Barlangi hátasok

 • Üdv.


  Szeretnék javaslatként felvetni egy apró változtatást, ami nem eredményez gazdasági válságot a játékban, ahogy negatív tendenciát sem a GF pénztárcájának.

  Mintahogy azt tudjátok, barlangban esnek bizonyos hátasok, melyek 5 percig tartó kőkemény segítséget nyújtanak. Viszont ez az 5 perc azonnal indul, amint egyszer felültél rá, majd ha leszereled a pecsétet, az idő folytatólagosan csökken. Mivel jelenleg semmi, de konkrétan semmi értékük nincs ezeknek a hátasoknak, szeretném javasolni, hogy gondolják ezt át. A jelenlegi aktív játékosok már bezsebeltek maguknak számos hátast, melyek évekig kitartanak, tekintve, hogy csak a lovaglási idő csökkenti a pecsét élettartamát, szörnyek elleni erővel és tp-vel ellátva. A javaslatom mindössze annyi volna, hogy tegyék egy kissé értékesebbé ezeket a hátasokat bármely módon, mert jelenleg semmi értelmük. 75+ szinttől használhatóak és amúgy sem adnak eget rengető bónuszokat, hogy megérje csak azt farmolni tárgypiac mellőzése szempontjából. Nem szeretnék a vezetőség döntése helyett követelőzni, hogy legyen így vagy legyen úgy, mindössze felvázolnék néhány elképzelhető lehetőséget, amivel az értéküket meg lehetne növelni így nem csak arra az 3 percre kerül a játék éterébe a pecsétjük, amíg kiesik, majd eltűnik a földről(, mert többnyire ez történik, nem éri meg felvenni).

  • Maradjon az 5 perces használhatósági limit, de leszereléskor álljon meg a számláló.
  • Halmozhatóság olyan módon, hogy a halmozott pecsétek darabszáma nem növekedik, viszont a végeredmény egy pecsét lenne a két pecsét hátralévő idejének összegével; pld: pecsét1: 5Perc, pecsét2: 1Perc32Másodperc eredmény egy új pecsét 6Perc32Másodperccel. A maximális halmozási határ 1Nap, ami 288darab 5perces pecsét halmozva.
   Természetesen csak azonos pecséteket lehetne í módon halmozni.
  • Hátas etetési lehetőség, mely növeli a hátas élettartamát ezeknél a hátasoknál.

  Több módon lehetne még továbbfejleszteni, értelmet adni nekik, de most hirtelen ezeket dobtam pixelre, hátha eljut hozzájuk.
  Aki azt képzeli, hogy őrült vagyok:crazy:, mert így akarok hasznot belőle az téved, azok közé sorolom magam, akik bespajzoltak hátasokból, nekem nincs rá szükségem, tudva, hogy azok sem fognak lejárni ebben az életben. Mindössze úgy gondolom, hogy nem csak a tárgypiacot kéne turbózni, hanem a játék azon részeit is, ami jelenleg értéktelen, de hasznos volna a nem SÉ-ző játékosoknak.


  Támogatással egyetértesz azzal, hogy valóban átdolgozásra szorulnak.


  Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy véleményezted.

  MxC.

  54632ed041.png
  Lézerkard : 35 Kő
  Bébléd: 21 Kő eddig


  „Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
  ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
  /Oscar Wilde/

 • Szerintem jó ötlet, támogatom.

  Nekem is összejött néhány tucat mindegyik fajtából, azóta is ott porosodnak, ahol vannak. Egy darabot használtam fel eddig, ami másfél perc lovaglás után ment is a süllyesztőbe, mert leszálltam bányászani. :crazy:


  "...and when darkness finds you, you will face it alone..."

 • Én úgy gondolom, itt nem az időfaktor az, ami miatt nem használják a játékosok.

  Azt se felejtsük el, hogy 75 szint csak a vadkan, a farkashoz már 80-as, a tigris és oroszlánhoz pedig 85-ös szint kell.


  Ezekre a szintekre, de főleg a 85-ös szintre, már mindenki beszerzett egy komolyabb bónusszal rendelkező valós lovagló idejű hátast, vagy dédelget esetleg egy fejleszthető hátast, ami szintén plusz bónuszt biztosít (szelidítettnél +50% mozgási). Mégha az oroszlánt nézem is, akkor is jobb annál egy fejleszthető hátas, mégha az érték amit ad az a fele.


  Ahogy Sam is leírta:

  Nekem is összejött néhány tucat mindegyik fajtából, azóta is ott porosodnak, ahol vannak.

  több tucattal van, tehát úgymond ez az idő összerakós rész sima ügy, hisz egymás után nyithatná a következő hátast, ha letelik az 5 perc.

  De nem használja, csak porosodik.


  Attól, hogy az idejüket összetehetőnek képzelnéd el, hidd el, nem használnák többen. Ha a bónuszaiknak értelme lenne ekkora szinten, akkor felvennék, mert mégegyszer mondom, ha van a leltáradban 200 vadkan, annak sem jár le az ideje, csak, ha egyet kinyitsz pecsétté. És akkor is csak az az egy ideje telik :)


  Annak idején még talán használgatták , mikor megnyílt a barlang, terjedtek olyan urban legendek, hogy a sárkánynál bizonyos metineket bizonyos típusú ilyen pecsétről kell ütni. De abban az időben is inkább felültek egy sima lóra, mintsem ezeken a hátasokon lovagoljanak.

  Ahogy egyre több valós idejű, sokkal jobb bónuszt biztosító hátasok lettek, méginkább nem kellettek már senkinek.

  Már akkor is volt javaslat, hogy ne csak 75 szint felett lehessen ezeket használni.

