Regionális csoportok kibeszélője

 • Remek. Kicsit sem vették figyelembe, hogy a románokkal a viszonyunk egy kicsit se barátságos, és két valóságban ellenséges közösséget összepárosítani beláthatatlan következményekkel járhat. Azt se értem, hogy évtizedes kialakított játékosoknak miért nem inkább olyan lehetőséget adnak, hogy nemzetközi szerverválasztóval oda menjenek ahova szeretnének, az utolsó meg lekapcsolja a villanyt.. Kieg: a románok már most azon örömködnek, hogy vége a magyaroknak.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

  The post was edited 2 times, last by Sphiro ().

 • Most ez komoly?! (ezernyi felkiáltójeles kérdőjel)

  Nem szokta semmi leoltani a biztosítékot nálam, de ennél kb. sikerült.


  Nem vagyok nagy történelem szakértő, se személyes ismerősök nincsenek, akik érintettek a történelmi témában, de nem hiszem, hogy jó ötlet ezeket a közösségeket egybe ereszteni.

  Miért kell ezt ennyire erőltetni?


  Most még csak annyi, hogy látjuk egymás szervereit. Azonban, ha ez a helyzet, akkor készülhetünk: ha nem lesz nyereséges a buli, akkor bizony egyetlen egy szerver lesz, a románoknak, lengyeleknek, magyaroknak, meg a cseheknek.


  "Már sokan vártok arra, hogy ez megvalósuljon, és februárban végre megtörténik "

  Nem. Nem sokan (gondolom), főleg nem _VÉGRE_.


  :(

  :minigun::missilelauncher:

  Kieg: a románok már most azon örömködnek, hogy vége a magyaroknak.

  Ezt a románok oldalán olvastad?

  Egyedül kitűzni és elérni célokat: ilyenkor tudod meg, hogy mankók nélkül is képes vagy rá. ^^

 • Ez vérlázító: most kéne ideírni azt, hogy "minden csatatérré változik". Ez egy végtelenül botrányos lépés a GF-től, amit abszolút nem támogatnék, ha lenne egyáltalán szavam ebben. Nagyon kíváncsi leszek, hogy itt mi lesz, de hogy jó nem, az biztos.

  Lv 91 Nemes Aeshma01


  "Ha magamról mondok bármit, nem szabad mondanod rá semmit. De ha magamról nem mondok semmit, rólam akkor se mondhatsz bármit."


  My emission is absolutely better, than yours.;)


  :sk08

 • Ez az újabb fantasztikus lépés 90%-ban arról szól majd, hogy "csináljunk aggro farmereket és szivassuk meg a többi ország játékosait". Élvezzük még ki a nyugodt játékot, amíg tart. Szó sem lesz itt baráti szórakozásról meg összejövetelekről. A GF most dől bele sokadjára is ugyanabba a kardba.


  "...and when darkness finds you, you will face it alone..."

 • Ezt a románok oldalán olvastad?

  Nem én személy szerint de már több felületen kifejtették a hozzáállásukat és itt teszem hozzá, hogy ebben az ellenségeskedésben tegyük félre az okokat, a történelmi sérelmeket akár legyen vélt, valós, nem kívánok belemenni itt ebbe csak leszögezném a tényt: ellenséges két országról beszélünk, amely két ország közül az egyik jóval nagyobb, jóval erősebb közösség ahhoz, hogy a kisebbnek végleg betegye a kaput! Értem én, hogy egyelőre nincs átjárás, bár nyilván a következő lépés a szerverváltó lesz ( ha nem azonnal), mindenki nulláról kezdheti egy másik ország szerverén de az irány nagyon nem jó! Továbbra is azt tartanám szerencsésebbnek ha nemzetközi szerverváltásra lenne lehetőség aminek a technikai feltételei valószínűleg adottak! Nem ringatom abban a hiú ábrándban magam, hogy itt a metin2 közössége fellázad és tömegesen fogják leírni a véleményüket, abban pláne nem, hogy bármilyen változtatást a játékosok kieszközölhetnének, de ezt most a team illetékeseiknek kellene átgondolniuk és jelezniük, mert egészen biztos vagyok abban, hogy ők lesznek nagyon nehéz helyzetben ha fenn kellene majd tartani valamiféle rendet amit nem lehetséges annyival betudni hogy kivágunk mindenkit aki nem jól viselkedik, ugyanis a légkör elviselhetőségén nem fog segíteni.


