Szerver összevonások

 • Remélem nekünk meg a 6CH minimum mert máshol van 12 Ch akkor Ide min 6-9 kéne pl nagy eventekre.
  Megelőző idézetet töröltem, felesleges az előtted hozzászóló TELJES hozzászólását beidézni, ha arra válaszolsz.. Dreamy

 • Azt hiszem ez egyre nagyobb arcátlanság lesz 2x9 ch a románoknak?????.... Sajnos számomra hihetetlen, hogy ha ténylegesen hangot adott ennek minden "befolyásosabb TEAM tag" akkor is figyelmen kívül hagynák a kérésünket (minden tisztelettel) Továbbra is jogosan követeljük, hogy képviseljetek minket és nem arról legyen szó, hogy mi már egyszer megtettük a lépéseket. Igenis kötelesek vagytok. Ez nem parancsolgatás, nem megszabjuk hogy mit csináljatok, csupán arról szól az egész, hogy képviseljétek a "nagyoknál" az érdekeinket. Sajnos egyre durvább az ahogy lenéznek minket.... és ennek az okát mi játékosok nem tudjuk

 • Sajnos számomra hihetetlen, hogy ha ténylegesen hangot adott ennek minden "befolyásosabb TEAM tag" akkor is figyelmen kívül hagynák a kérésünket (minden tisztelettel) Továbbra is jogosan követeljük, hogy képviseljetek minket és nem arról legyen szó, hogy mi már egyszer megtettük a lépéseket. Igenis kötelesek vagytok. Ez nem parancsolgatás, nem megszabjuk hogy mit csináljatok, csupán arról szól az egész, hogy képviseljétek a "nagyoknál" az érdekeinket. Sajnos egyre durvább az ahogy lenéznek minket.... és ennek az okát mi játékosok nem tudjuk

  Én nem kételkedem abban, hogy foggal - körömmel harcolnak a 6 CH-ért, vagy még többért. A probléma úgy gondolom nem GA vagy GM szinten, sokkal inkább CoMa szinten kezdődik. Félreértés ne essék, nincs személyes gondom Darcoonnal, de mégis nyugodtabb lennék ha végre valahára egy ízig vérig magyar ember állna a közösség élére. Sokszor irigykedve olvasom a német fórumot, ahogy MaxRojale és Grimnir tökéletes összhangban van közösségük játékosaival. Kommunikáció oda-vissza megvan és azonnal tudnak reagálni egy krízisre. Sajnos ez itt nem adott. Nem beszélünk közös nyelvet, nem vagyunk egy vérből és így az érdekeink se annyira képviseltek, mint máshol. Nem a GM-eket kell anyázni ha nem lesz több CH, elvégre ők sem hülyék, hogy maguk ellen beszéljenek, hisz bizonyára nekik is vannak játékos karaktereik.

 • Ami a legszebb az egészben, magyarban egy fél hír sem volt a CH-k csökkentéséről és arról sincs egy morzsányi hír sem, hogy visszakapnánk a 6CH-t. Én félek, hogy ha vissza is kapjuk, nem mindet. Véletlen se legyen meg a kis örömünk.

 • Azt hiszem ez egyre nagyobb arcátlanság lesz 2x9 ch a románoknak?????.

  Láttad azokat a szervereket? 10x annyi játékos és bolt van fent. Nálunk sajnos már nincs játékos és a szerverváltó miatt még többen le fognak lépni. Bőven elég ide a 3 ch a kazamatás runokat nem érinti eventnél meg nagyon fogom azokat sajnálni akiknek nem jut 3 terem így csak 1k hfet tudnak összeütni.

 • Bőven elég ide a 3 ch

  Voltál te mostanában farmolni?

  Főleg ebben a járványhelyzetben, mikor boldog-boldogtalan fenn lóg.


  Ezt te sem gondolod komolyan.


  A jobbérzésű játékosok, meg már fel sem jönnek inkább, mert a sok "koca játékos" elveszi mindenkinek a kedvét.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Láttad azokat a szervereket? 10x annyi játékos és bolt van fent. Nálunk sajnos már nincs játékos és a szerverváltó miatt még többen le fognak lépni. Bőven elég ide a 3 ch a kazamatás runokat nem érinti eventnél meg nagyon fogom azokat sajnálni akiknek nem jut 3 terem így csak 1k hfet tudnak összeütni.

