Kérdés az összevonásról

• Tisztelettel szeretnék érdeklődni :

- Holnap azaz kedden lesz resi ?

- a 12 ei összevonás miatt Magyarországi szerón is lesz resi ? Ha igen kb mettől meddig?

Nem ötletelést és feltételezéseket várok meg hogy mi lenne a logikus ( itt már minden és az ellenkezője is elképzelhető ).

Tudom sokan nem értik hogy ez miért fontos sok embernek de nem baj egyszer majd mindenki megvilágosodik :) Az utóbbi időben a való világban sem vesznek sokszor emberszámba így legalább itt elvárná az ember a korrekt tájékoztatást.

Postokat áthelyeztem, új témát megnyitottam.

Kissbb

Edited once, last by Kissbb ().

• krisi09 , keddenként nem szokott lenni karbantartás, kivéve, ha azt előzetesen jelzik. Jogos a felvetés, hiszen a mai váratlan leállás sem volt sehol jegyezve. Szerdán biztosan lesz, abból kiindulva, hogy a szerverösszevonások kizárólag Amicicia, Carptura és Corundum szervert érintik, illetve szerda van - amikor minden szerver offline - biztosan lesz nálunk is leállás a délelőtt folyamán.

• Kissbb

Added the Label Kérdés
  • Kissbb

Added the Label Játék
  • Látod Aeshma erről beszéltem a tájékoztatásról!

Hogy zözlik hogy a 12-ére meghirdetett összevonás elmarad?

Úgy hogy az alap hírben áthúzzák a 12-t és átirják 13-ra.

Ja és hogy ettől függetlenül ma azaz szerdán lesz-e resi?

Tényleg annyira nagy gond tájékoztatni minket vagy a magyar GM-ek se tudnak semmit?

Engem csak ez bosszant

• Krisi itt van csak szét kell nézni resit írták hogy csüt. lesz majd.

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.