Különleges szerver húsvétra kibeszélő

 • További információk

  *A Fiatal hősök és a Gyakornok ládák fegyverei az új szervereken nem lesznek elérhetőek.

  * A tárgypiac raktár hozzáférése szintén nem lesz elérhető szerver indításakor.

  Ez a rész tetszik nagyon az egészben csak maradjon elérhetetlen végig. Úgy lenne az igazi

 • Mivel még szabad országban élünk és bátran lehet kulturált véleményt alkotni en ezt most meg is teszem.

  Ti amúgy normálisak vagytok? Konkrétan az előző pvp szerver ami több mint 3 hónapja volt meg az abból fent maradt meg érdemelt Tárgyak se kerültek gazdájukhoz... Be kerültek a szerver váltók természetesen azok se látták el funkcióikat... De még kezdjünk bele 20 dologba :) amúgy ezzel semmi baj nincs ha a dolgok mennek szépen gördülékenyen de itt konkrétan semmi nem ilyen... Hat remélem ez jobban sikerül mint az utóbbi dolgok....

 • Jah, kezdj új karit ott is, mintha nem lenne elég az aktuális karaktereket húzni, vagy úgy gondolják, hogy akkor az emberek több SÉ-t fognak venni??? vagy mi? De komolyan, lassan kezd vicces lenni ez az egész. :(

  Az, hogy a ládákból származó fegyverek nem lkesznek elérhetőek, az is csak dob az egész élményen, meg úgy amblok azon, hogy elkezdjek még egy másik szerveren is játszani, na igen, a Continuumra milyen event lesz Húsvétra? És az a 3 ch mennyire fogja engedni, hogy a sárgák vagy a pirosak is hozzáférjenek a megszerezhető tárgyakhoz? Mig nekem párommal együtt lett 3 HF ládánk (kettőnknek az egész mobos event alatt,) addig más 20asával árulja. Nyilván, nem most szedte, de valahogy hasonlít a Metin világa a mi világunkhoz. nagy a szakadék bizonyos játékosok közt, vagy aki nem fizetős, az már **********, le van *********? :((((((

  Trágár tartalmat csillagoztam.

  Megkérünk mellőzd az ilyen jellegű megnyilvánulásokat!

  Dreamy

  "La Musica por encima de todo..."

 • Nost ugye 10 szintenként a 15 napos fegyver régen nem volt. Tárgypiac raki nem lesz elérhető azon a szerveren ami annyit jelent hogy a következő tételek lesznek elérhetőek: arany/ezüst/láda tolvaj és harmadik kéz. Ezek számlára hatnak ennyi előnye lesz annak aki költ rá. Tehát nagyjából egyenlő esélyek lesznek

 • Ha jól értelmeztem a csehekkel,románokkal lengyelekkel egy szeróra lehet regelni és hetente az első 3 kap jutalmat. :) Magyar fiúk lányok kössétek fel a gatyát !!!

  Van itt még a GF-nél erőtartalék ha új végleges szervert tudnak nyitni :)

  Kiváncsiságból rákerestem az Amicicia -ra szinte csak olasz oldalt dobott be és hangzás alapján is Olasznak hat. Érdekes :)

  The post was edited 1 time, last by krisi09 ().

 • Véleményem szerint fölösleges egy ujjabb szerver! Viszont ha jól értelmezem sével nem lehet előnyt szerezni, ez tetszik de kikapcsolnám a helyükben a sés tolvaj és harmadik kéz funkciókat is hogy teljes legyen sz egyenlőség.

  A játékos ha nyerni szeretne valami szépet kezdje ujra az elejétől...

  Ha egy végleges szerver lessz annyi erővel a létezökön is lehetne eventet tartani.

  (Lehet azért lopták el a játékterünk felét , hogy megálmodják nekünk ezt az új világot .)

  A játék el van nyújtva mint a rétestészta , és mikor jön egy jónak vélt event kezdjük előről....

