Sziasztok!
Egy olyan változtatást szeretnék most megosztani veletek ami szerintem már több mindenkivel előfordult. Sajnos ma a kis petem 544 naposan kinyiffant. 60 szintes volt. Mint azt sokan tudjátok a pet értékei ezzel nőhetnek, hogy minél tovább él. Csak nehéz életben hagyni, az én esetemtől elkülönítve meglehet hogy épp nem enged belépni egy hirtelen be nem jelentett karbantartás és miegyéb miatt és ott jár le a több száz napos háziállat. Persze ehhez is van megoldás a forgó érme mögött az úgynevezett Isteni protein falatkák, melyet az én esetemben csak 54 darabot kell összegyűjteni hogy feléleszthessem. Tehát 10 naponként kér 1 darabot. Szerintem ez nagyon irreleváns márcsak az összegét is tekintve ami 179 sé. Ez szorozva 54 darabbal az 9.666 sé. Hát igen.... egy jobb felszerelés is kijön sokkal olcsóbban és még a gatyám is megmarad. És még erre jön a -20% életerő csökkenés, és máris lesz egy 436 napos petem. Szóval el lehet gondolkozni ilyenkor hogy megér -e ennyit egy pet... Az enyém biztos nem szóval ilyenkor mehet is a levesbe vagy kezdhetem elölről a tápozását
Ehhez szeretném kérni a támogatásotokat illetve remélem a későbbiekben továbbküldését, hogy remélhetőleg kevesebbet kérne ebben az esetben, mondjuk 1/150 nap. Talán ez nem olyan eltúzott, a gf-nek meg mégiscsak lenne belőle bevétele. Mindenki jól jár. Röviden ennyi, bízom benne hogy továbbításra kerül a módosítás, és remélhetőleg több kis pet is visszatér a mélyálomból.