Kb 1éve is csinálták ezt a hülyeséget...bíztak benne hogy most annyi játékos abba hagyta hogy már nem kell 6 ch? Ahogy én vettem észre sokkal többen lettünk mostanában...
Szerver összevonások
-
- Kibeszélő
- Játék
- dreamy
-
-
Az összefogás nem a magyarok erőssége. Ez megmutatkozik a játékban és a valóságban is. Lásd, kinti világot. a koronavírusból is politikai zűrt csinálnak, képtelenek összetartani még az ilyen ínséges időkben is, inkább köpködnek egymásra. Más nemzetek legalább képesek hajlandóságot mutatni arra, hogy együtt, közösen átvészeljék ezt a vírust. Visszatérve a játékra, mégis azt mondom ezt a 3 CH-t nem szabad annyiban hagyni. Amennyiben a team nem képes megegyezésre jutni, úgy nekünk kell tenni a saját játékunkért. Javaslom egy újabb, tavalyihoz is hasonló zodiákus templomos boltlerakós megmozdulás szervezését. Tekintsünk el a szokásos "úgyse érünk el vele semmit" pesszimista monológtól és szánjunk rá fél órát, hogy megmutassa a közösség az elégedetlenségét. 1 lerakott bolt, nem veszítesz vele semmit.
-
Javaslom egy újabb
Itt is hallathatnád a hangod németül is pluszban, nyugodtan.
Nem tilos a magyar mellett más nyelven is leírni a véleményed, és a @-ot használni.
-
Akkor most mi a helyzet az összevonással? A játék elindul viszont belépni nem tudok...
-
Íme, erre képes egy közösség, ha vannak emberek akik hisznek abban, hogy együtt elérhetnek valamit.
Már nem játszom a játékkal, de amikor legutóbb csökkentették a ch-k számát, ugyan ilyen érzelmekkel fogadtam én is a hírt. Mutassátok meg újfent, hogy a magyarnak nem elég 3 csatorna.
-
Csatlakozom a Zodis vélemény nyilvánításhoz Lake. Remélem leszünk elegen akik csatlakoznak.
-
Hurrá, már nagyon hiányzott az előző összevonáskor leszűkített ch-k száma.. aki harci játékra hivatkozva nem fért el 6 ch-n, majd most megtapasztalja milyen, ha valóban nem kap helyet sehol.
Persze a csehek és rajtunk kívül mindenki kapott 6-9 ch-t. Ez egyszerűen hihetetlen, már az előzőnél is nagyot néztem, hogy miért akarnak ezek 3 szervert összevonva még kevesebb ch-t adni.. de hát ha valamit nem ért az ember, akkor valószínűleg pénz állhat a dolog mögött.
This is unacceptable. We need atleast 6 channels for the comfortable gaming or even playing at all. You shouldn't take it from us, especially in the next few months because of the covid19. This would be ridiculous even under the normal situations.
-
Let's turn the dark ON/OFF!
Világítsunk rá a dolgokra!
"Köszönjük" a 3 csatornát és szintén köszönjük a nemzeti ünnepet román zászló alatt. Talán egy picivel több törődés és figyelem a mi közösségünkkel hasznos lenne. 3 ch egyszerűen nem elég. Régebben sem volt elég, most sem az. Szeretnénk visszakapni a 6 csatornánkat. Nem vagyunk szardíniák, hogy össze kelljen minket nyomorítani.
"Thanks" for the 3 channels, and also thanks for the national holiday under romanian flag. Maybe a bit more care about the community would be welcomed. 3 ch is just not enough. It wasn't enough in the past. It's not enough today either. We would like to get back our 6 channels. We aren't sardines to push us together.
-
Íme, erre képes egy közösség, ha vannak emberek akik hisznek abban, hogy együtt elérhetnek valamit.
Már nem játszom a játékkal, de amikor legutóbb csökkentették a ch-k számát, ugyan ilyen érzelmekkel fogadtam én is a hírt. Mutassátok meg újfent, hogy a magyarnak nem elég 3 csatorna.
Szia! Igen én is ezért nyitottam annó javaslatot mert a 3 ch édes kevés ennyi játékosra. (Amit sok játékos és gm is támogatott amit utólag is köszönök) Karácsonyi eventnél meg főleg az lett volna! Remélem átgondolják ezt a csatorna számot mert ha így marad ismét akkor szomorú jövő vár ránk!
Darcoon Sorry my english! We need 6 channel! Bocsi az angolomért . Szükségünk van a 6 csatornára!
-
Én is megjövök... Véleményem egyébként továbbra se változott, ch-k kevés száma egyértelmű, hogy nem jó. Hajnalban még rendben, de napközben, csúcsidőben pöttyet kevés...
(mint a szájmaszk, annyira elég...)
Fordítás:
először: bocs az angolomért.
és másodjára:
komolyan 3 ch? Sokan közülünk boldogtalanok, mert több ch kell, mint 3.
3 ch nem elég nekünk (főleg amikor event van a szerveren)
Több ch kell nekünk, főleg most, amikor sokan közülünk itthon vagyunk (köszönhetően a covid19-nek)
(firstly: sorry my English)
And secondly:
Seriously 3 channels? Many of us are unhappy, because
we needs more channels than 3 channels.
3 channels is not enough for us (specially when there is an event on server).
We need more channels, mainly now when many of us are at home (due to covid19).
-
Mod megjegyzés:
Fordítást a nem magyar szövegeitekhez mindenképp tegyetek!
-
Mod megjegyzés:
Fordítást a nem magyar szövegeitekhez mindenképp tegyetek!
Hölgyem óhaja számunkra parancs
Köszönjük a segitséged és a támogatásod! 
-
Mivan itt mar megint ? Mi ez a disznosag? Most komojan osszevonnak es a ch-kat is lecsokkentik? akkor en azt mondom hogy Viszlat Metin 2 ~! ! !
-
Magyarország. Az á betű ára 3 ch lett volna? Gyere le jóisten. Lázasak biztos és ezért lett ez a vége... Teljes véleményem ahogy legfinomabban meg tudtam fogalmazni nem részletezném mert még a déd unokám se játszhatna, ő is tiltva lenne.
Sorry my english! We need 6 channel! Bocsi az angolomért . Szükségünk van a 6 csatornára!
-
3ch és 5 órája nem jó a game... Jó is ez így
-
-
-
Dear Darcoon !
I would like to tell you, that this decision is absolutely tragic for all of us. You have to understand that our community needs minimum 6 or more channel. If you don't change your attitude, many communities will disappear.
Kind regards,
Aeshma[Megszólítást kihagyva: El szeretném mondani, hogy ez a döntés sokunk számára tragikus. Meg kell érteni, hogy a közösségünknek szüksége van minimum 6, vagy annál több CH-ra. Ha nem változtatnak/változtattok a hozzáállásotokon, számos közösség fog eltűnni.]
-
-
Sziasztok, most értem haza munkából, felléptem erre nézem 3 CH van nekünk meg a Cseheknek, a többi szervernek meg 6-9 CH, ezt most komoly, vagy evel akarnak minket elüldözni? ... Jah és még nincs vége a karbantartásnak