  A probléma nem a kicsiként ujra kezdéssel van , hanem hogy ez egy ujjabb időhúzás hogy amíg találnak ki uj tartalmakat a nagyoknak le kössék a figyelmet. A megszokott életünket hagyjuk félbe egy event kedvéért.

  Az uj szerverek nyitogatása eddig sem hozott sok sikert , de talán a közös szerver más lessz.

  Én mindhárom biriben szoktam oda illő karikkal farmolni , egy uj szerveren nem fogom ezt ujra elkezdeni. Kiépitettem a farm bolt és raktár hálózatomat egy évtized alatt és inkább ragaszkodom ehhez.

  Nincs kedvem senkivel vitatkozni ugy hogy sem ő sem én nem értem a másik mit mond, mert egy 11 éves más nemzetű ugyanugy nem fogja érteni ha angolul vagy németül megkérdezek valamit mintha egy magyar ifjút kérdeznék mert a szókincse kissebb a korábol eredően a másik 3 csoportbéli nyelvet meg nem beszélem.

  A jutalmakért kaparászást már kinőttem. Részemről sok sikert és sikeres hosszútávú fentmaradást kívánok a szervernek és a mellette döntő játékosoknak.

  Az újabb játékosok töredéknyi izelítőt kaphatnak abbol milyen volt régen 0 rol kezdenünk, bár nem volt pet és alki sem talizmánok.

  Köszönöm hogy hozzá szolhattam, elnézést az unalmas részekért . :)

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Tegyük hozzá a Continuum óta az újonnan nyitott "végleges" szerverek élettartalma kb. 1 év.

  Abszolút semmi értelmét nem látom, vagy én vagyok vak és tényleg ennyire megéri a GF-nek új szervert nyitni a kezdeti bevétel miatt.

 • Most komolyan, ez a legfontosabb?


  Különleges szervert kapunk azért, hogy csendben maradjunk a kevés ch miatt?

  És ha KÜLÖNLEGES(mitől különleges? Ja, megvan...hát több országból egybe ömlesztődnek a játékosok),akkor ott lesz húsvétevent, itt meg ez lesz?

  Mármint ez(saját szöveg,kitalált...mielőtt..):

  Nézzétek! Aranyos pasztellrózsaszín(és persze kék) nyuszikák ugrálgatnak a harmatos fűben! Fedezzétek fel a dimbes-dombos tájakat, aranyos tojásmetinek várnak titeket!

  Készültünk nektek ám mással is! Húsvétúr és Húsvétnyuszika jelmez csak a tárgypiacon, elérhető egészen április végéig! Nem elég mindez nektek? Gondoltunk azokra is, akik nem szeretik jelmezbe öltöztetni a karijukat, nekik ajánljuk a Sonkavágó és a Tojásrabló fegyverkinézeteket! Ezek a tételek elérhetőek a tárgypiacon, egészen húsvéthétfőig.

  Új játékosok vagytok? Gondoltunk rátok is! A tárgypiacon Csirkelányka,Kukorikú, Nyuszmusz és Nyuszmuszika vár titeket, hogy felüljetek hátukra! Tárgypiacon elérhetőek, a lovaglási idő azonnal kezdődik, miután megvásároltátok!

  Kellemes időtöltést kíván nektek húsvétra...


  Most ilyesmi kaliberű dolgot várhatunk majd?

  Inkább fog érdekelni egyébként az az event-sorozat, amit majd a magyar-team fog elénk tárni.


  Engem igazából nem érdekel az új, szines-szagos szerver. A lacerta(vagy mi volt annak a hydrarunos szervernek a neve)se érdekelt. Jól megvagyok a Conti...Ja, bocs, Magyarország nevű szerveren.

  ...és szerintem más is úgy van, hogy jól megvan az eddigi szerveren, nem megy egy új húsvéti szerverre...
  De miért pont húsvétkor hozzák létre, ha végleges? Egyszer majd bejelentik, hogy mégis megszűnik,mert nagyszerűvé kell tenni a játékot és ennek érdekében bucsut kell inteni a szervernek?