  Természetesen fenntartom a tévedés jogát, ennyi információ alapján még nem is biztos hogy ténylegesen össze leszünk eresztve, ez esetben a véleményem így nyitnám: Ez eszükbe se jusson!  Amúgy most megint bejött a papírforma, ami úgy kezdődik, hogy nagyszerű és várva vár a számunkra ott nagyon nagy pofon érkezik....

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Sokáig ki nem állhattam a gondolatát sem ennek a regionális csoportosításnak. Különösen mert bizonyos jelek már régóta arra utaltak, hogy bizony, a .ro és a .hu egy csoportba fog kerülni. Igen, én is arra számítok, hogy- főleg az elején- rengeteg szóbeli nacionalista atrocitás lesz. Azért csak szóbeli, mert a másik közösség tagjai nem a top karaktereiket fogják áthozni ide. Amit erre javasolni tudok, az az, hogy lehetőleg nem kell belemenni a gyalázkodásba, hanem bízzátok őket ránk. Megtesszük majd amit lehet a közösség nyugalmáért.


  Az utóbbi hetekben megváltozott a véleményem. Elkeserített mikor azt láttam szerveren barangolva, hogy 100+os játékosok nézik tétlenül ahogy körülöttük idegen birodalmi 28-as 55-ös 61-es játékosok dúlják fel a saját városukat. Többektől rákérdeztem ennek az okára, a válasz minden esetben az volt: ki tudja milyen nagykarit hoz? Kialakult bennem az a meggyőződés, hogy vannak magyar szerverek, de csak mi mondjuk közösségnek mert nincs jobb szavunk rá. Közösség nálunk nincs.


  A zodiákus templomra azt mondták, hogy a valaha volt legnagyobb dobása a metin2-nek. Akkor sem értettem egyet ezzel (szerintem a Sötét Sárkányok volt a legnagyobb), ezek után pedig végképp nem fogok. Ez olyan kihívás lehet amiben kialakulhat a közösség. Vagy eltűnhet,


  A nemzetközi szerverváltó jegy nem megoldás lenne, hanem menekülés. A lehetőség, hogy akik anyagilag megengedhetik maguknak (1ksé/ jegy áron ez azért nem olyan szűk kör) elmenekülhessenek a várható kihívások elől. Ideje lenne, hogy a magyar "közösség" topja valódi kihívással szembesüljön, mert az egymás közt lepacsizott DC-s helyek bevédése az odatévedő szerencsétlenektől nem az. Bízom benne, hogy a szerver megtelik RO végződésű karakternevekkel, és abban is, hogy lesz elegendő magyar aki felvegye velük a harcot.

  Ez az újabb fantasztikus lépés 90%-ban arról szól majd, hogy "csináljunk aggro farmereket és szivassuk meg a többi ország játékosait". Élvezzük még ki a nyugodt játékot, amíg tart. Szó sem lesz itt baráti szórakozásról meg összejövetelekről. A GF most dől bele sokadjára is ugyanabba a kardba.

  Remélem a magyar játékosok többsége azért nem így viszonyul a helyzethez. Még csak bejelentve lett egy lehetséges (potenciális) fenyegetés és máris pánikban szétfutunk, mert oda a nyugodt kis játékunk? Én úgy látom, hogy most végre kezd "tétje" lenni annak, hogy ez harci játék.

  Topjátékosként, számtalan általam szörnyszülöttnek nevezett farmkarakter birtokában akár harciasabb is lehetnél. Persze, a rengeteg játékóra, a gondtalan farmolás (a helyed mindig biztonságban van) elkényelmesíti az embert.Sok-sok eszmefuttatást olvastunk már tőled játékerkölcsről meg mindenféléről. Egy rövidke erkölcsi alapvetést én is tudok mondani: Magyar vagy, állj ki a magyar közösségért és ne hagyd, hogy egy másik felprédálja. Tetszik vagy sem, a top viselkedése fogja meghatározni a közösség jövőjét. Ha a játékosok azt látják, hogy a top nem csak lenézi őket magasról hanem beleáll a harcba akkor megmaradunk, ha ezek után is egyéni megoldásokat kerestek és lepacsizzátok a kényelmes játékot a többi csapat nagyjaival akkor eltűnünk. Ez nem a GF hibája lesz, hanem a tiétek.


