Öregedő karakter

 • kedves Metin2 csapata lenne olyan kérdésem és egyben kérvényem, vagyis ezt sokan jónak tartották. Hogy bizonyos szint felett öregedjen a karakter kinézete mármint az arca szakál stb, én pl azt gondolom hogy ez 1 skin nek megfelelő lenne + bónuszú felszereltséggel is akár vagy akár alakítással. Egyrészben jogos az olyan játékosok részére akik már több éve aktívak, vagy megfelelő nagyobb szintje megvan hozzá , vagy akár a záró biológus is adhatná ezt a skint örökösnek ami akár le vehető lenne és valami bónuszt is adna nem át adható mivel a karakter érdemelte ki szabad döntésű választható lenne a bónusz pl: átlag kár valamennyi % vagy átlagos veszteség csökkentés, vagy akár védelem, vagy támadó érték , ezt viszont lehessen cserélni sárkány érem segitségével akár , ez hasznos akár a GF nek is... Tisztelettel. Yilmasz 🙂

 • Tehát egy fel-le cserélhető "öregedést" szeretnél, ami adna valami optot? ?(

  Hmm... Nem tudom. Támogatom, de ennél alapvetőbb hibákkal küszködik a játék. De egy kis színt biztos vinne a karakterekbe. Én például azt is jónak tartanám (valahol már elhangzott), hogy látszódjon a karkötő, nyaki, vagy a füles. Az is csilloghatna, ha mondjuk +9-es.

  :thumbup:

 • nem támogatom teljesen értelmetlen javaslat:D akkor ennyi erővel legyen ránc a homlokon vagy ha öregszik akkor járjon bottal vagy csak 100al tudjon futni.. értelmetlen de azért látom jó valamire a karantén.. egyre butább javaslatok és ötletek születnek:D köszi erre jó volt

 • Hogy mi értelmetlen, s mi sem, az mindenkinek más...


  Egy mókás kis javaslat, nincs ebben szerintem semmi rossz.


  Ha felveszek egy kobra fejdíszt, vagy turbánt, eleve megváltozik a karakterem arca is akár, szóval simán lehetne úgymond a frizurák kategóriában.

  És mint tudjuk a frizurák közt is vannak optosak.  Ne legyünk már ennyire vaskalaposak, láttunk itt már olyan hajmeresztő ötleteket, amik ugyan még színekkel is illusztrálva kiemelve voltak, de bonyolultnál bonyolultabb folyamatokat szerettek volna véghezvinni, vagy eszement ötleteket.

  Szóval... ne nézzük már le azonnal a másikat!  Simán el tudok képzelni egy "öreg frizurát", mint tárgypiaci tárgyat.


  Tőlem csakazértis kap támogatomot.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Nagyon elgondolkodtam a dolgon hogy mégis melyik tábor bellé álljak. Véleményem nem felyteném ki inkább csak a döntésemet írom le amit alaposan átgondoltam.

  Támogatom de csak azért mert kicsit egyedibbé tenné a karaktert.

 • A javaslat tetszik és Támogatom. Több egyediséget adna a karaktereknek és akik szeretnék kifejezni mennyire régi motorosok a játékban lenne rá mód.

  Az öregedés megjelenését viszont a katakterek regisztrációja dátuma alapján jelentetném meg. Pl: 10 évesnél öregebb karik változharnának 80 feletti idős emberekké a karakterjük szintjétől függetlenül ,akár egy 35ötös szintű farm karakter is , ha az 10 éves.

  5-10 év közöttiek lehetnének középkorúak , ezek a frizurák lehetnének opt mentesek és örökösek séért . Ezekkel nem lehetne kereskedni és kissebb regisztrációs korral nem lennének viselhetőek valamint ugyanúgy kaszt függőek lennének mint a frizurák.


  Az optos öregedő frizurák lehetnének szinthez kötöttek 15-30 napos lejárattal , forgatható optal és mint a jelmezeknél férfi és nöi karakterre bontva.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”