Auto-vadászat

 • Sziasztok.

  A javaslatom az volna, hogy a Sé-ért megvásárolt autohuntolás közben, mivel az ellenkező nemzetből származó játékosok előszeretettel ölnek meg, igy annyi esélyt kéne adni az auto ban lévő karaktereknek, hogy megvédjék magukat, hogy az ellenséges kasztot is támadja az auto hunt, mivel ellenség ugyan úgy, mint a mobok, igy talán nem ölnek meg állandóan, ha jól épitett a karakter :).

  ugy tudom hogy most csak a mobokra támad autoban, de miért nem támadja a másik nemzetet?

 • Azért nem támadja, mert nem erre lett kifejlesztve.
  Részletes információ az automata vadászat rendszeréről itt: https://hu-wiki.metin2.gamefor…ta_vad%C3%A1szat-rendszer

  Nem fogja kiszűrni más nemzetek játékosát a program, és nem fogja azokat is leverni, hiszen ez egy segítség azért, hogy EXP-t szerezz.
  Nem támogatom, mert az általad említett dolog egy kidolgozott rendszer.

  (*Edit: amiről te beszélsz, az egy kidolgozott rendszer a PVM játékmódra, de te ezt vegyíteni kívánod a PVP-vel. Ez így biztosan nem fog megvalósulni.)

  Edited once, last by Aeshma ().

 • én értem hogy segitség, azt is hogy kidolgozott, és azt is hogy nem kötelező megvenni pénzért. de ha már megveszi az ember, akkor miért nem hagy annyi esélyt hogy ne röhögve üssenek a terem elejére.

  a minap is 2 percenként verték a karakteremet a map elejére, a sok jó szándékú játékos :)

  aznap az auto hunt csöppet sem érte meg nekem, mivel ülnöm kellett mellette, és ha rámtámadtak, kivenni a huntot,megvédni magam vagy épp ujra éledni.de ÁMEN.

 • igy annyi esélyt kéne adni az auto ban lévő karaktereknek, hogy megvédjék magukat,

  És mégis hogy? :) Ha meglát egy más nemzetbelit át is öltözzön pvp cuccba? ^^

  a minap is 2 percenként verték a karakteremet a map elejére, a sok jó szándékú játékos

  Talán nem jó helyen autóztál. Azért annyira ez nem jellemző. Bár az elmúlt 3 hétben a színvonal igen vissza esett a játékban.

  de ha már megveszi az ember, akkor miért nem hagy annyi esélyt hogy ne röhögve üssenek a terem elejére.

  Ha nem vagy ott, akkor édes mindegy, hogy a karid támadja-e az illetőt vagy sem. Akkor is röhögve leüt, ha nem vagy ott.

  Sőt sokszor az is probléma, ha egy autózó karakter olyan helyen üt ahol metin van, mert előfordul, hogy a kijövő mobokra megy. Aki meg a metint üti nem azzal fog foglalkozni, hogy az autóst kerülgesse.  Nem támogatom, egyáltalán nincs értelme.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Az autovadás karik lehetnének védettek pvpben igy megoldható lenne a probléma , hogy ne lehessen őket leverni. Ezek a játékosok fizetnek egy szolgáltatásért amit a nem fizető játékosok trollkodásbol bármikor leverhetnek.

  Lehetne a módosítás olyan is hogy csak másik autovadászatott vásárolt karakter tudjon autofarmot leverni. Ha fontos nekik hogy vegyék ezt a szolgáltatást dolgozzanak ki rá egy sémát. A módosítást támogatom.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Ha a kiskör be van állitva az autóban akkor tökmindegy hogy mit támad elég ha simán kihúz már véged van ezt azért még át kellene gondolni.

 • Nos ezzel lennének gondok. Tehát ha sd2-3 auto: kiskörbe csinálják általában. Ha egy másik birodalom játékosa elszalad melletted mert gyorsan levered a mobokat és éppen ő közelebb volt hozzád mint a mobok támadsz (lehet békésen tovább haladt volna de megzavartad amiért meg is öl, innentől buktad is ugyan úgy az autot) ha meg éppen valakinek kell a hely hogy fejlődjön vagy farmoljon és te pont ott autózol nos minek pazaroljon kék és piros italt? Simán el fog csalni és beakaszt másik terembe a fal mellé. Ha kis kör volt beállítva akkor már nem fog ölni mert kijelölt zónán kívül van. Ez Sd2-3.

