A nem raktározható tárgypiaci tételek és leírásuk problémája

• Sziasztok!

Egy kicsi morgás jön.

A tárgypiacon jelenleg kapható elementáris erő/védelem kővel és itallal kapcsolatban úgy érzem, hogy a leírása félrevezető.

Amelyik karival kiveszed a tárgypiac rakiból, bizony azon reked, mert nem raktározható, és ezt a leírás nem tartalmazza.

Nincs figyelmeztető sor, hogy: "Hé te, azzal vedd ki, amelyikkel használni is akarod!"

- szóval ez volt a morgás része.

A témát pedig azért nyitottam meg, ha van még ezeken kívül tudomásotok ilyen tárgyról, azt ebben a témában jelezhetnétek.

Mert ezeket a leírásokat helyre kell tetettni az illetékesekkel:!:

A témát azért az általánosba nyitottam, mert a véleményetek is érdekel, a hibajelentésekben pedig nem tudunk csacsogni.

Ha adtok még tárgyneveket, akkor én igyekszek azt továbbítani az illetékeseknek :) Előre is köszi.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nem tudom, hogy minden esetben-e, de a hősi medál sem raktározható sok esetben, talán az ékszeres dobozból kapható sem.. a hal láda az fixen nem, csak az ugye nem tárgypiacos téma

• Igen, itt most a tárgypiacos tételekre koncentráljunk, amit ha megveszel, és nem azzal a karival veszed ki véletlen, akkor kárba veszhet.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sárkány jegyes nagy zöld ital helyett csak 1 közepes zöld italt ad, én eddig ezt vettem csak észre ( vagy csak a kép rossz)

• A sárkányjegyes tárgyak közt nincsen "Nagy zöld ital". 2 féle támadó ital van: Támadó ital+10 és Támadó ital +15.

Ami teljesen más tárgy, és 1-1 darabot kaphatsz azért az árért.

És a téma még mindig arról szólna, hogy tudtok-e még olyan tárgyról, ami nem jelzi, hogy csak azzal a karakterrel vedd ki a tp rakiból, amivel használni szeretnéd :)

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