A következő nagy frissítés felvezetése - kibeszélő (20.4 verzió)

 • Hatalmas, minden platformra kiterjedő promóciót vetett be a Gf, a következő nagy frissítés felvezetéseként.

  Ha van kedvetek, osszátok meg a gondolataitokat.

  Vajon mi készül? Ki, mire számít?


  Felvezető event sorozat:

  Rendezvények: EXP bónusz, Hidra ranglista és még sok más


  Promóciós videó:

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Én azt gondolom, hogy most már jó lenne, ha a felső határ kitolódna, és érkezne egy fejlődös MAP, ahol még +15 szintet legalább lehetne fejlődni (ergó jöhet az új kihívás: ki lesz először Lv135). Új küldetések, új fegyverek, ruhák, stb. Én most sokat remélek, aztán majd meglátjuk, mi lesz, de a szinthatár már nőhetne, mert egyre több a 120-as, akiknek nem biztos, hogy már annyira élvezetes a sokadik Razador. (De persze ezt csak én gondolom...)

 • Remek, szerintem a populáció 5%-a nem találkozott még a leglegelegújabb pályákkal és a zodiákus cuccokon megakadt a tudomány holott már van egy újabb és erősebb szett is a játékban, de kérünk még egy újabb pályát remélem 120-as lesz és a kritérium egy mitikus kiváló kör.


  De remélem csak tévedek és most már a kisebb célközönségre (lv 90-105 közötti) irányul ez az új kazamatának tűnő valami. Majd meglátjuk.


  Hidráról annyit: Újabb kitiltási hullámra számitok, abnormális ami a piacon folyik a ládákkal kapcsolatban, szinte ingyen dobálják és nem is szétszórva hogy legyen valami csapatmunka látszata, egész boltok teli ládákkal. Nem lett csapathoz kötve mint pl. a minimum 5 fős Jotun Thrym, és itt lett elrontva az egész. Pedig egész jó kazamata, élvezhető...

 • Szerintem ezen a szerveren nem sokan hidráznak így igazából ez hogy 1-25. helyezettig van nonszensz(nyílván máshol már több értelme van,) jó ha 10en hidráznak összesen. Az előttem felvetésére válaszolva a hidra láda ára egyetlen játékosnak, vagy akár 2 játékosnak köszönhető :StarryD és Kripton1234, akik folyton a másik alá teszik ki a ládáikat csak azért hogy tőlük vásároljanak. Egyébként érdekes lesz ez az egész, a rangsorolási verseny, talán most többen is összefognak ennek érdekében.

 • Talán a sötét sárkányok 2....

  Fene tudja. Szokásos infó csepp, hatalmas szavak, sok SÉ, nulla eredmény + 0,0009 támadóértékért elköltött tízezrek...

  Egy ilyen fejlesztésnek 5 éve kellett volna jönnie. Könnyíteni a játékon és évenként egy ilyen tartalom, hogy dinamikus legyen, ne unalmas és ne tárcarobbantó.
  Akkor talán nem halt volna ki se a játék se a fórum (khm... meg lett az eredménye... hiába szóltam...)

  S főleg nem kéne összevonni a Földet a Jupiterrel, hogy közönség is legyen a mapokon...

  Havi tizes még simán elmenne nekem is, de így már nem... és azért vagyok mérges, mert imádom a metin2-t de elvették tőlem...

  Jöhet a Sörkirály... (ott a facebookon... naaagy és kövér... és sör. )

  Oh és a videón látott képsorok 90%-a az izzó purgatórium videóból való... az utolsó videó, ahol még adtak a stílusra... Meg lehet nézni az mikor volt már és ugyanazzal a képsorral adják el az újabb tartalmat belefeccelt energia nélkül... Nem vagyok egy hatalmas szaki, de a régi videókból ennél még én is ütősebbet rittyentettem volna.

  Kérlek ne üljetek fel a hullámvasútra....


  Edited once, last by ShaoKahn ().

 • annyira nem hat meg:D 120+on se lesz drop nagyobb szinten és mindenki megy majd 61es meg 95ös karikra stb.. ja és lesz új szett biztos, csomó ftot bele lehet ölni:D kb ennyi az egész

 • Jaj, de pörög a hype, az aura öltözéket és a céhes elementáris tekercseket több mint valószínű, hogy nem fogja felülmúlni sőt meg se közelíti. Ugyan a frissítéseket szívesen kielemezgetem, de ez elég fókuszáltan a jelenlegi maximum szintet veszi figyelembe csak. Nyilván fél év elszánt készülődéssel most őket hámozzák meg amennyire csak lehet mézes madzagot húzva előttük, amiért a még csak növendékek is minél inkább oda vágyakoznak arra a bizonyos szintre. Bár igaz, hogy aki 120 közelbe van, van annyi sütnivalója (feltételezhetően), hogy ezentúl csak itt fog tudni farmolni (ha felküzdi azt a pár szintet), mert máshol már alternatív nem fog esni. De amilyen szerencsések itt is akkora tolongás lesz mint idő hasadék/fennsík-ba avagy beyblade birodalomba.

