SD2-SD3 Max lvl 75

• Sziasztok! Mai esti események után eszembe jutott hogy korlátozni kellene a bejutást sd2-sd3ba! Maximum 75-s szintig lehessen bejutni a két kazamatába! Nagyon idegesítő tud lenni amikor pl egy hf event miatt bemegy az ember és azzal kell foglalkoznia hogy 1-2 nagyobb szintü állandóan leüti. Jó lenne nyugodtan farmolni illetve fejlődni!

Javaslat lényege : A két kazamatába maximum 75-ig lehessen bejutni!

• Van támogatásom, de ellenvetésem is.

Ha azt nézzük, a bárónő runra már nem igen járnak játékosok, így az nem lehet akkora hiány sem a 75 feletti játékosoknak, hiszen ők inkább sárkiznak, zodiznak, és így tovább.

Ellenvetésként viszont azt tudom felhozni, hogyha valaki karaktert szeretne felhúzni egy nagyobb szintre, akkor ott bizony előfordul, hogy problémás lehet a 75-ös szint, mert nagyon gyakran látom, hogy 80-90, de akár 100-as karik is húznak bent játékosokat 75-re.

Az én javaslatom inkább az lenne, hogy 105 felett ne lehessen oda bemenni, hiszen így megmaradna a +-30 szint a csoport létrehozására, így mindenkinek kényelmes, élvezhető lehetne a játék.

De az már tényleg inkorrekt, hogy 105 feletti karik verdesnek le mindenkit, mondván nekik bármit szabad.:thumbsup:

• A javaslatot Támogatom abban a formában, ha hf event van akkor legyen bekapcsolva a szintkorlát, én most is tervezem hogy bariba készitsek pár rakráros karit , ami sd2-3 nélkül nehezen felhuzható.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Sziasztok! Mai esti események után eszembe jutott hogy korlátozni kellene a bejutást sd2-sd3ba! Maximum 75-s szintig lehessen bejutni a két kazamatába! Nagyon idegesítő tud lenni amikor pl egy hf event miatt bemegy az ember és azzal kell foglalkoznia hogy 1-2 nagyobb szintü állandóan leüti. Jó lenne nyugodtan farmolni illetve fejlődni!

Javaslat lényege : A két kazamatába maximum 75-ig lehessen bejutni!

Hali,

Igen, ez bizonyos esetekben valóban nagy segítség lenne...

Viszont ennek a másik oldala, hogy jössz Te és körbeköpized az aktívan ütögető emberek termét akik várják hogy resizzenek a mob-ok.

Ha 1 termet foglal magának valaki és pár percenként megjelensz, hogy elköpizd előle a mobokat, akkor megértem hogy megkergetnek Téged :)

Furcsa olyanokat bosszankodva látni, akik pont hogy elsőként rúgnák fel a szabályokat. Gondolnék egy íratlan szabályra , hogy ne ks-elj a békesség nevében.

Nem támogatom, mert pont ellened így nem lehetne védekezni :D

• Igazából NEM csak kifejezetten HF-kor kellene. Az kéne, hogy eventekkor minden játékos a saját maga szintjének megfelelő helyen farmolja ki a nyereményeket. Ez ilyen egyszerű. És akkor a szintkorlát sem kellene, mert akkor nem esne HF egy 115-nek SD3-ba. Ezzel mindenkinek csak jót tennének.

• Nem ellenem kell védekezni(!) hanem az ilyenek ellen mint ami a képeken látszik. Én nyugodtan elvagyok 2 teremben . Most komolyan azért mert hf event van bekell vinnem a nagykarimat full pvp szettbe azért hogy nyugalmam legyen? ez egy vicc! Végszóként pedig : Ha engem nem bánt senki én sem bántok senkit! Ezek meg szónélkül nekem jöttek és fenyegetek állandóan és azzal szórakoztak hogy leöltek és elvették a droppom!!!!

• A tapasztalataim alapján veled kapcsolatban, hogy nem pont téged szemeltek ki tetszőlegesen, főleg nem egy egész céh.