  Aztán egyszer csak jöttek a fejleszthető hátasok, amik valljuk be, tényleg jó megoldás azoknak, akiknek nincs pl harci vadkanja. Fentebb leírtam, hogy a sima hátasoktól miért jobbak.

  Jelenleg pedig terülj terülj asztalkám van, hiszen már egyre több hátas átadható, sőt kinézetileg is alakítható.


  Szóval, én úgy gondolom továbbra is, hogy itt nem az idő az, ami miatt nem veszik fel. Sokkal inkább hasznosítható lenne egy szint törlés (és így barlangos farmozóknak egy plusz forráslehetőség yang keresetre), hogy a kisebbek megvehessék, hisz sokan mondjuk nem tudnak kiütni egy fejleszthető hátast.

  Vagy a ráncfelvarrást nem az idején kellene megtenni, hanem a bónuszaikban kellene valami újítást eszközölni, ha ezen a szinteken van a használhatósága.

  Esetleg biztosíthatnának nem sokat, mondjuk 5% elementek elleni ellenállás (pl. villám, tűz, jég, sötétség - hirtelen ezek azok amik úgy 75-ös szint körül fontosak).


  Szóval, én a te javaslatod nem tudom támogatni,ellenezni nem ellenzem, csak nem látom értelmét :)

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Támogatom a javaslatodat, én nagyobb játékosoknak szoktam néha teljes pakkban odaadni. Tele vagyok ülve telős és fejleszthető hátas tanúsítványokkal az egyik főkarim 1 oldala csak ezekből áll. A deffek miatt kihasználnám őket de ha egy kő 3 perc alatt megvan 2 perc kuka, jelenleg egyszerűbb egy csak ülve ketyegős hátas.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Az ötletedet támogatom. Amiket pedig a többiek elmondtak, azokat újra nem sütném már el.:)

 • Azt se felejtsük el, hogy 75 szint csak a vadkan, a farkashoz már 80-as, a tigris és oroszlánhoz pedig 85-ös szint kell.

  Ez nyílvánvaló, én csak a kezdő szinthatárt említettem meg, hogy 75 és a felett használhatóak, többnyire mindenki tudja már a használhatósági korlátozásukat.


  Ezekre a szintekre, de főleg a 85-ös szintre, már mindenki beszerzett egy komolyabb bónusszal rendelkező valós lovagló idejű hátast, vagy dédelget esetleg egy fejleszthető hátast, ami szintén plusz bónuszt biztosít (szelidítettnél +50% mozgási). Mégha az oroszlánt nézem is, akkor is jobb annál egy fejleszthető hátas, mégha az érték amit ad az a fele.

  Ezzel én is egyet tudod érteni, viszont ez is csak alátámasztja, hogy mennyire is értelmetlenek a barlangi hátasok. Viszont azt se felejtsük el, hogy hiába adott a fejleszthető hátas, nem állandó a dropja és igencsak rá kell szánni pár órát, vagy napot ha nincs szerencsénk, hogy szerezzünk egy ilyen fejleszthető hátast. Ebből adódóan vannak akiknek nem igazán éri meg ez az erőfeszítés. Ide sorolnám magamat is, mióta bent van 1x volt ilyen hátasom, tudva, hogy nem fogok többet órákat vergődni kőről kőre, hogy essen ki a tanusítvány, kitoltam már nem is emlékszem 90 naposra talán(?). És annyi is volt.


  úgymond ez az idő összerakós rész sima ügy, hisz egymás után nyithatná a következő hátast, ha letelik az 5 perc.

  De nem használja, csak porosodik.

  Hát, ezt lehet így is felfogni, hogy jelenleg is úgy működik, de ez így nyűg ahogy van. Például, ha farmolsz 50+ mob van a nyakadban, lejár a pecsét, megnyitni a leltárt, kikeresni hogy hol is a pecsétláda, kinyitni, majd keresni, hogy hova került a leltárba a 4 oldal közül számos új drop között? Nyűg.


  Szóval, én úgy gondolom továbbra is, hogy itt nem az idő az, ami miatt nem veszik fel. Sokkal inkább hasznosítható lenne egy szint törlés (és így barlangos farmozóknak egy plusz forráslehetőség yang keresetre), hogy a kisebbek megvehessék, hisz sokan mondjuk nem tudnak kiütni egy fejleszthető hátast.

  A használhatósági szinthatárt direk nem említettem meg, mint opció az újragondolásra, hisz GF-et ismerve nem érdeke az ilyes jellegű módosítások.


  Viszont ahogy leírtam, nem a felsorolt lehetőségekre megy ki a javaslat, hanem arra, hogy rájukférne egy újratervezés, a jelenlegi játékkörülményeknek megfelelően, hogy legyen értelmük.

  54632ed041.png
  Lézerkard : 35 Kő
  Bébléd: 21 Kő eddig


  „Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
  ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
  /Oscar Wilde/

 • Nem lenne rossz de dreamy álltal felvázolt ötlet jobban megérné viszont nagy hatással nem lenne a piacra úgy sem. Ahogy írtad hogy 2 pecsét idejét összeadja megmerném kockáztatni hogy nem megvalósítható :/ de ha ketyeg is akkor a napját kellene kitolni 1 napra az 5 perc helyett. Bónuszait kicsit felturbózni ahogy Dreamy írta valamint a szint korlátot eltörölni. Így azért lehet nagyobb kereset lenne rá ha az ötleteket összegezzük. Valamint Sé-t nem töltő játékosok akiknek tanúsítvány ütésben nincs szerencséjük szintén kis előnyhöz jutnának így.

  Támogatom a javaslatot viszont az idő+idő összeadása lehetetlennek hangzik

 • dreamy

  Closed the thread.