Karakter raktár bővítése 5. és 6. oldallal.

 • A raktár 4 oldalas feloldása szerintem a játékosok többségénél már megoldódott, mert vettek leltár bővítőket. Javasolnám ujjabb oldalak bevezetését , mert jelenleg már több itemet kell magunk cipelnünk. Alaphangon a mobok szokszínű tipusba kategorizálása miatt a talizmánok viselése és cserélésre más tipusú moboknál még mapon belül is szükséges, és a külömböző optolású mobos illetve pvps felszerelések állandosult cipelését is megkönnyírené.


  A szupermetinek és az eventek droppjai szintén indokoltá tehetnék az ilyen jellegű bővítést amely a GF számára is profitot jelentene, mert nincs kellemetlenebb mikor egy szupermetin felét eltünteti a játék mert míg szortírozzuk mit dobjunk el az idő bizony ketyeg. Lenne nagyobb kereslet ujra a leltárbővítökre :)

  Köszönöm hogy végig olvastad :)

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Támogatom !
  Ez pl karácsonyi eventnél jött volna jól vagy egyéb láda Szuper kő event meg amik esnek hasznos dolgok lehesen is tárolni!

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • Támogatom, én örülnék neki ha még legalább ennyivel (4 oldal) kibővíthető lenne a leltár. Egyre több olyan map van a játékban, ahol az embernek magánál kell tartania szinte minden fontosnak mondható (pvm,pvp) felszerelését és emellett még a droppnak is kell hely.

  rB8KHTB.gif

 • Nagyon jónak találom én is az ötletet. Egy-egy event során, amikor felhalmozódik több tárgy a leltárba, nem kellene többször futni kisebb karikhoz, hogy átadjam a dolgokat, hanem tovább bírnám gyűjtögetni.


  A javaslatot támogatom.

 • Teljes mértékben támogatom, egyre többféle felszerelés szükséges, és egyéb kütyük, így a 4 oldal is kevés.

  Jöhet akár még 4 oldal is :)

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Szerintem nem 5. meg 6. oldal kell, hanem leltárba beleépített vegyeselési lehetőség. Menet közben lehessen a szemetet értékesíteni. Rengeteg játékban van ilyen. Nem kell külön vegyeshez eljárni. Vagy kijövögetni mapokról lomizás végett.  SC.

 • A vegyesezési lehetőséggel csatlakozom SunCo-hoz, a házaló akár minden mapon megtalálható lehetne bár nyilván védettebb helyeken nem autotámadó mobok közepén. Viszont az is igaz, hogy az újabb térképek miatt aktuális elgondolkodni mennyi féle felszerelésre van szükség egyszerre amit be kell vinni és az mennyi helyet igényel.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • SunCo a vegyesezés ötlete nem rossz , de vajon nem vesztené el az eredeti szerver az identitását , ha a p szerverek sablonjait aggatnánk a játékra?

  Ha 1-2 oldallal bővül a karakter tároló helye az egy kitolt fizikai korlátot ad amely miatt a kövezést farmolást meg kell szakítani. Ebből a GF profitálhat és beforgathatja a fejlesztésekre egy részét.

  Ha a vegyesezést betennék , a játékosok nagyon korlátoznák egymást mert nem lenne szükséges csak potikért kimenni , kivéve ha nem elixírekkel ment be az ember az adott mapra. Eventek során akik csak este csatlakoznak fel játszani nem tudnának hol.

  Ebből is lehetne profitjuk de nem olyan jelentős.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • SunCo a vegyesezés ötlete nem rossz , de vajon nem vesztené el az eredeti szerver az identitását , ha a p szerverek sablonjait aggatnánk a játékra?

  Azt hiszem ez nem probléma a GF-nek azok után, hogy a legnagyobb illegális Metin2 privát szerver nevét felhasználva nevezték el a saját szervereiket is, miután azt lekapcsoltatták. (Rubinum)

  rB8KHTB.gif

 • Inkább AKÁR SÉSEN IS egy számlára ható sés eladás opció, mint minden karakterre iszonyat drágán +1-2 oldal. És mindamellett mikor bejött a 3. 4. oldal azt hittük, hogy ennyi elég lesz. Fenéket! Minden leltár oldalt tele lehet rakni. Egy vegyeselő mező sosem telik meg.


