Szerver összevonások

• MOST MÁR KICSIT UNALMAS AZ ÖSSZEVONÁS MELLÉKHATÁSA!!!!

8SZOR KELLETT EDDIG ÚJRA BELÉPNEM MERT A RAKTÁRBA SZERETNÉK TÁRGYAKAT BETENNI ÉS AMIKOR BEÜTÖM A RAKI JELSZAVAM LEVÁG , A KLIENS BEZÁRÓDIK.

ÉRTEM SPÓROLNI KELL VEGYÜNK EL A MAGYAROKTÓL 3 CHT , DE HOGY ALAP FUNKCIÓKNÁL IS BEZÁRÓDIK EZ ROHADT IDEGESÍTŐ!

A VILÁGJÁRÓS MASZLAG HELYETT JAVÍTGATHATNÁK IGAZÁN EZT A BUGGFÉSZKET, MÉG TESZEK 3 PRÓBÁT HA NEM TUDOK A RAKIMBA BELÉPNI KIDOBÁS HELYETT, VISSZAJÖVÖK HA ÚJRA RENDES CH SZÁM LESZ ÉS NEM LESZ MIND A 3 TÚLTERHELVE.

Figyelmeztetés

Szabályzat megszegése
    Ne kiabálj kérlek, anélkül is megértjük.

ninnalány

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

Edited once, last by ninnalany ().

• Na mit mondtam, ott a HF és a többi köves event amit majd szép lesz így megcsinálni.

• "Most már kicsit unalmas az összevonás mellékhatása!!!! 8szor kellett eddig újra belépnem mert a raktárba szeretnék tárgyakat betenni és amikor beütöm a raki jelszavam , a kliens bezáródik."

Kicsi betűkre átírtam azt a részt, amire kívánok reflektálni. :saint:

Amit itt leírtál, nálam is előfordult már. És legfőképp azóta áll fenn ez a probléma, amióta elkezdték megbolygatni itt a dolgokat. Már akkor számos hiba keletkezett, amikor létrejöttek ezek a régiók. Most az összevonás csak tromfolta ezt az egészet.

Na mit mondtam, ott a HF és a többi köves event amit majd szép lesz így megcsinálni.

Tök jók lennének, ha a játékosok 1. be tudnának lépni fiókjaikba, 2. nem lenne folyton valami kliens bezáródás. Egyetértek veled: ezt így felettébb érdekes lesz megcsinálni. De most már ez a HF is marha unalmas. Akármi hiba van, ezzel szúrják ki a szemünket... Más nem létezik? Ennél még egy OX event is színvonalasabb, izgalmasabb volt annak idején, pedig ott aztán tényleg csak vagy az X-re, vagy az O-ra kellett lépkedned. :D

Dobos&Emu795: Igen, olvastam máshol is, hogy fellépett ez a probléma, elméletileg a Támogatórendszeren keresztül megoldódtak a problémák. Erre utalnak a visszajelzések, hogy tudnak játszani az érintett felek. (Már aki...) Remélem, hamarosan ti is választ kaptok. Sok a munka!:S:thumbsup:

• Erdőben lehetetlen Farmolni, mert vagy kő nincs , vagy ha van akkor már ütik, grat annak aki a 3CH-t kitalálta :dash:

Név: MrKardsura | Kaszt: Kard Sura | Szint: 105 | Skillek: Elvarázsolt penge: P Félelem: P Sárkány örvény: P Ujjcsapás: P Varázslat kioltás: G1 Elvarázsolt vértezés: M6 (1KK és M7) | Nyelvek: :red: M1 :ylw: M1 | Céh: nincs

¯\_(ツ)_/¯

• Erdőben lehetetlen Farmolni, mert vagy kő nincs , vagy ha van akkor már ütik, grat annak aki a 3CH-t kitalálta :dash:

Vagy levernek a kőről nem egyszer csináljták meg velem mivel"nem vagyok pvp karivissza utni nem tudok."