  Tudod: Ami nem öl meg az megerősít

  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

 • Emlékszem még a jó kis 2010-11-es aggrofarmos időkre,imádtam. Ugyanis tetszik vagy sem, ez egy harci játék és nem én kicsi pónim. Pvp-k,warok,spontán bunyók megszűntek,pedig van pár ember akiknek brutális waros szettjük van. Most itt az idő, lehet leporolni,hajrá. Én örülök ennek ha már villám sámánom van és nem pvm karim.

 • Az utóbbi hetekben megváltozott a véleményem. Elkeserített mikor azt láttam szerveren barangolva, hogy 100+os játékosok nézik tétlenül ahogy körülöttük idegen birodalmi 28-as 55-ös 61-es játékosok dúlják fel a saját városukat. Többektől rákérdeztem ennek az okára, a válasz minden esetben az volt: ki tudja milyen nagykarit hoz? Kialakult bennem az a meggyőződés, hogy vannak magyar szerverek, de csak mi mondjuk közösségnek mert nincs jobb szavunk rá. Közösség nálunk nincs.

  Én úgy hiszem rohadt nagy tévedésben élsz :) Az , hogy valaki nem megy oda megvédeni egy kisebbet annak megvan az oka. Sokszor pont a kicsi az amelyik gonoszkodik azzal aki átjön boltot nézni. Nem 1x volt már rá példa, hogy utólag derült ki, hogy a saját birodalombeli emberke volt a hunyó. Inkább arra kellene koncentrálni, hogy a városokba egy védelmi kört tenni kerítéstől kerítésig és csókolom. Probléma megoldva. Ha bunyózni akarnak menjenek ki a faluból.


  A nemzetközi szerverváltó jegy nem megoldás lenne, hanem menekülés. A lehetőség, hogy akik anyagilag megengedhetik maguknak (1ksé/ jegy áron ez azért nem olyan szűk kör) elmenekülhessenek a várható kihívások elől. Ideje lenne, hogy a magyar "közösség" topja valódi kihívással szembesüljön, mert az egymás közt lepacsizott DC-s helyek bevédése az odatévedő szerencsétlenektől nem az. Bízom benne, hogy a szerver megtelik RO végződésű karakternevekkel, és abban is, hogy lesz elegendő magyar aki felvegye velük a harcot.  Erre is szeretnék egy kérdést feltenni neked : Ki tehet erről a kényelemről? Hidd el nekem nem a top karik miatt menekült el innen sok ember, hanem az undorító gf üzletpolitikától, a sé emeléstől, a sikertelenségektől, az eventek silány minőségétől stb stb stb... A dc-s odatévedő szerencsétlenekről meg annyit, hogy annyira könnyet nem ejtenék az ártatlanságukért. Sokan csak gonoszkodásból tévednek oda , húzzák ki a karikat , holott a szilánkot azt előrébb is ki lehet ütni , sőt simán kap helyet a "lyukakban" is. Szóval ebbe szerintem ne menjünk bele :)

  Egy rövidke erkölcsi alapvetést én is tudok mondani: Magyar vagy, állj ki a magyar közösségért és ne hagyd, hogy egy másik felprédálja. Tetszik vagy sem, a top viselkedése fogja meghatározni a közösség jövőjét. Ha a játékosok azt látják, hogy a top nem csak lenézi őket magasról hanem beleáll a harcba akkor megmaradunk, ha ezek után is egyéni megoldásokat kerestek és lepacsizzátok a kényelmes játékot a többi csapat nagyjaival akkor eltűnünk. Ez nem a GF hibája lesz, hanem a tiétek.[/j]


  Erre meg csak annyit: Mindig legbölcsebb a saját tanácsodat megfogadni. Nem fogjuk csak úgy feladni, de ha azt vesszük észre, hogy a saját team-ünk nem hajlandó segíteni rajtunk akkor megette a fene az egészet :) Amúgy részedről ugyanúgy megtörténik a lenézés, csak a top karik kontójára. Miért feltételezed ezt róluk amit? Amit eddig meg lehetett oldani békével azt megoldották amit meg nem, azt harccal. Ez ezután sem lesz másképp.

  Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

 • Egyben reagálnék mindenkire: Részemről mindig álltam a harc elé és kifejezetten szeretem is. Igen, mostanság történt egy-s más az életemben ami miatt igénylek átmenetileg nyugalmat. De a harc elé állok most is és igénylem is. Viszont nekem az is kell, hogy az ellenfeleimet tiszteljem, nincs gyomrom bizonyos dolgokhoz ezt meg had döntsem el én, hogy mit tűrök el és mit nem, hol érzem jól magam és hol nem. Ha már a származásom miatt gyűlölnek akkor se lesz jobb a közérzetem, ha semmilyen szabályellenest nem követnek el . A tapasztalat az, hogy amit Te egy top játékos erkölcsi kötelességének gondolsz igaz is lenne de ebben a közösségben a top játékosok irigységet, rosszindulatot, az eredményeik degradálását kapják. Mint épp megfogalmaztad a kivívott és néha álmatlan éjszakákkal kiharcolt kicsit sem bérelt helyemmel kapcsolatosan véleményeddel méltón szemléltetted . Ráadásul ezek nagy részét nem is magam miatt harcoltam végig.

  Azt is tudjuk már, hogy gyűlölettel teli légkört úgy is képes valaki maga körül teremteni, ha igazából semmi olyat nem követ el, ami szabályba ütközne nap, mint nap átéljük. Nem mondom, hogy biztos ez lesz, de ahhoz mindenkinek megvan a joga, hogy ha egy légkört ( és nem a harcot, kihívást) nem bír elviselni, odébbálljon. Ahogy akár a játékot is befejezheti.


  Ezt meg megint nem jól látod, most itt Ivaylot idézem, ahogy mondja nekünk ts-en meleyen: "uzsonnás box megy" Megkérdezzük hanyasok és mindenki arra jut, hogy nem rontjuk el a bunyójukat, ugyanis ha megjelenünk szétcsapunk köztük szétfutnak és vége a bulinak. Nem egy birodalmi war volt ami után még akkor is sokan végleg abbahagyták a játékot, hogy a fél csapat afk volt csak hogy kiegyenlítődjön a harc.
  Egyébként csatlakozom a kis buckalakó céhtársamhoz értem én is és megvan a szándék is hogy felvegyük a kesztyűt de akkor sem szerencsés ilyen helyzetbe hozni a közösséget és érdemes lenne jelezni milyen helyzet állhat elő

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

  The post was edited 1 time, last by Sphiro ().

 • A tapasztalat az, hogy amit Te egy top játékos erkölcsi kötelességének gondolsz igaz is lenne de ebben a közösségben a top játékosok irigységet, rosszindulatot, az eredményeik degradálását kapják.

  Bocsánat, hogy előző posztot idézek be, de csak erre az egyre szeretnék reagálni. Ez tényleg így van, de úgy gondolom, hogy egy ilyen új kihívás (feltéve ha a másik közösség tényleg megpróbálja valóra váltani) ezen is változtathat.

  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

 • jajj de jó itt olvasn a sok kockát hogy mennyire remegtek ha valami új jön:D engem nem vonz nem játszok csak olvasni jöttem és amugy meg semmi értelme ennek haldoklik a játék épp ezért vonják össze ja és harci játék ez igaz de aki itt éli ki magát és ebben lel örömöt hogy 1 játékba püfölje a másikat csak azt tudom mondani hogy az életben egy nagy nulla nem ért el semmit és itt a játékban akarja kompenzálni hogy egy koldus az életben:D erről ez a véleményem és jöhettek azzal hogy ez 1 játék az élet meg élet de akkor is.. ne itt legyetek már nagymenők emberek.. ha kimentek a valódi életbe meg majd meg se tudjátok védeni magatokat sőt még visszaszólni se mertek.. ezen gondolkodjatok el remegő kocka barátaim


  Figyelmeztetés! Kissbb

  The post was edited 1 time, last by Kissbb ().

 • Erre meg csak annyit: Mindig legbölcsebb a saját tanácsodat megfogadni. Nem fogjuk csak úgy feladni, de ha azt vesszük észre, hogy a saját team-ünk nem hajlandó segíteni rajtunk akkor megette a fene az egészet :) Amúgy részedről ugyanúgy megtörténik a lenézés, csak a top karik kontójára. Miért feltételezed ezt róluk amit? Amit eddig meg lehetett oldani békével azt megoldották amit meg nem, azt harccal. Ez ezután sem lesz másképp.

  Hmm... Lehet én vagyok a vak, és nem érzékelem ezt a "Dalvini lenézést", amit te itt próbálsz bizonygatni? Nem igazán értelek most téged.