  Azért elég rossz, hogy egy szupermetin után mindig kulloghat az ember be a városba lomolni. Kivéve ha petet etettek közben. Akkor azért jó. Csak az nem hoz pénzt. És nem is beszélve arról, hogy a drop szedő petek mennyi végtelen sok szemetet felszednek. És akkor helykérdés megoldási körébe bevenném, hogy egyes nem vegyeselhető tárgyak legyenek azok. (tolvi, exp ring, stb)


  A másik meg ha lerámolnak egy karit ott sem mindegy, hogy max 4 oldal megy a levesbe vagy 6. De száz szónak is egy a vége. Bármennyi oldalt tele lehet tölteni. A vegyesgomb jobb. Na meg kevesebb eldobált lom. kevesebb lag.

  Edited 2 times, last by SunCo ().

 • Privát szerveren ezt is megoldották.. speciális leltár a neve.. amikor külön szedi a KK-t ( 2oldal) / fejlesztőket ( 2 oldal ) / köveket ( 2 oldal ) + egyéb ( 2 oldal ) ..

  de a sima GF.. semmire nem képes :D

  Sziasztok.. Az erő legyen veletek :thumbup::beer:
  :sk08


  Perfect Bio Environment ! :like2:

 • Tamogatom ! Hasznos lenne mind jatekos, mint pedig Gf szamara ,Kelendobb lenne a raktarbovito vennek mint a cukrot(lisztet) :thumbsup:

  Kaszt: WpSura :red: :sk08
  Skillek: Penge-P. Vertezes-P. Orveny-P. Ujjas-P.
  Lo-Max. Lohivas-Max. Loszkillek-M1.
  Nyelvek-M1. Vezetes-M2. Combo-Max. Atvaltozas-G+
  Othon=Continuum-SHINSOO

 • itt a legjobban BIOCITROMSAV ötletét kéne fontolóra venni. 100x jobb megoldás hogy alapból 1 speciális leltárba kerül minden cucc, főleg hogy ez egyéb szervereken a legtöbb része még egymásba is tehető..... a +1 vagy +4 oldal halott ötlet.. akkor már miért ne legyen 10....? akkor ki se kéne jönnöm szerdától keddig bányából XDDD

 • Jó ötlet BioCitromSav ötlete és jó lenne ha irna rá egy javaslatot ,de a GF -et ismerve olyan fejlesztést nem tesz be amiből bem tud profitálni.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • A javaslatom kibővíteném annyival , hogy a 5.és 6.lelterbővitői lehetnének akár speciális bővítők is amelyek eventek során kaphatóak lennének jutalomként például egy ládábol, tudom a sima leltár bővítő csak tárgypiacos keretek között van , de a kelme amiből 40 db kell szokott ilyen módon elérhető lenni. Még jelenleg is reálisnak tartom a + 2 oldal bevezetését :)

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Hát legyen, támogatom. Bár a megoldás szerintem nem ez, akár elég lehet ez a 4 is illetve a rakisokon 2 leltár is, hanem az hogy ahogy a privát szerókon, külön külön leltárba gyűjtse a különböző droppokat. És végre lehessen már egybe rakni a dolgokat. Számomra megfoghatatlan módon hol egybe rakhatóak, hol nem, az azonos tárgyak. Vannak amik meg eleve nem rakhatók egybe. És miért 200db a limit? Miért nem 1000-2000? Lassan már privát szerver szerű élménye van a GF játékának is, persze csak SÉ-ért, akkor meg lehetne nézni az ottani játékosbarát fejlesztéseket is. És nem, nem SÉ-ért, hanem azért hogy jól érezzék magukat a maradék játékosok, ne kelljen néha fél órákat pakolászni vagy keresgélni a karik között. (Ne írjátok, tudom nagyon naiv vagyok, ingyeeen????)

 • dreamy

  Closed the thread.