Talán az előző HF eventen ahol beleütöttél mindenki termébe, amiatt reagálhattak így... De ez csak egy tipp.

Lehet hogy elvagy magadban ha van 2 termed, de ha nincs akkor olyan magatartást tanúsítasz, hogy nem kellene meglepődnöd, hogy vissza nyal a fagyi. Így pedig ha "Ha engem nem bánt senki én sem bántok senkit!" nem helytálló...

• Nos nem támogatom. Mivel külön event-re nem korlátozzák le. Nagyon sok hiba/bug jönne létre. Bárónőre mai napig járunk 90+on. Én néztem lvl 95 karin a hf dropp-ot sd2-sd3-ba. Semmit nem adott. Hiába kesztyű stb. De ezt üres termékben végeztem el. Ahogy írták húzásra is használják. A céhből nem egy tagot vittem be én se oda lvl 75 ig húzni hogy bariba át tudjunk menni. Meg igazat megvallva aki normális módon eventezik az ha nagy karakterrel akar akkor azon a szinten lévő mapra megy. Vagy kis farm karakterrel megy oda. Az hogy 90+ felett hf-et ütni sd2-sd3-ba próbál vagy zaklat másokat azt inkább nem jellemezném mert lehet kapnék a team-tól pár nap szabit

• A tapasztalataim alapján veled kapcsolatban, hogy nem pont téged szemeltek ki tetszőlegesen, főleg nem egy egész céh.

Talán az előző HF eventen ahol beleütöttél mindenki termébe, amiatt reagálhattak így... De ez csak egy tipp.

Lehet hogy elvagy magadban ha van 2 termed, de ha nincs akkor olyan magatartást tanúsítasz, hogy nem kellene meglepődnöd, hogy vissza nyal a fagyi. Így pedig ha "Ha engem nem bánt senki én sem bántok senkit!" nem helytálló...

Szerbusz!

"Talán az előző HF eventen ahol beleütöttél mindenki termébe, amiatt reagálhattak így... De ez csak egy tipp."

Annak is megvolt a miértje! Akkor is nyugodtan elvoltam 2 teremben de a szomszédok bejöttek állandóan és támadtak. Elegem lett és mentem pár kört. Amit mondtam az pedig helytálló! Én csak nyugodtan szeretem volna eventezni akkor is és most is! Aki szerint ez nem helyes az nézen magába és gondolkozon el azon hogy miért fogy ennyire a játékosok száma. Én sem vagyok egy angyal de most kivételesen nem bennem van a hiba....

• Szerbusz!

"Talán az előző HF eventen ahol beleütöttél mindenki termébe, amiatt reagálhattak így... De ez csak egy tipp."

Annak is megvolt a miértje! Akkor is nyugodtan elvoltam 2 teremben de a szomszédok bejöttek állandóan és támadtak. Elegem lett és mentem pár kört. Amit mondtam az pedig helytálló! Én csak nyugodtan szeretem volna eventezni akkor is és most is! Aki szerint ez nem helyes az nézen magába és gondolkozon el azon hogy miért fogy ennyire a játékosok száma. Én sem vagyok egy angyal de most kivételesen nem bennem van a hiba....

Nem mondanám hogy ezért fogyna a játékosok száma. Inkább azért amiért egyszer már szinte teljesen ,,kihalt,, láttam már ch1 map1-et üresen minden birodalomba. És nem az event miatt, nem azért mert mások beleütöttek a szörnyeidbe vagy megöltek valahol. Ez egy másik téma inkább :)

• Nem mondanám hogy ezért fogyna a játékosok száma. Inkább azért amiért egyszer már szinte teljesen ,,kihalt,, láttam már ch1 map1-et üresen minden birodalomba. És nem az event miatt, nem azért mert mások beleütöttek a szörnyeidbe vagy megöltek valahol. Ez egy másik téma inkább :)

Jogos! Ennyit írnék most csak erre. Nem írok többet, nem kell áthelyezni más témába a gondolataimat. :)

Én sem vagyok egy angyal de most kivételesen nem bennem van a hiba....