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Sziasztok lányok és srácok!

A szerverösszevonás még nem fejeződött be,van még felhasználóim ami még mindig összevonásra vár.

Üdv.:fincsi

• A káosz köves eventről az információ lengyel nyelven nyomják a képenkbe játékban mit sem érdekelve egy team tagot sem.

De azért ha valaki angolul megszólal fórumon már hőbörögtök...ugye???

• A káosz köves eventről az információ lengyel nyelven nyomják a képenkbe játékban mit sem érdekelve egy team tagot sem.

Látod, elég rossz írányba megy a szerverünk :)

Bizonyára számtalan team tagot megkérdeztél, és mind azt mondták neked, hogy őket nem érdekli.

A rendezvény szöveges hirdetménye valóban lengyel pillanatnyilag. Jeleztük, tudnak róla, de hétvégén mint oly sok mást, ezt sem fogják javítani.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• Az én hibám lenne hogy nincs GM a játékban csak papirformán?

Lehet más szemszögekből kellene intézni a GM felvételeket pl. nemistudom...aki ráér felügyelni?

• Az én hibám lenne hogy nincs GM a játékban csak papirformán?

Lehet más szemszögekből kellene intézni a GM felvételeket pl. nemistudom...aki ráér felügyelni?

Nehéz kérdéseket próbálsz most feltenni. Eszem ágába sincs bírálni Dalvin és Sirmium csapatát, hiszen Ők tudják. Viszont amióta megtörtént a szerverek összevonása, valóban rengeteg a probléma. Most például azzal küszködöm, hogy ne dobáljon le raktárhasználat közben. És ez azóta vált egész intenzívvé, amióta történnek itt agyba-főbe a frissítések.

A káosz köves eventről az információ lengyel nyelven nyomják a képenkbe játékban mit sem érdekelve egy team tagot sem.

Itt viszont most kicsit kiállok a két tábor között: még véletlenül SE emlegesd szerintem egy lapon azt, hogy mi van a Játékban, és mi van Itt. A fórum nyelve a MAGYAR. Ezen semmi nem változtat soha. Itt nincs is belőle probléma, hiszen minden moderátor lelkiismeretesen betartatja a szabályokat, és nem hőbörögnek. Ha szabályt szegsz, azért büntetés jár, és ez benne van bizony a Fórum szabályzatok között. És szerintem akárkit látok, mindig szépen megkérnek, hogy ha valami más nyelven írsz ide, mellékelj fordítást is. A káosz köves event... Hát nézd! Mivel ÉN nem beszélek egy Játék Csapatbeli taggal sem, így nem tudok most kiállni melletted. Majd megoldja a következő resi. REMÉNYKEDJÜNK!

• Lekaparom a falat ha csak szembetalálom magam a hozzászólásoddal xD

Igaz másik post, de inkább ide írom meg. Ma két jegyet írtam, mindkettőre kaptam választ, a problémám megoldódott, Tegnap előtt írtam jegyet, kaptam rá választ. Nyávogtok itt fel alá, hogy nincs válasz, de esetleg arra még nem gondoltatok, hogy talán azért nincs reakció mert várnak a fejtágításra, hogy ne hülyeséget írjanak le nektek? :D Vicckategória ez a hiszti, de főleg tőled. :D

rB8KHTB.gif

• Sziasztok. Ismét sok játékos fogja azt mondani hogy köszönik szépen ebből nem kérnek.... Nem bírálja senki a munkátokat, pedig lássátok be, lenne mit. GM nincs fent a szerveren csak ha szidják őket de akkor orrba szájba osztják a chat bannt. Tudom hogy a GM nem köteles ráírni a játékosra, 12 éve játszom, anno mikor kezdtem a GM bejelentette hogy fent van..... Hogy forduljanak hozzá bizalommal. Most bújkáltok, mert rengeteg a hiba a panasz és meg kapjuk hogy ott a support.... Holott alapvető lenne a GM-nek jelen lenni a játék életében, ugyanis ezt vállaltátok. Értem én hogy nem rajtatok kell elverni a hibákat, de lássátok be Ti is mint játékosok, hogy joggal várjuk el hogy képviseltek minket. Az érdekeinket és a pénzünket ha már költünk rá.