  Például elvarázsolt erdő: itt is van pár auto kari elöl és nem szokták leütni őket (vagy csak nagyrotkán) ott nagy körbe szokták beállítani legalábbis akiket tudok hogy ott rangol autóba. Ott PvP módma mennyit érne? Mikor sokan vannak akik alkit is használnak ott mert mennek az uralkodóra? Vagy bekapcsolod te is autóba had ketyegjen a kör? Ezt jelen állapotában nem támogatom mert több hátránya lenne mint eddig. Viszont azt lehetne hogy kissebb szinten (például 60 vagy 75-ig) adjon PvP védelmet annak aki aktiválja.

 • Viszont azt lehetne hogy kissebb szinten (például 60 vagy 75-ig) adjon PvP védelmet annak aki aktiválja.

  Nem támogatom. Számtalan olyan játékos van, aki csak úgy ráteszi a másik autóskarira a sajátját, és a pvp védelemmel gyakorlatilag meg se védhetnénk a területet ahol farmolunk. Egyébként is csak feszültségeket okozna, teljesen jó az, hogy az autos kari sose támad karaktert, így ha valakit megtámad akkor nagyon jól tudjuk, hogy az illető gépnél van és megfelelően lehet lereagálni. Szerintem az is rendben van, hogy az autos karakterek leölhetők, nem hallhatatlanságot vásárolt az autovadásszal.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Én arra céloztam hogy x szint alatt ne tudják megtámadni az autós karaktert. Az a rész hogy autóba megtámadjon más játékost az felesleges és csak több reklamációt szülne. De nekem például nincs gondom vele. Még nem kötelező megvenni piacon mivel elixír fillérekért van már. És egy éjszakát simán kibír egy gyengébb karin is.

 • Nem támogatom. Számtalan olyan játékos van, aki csak úgy ráteszi a másik autóskarira a sajátját, és a pvp védelemmel gyakorlatilag meg se védhetnénk a területet ahol farmolunk. Egyébként is csak feszültségeket okozna, teljesen jó az, hogy az autos kari sose támad karaktert, így ha valakit megtámad akkor nagyon jól tudjuk, hogy az illető gépnél van és megfelelően lehet lereagálni. Szerintem az is rendben van, hogy az autos karakterek leölhetők, nem hallhatatlanságot vásárolt az autovadásszal.

  Tökéletesen összefoglaltad a véleményem. Jó ez így ahogy most működik.

  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

 • Sziasztok, megvettem az autó-ölést én is, Elvarázsolt erdőben hagyom ott a karit autózni, de nagyon sokszor van a map elején, amikor megnézem, hogy mi a helyzet. :( Amit Sasori95 írt, hogy az autó-öléssel kapjon a karakter PVP védelmet ezt támogatnám és jó lenne ha meg is valósulna! Hiába még Dalvin is azt írja jó ez ahogy van, ez nem igaz, mert nem azért vettem meg az autó-ölést, hogy más Birodalomból való játékos leüssön, tegnap este is 23:00kor úgy hagytam a karit autó-ölésben és ma reggelre megint a map elején volt, és onnan tudom, hogy ez nem a karakter hibája, mert a Piros poti ugyanúgy volt 180-l kezdtem, 175 volt ma reggelre csak 5 fogyott el belőle, 94 Szél defem van és 1-3-t sebeznek!

