Ha a GF nem tájékoztat minket, majd mi magunkat.

• Sziasztok!

Úgy gondoltam nyitok már egy threadet mert nem kapunk kellő tájékoztatást a GF felől, holott másokat meg kimerítően ellátnak információkkal.

Első sorban ugye a tömeges kitiltásokról nincs hír, idehaza. Külföldön bezzeg van. Na akkor szemezgessünk. Én csak kivonatolgatok, de ha valaki érzi az erőt magában és google transot legyen kedves fordítsa le teljesen.

Erről maga a főmufti nyilatkozott is. A stílusáról is lenne mit beszélni. Durván tenyérbemászó módon. Ezeket a megnyilatkozásait a román discordról összeszedtem. Velük legalább leáll beszélgetni. De abban köszönet nem volt. Képként csatoltam, persze közte voltak más beszélgetések is, azokat kivágtam. Aki érzi magában az erőt fordítsa le ide kérem.

Tőszavakban annyit közölt, hogy az AUTOMATA ban rendszer 100% precíz és sosem hibázik. És nem érdekli akárhogy is sír akárki is nem lesz feloldva. És neki megvan a csalásra a bizonyítéka, amit persze nem mutat meg de bízzon benne mindenki, hogy megvan neki. És ha gondolja akárki menjen perre is az sem érdekli, mert neki van bizonyítéka. Vérlázító stílusban.

Ezek után a regionális comák:

https://board.tr.metin2.gamefo…%2BMart%2Bban#post7124676

https://board.it.metin2.gamefo…7-account-bloccati-27-03/

https://board.de.metin2.gamefo…ostID=3100083#post3100083

Itt simán kifejtik, hogy az automata banrendszer bevadult és ezrével, ha nem több titulált hackernek játékosokat, akiket végül a főgóré Dennis kivágott.

Semminemű mérlegelés nem volt, hogy ki bűnös vagy ki nem.

Akkor ezek szerint a 100%-osan tökéletes automata rendszer mégsem az.

Ami még a dennis féle zöngékből kiderül. kerek perec közölte, hogy a makró használata nem tilos. :D Ezért mennyi embert bannoltak ki? És közli, hogy nem tilos. Sőt, német fórumon is közölte még 1x.

https://board.de.metin2.gamefo…ostID=3100034#post3100034

Mondjuk románoknál a számla/karakter kereskedés sem tilos.

Na első blikkre ennyi lett volna. Aki gondolja pontosan fordítsa le a külföldi híreket. Ha már nem kapunk hivatalos infókat, legyen másodkézből.

• A sok panaszkodóból ítélve remekül működik a dolog, ez jó hír. Remélem GF felhasználóstul mennek a levesbe mind. Ilyenkor derül ki, hogy a hónapokig "semmit sem csináló" anti-cheat valójában figyelt, és megvárták a megfelelő alkalmat, egyszerre vágták ki az összes csalót. :D

A környezetemben senki sem csalt (visszamenőleg sem), így természetesen bannolásról szó sem lehetett. :)

Edit: piros pont a GF-nek!

• Persze. majd még mi vagyunk a hibásak a "koszos szemét csalók" mert bannoltak több 10ezer felhasználót. Törököknél érdekes módon van össze fogás ez ügyben.:cursing::cursing:

• De persze már több közösségben belátták, hogy az auto ban bődületeseket hibázik. De feloldani azt nem.

Elnézést, ez a gyöngyszem kimaradt.

Ha egy gép dönt az emberek sorsa felett.... Jujj valami filmben ez mintha már megjelent volna... Terminátor? :)

• PlaintextOffenderGF !!

Haggyuk már...Aki 10+ éve játszik,pénzt és energiát fektet bele,0-24-be min 3 boltja van kint,hogy haladjon,majd pont bármi csalást fog használni..

Ahogy láthatod szép sorjában kerül nyilvánosságra kinek van/volt rejtegetnivalója. Most épp ők voltak soron, a következő banhullámban pedig a jelenleg farmoló botoknak lesz szomorú vége, és így tovább. Ez egy soha véget nem érő körforgás.

Majd legközelebb becsületesen játszanak. ;)

Edit: akit elkaptak az ne nekem panaszkodjon, meg úgy senkinek sem. Ez van. :)

Mod megjegyzés: egymás provokálása felesleges. Dreamy

Edited once, last by PlaintextOffenderGF: Kiegészítés későbbi hozzászólás miatt. ().