  Most ugye te szeretnél egy védelmi kört. Nos, van. :D Most ezt te sem gondolhatod komolyan, hogyha ez a projekt megvalósul, akkor majd egy egész várost, biológusig bezárólag fognak védelem alá helyezni, és akkor majd menjenek "városon kívülre" megvívni a csatákat. Hmm... Nem tudom. Ez nekem olyan elképzelhetetlen, gyerekes gondolat. Hiszen te magad is mondod: amit eddig is csatával vívtak meg, majd ezután is azzal fogják. Most megmutathatja mindenki, mit tud, és most védheti meg magát mindenki. Ellenben: hogy ne köpjek a saját szemembe: nekem ez nem tetszik. Én nem akarom azt, hogy itt most 4 féle országgal fussak össze, és akkor majd mindenben menjen a vita. De bízzuk a csapatra: majd ők elintézik a durvává fajuló szócsatákat. Reméljük, ezt az ígéretüket betartják.

  Lv 91 Nemes Aeshma01


  "Ha magamról mondok bármit, nem szabad mondanod rá semmit. De ha magamról nem mondok semmit, rólam akkor se mondhatsz bármit."


  My emission is absolutely better, than yours.;)


  :sk08

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Mi ez a pánik hangulat? Egyenlőre annyi a hír,hogy lehet karit kezdeni más nemzetek szervereire. Szó nincs egyesítésről, legalábbis egyenlőre.

  Ha mégis eljön a nagy közös kelet európai unió, akkor meg lehet mutatni a kicsiknek és nagyoknak mennyit is ér a Magyar.

  Félnek itt a románoktól,csak halkan megjegyezném Erdélyben magyarok élnek, Csehekkel megfelelő a viszonyunk (bár szlovákokkal kevésbé) Lengyelekkel egyfajta barátságot ápolunk,úgyhogy akár még szövetségeseink is lehetnek egy románok elleni rivalizálásban!

  Ennek az egyesítésnek jobban tudnék örülni mint mikor a szervereinket rakták össze, és hazavágtak sok mindent Pl. a piacokat.

  Üdv.:fincsi a közellenség

 • igaz de aki itt éli ki magát és ebben lel örömöt hogy 1 játékba püfölje a másikat csak azt tudom mondani hogy az életben egy nagy nulla nem ért el semmit és itt a játékban akarja kompenzálni hogy egy koldus az életben:D

  Szemben azokkal, akik ugyanezt a kompenzációs kényszerüket úgy élik ki, hogy verbálisan csapkodnak egy fórumban ahol a témával kapcsolatban még csak nem is kompetensek

  Most ugye te szeretnél egy védelmi kört. Nos, van. Most ezt te sem gondolhatod komolyan, hogyha ez a projekt megvalósul, akkor majd egy egész várost, biológusig bezárólag fognak védelem alá helyezni, és akkor majd menjenek "városon kívülre" megvívni a csatákat

  Én nem olvastam tőle ilyesmit és amúgy nem is vall rá ezt hidd el :)
  Fincs: Nyílt egy téma. Annyi információval, ami a hírben szerepel és nyitott lehetőségekkel. Megkérdezték a véleményünket, mi megírjuk. És szerintem MOST van ideje jelezni, ha valami jövőbeli iránnyal szemben fenntartásaink vannak és valamit nem szeretnénk ha bekövetkezne. Ez a véleményünk és nincs pánikhangulat ebben is biztos lehetsz, hisz én speciel látok megoldást de Pl épp olyannak írom ezt, aki már most is nehezen érvényesül...


  Szerintem ne minket oltogassatok olyanokkal, hogy gyávák lennénk, meg pánikolunk . Nem véletlenül nem említettem se a cseh, se a lengyel közösséget mint dynomen helyzetet, mert egyébként pont jó lenne a pezsgés és élet, a több lehetőség és ezért, nyugi még a " bérelt helyem" is szívesen beáldoznám :)


  Az Erdéllyel meg kapcsolatban azt kell mondjam pont ez az, nem véletlenül játszik itt velünk sok közülük és nem ott....

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Ha jól értelmeztem akkor nem egybe pakol mindent csak a csoporthoz tartozó ország szerverére is tudsz karaktert létrehozni. Továbbá lesz rá mód hogy karaktert vigyél át másik országba. Dr javítsatok ki ha rosszul értelmeztem volna. Másrészt viszont játékban volt erről egy eszmecsere. Nagy örömet okozott sokaknak a hír. De majd meglátjuk késöbb is örülnek-e majd. Hangsúj a Románokon van. Igencsak rossz viszonyban vagyunk velük. Játékon belül pedig más szinten vannak mint mi. Nem biztos hogy ez jó húzás volt a GF részéről. Majd minden kiderül.

