Öltözék fejdíszek átalakítása 2.

• Mint ahogy az aqua fegyverek és társa, továbbá azreal páncél és társai kinézetként megörökíthető lenne egy olyan javaslatom miszerint a hasonló sisakok megörökítése is legyen elérhető a játékban. Nem tudom hogy ez volt-e már kint javaslatként (én nem találtam) de hamár páncélkinézet megörökíthető ez sem lenne nagy hátrány. Esetleg erre ha úgy van egy tárgypiacos tárgy is elérhető lehetne (mondjuk sisak átalakító jegy vagy az öltözék átalakító hatna erre is) és természetesen a játékon belül npc is elvégezhetné a dolgot abba az 50millió yangba.

Téma címét megváltoztattam (kérlek legközelebb kicsit legyél kreatívabb ebben- köszi)

Dreamy

• Volt már ilyen felvetés, igaz a gyakorlatban a hajakra lehetne ráépíteni és nem sisakokra nyilván. talán megvalósításra kerül, legalábbis angol szerveren volt ilyen megjegyzés

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Öltözék fejdíszek átalakításának megoldása

Volt, de akkor vegyük elő újra.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Utólag már azt nem tudtam javítani ezért bocsi. Viszont akkor ez a téma jól el volt dugva mert sehol nem találtam 😅

• Az ötletet TÁMOGATOM.

Egyedi kinézetet adhatna a metines sablon arcok helyett.

Az azrael páncél sisakját szivesen tenném én is fel a karakteremre.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Az ötletet támogatom, nagyon sok jelmezsapka tetszik nekem is. Néha bánom, hogy eltűnik, úgyhogy pozitívnak tűnik első látásra.

• dreamy

Closed the thread.