Bolondos "Magyarország" szerver összeomlott ![]()
Kiváncsiságból: Az összes többi szerverre be tudok lépni.
Postokat áthelyeztem, új témát megnyitottam.
Kissbb
Bolondos "Magyarország" szerver összeomlott ![]()
Kiváncsiságból: Az összes többi szerverre be tudok lépni.
Postokat áthelyeztem, új témát megnyitottam.
Kissbb
hogy merészeltétek lelőni a szervert miközben ütöttem a meley szobrot ti balgák, ezért most indulatból kettétörtem egy színesceruzát.
Az a poén hogy miután vissza birtam lépni ismét kiraktam a boltjaimat és pár perc mulva ismét kilőtték ch1 kék map1-et ----> az én hibám.
edit: lenyugodtam
hogy merészeltétek lelőni a szervert miközben ütöttem a meley szobrot ti balgák, ezért most indulatból kettétörtem egy színesceruzát.
Én nem tudom mi olyan nagyon fontos, hogy nem tudott volna várni még 2 napot.... hihetetlen, hogy egy hetet se bír ki zökkenőmentesen...
Ezt már másodjára csinálja ma a szerver, és csak a magyar nem múködik, az összes többire be lehet lépni.....
nyugi mindjárt jön a hír hogy a túlbuzgó takarítónő húzta ki véletlenül a szervergépet, elnézést kérünk, bla bla 2 hét holdfényláda event
Mindenki nyugodjon meg majd jön egy kompenzáció kereke és csak 31SÉ lesz / pörgetés.
Mod megjegyzés: Érthető, hogy bosszantó számotokra a hirtelen szerver leállás - számunkra is az -, de ettől függetlenül még elvárjuk a Fórum Szabályzat betartását.
A továbbiakban kérlek mellőzzétek az offolást.
Köszönöm!
Ez nem váratlan leállás volt vagyis igen, de nem karbantartás. Egyszerűen csak befagyott az egész. Utána viszont már csak ch1 crashelt be kék map1 biztos, de egyes pályák nem. Ja meg ez: