A pet újjáélesztésről

 • Sziasztok!

  Egy olyan változtatást szeretnék most megosztani veletek ami szerintem már több mindenkivel előfordult. Sajnos ma a kis petem 544 naposan kinyiffant. 60 szintes volt. Mint azt sokan tudjátok a pet értékei ezzel nőhetnek, hogy minél tovább él. Csak nehéz életben hagyni, az én esetemtől elkülönítve meglehet hogy épp nem enged belépni egy hirtelen be nem jelentett karbantartás és miegyéb miatt és ott jár le a több száz napos háziállat. Persze ehhez is van megoldás a forgó érme mögött az úgynevezett Isteni protein falatkák, melyet az én esetemben csak 54 darabot kell összegyűjteni hogy feléleszthessem. Tehát 10 naponként kér 1 darabot. Szerintem ez nagyon irreleváns márcsak az összegét is tekintve ami 179 sé. Ez szorozva 54 darabbal az 9.666 sé. Hát igen.... egy jobb felszerelés is kijön sokkal olcsóbban és még a gatyám is megmarad. És még erre jön a -20% életerő csökkenés, és máris lesz egy 436 napos petem. Szóval el lehet gondolkozni ilyenkor hogy megér -e ennyit egy pet... Az enyém biztos nem szóval ilyenkor mehet is a levesbe vagy kezdhetem elölről a tápozását :fie:

  Ehhez szeretném kérni a támogatásotokat illetve remélem a későbbiekben továbbküldését, hogy remélhetőleg kevesebbet kérne ebben az esetben, mondjuk 1/150 nap. Talán ez nem olyan eltúzott, a gf-nek meg mégiscsak lenne belőle bevétele. Mindenki jól jár. Röviden ennyi, bízom benne hogy továbbításra kerül a módosítás, és remélhetőleg több kis pet is visszatér a mélyálomból. :grumble:

  Edited once, last by emu795 ().

 • Nos a hirtelen karbantartásoktól eltekintve (nemtudom, léteznek ilyenek?) nem vagy rákényszeritve, hogy az utolsó napig/óráig kivárd a lejárati időt.

  16napig élő Meleyem van de nem várok a véksőkig, 2-3nap lejárati idő előtt már etetek, mivel a protein snack ingyen van.

  Nekem is volt 255napos petem ami elaludt, én hibáztam, túltettem rajta magam.


  Nem támogatom.

 • Tárgypiacos tárgyak ingyen / olcsóbban;

  Sajnálom, de be kell zárjam a témát. :(

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