Villám aukció felugró ablakának tiltása

• Üdv mindenki.

Szeretném javaslatként előterjeszteni, miszerint legyen ki-be kapcsolható a villám aukciók felület automatikus megjelenése.

Gondolom nem vagyok vele egyedül, hogy (az ilyen alattomos átverésekre vevő legyek) zavaró :).
    Köszönöm, hogy elolvastad, ha téged is zavar, nyugodtan támogasd a javaslatot, hogy tudjanak róla.

Mxc

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

• Támogatom, valóban sokszor zavaró, hogy felugrál az ablak.

Ám azt is meg kell jegyezni, hogy sokan csak onnan veszik észre, hogy van, hogy jön a kis ablak.

Alattomos átverésnek nem nevezném, semmit nem kötelező megvenni, főleg nem annyiért, amennyiért a Gf aukcióba tesz némely értéktelenebb tárgyat (már sokszor elmorogtam, hogy ezeknek az áraknak a kitalálását bízhatnák egy hozzáértő személyre is), aki meg tud számolni, az úgyis akkor veszi meg az adott tárgyat amikor már megéri. És hozzáteszem, van azért bőven olyan is.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ám azt is meg kell jegyezni, hogy sokan csak onnan veszik észre, hogy van, hogy jön a kis ablak.

Dreamynek adok igazat. Tegnap én is sokszor onnan vettem észre, hogy éppen van valami aukció.

Volt azonban olyan is, hogy nem minden tárgyat mutatott nekem időben, hogy csapjak le rá, így lemaradtam egy-két dologról a vége felé.

Lehet, hogy ez a hiba csak nálam volt, lehet másoknál is, nem tudom, de ha valakit ez tényleg zavar, lehessen megoldani azt, hogy ne jelenjen meg az ablak.

<3

Edit: A javaslatot támogatom. :)

Edited once, last by Aeshma ().

• Az aukció ikon hasznos mert tájékoztat az éppen folyó tárgy piacos akcióról. Elismerem, hogy zavaró lehet, viszont mivel hatékony reklámfelület, garantáltan megmarad. A tévéktől is hiába kérnénk, hogy legyenek kikapcsolhatóak a reklámok, nem hiszem, hogy belemennének. Pedig utálom, hogy mindig elalszom az új Family Guy részeken reklámkor.

A javaslatot nem támogatom.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• Nem támogatom. Még nem teljesen igaz az átverés. Mivel aukció nem csak magyar szerveren aktív elméletileg. Tehát ezért csökken gyorsan a darab. Tehetősebb országokban ami nekünk sok, nekik az bőven jó. Meg várni kell. Optolókat féláron is szerezhetsz például...

Edited once, last by Anubis95: Elírás ().

• Támogatom

X idő eltetével a mennyiség is csökken X darabbal attól függetlenül, hogy vesznek vagy sem. Ez pl. a mágikus kőnél a legjobban megfigyelhető, mikor még 4000 SÉ-ért ajánlják.

Az egyetlen tárgy amit úgy lehet megszerezni, hogy végül nem lehúzás lesz a vége az a Szörny vadász könyv.

• Támogatom! Én hamar ingerül állapotba kerülök attol az ablaktol , mapot váltasz és ujra x elni kell, majd mielőtt még lecserélné ujra felugrik.

Nem átverés az tény csak olyan mintha a kezüket a zsebedbe akarnák tenni.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Átverésnek tartom, mivel olyan nem létezik, hogy egy olyan tárgyat, amit játékban 1-2 millió yangért megkapsz megvesznek a számláló szerint többszázan 24SÉ-ért, ami 3db1db Leltárbővítő (valamiért úgy rémlett, mintha 7 SÉ lett volna régebben és nem 15..). Egy darab bővítőt több mint 10M yangért árulnak... Ez special az orkfog volt, de a vörössárkány tojásnál ugyan ezt vettem észre, 200 akárhány sé-ért úgy pörgött lefelé a darabszám, mintha meg is érte volna. Nekem azt ne mesélje be senki, hogy ennyire buták az emberek. Szerintem ahogy a telik az idő, azzal párhuzamosan pörög a darabszám is, akár vettek a tárgyból akár nem, csak hogy megrémisszenek, hogy "ó! jaj mindjárt elfogy, vedd meg most!". Hambukk az egész, erre én nem vagyok se vevő, se kíváncsi és zavaró. A feltöltött SÉ-met elköltöm mindenütt, csak pont ott nem fogom.

Szerk.: Ráadásul vannak, akik egy fityinget nem költenek erre a játékra, így nekik ez az erőltetett SÉ-nyelő nem jelent semmit.

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

Edited once, last by MxCool ().

• Én öröm gyűrűt nem tudok venni érdekesn nézem 4.5p v 3.5 üres és 166 sénél elfogyott wht?:D

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Mod megjegyzés:

Ez egy javaslat arról, hogy a felugró ablak ki-be kapcsolható legyen!

Offokat mellőzzétek.

Köszi!

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• dreamy

Closed the thread.