Regionális csoportok kibeszélője

• Nem szívesen folynék bele a vitába de megjegyezném hogy nem ártana ha picit több GM lenne és kicsit aktívabbak. Megértem hogy van más dolguk is, nem csak a játék létezik hanem van magán ,,civil,, élet is. De sajnos sok esetben ha tényleg szükség van a jelenlétükre nincsenek fent. Persze sokan írnak hívásba hogy ütik a boltokat meg ellopták a cuccaikat mert odaadták optolni stb (hiába írja a szerver 15-30 percenként hogy ne add oda senkinek a cuccaid stb. mert ilyen esetben nem tudnak segíteni) de van aki komolyabb gondokkal is szeretne hozzájuk fordulni 😉 Egyet kell értsek az elöttem felszólaló játékos társaimmal. Most lehet Dalvin leharapod a fejem de beidézem amit írtál mégpedig hogy a Team mindent megtesz kicsit röviden leírva :) nem rossz indulatból írom le ne értse félre egy Team tag sem de közös érdek a rend fentartása nemde? :) Szórakozás a lényege a játéknak és nem az hogy a sértéseket próbáljuk lenyelni és a provokációt figyelmen kívül hagyni nehogy mi is megkapjuk ezért a jutalmat.

Ui.: Remélem nem sértettem meg senkit, nem állt szándékomban.

• Olyan volt már valakinek hogy indította a metint és aztán leállt kék halállal mikor bejött a játék?

Semmi már rájöttem frissítettem az integrált grafikát és az volt a gond hála az intelnek érte

Postokat összevontam.

Figyelmeztetés! Kissbb

Edited once, last by Kissbb ().

• Nem szívesen folynék bele a vitába de megjegyezném hogy nem ártana ha picit több GM lenne és kicsit aktívabbak.

Az aktivitással nincs probléma a jelenlegi csapaton belül. A létszámmal én sem vagyok kibékülve, de azon túl, hogy a GM jelentkezés folyamatosan nyitva, és az alkalmas jelentkezőket fel is vesszük, mi nem sokat tudunk tenni. Nincs olyan parancsunk ami GM-et teremtene a semmiből.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• Én nem hamarkodnám el a dolgot a helyetekben. Ha tippelnem kellene 1 hónapig lesz elérhető a jegy vagy még addig sem és majd utána választhatunk szavazással melyik országgal vonjanak össze bennünket. :) De a lengyelekhez menni drágább mint a többi vajon miért ?

• https://board.pl.metin2.gamefo…ety-podr%C3%B3%C5%BCnika/

Én meg hoztam nektek egy kis érdekességet....

Nevessetek :crazy::doofy::hail:

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ez valóban nevetséges. :D

60sé, ha lengyelek akarnak hozzánk jönni. Mi vagyunk a legolcsóbbak. De mi pottom 1140ért mehetünk hozzájuk.

Regelek egy accot a lengyel szerveren,onnan nemesisre 480sé, de ha Mo-ról mennék, akkor 810.

De... Úgy igazából, ki akar átmenni bárhova?

Egyedül kitűzni és elérni célokat: ilyenkor tudod meg, hogy mankók nélkül is képes vagy rá. ^^

• Ez egy koncepció mindenki húzzon el egy másik szerverre ha ebből megvan a megfelelő bevétel jön az összevonás. Az árak tükrözik a szerverek színvonalát a halott szerverekre lehet olcsón menni.

A Nemesis melyik szerver?

Én is erre gondoltam amúgy először. Most kicsengetnek sokan 800-1000 SÉ-t, aztán utána megint bejelentik 2 hónap múlva, hogy a régiók 2 szerverre lesznek leredukálva 20 CH-val, és osszátok be. :D

• A szerverek összevonása előtt a Nemesis szerver egy román szerver volt, amit elvileg: * Nemesis (RO) + Orion (RO) --> **Pegasus** (kelet-európai csoport) - így egyesítettek.

A Pegasus név sem lett meg végül, hanem helyette: Tara Romaneasca névvel lett szerverük. A tippem, hogy ez a kiírás szerinti "Nemesis", de bizonyára majd megmondják, ha mégsem, vagy javítják a kiírást, ha előbb nem hétfőn.

(ez a dolog már jelezve lett az illetékeseknek)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Valaki megtudja mondani, hogy a szerverváltó jegyek véglegesen bent maradnak tárgypiacon vagy csak időszakos?

rB8KHTB.gif

• Darcoon nem írta volna, hogy ideiglenes lenne, szóval szerintem bent marad. Bár továbbra is irreálisnak tartom ezeket az árakat, és tényleg nem vagyok abban biztos, hogy ne lennének még összevonások.

• Sziasztok lányok és srácok!

Szerintem is bent lesz egy jó darabig, adnak gondolkodási időt,hogy költsük a SÉ-t.

Lake van még időd bőven,ne kapkodj el semmit!

Üdv.: fincsi

• Egy ideje napi szinten járnak fel lopkodni más nemzetiségűek(tippem szerint románok) magyar nagyszintű karakterek nevét utánozva, hogy a céhtársaiktól kunyeráljanak cuccot. Egy elég régi trükköt alkalmaznak, miszerint odahívják xy nevében az embert ahol xy éppen áll(ezzel próbálva hitelesíteni, hogy valóban ő az), majd kéri hogy adja oda a cuccait miközben távolról rákereskedik a fake karival. Bár egy kis odafigyeléssel könnyedén megkerülhető ez, azért elég felháborítónak tartom, hogy ilyeneket el kell viselni a szerverünkön..

• Egy ideje napi szinten járnak fel lopkodni más nemzetiségűek(tippem szerint románok) magyar nagyszintű karakterek nevét utánozva, hogy a céhtársaiktól kunyeráljanak cuccot. Egy elég régi trükköt alkalmaznak, miszerint odahívják xy nevében az embert ahol xy éppen áll(ezzel próbálva hitelesíteni, hogy valóban ő az), majd kéri hogy adja oda a cuccait miközben távolról rákereskedik a fake karival. Bár egy kis odafigyeléssel könnyedén megkerülhető ez, azért elég felháborítónak tartom, hogy ilyeneket el kell viselni a szerverünkön..

Igen ez megy napok óta sajnos már ez felhábórító és azt gyanusítják meg aki nem lop mert azt hiszik h övé az alkari is...

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.