  Láttam azokat a szervereket, és nem 9 csak a régi 6 ch-t kértük vissza, ha több lenne az sem baj. Terembe hf-ezni? És aki nem ott üti? Hanem kint valahol? Eddig sem volt elég a hely, eddig sem ütöttem csak 4-500-at 4 óra alatt, én kérek elnézést, és én állok sarokba. A legutóbbi eventen részt vettél? Optoló, forgató? Esetleg valami mást próbáltál ütni? Ja a kazamatákat nem érinti igazad van, amellett minden mást. Szilizni? Mondjuk a játékosok java, este 5-6 után? Hool? Elég a 3 ch.... Neked lehet de a játékosok 90%-nak erősen kétlem

 • Láttad azokat a szervereket? 10x annyi játékos és bolt van fent. Nálunk sajnos már nincs játékos és a szerverváltó miatt még többen le fognak lépni. Bőven elég ide a 3 ch a kazamatás runokat nem érinti eventnél meg nagyon fogom azokat sajnálni akiknek nem jut 3 terem így csak 1k hfet tudnak összeütni.

  Valóban elég lenne? Lássuk csak. Ha nincs event elvarázsolt erdő tele van a kulcs előállítása miatt valamint nagyszintű sziliző játékosokkal. Sd2-3 szintén tele olyanokkal akik karaktert húznak. Ami majdnem üres az lélekbarlang1. Jársz te a városba? Ch3-on is akad már pár bolt. Van játékos csak nem éppen egész nap map1-en rohangál. Szerver váltót nem sokan fognak venni mivel úgy is idővel összedobnak minket addig meg van idő kicsit erősödni. Valamint eventek idején minden tele van. Jön a húsvét ami főszerveren is biztosan valami esemény indításával telítve lesz. Nem sok helyen mozogsz ezek szerint máskülönben nem írnál ilyet hogy elég a 3 ch.


  Stílusért elnézést kérek mindenkitől.

 • Én tartom magam az elveimhez : egy forintal sem fogom támogatni őket amíg nem lessz ujra 6ch minimum. Holnap lejár a jelmezem , ezek után csak petet járok fel etetni 25. és 35. napon.

  Amig a helyzet így áll visszatérek egy másik hobbimhoz Animéket fogok nézni , 10 év után joljön ez a kis esti pihenő :)

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Mod megjegyzés:


  az off hozzászólásokat kerüljétek.

  A szerver állapotával kapcsolatos felesleges spamot mellőzzétek, aki nem így teszi figyelmeztetésben részesül.


  Dreamy

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Én tartom magam az elveimhez : egy forintal sem fogom támogatni őket amíg nem lessz ujra 6ch minimum. Holnap lejár a jelmezem , ezek után csak petet járok fel etetni 25. és 35. napon.

  Köszönöm szépen, itt van rendesen összefoglalva. Nem egy huszadik új szerver kell ide, hanem a MEGLÉVŐ HIBÁK kijavítása. És igen! Muszáj nagybetűvel írni, mert nem érti meg senki. Támogassa az, aki akarja, csak vegyétek észre, hogy lassan már egy profi gépen (aminek tulajdonítsunk borsos árat) nem fut a kliens laggok, fel-le dobálások, meg egyéb bénázások nélkül.

 • Sziasztok!


  Végigolvastam a ch bukás miatt kialakult felháborodást. És még igazat is adok neki magamban... Viszont van néhány fontos dolog amire szeretnék választ kapni az illetékesektől, amennyiben publikálható. Mert ugye tudjuk, hogy szűrve adható ki az információ és ez persze nem az itteni irányítás heppje..

  1; A ch bukás csak cost saving, gondolom papíron kiszámolva elég a 3. Viszont most, hogy mindenki otthon van azért már eléggé szűkös odabent, ugyanakkor még mindig ajánlottként dob be 2 ch-t a 3-ból. A probléma az, hogy a sok ember a játék ugyanazon részein van, így tényleg eltűnik a játék élmény és a további játszani akarás. Persze ez jó is lehet a GF-nek, mert aki felsézte a karikat és otthagyja, az eleve jó, hiszen így sem úgy sem töltött volna már és legalább lesz hely. A rossz véleménye viszont a leendő új játékosokat tizedeli és be sem regisztrál, szóval ez egy öngerjesztő folyamatnak tűnik.