  Mindez mellett fontos megjegyezni, hogy nem jár külön szerver...

  "* Amicicia → kelet-európai csoport"

  Ide fognak azok kerülni, akik a szines-szagos, habos-babos húsvéti csoda-szerverre akarnak regisztrálni. Tehát, lengyelek, román, magyarok együtt...(Szlovákia, Szlovénia hova tartozik egyébként?)

  Egyedül kitűzni és elérni célokat: ilyenkor tudod meg, hogy mankók nélkül is képes vagy rá. ^^

 • Különleges szervert kapunk azért, hogy csendben maradjunk a kevés ch miatt?

  Ez nem nekünk lett létrehozva, hanem bárkinek.

  Mindez mellett fontos megjegyezni, hogy nem jár külön szerver...

  Nyilván, már a régiók megjelenésekor ez vázolódott fel, számtalanszor kiveséztük ezt a Régió kibeszélőben.

  Szlovákia, Szlovénia hova tartozik egyébként?

  Miért, volt valaha nekik külök szerverük? De most komolyan...
  És miért a húsvét? Mert most az jön. Nem promózhatja fagyival, meg napernyővel....

  Nem kötelező megindulni az új szerveren. de biztos vannak , akik belevágnak, mert kíváncsiak.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Üvegszilánk jól vázolta szerintem azt a nézőpontot amit látunk , a ch-ink sorsáról síri csend , de lesz új szerver kalandozni. Nekem személyszerint 10 óra munka után (még ebben a vészterhes helyzetben is) a jó öreg megszokott karijaimon lenne kedvem eventezni és csatlakoznék : Amit a mi Teamünk szervez azon az eventeken veszek részt , ha épp kedvem támad 3ch mellett. De jelenleg néha szili és pet etetés. Az új kalandokhoz ( ami azonos az újrakezdessél módosított sablonnal) sok sikert kívánok és okozzon mindenkinek sok örömöt és sikerélményt . És minél több nyereményt zsebeljetek be , megmutatva még ha kevesebb magyar is van, de aki ott van többet ért a játékhoz mint mások :)

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Egésznap nem volt megint szerver karbi miatt és ha jól láttam még most sincs de adtok nekünk exp meg tárgy bonusz dropot. A korona miatt 3 ig van nyitva minden bolt igy 3 ig melozom a retkes szilánkjaim nem tudtam emiatt kiütni erre kiszurjátok a szemünket. Nesze neked paraszt itt a semmi, hát dugjátok a tudjátok hova.
  Figyelmeztetés! Dreamy

 • Egésznap nem volt megint szerver karbi miatt és ha jól láttam még most sincs de adtok nekünk exp meg tárgy bonusz dropot. A korona miatt 3 ig van nyitva minden bolt igy 3 ig melozom a retkes szilánkjaim nem tudtam emiatt kiütni erre kiszurjátok a szemünket. Nesze neked paraszt itt a semmi, hát dugjátok a tudjátok hova.

  Annyira, de annyira egyetértek most veled! Ez most végképp pont volt az "i"-re. Majd a vadkutyák kihasználják ezt az "eventet". :D  Off hozzászólás. Dreamy

 • Hát megint csak infó morzsákat kaptunk korai még leírni, de a pénz legalább nem lesz akkora mértékben befolyásoló tényező.

  Mindenki a saját idejéből építkezhet, csak a gond az, hogy máshoz mérten kerülünk jutalmazásra és akinek nincs más dolga mint játszani és a fennálló egészség ügyi dolgok miatt még véletlenül se mozdul ki azért nagyobb előnyt élvez azzal szemben mint aki most is dolgozik.

  Elég érdekes lesz amennyiben ez lesz a végleges jutalmazási ranglista ahol a dobogósok kapnak csak bármit is.


  De akkor a végére jelen felállás szerint egy nagyon találó vicc:


  -Igaz, hogy a futóversenyen csak az első három helyezett kap díjat?

  -Igen.

  -Akkor a többiek miért futnak?