Annyiban adok most igazat, hogy tényleg dühítő tud lenni néha, ha egy ilyen helyzet áll elő, hogy nagyok provokálnak kicsiket, vagy éppen akadályoznak. Az a baj, hogyha azzal telik az idő, hogy behozol nagyobb karaktereidet, elveszed az értékes időt magadtól, hogy farmolhass, de ha meg nem hozod be, emberkednek. Se eleje, se vége.

A témával kapcsolatban szerintem új információ már nem merül fel, SD2/3-mat csak úgy nem fogják korlátozni, már szintre értem.... Sajnos! Szerintem zárhatjuk a témát.

• Szerbusz!

Majd megy a szomszéd is pár kört, mert átment a szomszéd, majd az miatt is megy egy pár kört a szomszéd, vagy lecsapják nagy karival. Ezzel egy körforgást el lehet indítani. Én sem vagyok szent egyáltalán, viszont ha Te generálod a feszültséget és a problémát magadnak, akkor ne várj csodákat.
    Elég 1 hasonló mentalitású egyén aki beindítja a fogaskereket... Ütöttél már le embereket uralkodóról is pl.
    Nem jogosan bosszankodsz, csak nem ízlik a főztöd amit főztél magadnak.

• Elég 1 hasonló mentalitású egyén aki beindítja a fogaskereket... Ütöttél már le embereket uralkodóról is pl.

Nem beszólás, csak egy kicsi vitatkozás (?!), már ha ez az lesz. Ha valaki beindít egy folyamatot, senkinek nem kötelessége azt folytatni. Mindenkinek normálisan kéne viselkednie a játékban, és támogatni kellene a másikat. Ha valaki esetleg inkorrekt, a közösség majd úgy is kidobja magából. De nem az a megoldás, hogy akkor most beszállunk mi is, és megmutatjuk, melyikőnknek nagyobb a kardja. Ugyan!:wacko:

• Nem beszólás, csak egy kicsi vitatkozás (?!), már ha ez az lesz. Ha valaki beindít egy folyamatot, senkinek nem kötelessége azt folytatni. Mindenkinek normálisan kéne viselkednie a játékban, és támogatni kellene a másikat. Ha valaki esetleg inkorrekt, a közösség majd úgy is kidobja magából. De nem az a megoldás, hogy akkor most beszállunk mi is, és megmutatjuk, melyikőnknek nagyobb a kardja. Ugyan!:wacko:

Igen, a többség pontosan elviselte azt, hogy 5 percenként megjelenjen nála Sisko és HF idején beköpizgessen mindenhova.
    Nem tudom, hogy akkor bárki megkergette-e, de el tudom képzelni, hogy a mai eventezése a múltkori böjtje.

• Majd megy a szomszéd is pár kört, mert átment a szomszéd, majd az miatt is megy egy pár kört a szomszéd, vagy lecsapják nagy karival. Ezzel egy körforgást el lehet indítani. Én sem vagyok szent egyáltalán, viszont ha Te generálod a feszültséget és a problémát magadnak, akkor ne várj csodákat.
    Elég 1 hasonló mentalitású egyén aki beindítja a fogaskereket... Ütöttél már le embereket uralkodóról is pl.

"Elég 1 hasonló mentalitású egyén aki beindítja a fogaskereket... Ütöttél már le embereket uralkodóról is pl.

Nem jogosan bosszankodsz, csak nem ízlik a főztöd amit főztél magadnak."

Mesélj még... Soha nem ütötem le senki uralkodóról... Engem már jópáran de nem foglalkoztam vele komolyan. Itt egy kép egy olyan esetről amikor én zavartam valakit. Gondolom ez is azt hazudja hogy a többieknek hogy én kseltem?

Csatolmányt töröltem, privát beszélgetések közzététele nem helyén való a fórumon.

Dreamy

• Igen, a többség pontosan elviselte azt, hogy 5 percenként megjelenjen nála Sisko és HF idején beköpizgessen mindenhova.
    Nem tudom, hogy akkor bárki megkergette-e, de el tudom képzelni, hogy a mai eventezése a múltkori böjtje.

