki több 100 milliót kiadott már arra hogy a céh telek olyan legyen amilyen, akkor vegyék el attól akinek üres, akinek nincs rajta csak fű meg fa.... De ne a fullos céh telket.
Igen én is sorsoláson kaptam map1 joanban. Ráadásul nem olcsó volt felépíteni a telket. +aktív céh vagyunk rendesen. Meg arra válasz még mindig sehol hol kell. Befizetni majd tipp az h céh bankba kell rakni yangot es onnan vonja le. De a. Havi 150 engem is sokol... Mi próbáljuk úgy csinalni ahányan vagyunk 5 milla/ fő és így még reális is szerintem.
Ez én véleményem.
Másik volt olyan bug ami nincs lett új. Akár hova megyek lehal kari újra eledésen elsőnek csak feje látszódik karinak.
-
Ha, már kérdeztétek, megtaláltam, Hol lehet. befizetni.
Map1 Gondok, De csak, a Céhszámlához hozzáférők, vagy a vezető. Én, hozzáférnék, a Céhszámlához, még sem engedi, befizetni. ilyenkor mi van?