• Baromság! Nagyon sok játékosnak nem volt és nincs is rejtegetni valója! Van aki szórakozásból játszik...Aki itt csal stb az a sok kis homokóra mert másképp nem tud érvényesülni.

Ki panaszkodott neked? Röhej,hogy némely emberek ennyire begyepesedettek. Ha tájékozódnál észrevehetnéd,hogy egy óriás hiba van aminek áldozatául estek olyan játékosok akik nem szolgáltak rá a tiltásra.

Postokat összevontam. Megelőző idézetet töröltem, mert felesleges.Dreamy

Mod megjegyzés:a felesleges sértegetést mellőzzük!

• Ez már többször előfordult és azóta se lett okosabb a program szerintem. Ez az engedélyezett makró, autoclicker engem is meglepett, hisz külső program.. Egyébként a makro-t nálunk is láttam, hogy vannak akik használják régóta, és kutya bajuk. Pedig aki egyfélét használ, az többfélét is szerintem.. de ez csak találgatás, én nem vagyok olyan penge mint a gf robotja :D

• A másik meg azt mondta, hogy makroval rakja a boltot és szabad. Valami makro világban élünk, hogy eddig mi erről nem tudtunk. Fene fogja nyomkodni a nulla gombot, ha makro szedi a dropot.

• Nem feltétlen külső program, már jó ideje léteznek beépített megoldások is. Ezek megkönnyítik a játékot, de továbbra sem adnak behozhatatlan előnyt. Majd ők eldöntik hogy problémát jelent-e vagy sem.

A jelenlegi álláspont szerint nem az.

Fene fogja nyomkodni a nulla gombot, ha makro szedi a dropot.

Szerintem ez senki számára sem újdonság, vagy tényleg azt gondoljátok mások ott ülnek 24-7 hogy szilánkokat szedjenek fel a földről? Már sok éve tart pedig...

Edit: nem én mondom azt, már megint... Gondolom a cheat blocker bevezetése óta logolnak, nem egy hónapja kezdték. Majd ők eldöntik mi volt valós eset és mi nem (ha egyáltalán).

• Na így már másabb az írásod:) Engem sosem érdekeltek az ilyen dolgok,úgy,hogy én hülye vagyok ezekhez a programokhoz . De ha emaitt bannolnak valakit az meg is érdemli. Én spec 4 karival szilizek ki naponta,és kibírom,hogy összeszedem.

• Ezek megkönnyítik a játékot, de továbbra sem adnak behozhatatlan előnyt.

Nem-e? A többezer(vagy még annál is több) több millás fejlesztő farm ocheo templomban nem hozható be emberi időjátékkal

Szerintem ez senki számára sem újdonság, vagy tényleg azt gondoljátok mások ott ülnek 24-7 hogy szilánkokat szedjenek fel a földről? Már sok éve tart pedig...

Nem ülnek ott, mert dt-ben például kb. 20 perc kiütni az 50 szilánkot, többet meg úgysem tudsz. Nem a szilifarmra használnak makro-t

• Valaki nagyon túltolta a makrózást, vagy másról van szó. Amikor magadhoz húzod a mobokat köpeny nélkül és már kilométerekre ütöd magadtól az nyilván nem makró. Ha enélkül is sikerül neki akkor összehozott egy erős karaktert, igazán vehetne denevért is mellé. :D Ebből a szempontból tényleg túl megengedő az, hogy nincs tiltva.

Van ennek egy elméleti határa (messze túl a drop felszedésén és potizáson kívül), ahol már nem effektív makrózni (ilyen pl. egy DT run levezénylése, lehetséges, de tovább fog tartani, mert biztosra kell menni, stb.).

Na így már másabb az írásod:)

Nem tűnt fel a helyzet súlyossága miatt, de 99.5% irónia, szándékosan rájátszottam mert nevetséges az egész. Úgyis az van amit ők akarnak nem? Még a nevemben is kifigurázom őket, eszem ágában sincs őket pártolni ebben az esetben sem.

• Discordon és Facebookon kiadtak egy közleményt:

https://www.facebook.com/Metin…al/posts/2876080455841813

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• A közlemény alapján felmerült bennem az a kérdés,hogy vajon nyitottak-e már meg számlát a mai nap folyamán valakinek a mi szerverünkön?

• Ebben speciel nem állítják, hogy lennének fals banok. Csak azt közlik hogy eddig hegyezgették a rendszert. És a számlák zárolva maradnak. Ez sem valami nagy szám hivatalos hír.