  -Van lehetőség, vagy esetleg valami megfogható abban, hogy több ch-t is visszaraknak?

  2; Valóban képviselnie kell valakinek a Magyar játékosokat és ha lehet kardinális érvekkel kell előállnia, hogy ne azzal térjen vissza, hogy én szóltam, mert nem az a cél, hogy szólva legyen, hanem, hogy megoldás szülessen. Ezt mi halandók nem tudjuk, hogy hogy zajlik és ki mivel hova és ki elé áll és mennyire van képviselve úgy ahogy az kell... Szóval előre is elnézést kérek a kérdésért.

  -Létezik olyan képviselete a Magyar régiónak aki képes elérni valamit érvekkel?

  3; Mindenki csak ultimátumot ad az itteni vezetésnek, mert fenyegetőzik, hogy ha nem lesz 6 ch akkor bumbalabummm... Higgyétek el erre senki nem figyel, mert üres és erőtlen és ezt ti is pontosan tudjátok.....

  - Azt lenne az utolsó és legfontosabb kérdésem, -újfent az illetékesekhez- hogy mi mit tudunk tenni, miben tudunk segíteni annak érdekében, hogy a 3 ch-t visszakapjuk?

  Köszönöm szépen!

 • -újfent az illetékesekhez- hogy mi mit tudunk tenni, miben tudunk segíteni annak érdekében, hogy a 3 ch-t visszakapjuk?

  Köszönöm szépen!

  Én illetékes nem vagyok csak egy porszem a sok közül , de 2 ötletem lenne a vezetőség figyelmének felkeltésére. Ezek ujjabb tüntetés fajták lennének mint amilyen a Zodis Boltos volt.


  1. A kritikus tömeg :

  A 3 Birodalom összehangoltan minden aktív játékosa egy fix időre összegyülne a saját vagy legközelebbi map1en , nem farmolnánk nem pvpznénk nem mozdulnánk csak várnánk senki sem darmolna sehol az élet megálna. Ezt tehetnénk akár egy orán keresztül is a szerveradatokbol csak érzékelnék hogy egy órahosszát senki nem csinált semmit, max beszélt. De ez a beszéd lehetne csak annyi a hívásokban : Újra 6ch-t szeretnénk.

  Ezt akárhányszor megtehetnénk , mi érdekünk a több ch.


  2. Offline tiltakozás :

  Ebben az esetben szervezetten egyszerre mindenki kilèpne és kiléptetné az összes boltját autókariját . 1 órán át lecsökkenne az aktív játékosszám 0 ra vagy csak azon pár emberére akik elégedettek ezzel így vagy éppen feltévednek.


  Játékosokként tehetnénk ilyen vagy ehhez hasonló tüntetéseket amíg nem halják meg a hangunkat és nem értik meg amit szeretnénk.

  Mindkét esetben szervezetten összefogva kellene tenni , ha húsvétkor szeretnénk érvényesülni.

  A Szerverösszevonások ránk mért negatív hatásai ellen csak eggyüt tehetünk valamit.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Szerintem egy megoldás lenne szavazni hogy legyen egy másik CoMa mert látszik hogy nem jó írányba megy a szerverünk...

  Lake nak igazat adok, igen a CoMa tol függ sokminden mint a CH téma is de látom itt nem mozog semmi.

  MaxRojale vagy akár HalfOp ahogy láttam mindig komunikálnak a játékosokkal forum vagy a discordon is...

  Én biztos vagyok hogy ha egy vagy a másik át tudja venni a szerverünket sokkal jobb lesz és nem számit ha nem beszélnek magyarul, angolul írkálunk velük mert azt már mindenki érti.

 • Legutóbb volt látszata a Zodiákus templombeli "tüntetésnek" tudom hogy foci event van ma és a többi, de jó lenne ha valamit össze lehetne hozni ennek érdekében, azt hiszem a legtöbbünknek érdekében áll