Anti exp gyűrű és a kis kedvenceink

 • Nos egy olyan javaslattal állnék elő ami sok ismerősömet bosszant. Mégpedig az anti exp gyűrű hátránya. Ugye kis kedvenceink velünk fejlődnek. Ezáltal hat rájuk is az anti exp.

  Javaslat az lenne hogy ez a tárgy a kedvenceinkre ne legyen hatással, mégpedig mivel sokan nem kívánnak céhbe lépni exp leadására vagy kilépni még leadják mert a céh ahol van már ez a lehetőség nem érhető el viszont lehalni se tudja az exp-t (pl 100felett)

  A gyűrű hatása miatt viszont keskedvenceinket nem lehet húzni.

  Lehetséges hogy megvalósíthatatlan javaslat mivel ott van hogy velünk fejlődik. De egy próbát megér.

 • Az ötletet támogatom, mert hasznos lenne, az anti exp gyűrűknek csak a játékosra kellene hatni és ha mellette felveszel egy exp gyűrűt a pet nyugodtan nőhetne nagyobb expvel.

  A kedvenc nem szintel ha nem adsz neki tárgy exp-t Aeshma.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Ötletet támogatom!

  Mert aki nem fejlődik és csak kis kedvencét húzna ne keljen miatta mindig ki lépnie céhből xp leadnia.

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • A kedvencek a mi szerzett tapasztalatunk alapján nőnek. Nyilván ha mi nem szerzünk tapasztalatot akkor ők sem tudnak. Ugyanakkor karaktert is lehet húzni olyanformán, hogy a húzó karakter titok gyűrűt hord, nem hiszem, hogy megoldhatatlan problémát jelentene az exp elosztást úgy alakítani, hogy a kedvenc kaphasson míg mi nem növünk. Támogatom a javaslatot mert valóban sok kellemetlenséget okoz a játékosoknak a jelenlegi helyzet, különösen a három napos céhváltási korlátozással összekötve.

  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

 • dreamy

  Closed the thread.