@Dracoon

Magyar vagyok tehát magyar nyelven írok. Egyszer már elvették tőlünk a 6 ch-t. Sajnos nem tudom hogy működik ez a legutóbbi óta valami ilyet tudok elképzelni: Szerintetek ha most elvesszük tőlük a 3 ch-t feltünik majd nekik? Feltünt igen. És erre be vágtok egy olyan "eventet" amit 3 CH-n NEM lehet csinálni, akkor sem ha nem számlál olyan sok lelket a magyar közösség..... Mi is költünk rá, nekünk is mennek a cuccaink így joggal kérjük azt hogy adják vissza.

Code
    1. I'm Hungarian so I'm writing in Hungarian. They once took the 6 ch from us. Unfortunately, I don't know how it works since the last time I can imagine something like this: Do you think if we take the 3 ch out of them now they will show up? Yes it did. And for that, you're going to have an "event" that can't be done on 3 CH, even if you don't count as many souls in the Hungarian community ..... We spend on it, so do our stuff so we're just asking for it back.
  • Sziasztok!

https://board.de.metin2.gamefo…ostID=3097175#post3097175

Liebe Spieler,

die Serverwartung wird diese Woche in allen Communities am Mittwoch stattfinden. Daher kann es es auch ein wenig länger dauern als gewöhnlich. Im Zuge der Wartung wird außerdem die Anzahl der Channel für folgende Server im Cluster angepasst:

• Anima 7 (+1)
    • Europe 5 (+2)
    • France 5 (+2)
    • Italia 9 (+3)
    • Portugal 9 (+3)

Kedves Játékosok,

a szerver karbantartása az összes közösséget illetően szerdán lesz megtartva. A szokottnál több időt fog igénybe venni. A karbantartás után a klaszter szerverek csatornaszáma módosulni fog.

• Anima 7 (+1)
    • Európa 5 (+2)
    • Franciaország 5 (+2)
    • Olaszország 9 (+3)
    • Portugália 9 (+3)

Jól értelmezem akkor visszakapunk 2 CH-t, vagy az Európa az egy különálló szerver a nyugati klaszteren?

Dalvin  Sirmium

rB8KHTB.gif

Edited once, last by Keydoran ().

• vagy az Európa az egy különálló szerver a nyugati klaszteren

igen, az egy nyugat európai szerver

https://board.de.metin2.gamefo…ver-fusionen-17-03-19-03/

itt pontosan benne van minek mi lett a neve az össze-vissza vonogálások után

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nagyon remélem, hogy visszakapjkuk a 6 ch-t. Nem pedig 4 ch-val kiszúrják a szemünket. mert azt a +1 ch kenjék a hajukra akkor. Elvesznek 2 ch és legyünk hálásak is még mellé?

Na meg ha a németeknél kintvan már tegnap óta miért nincs valamiféle magyar hír? Amit korábban írtam még mindig érvényes. Egy saját nemzeti coma jobban tudné érvényesíteni az érdekeinket. És a nemzeti ünnep sem román zászló alatt futna. És az összes szerver kiírás sem angol, lengyel, román lenne. Minden csak magyar nem.

• És mi mikor kapjuk vissza min 6Ch mert ami most van "event néha 3 ch picit nem élvezetes"

Lassan jön a húsvét és ott jó lenne ha vissza kapnánk reméljük!

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Amióta 3 ch van annyira lépek fel hogy kiüssem a főkarival a szilánkot , de van hogy annyira sem. Remélem mihamarabb lessu velünk valami.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”