Séért bérelhető Ch

• Mivel olvastam pár témát itt a fórumon a hely hiány miatt autófarmolás és fejlődés esetén, főleg ha még egy tárgy gyüjtögetős event is van megszületett bennem egy ötlet . A játékba betett autóvadászat sokaknak okoz bosszúságot pl sd2-sd3 termeinél .

Egy részről akik épp ott fejlődnének vagy event alatt farmolnának, más részről a szolgáltatást megvevő játékosoknak akik a betett autó farmjaikat vagy a map elején vagy valahol beakasztva találják meg és a pénzük arra az időre ment a kukába.

A javaslatom a következö : Séért bérelhető ch

A javaslat kifejtése: A tárgypiacon idő limittel lehessen ch-t bérelni, ez a tolvaj kesztyű , exp gyürű példájára lehetne 7, 15, 30 napos , de ezt kibővíteném 1 és 3 napos időkorláttal.

Az ilyen bérelt ch következő belépéssel azonnal aktiválódna és ahanyadik bérelt ch lenne azt a ch számot kapná zárojelben az aktív idejével hogy mennyi ideig elérhető. ( pl.: ch 71 [5nap 12 ora 37perc van hátra ]

Erre a chra csak az adott account és a csoportjában lévő játékosok léphetnének be.

Mivel ez a szolgáltatás egy prémium szolgáltatás az ára sem lenne olcsó : pl egy 30 napos ch lehetne akár 1000- 1500 sé egy 15 napos 500-750 sé egy 7 napos 350 -500 sé egy 3 napos 180 -250 sé és az 1 napos 90- 150 sé.

Pozitívumok a javaslat mellett :

- Az olyan összeszokott csapatok akik imádnak runnolni zavartalanul tehetnék

- Az autofarm karakterek itt funkciojuk szerint zavartalanul működhetnének.

- Aki zavartalanul nőne ugy hogy az exp gyürűi ne egy területi harc alatt ketyegjen, vagy trollkodó játékostárs miatt teljen feleslegesen , zavartalanul tehetné.

- Ezen a chn is lehetne bányászni és horgászni

Egy negatív tény a javaslatban :

- Ezeken a chkon csak 3 event futhatna a normál ch-k eventjeiből az exp event , a megemelt tárgydropp , és a hátas event ugyanazon időpontokban mint amikor azok a normál eventen is futnának.

- Minden más aktuális és szezonális event csak a normál chkon lennének elérhetőek. Így nem jutnának az eventekkel jelentős előnyökhöz a játékot ch bérléssel is támogató játékosok.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Ez szerintem egy nagyszerű javaslat, annyival egészíteném ki hogy még ezeken a ch-kon újra elérhető lenne a ch váltó + séért persze, nehogy ingyen adják már amit vagy 4 éve kiszedtek valami gyenge indokra hivatkozva. Vagy továbbvíve az ötleted, akár lehetne prémium ch is amit csak a legjobbak tudnak megfizetni több ezer séért amin minden tárgypiacos item elérhető lenne korlátozott időtartamban és mennyiségben.

• emu795 irod a hülyeségeidet hogy több ezer séért viszont te se mennél oda több ezer séért hogy legyen 1 külön chd:DDD akkor ha kell neki v alami piacolni hogy fog stb? nem kivitelezhető de majd jön 1 team tag és majd bezárja a javaslatot:D mert nem kivitelezhető nem támogatom még mindig.. a sés solo belépőre még mindig több esélyt látok mint erre

• Lehet hogy nálunk ez a funkció nem lenne nagyon kihasználva de rengeteg olyan tehetősebb ország van amelyeknél ezt igénybe vennék, jelenleg is akadnak olyan dolgok a játékban amit talán nálunk a játékosok 1-2%-a ha igénybe vesz, míg más országokban sokkal népszerűbb.

Lehetne áprilisi tréfa is , de vannak nálunk jóval tehetősebb emberek akik tuning - farmokkal foglalnak el olyan helyeket auto farmolásra amelyen mások fejlődnének, ez szokott mindkét fél számára bosszúságot okozni, ha helyet csinálsz magadnak leölve az autokarit hoznak rád egyből egy 120ast amely lesöpör és ha neked napi 1-2 órád ha jut a játékra zavaró hogy egy legalizált csalás amiért fizetnek több életjoggal öl ott mint te aki csak 2 órát lennél fent kikapcsolódni.

