Számomra kissé zavaros a fórum javaslatok része, mert mindig csak az utolsó javaslatokat lehet látni, így ha az ember írna egy javaslatot lehet hogy már létezik egy olyan , vagy ha csak átolvasgatná őket akkor is órákba telhet mire megtalája őket.
Ha egyáltalán megtalálható , én bevallom feladtam a keresést.
A javaslatom a következő lenne :
A javaslatok rész is álljon lapozható oldalakbol , mert jobban átláthatóbb lenne és lehetne tudni milyen javaslatok születtek, mert így maximum a keresőben kulcsszavak alapján lehet párat megtalálni
Tegyük fel lehet lapulnak olyan javslatok, ötletek amelyeket régen nem támogadtunk , de a játék jelen helyzetében, fejlettségi szintjén újra át gondolnánk.
Érv : Ha a kibeszélő részek lehetnek több oldalasak akkor a javaslatok is lehetnének és ezekről az oldalakrol a linkjeikre kattintva elolvashatnánk. Tudom egyszerübb egy keresőmezőt létrehozni ami az adatbázisban rá keres , ha ép jó kifejezést írunk be. De szerintem ha már a fórumozok javaslatok írására a játék jobbá tételére törekedve az idejüket erre töltik. A kezük munkája legyen olvasható egyszerűbb módon.