Valentin-napi "ajánlatok" kibeszélése

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Beszélhetünk róla,ismét egy SÉ event. Még emlékszem rá mikor szinte az egyik legjobban szeretet event volt számomra. Csóringereknek mostanra maradt a csoki és a rózsa. De ezt is köszönjük!

  Üdv.:fincsi

 • Sé, sé, sé.


  Ezzel a 3 szócskával leírható az egész "event".

  Már az sem lepne meg ha a 4 órás ámor kincs dropot is elvennék, amit be szoktak rakni.


  Apropó, a rózsából és csokiból nyitható cuccok egyenlőek a semmivel, nagyrészt poti.


  † Christopher Clark †


  2013.10.19 - 2016.07.26


  Ganton Blocc Crip's -733- OG

 • Elég sok csokit kiütöttem most, és rózsát is, viszont számomra nagyon idegesítő az, hogy nem tehetőek egybe ezek a tárgyak. Ha így haladunk karaktert kell létrehoznom azért, hogy aztán legyen pár piros és kék potim...:fie:

  Lv 91 Nemes Aeshma01


  "Ha magamról mondok bármit, nem szabad mondanod rá semmit. De ha magamról nem mondok semmit, rólam akkor se mondhatsz bármit."


  My emission is absolutely better, than yours.;)


  :sk08

 • Igen a csoki és rózsa halmozása jó lenne. Így hamar tele van a batyu. Nekem nagyrészt elixír jön meg maci. Potit nem kell vennem mert adja azért azt is. Viszont sejtettem hogy a szív pánt közvetlenül piacon nem lesz elérhető hanem pörgetős lesz. De még lehet Ámor kincsébe se került bele. Legalábbis nem nyílt nekem belőle.


  Edit.: Lehet más észrevette már én leírom azért. A csokiból és rózsából nyíló elixír egybe rakható. Amikor aktiválod akkor vesz külön 1 elixírt, ha lejár automatikusan aktiválódik egy másik.

  The post was edited 1 time, last by Anubis95: Dupla hsz. Elkerülése érdekében. ().

 • "Fontos!

  Figyeljetek arra, hogy a Rózsából🌹 nyitható Maci-doboz Valentina nem Valentina+-t tartalmaz (függetlenül attól, hogy a tárgy leírásában Valentina+ szerepel) !
  Tehát csak egy 1 napos maci lányt kapsz belőle, aminek csak a csokiamulettel van bónusza (exp), amúgy semmi más!

  Azért tartottuk ezt fontosnak, mert bizonyos csoportokban, még a wiki leírást is idézik, hogy mi az a Valentina+ .

  Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, csak a Rózsás/Csokis maci dobozok kereskedhetőek és azokban 1 napos állatka található!!!

  A tárgypiacos Maci-doboz Valentina/o + az egy másik tárgy (azokból 30 napos +-os állatka jön elő) és nem kereskedhető - ez az idén még NEM volt a tárgypiacon.

  🐻🐻🐻"


  Forrás: Metin2 közösségi Oldal

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Tehát ha jól értelmezem, akkor a maci dobozból nyitható petnek csak akkor van haszna, ha veszek mellé tárgy piacon egy amulettet.

  Már megyek is és kinyitogatom az összes ilyen ládát amit eddig gyűjtöttem aztán majd elpusztulnak raktárba.

 • Sajnos igen ezt láttam én is hogy még az amulettem nem volt fent nem jelent meg a bónusz. Ezért nem is nyitottam ki a többit. Maradok a lufis kutyulinál ameddig még tart. Feleslegesen nem nyitom ki hogy csak úgy eldobja a kanalat a tatyóba. Nincs pazarlás. Valakinek kell odaadom aztán használja fel. Párat már így is elajándékoztam. Bár egy kicsit furcsa hogy rózsát jobban adja mint a csokit. Lehet hogy csak nálam van így. És mivel nem lehet egybe rakni csak helyet foglal el :/ sokszor sajnos ott kell hagynom. Viszont zen-bab, elixír, poti, maci, zöld ital, lila ital, ezeken kívül ad még valamit? Wikin nem néztem mit rejt még