Persze majd elfogom viselni hogy mások ******** velem én meg simán tűrjem. Mindent csak magatoknak köszönhetek! Ma is próbáltam becsületesen játszani de nem hagyták. Persze ez is az én hibám. Akkor is korlátozni kellene event alatt a belépést és akkor nyugalom lesz! Ennyi és pont.

Pont karácsonykor kell ilyen trágárul írni?

Figyelmeztetés!

Dreamy

• Törd még az agyad rajta :)
    És igen, ott állok mellette, +2 karit felsorakoztatva, és ütöd helyettem. A pozíciókat is tüntesd fel kérlek, hogy hol álltam mikor megjelentél :)

• Akkor is korlátozni kellene event alatt a belépést és akkor nyugalom lesz! Ennyi és pont.

Csak az elmélet kedvéért...Ha lenne szintkorlát, és nem a 100+ os karakterével menne be az illető megvédeni illetve megbosszulnia magát, hanem egy 55-ös full pvp-s alkis karakter, akkor milyen szintkorlátra lenne szükség?

Itt konkrétan most arról van szó, hogy egy csapat nem hagyott téged. Ugyebár, ez egy harci játék, vagy megvéded magad vagy hívsz segítséget, vagy ch-t váltasz. Te ezzel szemben azt választottad, hogy képet készítettél majd egy egyéni problémából nyílvánosat generáltál. Én valahogy ezt sem tartom tisztességes dolognak.

Ezeket a helyzeteket, ahol konkrétan egy csoport támadja a játékost, saját magatok szülitek. Senki sem egy szent, mindenkinél adódhat többé-kevésbé ilyen helyzet. Viszont, itt a javaslat megvitatása a lényeg, így adott az első kérdésem.

Ebben a formában így nem támogatom a javaslatot, mivel kiforratlan.

sirmusrsig.jpg

Sig by: IsidarMithrim

• Sziasztok lányok és srácok!

Ez a javaslat az soha nem fog megvalósulni,mióta sd2 létezik efféle "problémák" mindig is voltak,ez a játék egy fő építő pillére! Ha problémád van próbáld meg rendezni békés úton,ha nem megy akkor erővel,de ne csodálkozz ha lesznek nálad erősebbek,ha zavar,hogy erősebb akkor nyúlj mélyen a pénztárcádba és lehetsz te a legerősebb! Persze mindig lesznek trón követelők,és ezen a helyzeten a Gf gazdagodik. Épp ezért sosem fognak olyan javaslatokat megvalósítani amik a játékot egy Barbi mesévé alakítják. És én sem támogatom,ez még mindig egy harci játék.

Üdv.:fincsi

• Akkor is korlátozni kellene event alatt a belépést és akkor nyugalom lesz! Ennyi és pont.

Erre azt mondom vagy korlátozza örökre, vagy egyáltalán ne korlátozza. 4 órára? Felesleges. De ha végleg korlátozza akkor az ottani run nehezebb lesz.

Csak az elmélet kedvéért...Ha lenne szintkorlát, és nem a 100+ os karakterével menne be az illető megvédeni illetve megbosszulnia magát, hanem egy 55-ös full pvp-s alkis karakter, akkor milyen szintkorlátra lenne szükség?

Itt konkrétan most arról van szó, hogy egy csapat nem hagyott téged. Ugyebár, ez egy harci játék, vagy megvéded magad vagy hívsz segítséget, vagy ch-t váltasz. Te ezzel szemben azt választottad, hogy képet készítettél majd egy egyéni problémából nyílvánosat generáltál. Én valahogy ezt sem tartom tisztességes dolognak.

Ezeket a helyzeteket, ahol konkrétan egy csoport támadja a játékost, saját magatok szülitek. Senki sem egy szent, mindenkinél adódhat többé-kevésbé ilyen helyzet. Viszont, itt a javaslat megvitatása a lényeg, így adott az első kérdésem.

Ebben a formában így nem támogatom a javaslatot, mivel kiforratlan.

De itt ahogy felvázolták a dolgot az sem megoldás ha korlátozzák. Meg tény hogy harci játék. Legyél te a legjobb, szövetkezz.