 • Hmm... Lehet én vagyok a vak, és nem érzékelem ezt a "Dalvini lenézést", amit te itt próbálsz bizonygatni? Nem igazán értelek most téged.


  Akkor elmagyarázom mire is gondolok :) Alapból úgy áll hozzá a top karikhoz, hogy lenézik a többi játékost, és majd elmenekülnek a harc elől úgyis. Mire alapozza ezt? Még meg sem történt ez az egész és máris arról szól a dolog, hogy a topposok majd jól meg lesznek leckéztetve mert eddig kényelmesen elvoltak. Eddig is megvívta mindenki a saját csatáját, nem menekült el a harc elől én úgy érzem. És semmi gond nem lesz ha a saját teamünktől megfelelő támogatást kapunk. De ahhoz nekik is mellettünk kell majd állniuk :) Sose a harccal volt a baj, hanem a harc minőségével. Megfelelő partnerekkel ez jó móka tud lenni, de ha nem játéknak fogjuk fel, hanem vérre menő küzdelemnek, akkor úgy hiszem sokan el fognak innen menni, mert ide kikapcsolódni jönne fel az ember és nem a gyűlölködést hallgatni. És ezért nem is lehet senkit se hibáztatni :)

  Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

  The post was edited 1 time, last by kissvakond ().

 • Nagyon jok ezek a Kommentek..,En egyenlore tartozkodom a negativ vagy pozitiv hozzaszolastol,majd kiderul mi sul ki ebbol,az biztos lessz egy ket tag aki majd athozza a 120 kariat cirkuszolni vagy viszi...,de amugy igen.., Vagyunk itt egy joparan Erdelybol MAGYAROK es ittvagyunk nem a Roman szerveren!!!

  Kaszt: WpSura :red: :sk08
  Skillek: Penge-P. Vertezes-P. Orveny-P. Ujjas-P.
  Lo-Max. Lohivas-Max. Loszkillek-M1.
  Nyelvek-M1. Vezetes-M2. Combo-Max. Atvaltozas-G+
  Othon=Continuum-SHINSOO

 • Sziasztok, kedves Metin2 közösség!


  Regionális csoport jelenleg nem hinném, hogy nagy vizet zavarna a continuum és/vagy rubinum közösségére nézve. Igaz, be kell vallanom én sem értettem eleinte, mit is akarnak, de rájöttem, félelemre semmi ok.

  Aki akar, úgy is körül néz minden szerveren és eldönti, mit és hogyan tovább. Amennyiben támadni van kedve egy magyar szerverre jött regionális társamnak, állok a rendelkezésére, üssön ha neki úgy jó. De ha veszít, ne szidjon.


  Üdvözlettel: Attila/Minato85

  Az élet túl rövid, másoknak felelj meg! Tedd azt, amit tenned kell, de soha ne bánd meg!
  Egyszer élsz! Tied a döntés: A lehetőségeid mennyire használod ki!

 • Akkor elmagyarázom mire is gondolok :) Alapból úgy áll hozzá a top karikhoz, hogy lenézik a többi játékost, és majd elmenekülnek a harc elől úgyis. Mire alapozza ezt?

  Egy top játékos véleményére aki szerint globális szerverváltó jegyre lenne szükség.

  Nagyon jok ezek a Kommentek..,En egyenlore tartozkodom a negativ vagy pozitiv hozzaszolastol,majd kiderul mi sul ki ebbol,az biztos lessz egy ket tag aki majd athozza a 120 kariat cirkuszolni vagy viszi...,de amugy igen.., Vagyunk itt egy joparan Erdelybol MAGYAROK es ittvagyunk nem a Roman szerveren!!!

  A világjáró jegyeket deaktiválták. Persze, bármikor újra lehet indítani őket, de nem hiszem, hogy az lenne a céljuk, hogy nagy létszámú közösségekkel elnyomassák a kicsiket. Nem kell hozzá különösebb ellenszenv két népcsoport között, hogy a nagyobb "felfalja" a kicsit pusztán azzal, hogy belakja annak játékterét.

  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs