Amicicia - Carptura összevonás

 • Sziasztok!


  Mint sokan másik, így én is felültem a "hypevonatra" és belevágtam az Amicicia nevű szerverbe. Természetesen ahogy teltek múltak a hetek, egyre inkább csökkent az érdeklődés a szerver iránt, így nemzetközi ide vagy oda, de sajnos kihaltnak nevezhető a szerver.


  Azonban 2 hét után a GF gondolt egyet és az alaposan megfejt tehén mellé beszerzett egy másikat is Carptura néven (attól most vonatkoztassunk el, hogy a nagyobb bevétel érdekében vagy azért mert a töménytelen mennyiségű hackert szerették volna kivonni a régi szerverről).


  Így viszont jelen állapotban tapasztalatom szerint, se Amicicián se Carpturán nem pörög az élet, így az a javaslatom lenne, hogy ezt a két nemzetközi szervert jó lenne már most összevonni, mivel tudjuk jól de előbb vagy utóbb úgy is ez a sors vár a szerverekre, úgyhogy szerintem jobb megelőzni a "bajt" és újra aktív játékosokkal feltölteni/egyesíteni a játékot.

 • Nem realizálható ötletek

  - Szerverekkel kapcsolatos bármilyen ötlet;
  Zárás, új nyitása, összevonás.

  Ennek értelmében a témát zártam.

  Dreamy

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