Új Fórum-kinézet

• Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy megnyitom ezt a threadet, ezt alapul véve:

Amennyiben valamilyen hibát találtok ezzel kapcsolatban, kérjük, jelezzétek nyugodtan.

Ami számomra szembetűnő, de majd a többiek úgy is folytathatják (már ha van mivel), hogy tényleg visszaállhatna az, hogy az itteni dolgok (pl.: a színválasztás, vastag, dőlt, aláhúzott betű/szöveg) ne fehér alapon fehérrel legyenek írva, hanem változzon feketére, mert így eléggé nehézkes keresgélni.

Edited once, last by Aeshma ().

• Nos, problémát én sem látok. Nálam is látszik rendesen DE, nehezebben észrevehető. De úgy látom ez csak nálam gond, akkor majd megszokom.... Remélem nincs köze hozzá, hogy milyen telefont használok, ezt miért is említetted meg, nem értem.... ( Már bánom, hogy megjegyzést tettem a kinézetre)

A világ a példád miatt változik, nem pedig a véleményed miatt.

• Nyilván nem arra volt Perculia kíváncsi, hogy konkrétan oszd meg a telefonod típusát, márkáját, pin kódját :P és hogy mennyiért vetted, hanem inkább arra, hogy milyen op rendszerű: IOS, android, windows és persze a böngésző típusát se hátrány jelezni egy észrevételnél :) .

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Engem is zavar hogy este a legalacsonyabb fényerő mellett is vakít, legalábbis hunyorításra kényszerít néha, ezért este elkerülöm.

Ha minden igaz, az egy-két árnyalattal világosabb szerkesztő gombok a szövegdobozban már említve lettek, nincs hátterük a gomboknak csak ha ráviszem a kurzort, ezért szinte láthatatlanok. Ugyan ez igaz az alsó részre is, semmi jelzés nem látható melyik fül van kijelölve az emócióknál.

Plusz egy magyarosítás ráférne már igazán.. :doofy:

Szerk: Nincs elválasztó jelzés az aláírás és a hozzászólás között, úgy néz ki, mintha a hozzászólás része lenne az aláírásban lévő tartalom, aminek köze nincs a témához :pinch:

Ez is kicsit fapadosnak néz ki btw: https://i.imgur.com/Qxnoe4G.png

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

Edited once, last by MxCool: signature+reasoon ().

• Plusz egy magyarosítás ráférne már igazán..

Arra valószínűleg még sokat kell várnunk, nem a Gf-en múlik, a Woltlab készíti magyarítást.

Szerk: Nincs elválasztó jelzés az aláírás és a hozzászólás között,

A tegnapi nap folyamán ezt a megjelenítési hibát is javították kérésünkre.

Köszönjük a visszajelzéseket.

ub001.png

percu.jpg

facebook_icon_1.png

• Nagyon tetszik, hogy lehet borítóképet beállítani, azonban nekem kissé zavaróvá vált (nem tudom gépen hogy van, most telefonról nyilatkozom), hogy azok, akiket követek, illetve követnek, azok valamiért a profil tetejére kerültek. Szerintem lent jobb volt. Nem tudom, többiek mit szólnak ehhez, nem feltétlenül egetrengető probléma, csak nekem kissé bután néz ki.

• Épp most tűnt fel, hogy a kedvelés megjelenítése elég érdekes módon történik jelenleg, nem úgy mint azelőtt.

Az előző ha jól emlékszem valahogy így nézett ki:

1 lájk esetén: "User likes this", több lájk esetén: "User2 and 4 others like this"

Most:

1 lájk esetén: " and 1 other like this" vagy, több lájk esetén: " and 4 others like this" <--- itt a több lájk eset 4-el értendő

Szerk.: Nem mindenhol. Speciel ebben a témában hibásan mutatja, de akad ahol jól írja ki.

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

Edited once, last by MxCool ().