  Korai leírni ugyan, de ha valami biztos az az, hogy nem lesz olcsó.

 • Egy ilyen fejlesztésnek 5 éve kellett volna jönnie. Könnyíteni a játékon és évenként egy ilyen tartalom, hogy dinamikus legyen, ne unalmas és ne tárcarobbantó.
  Akkor talán nem halt volna ki se a játék se a fórum (khm... meg lett az eredménye... hiába szóltam...)

  Én attól félek, hogy ez 5 éve jött is. Ki tudja mi lesz meg mi nem. De ugye ott van az új kontinens is. Ott van meleynél is a 2 másik akármi is. Több évvel ezelőtti dolgok. Mind. Ami akkoriban okés volt lehet, hogy már most gagyi lesz. De kiváncsi vagyok mit találnak ki.


  Már ameddig nem 250 ig emelik a szintent és behoznak 10 új fegyót meg 20 új vértet amit +170-ig kell kihúzni.


  Remélem a balanszolásból kimaradt kaszt(ok)ról sem feledkeznek meg végre.


  A hidra eventre meg nem is reagálok. Azt farkasnak találták ki meg tőrösöknek. Ha ez nem szúr szemet akkor semmi. Mint ahogy a sámik sem. 50ezres skilleznek mágia áttöréssel míg én meg felét sem. Aztán a kariban 10x több pénz van.


  Kiváncsian várom.

 • Jó reggelt Magyarország !

  Tudomásul kellene venni végre hogy nálunk közel nem tolnak bele annyi pénzt a játékba mint más országokba. Sztem nem számottevő az a réteg aki megengedheti magának a havi több százezres feltöltést.
  Ergó nem csinál újabb fegyókat és vérteket így nincs is értelme ellátogatni az újabb mapokra.

  Teljesen egyértelmű ha nem tolsz rengeteg sét :

  - Soha nem lesz normális mitikus köröd vagy mást se csinálsz mint szilizel 24 órában 24 accal :))

  - Soha nem lesz normális cuccokhoz fejlesztőd

  Az meg teljesen elkeserítő hogy a fejlesztések sikerességi esélye milyen.

  Igen tudom lehet bossokat farmolni egész nap de hol a játékélmény ?

  Belépsz: Szilizel, Nemere,Razi,Thrym, Medálokat is gyűjteni kell, erőszilit is gyűjts.

  Szóval elég elkeserítő a helyzet nem tudom ezt még mivel lehet tetézni még.

  Tisztán játékkal esélytelen a helyzeted még ha 0-24-ben tolod akkor is.


  A fentiekkel csak azt akartam érzékeltetni hogy ne csodálkozzunk az érdektelenségen és hogy olyan mapot várunk aminek a teljesítéséhez nem kell újabb százezreket elkölteni.


  Gondolom kapni fogok hideget meleget de sajnos számomra ez a játék már nem az mint 10 éve.

 • Egy gyors saccolás arról, hogy körülbelül mikor is kerül be aminek be kell kerülnie :

  Az elkövetkezendő exp eventek 09.08.-ig (kedd) tartanak, míg a "kalendárium" 09.07.-ig (hétfő), és ameddig ezek le nem zajlanak és mindenki 120 nem lett, nem valószínű, hogy elérhetővé teszik.

  09.09. szerda-i karbantartással egyetemben megkapjuk ezt az eddigi legnagyobb projektet is ha jól számolok. és kezdődhet a móka.

 • Igazából szerintem nem is lenne akkora probléma ezzel az új pályával, HA - ahogyan már többen is utaltak rá - az előző frissítésekkel érkező MAP-ok mennének legalább a játékosállomány felének (gondolok itt a Zodira, vagy az Elementálokra - ami amúgy szerény véleményem szerint már barokkos túlzás minden téren). Szerintem is majd az ősz zenéje lesz ez a nagy robbanás, de ha valóban a belépéshez legalább a 120-as szint kell, akkor jól meg lehet majd nézni, hogy ki fogja a körmét teljesen lerágni, hogy a mostani eventek alatt felfejlődjön. Pusztán csak azért, mert nem fogja megérni senkinek sem...:thumbup:

 • xp event pl nem aktív 109 es karimon mikor úgy írták 101-120 nak kesz aktív aug. 11éjféltől ahhoz képest mar aug. 14 van ://

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • xp event pl nem aktív

  Urielhez kell elmenj, ő adja meg az exp eventet.

  2x kell kattintanod a szövegére.


  5 órára kapod meg.