  Név: MrKardsura | Kaszt: Kard Sura | Szint: 105 | Skillek: Elvarázsolt penge: P Félelem: P Sárkány örvény: P Ujjcsapás: P Varázslat kioltás: G1 Elvarázsolt vértezés: M6 (1KK és M7) | Nyelvek: :red: M1 :ylw: M1 | Céh: nincs  ¯\_(ツ)_/¯

 • MrKardsura

  A karaktered betévedhet más aktív farmolók/fejlődők alá, akik hátasról ütik a köveket, ha nem egy népszerű helyen autozol, akkor is előfordulhat ez sajnos, nem feltétlen direkt ütik le, az inkább a kisebb mapokon fordult elő nagy számban, például dc-ben - vagy még fordul, nem tudom ott mi a helyzet manapság. A gond azzal amit mondasz az lenne, hogy egyrészt ígyis előfordul, hogy mások üres hely keresésre fittyet hányva ráállítják másra a karakterjüket autozni. Másrészt biztosan lennének, akik már csak trollkodásból is megtennék ezt, és ahogy fentebb írták, ennek a kivédése is megszűnne egy ilyen újítással.


  Az, hogy pénzt fizetsz érte, az a szolgáltatót nem fogja meghatni, hisz már egy ideje arra hajaznak, hogy minél kevesebbet kapj ugyanazért a pénzért, mint régen, lásd: jelmez besűrítve egy ládába a sok kacat közé, szerencsén múlik, hogy nyitsz jelmezt, vagy nem. Optoló a tárgypiacon, ami nem 100%-os. Kerék pörgetés, ahol a sé nagy része értéktelen tárgyakra megy el stb.


  Én azt javaslom, ha fejlődni akarsz keress valami olyan helyet erdőben, ahol nem olyan gyakori a metinkő spawn, és talán ha nem is örökre, de több ideig marad talpon a karid.

 • Mióta bejött az autózás szinte azóta használom szinte 0-24-nen.

  Higgyétek el a kihalások 90 % nem abból adódik hogy lever egy másik birodalomból való kari.

  Az elején én is azt gondoltam, mérgelődtem aztán elkezdtem felvenni a képernyőt.

  Meglepődtem amikor sok esetben magától halt le a kari:

  - vannak leölhetetlen mobok, ha azt megtalálja kihalás van

  - fennakad valahol

  -simán beremeg kiakad és lehal

  vagy mobok vagy elszaladó másik karakter kihúzza a kiskörból és ha kint van a körből lehal


  és lehet nem soroltam fel mindent.


  Írtam már nem kell ahhoz pvp védelem hogy lehalasszanak. Hozzád sem kell érni akkor is le fogsz halni. Sztem engedjétek el ezt a témát. De ez csak javaslat :)

 • Hozzáteszem a pvp védelemmel nem akadályozod meg azt, hogy ne öljék le a karit. Elég, ha utánamegy egy karakter után szaladó mobnak és kimegy a saját vadészterületéről ahol már nem üt de szörnyek tömkelege fogja körbe és öli le. Ehhez elég ha az általad feltételezett " jószándékú" játékos pvp lehetőség híján mobokkal húz el szándékosan.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Fölöslegesnek tartom, ha éppen le akarok ölni valakit mert miért ne tenném meg:P az be teszi gyorsan autóba magát és nem sebzem..ez nekem nem jönne be:D

 • Sziasztok, köszi a véleményeket meg az infókat, de nekem azt senki se mondja, hogy 5 Piros poti fogy csak el, akkor nem más birodalomból ütnek le, mert ha be is akad a kari, akkor a Piros potit használnia kéne ... és az amit írtál krisi09 hogy beremeg és meghal ezt hogy érted, akkor nem is Potizik?

  Név: MrKardsura | Kaszt: Kard Sura | Szint: 105 | Skillek: Elvarázsolt penge: P Félelem: P Sárkány örvény: P Ujjcsapás: P Varázslat kioltás: G1 Elvarázsolt vértezés: M6 (1KK és M7) | Nyelvek: :red: M1 :ylw: M1 | Céh: nincs  ¯\_(ツ)_/¯

 • Ez nem kibeszélő rész, hanem a javaslatok részleg. Attól, ha egy témának autó vadászat a címe, nem azt jelenti, hogy a mindennapos problémákat ide kellene írni.

  Az eredeti javaslatot a többség ellenezte, így a témát zárom.

  Dreamy

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