Az autózni vágyók vehetnének nyugodtan ilyen cht a 0-24es dolgaikra ( rangolás, yangfarm, autoban fejlődés) , és más egyszerűbb játékosok (mi) is tudnánk hol fejlődni vagy épp farmolni.

A ch váltó berakását nem igazán értem miért kellene, ha vett magának pl 3 napra 1 cht amin csak ő van vagy akikkel megy, nem elegendő tér?

Korlátozva lenne, egyszerre csak 1 cht vehetsz meg, tehát ha még 1et vennél nem egy újabb magán chval bővülne hanem hanem a vett chdhoz hozzá adódna a vett napok száma. ( mint a tolvaj, harmadik kéz vagy az exp gyűrű)

A tárgypiac nem lenne korlátozva ezeken a chkon csak az eventek , mert saját ch mellett tonnaszámra lehetne eventes tárgyakat ütni , ami túlzott előnyt okozhatna.

Most ha valaki 100%os exp eventen szeretne 1 napig zavartalanul fejlődni vesz 1 cht 24 órából annyit tölt ott amennyit akar . és cht válthat a szokványos módon (semmi belső ch váltó) , ha épp hirdetésben olyat árulnak amit megvenne utána visszamegy és fejlődik.

Edit: A nem realizálható ötleteknél meg néztem, de nem ad több előnyt szerintem mint a tolvaj kesztyű vagy az exp gyűrű amik szintén fizetős szolgáltatások, az ötlet a fizetős szolgáltatás kategóriájába sorolható ami a támogatási rendszerhez adna egy plusz tételt és egyben csökkentené a zsúfoltságot , a cég bevétele a tárgypiacbol ered ezért így alkottam meg a javaslatot. Kivett tételeket nem tartalmaz.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

Edited once, last by Sasori95 ().

• Ennyi erővel ha fejlődni akar rakják be a solo belépőket és akkor azt csinál ott amit akar.. Azért ez hogy vegyél 1 cht nem úgy megy mint egy tolvaj kesztyu.. Annyira nem értek hozzá de jóval nehezebb megoldás mint amit itt felvazolsz és mint írtam is nagyon sok privát szeron vannak solo belépők és bizonyos ideig csak te vagy ott és hogy miért emlegetem a p szerokat? Lasd 6 7 opt és sorolhatnam, az egy sokkal könnyebben kivitelezhető ha tényleg veszel sd2 solo belépőt vagy erdőre bemesz solo belépővel vagy mit tudom én bárhova.. Mindig nem támogatom és ezzel le is zártam a véleményemet ezzel kapcsolatban

• Nem akarok ünneprontó vagy negatív lenni, de nem támogatom. Pár egyszerű dolog miatt. Ez egy közösségi játék. Harcolsz, hogy jobb lehess. Ez a lényege a játéknak. Ezzel az opcióval a játék lényegét vennénk el. Igen is küzdjön meg mindenki a saját spotjáért és harcoljon meg mindenki azért, hogy jobb cuccai legyenek. De emellett tartsuk tiszteletben a másik játékost is, hisz ez még mindig csak egy játék.

jpHPGVZ.gif"Az öreg indián két farkasról mesélt unokájának, melyek minden emberben harcolnak.
    Így szólt:

-Fiam, a harcot két farkas vívja, mely mindegyikünkben benne lakozik. Az egyik a gonosz, a másik a jó.
    Az unoka pár percig eltűnődött nagyapja szavain, majd megkérdezte:
    -Melyik farkas nyer?
    Az öreg indián ezt válaszolta:
    -
    Az, amelyiket táplálod."

• Nem támogatom. Lehetetlen lenne a dolog. A solo belépő lenne az ilyen problémákra a megoldás. Ch váltót meg engedjétek el. (Kis off: ch váltó extrém szintű használatát láttam már, mondjuk úgy 1 fő vitt minden ch-n amit csak a köpi hozott rá. Utána ezért lenne a felháborodás hogy sehol nem tud farmolni fejlődni)

• Szia!:)

Nem kívánom támogatni ezt a javaslatot, akármennyire is töltöttél el vele sok időt, hogy kidolgozd.

• dreamy

Closed the thread.