  Ha lejár, ismét fel kell keresd Urielt.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Mondjuk abban még mindig nem találom a logikát, hogy miért csak a 101-120 közötti karakterek részesülnek az EXP eventben... Oké, értem én, hogy fantasztikus, eddig soha nem látott, nagyoknak készülő MAP érkezik, de azért szerintem 90-től lazán járhatna. :S És akkor talán kevesebb időt kell görnyedni barlang/erdő felett azért, hogy meglegyen a 101, hogy végre járjon az a bizonyos jutalom. Ugyebár ezt mi csak találgattuk eddig, hogy 120-as MAP érkezik, erről sehol nem szól a fáma. Szóval még a végén elképzelhető, hogy majd elég lesz a 110 oda is.:lolol:

 • Van erre is egy kibeszélő, amikor bejelentették a kompenzációs esemény sorozatot meg elmondták mi lesz most nemsokára (akkortól mostra lassan fél éve) egy videó keretein belül.


  Először ecseteli, hogy megreklamálták a túl erős karaktereket, de a jövőben szükség lesz erre, még nem látjuk, de a Spirit land (gondolom hidra utáni szedett vetett kikötő, ha nem akkor meg tévedtem) kapuja mögött lévő port kapu ahová még nem tudunk belépni egészen nyár végéig amikor is megnyitják az új kontinenst. És ezen az új kontinensen sok megpróbáltatásra kell számítanunk. És ahogy az előző évi videóban említettem, hogy az új kontinens 120+ kariknak lesz elérhető, de ez nem azt jelenti, hogy megemelik a maximális szintet (ezt a kijelentést ő se gondolta végig). De lesznek más lehetőségek is a szint lépésre és akár új képességek megszerzésére is. ( Anno írtam, hogy lvl 103-on megvan a 6db m-es képességünk és még további 17 szint 120-ig ami pont 1 újabb m-es képesség, és ezek a fel nem használt pontok még mindig ott éktelenkednek sok karakter képernyőjén, hacsak el nem nyomkodta elhárításra vagy fokozásra, és valószínű ezzel akarnak majd valamit kezdeni esetlegesen ez is választható képesség lesz mint az elhárítás)


  Ennyi amit tudunk + a rövid trailer és a 3 kupon kódos kép

  A videó:

 • engem az ITT csak oda vissza dobál.. de biztos én vagyok a debil....

  Mod megjegyzés:

  Hozzászólást áthelyeztem ebből a témából: Új kalandok várnak!

  Az a téma a "versenytéma". Oda a vicces, kidolgozott ötleteiteket írjátok.

  Egyéb más (kérdések, gondolatok, akár erről az ötletelős versenyről) kibeszélhető itt.

  Dreamy

 • Lehet ezzel ellövöm az esélyem, nem tudom hányszor lehet neki futni, de még szerintem korai írni bármit is mert nincs kész a feladvány, vagy lehet a szobrot kell kifigurázni aminek úgy lóg az ing ujja mint az elefánt füle. Avagy egy cipőbe kell bújjak Mr. Főnix-el miszerint híján vagyunk a józan észnek, amúgy Like-ok alapján dől el? Vagy közönség/ Team díja-s kell legyek? Kép lehet-e? Story-t kell írjak? Egy kis infót azért annak a maréknyi embernek a továbbikban majd, ha kérhetem.


  Mod megjegyzés:

  Hozzászólást áthelyeztem ebből a témából: Új kalandok várnak!

  Az a téma a "versenytéma". Oda a vicces, kidolgozott ötleteiteket írjátok.

  Egyéb más (kérdések, gondolatok, akár erről az ötletelős versenyről) kibeszélhető itt.

  Dreamy

 • Ne feledjétek, hogy most egy-egy frappáns, poénos, kreatív ötleteléssel kuponhoz juthattok!

  Bővebben itt olvashattok erről:


  Új kalandok várnak!


  Ide persze továbbra is várjuk az észrevételeket.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Bocsi lehet eltérek a témától örülünk az új pályának remélem kazamata is lesz hozzá mert ez a Razador Nemere Thrym stb. elég kiégető a sokszázadik kör után.

  Van egy kazamata ami lassan 9 éve van a játékban és szépen lassan a süllyesztőbe került, ez az ördög katakombája. Jelenleg a yang kereskedelmen kivül semmi funkciót nem tölt be, van hozzá 2 küldetés a fő küldetés sorozatban és ennyi. Én azt mondom egy élvezhető run még igy is, szépen ki lett találva, csak a jutalmazás egy semmi ahhoz képest, hogy a belépő a tárgy piacon 10SÉ/db vagy 169SÉ/25db. Ez sokkal több, mint az Belépési engedély, ami majdnem az összes többi kazamata belépője. Feldobhatnák a DC-t egy 8-10ládás droppal a többihez viszonyitva +1-2 értékesebb itemet belerakni hogy piaci értéke is legyen (sárkánytűz, azrael tojás, stb..). Legalább lehetne nyomni 2 Razi között aminél 30perc a várakozási idő.