Gyógysámán vs vérfarkas, hogyan lehetséges ez?

 • Sziasztok! Volna egy kérdésem.

  Hogyan lehetséges hogy egy 28as piros farkas le tudta verni a 91es gyógysámánomat? Van deffem farkas ellen és a fegyveremben is van int és kasztkő. Minden bioszom kész ( a 90es is ami minden kaszt ellen 8%al több sebzést ad.) A kérdésem a következő : mivel sebez akkorát egy 28as kari aminek ÁĶ-s - Kk-s fegyvere nincs és maximum ha 1 p skillje lehetséges , hogy egy gyógy sámánt 24k tpvel és magas varázssebességgel, int-el kb 20-30 másodperc alatt lever? A forumon való kérdés feltételt egy 98as pvps barátom hasonló tapasztalata alapján határoztam el. Az uj rendszerelemek dobnak annyit egy kis karin , hogy mások 6- 10 éves karakterépítése és sok forintos forgatása mehet a kukába? A választ elsősorban a Team részéről szeretném , de mindenki véleménye érdekel. Előre is köszönöm :)


  (U.I. : Amikor nem számitott rá hogy megtámadom , alkik nélkül egy skilltől feküdt , előtte meg nem is sebeztem. )
  Témákat szétválasztottam, áthelyeztem, új témát megnyitottam. Dreamy

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • A farkas elleni bónuszt külön kell aktiválni Baek-Gonál ha még a megjelenésük előtt végezted el a küldetést, legalábbis így volt amíg játszottam. Egyébként semmi meglepő nincs abban ha elver, ez egy ilyen játék (volt).

 • Az uj rendszerelemek dobnak annyit egy kis karin , hogy mások 6- 10 éves karakterépítése és sok forintos forgatása mehet a kukába? A választ elsősorban a Team részéről szeretném , de mindenki véleménye érdekel. Előre is köszönöm :)


  (U.I. : Amikor nem számitott rá hogy megtámadom , alkik nélkül egy skilltől feküdt , előtte meg nem is sebeztem. )

  Több ízben kifejtettem már, hogy nem értek egyet a korlátlan karakterfejlesztéssel. Elegendő pénz ráköltésével el lehet érni ilyen eredményeket. Már a korábban felépített Lv55-ös "széria" is rengeteg kárt okozott a játéknak és rengeteg kárt tett a játékosállományban, úgyhogy ha most majd megindul a verseny, hogy ki tud erősebb lv28-as karaktereket felpénzelni (ne tegyünk úgy mintha ennek a játéktudáshoz vagy a játék ismeretéhez bármi köze is lenne), félek, az még nagyobbat fog ütni. Tényleg nehéz lelkileg feldolgozni, hogy 6-8 éve építget valaki egy karaktert lv 100 fölé, és jon egy pár hetes lv28-as aki megöli.

  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

 • Mindennek az alapja az alkímia. Ugye most már olcsóak a Kíváló alkik, mert mindenki a misztikusra megy. ( Fekete piacon 350ft / 1 won szinte már ingyen adják a szádba ( anno 2014-ben 1500ft is volt 1 won) és ha valaki játékra akar költeni belerak 100k ft-t és szereti is a kiskarit azzal már aprítani lehet.

  Így egy 28-as farkas simán elverheti a 91-es sámid, mert látszik, h nem költöttél rá FT-t, gyengék a cuccok a deffek az alkijaid.

  egy 35-s mentával egy 105-s full alkival 1 skillből is kilehet fektetni.


  Én is imádok kicsi lenni és kicsin elverni a nagyok száját :D


  Itt mindennek az alapja a ráköltött FT és az alki :D

  (Van fent sok videó amikor egy lvl 18-as P áthatós menta 100k-t krittel )

  Sziasztok.. Az erő legyen veletek :thumbup::beer:
  :sk08


  Perfect Bio Environment ! :like2:

 • Dalvin azzal nem értek egyet, hogy ez pénzkérdés, az alkímia anélkül is fejleszthető, főleg akik még a csopiban szedegetős időszakban tolták orrvérzésig. Természetesen pénz beleölésével is ki lehet váltani a temérdek időt és erőfeszítést de ha azt mondjuk, hogy aki eléri a kiváló alkiköreit kiskarakteren, az pénzzel érte el csakis, akkor degradáljuk azokat, akik viszont kemény munkát öltek bele. Viszont igen, érdemes lenne ( lett volna) az alkímiák szintjét korlátozni a karakterszintekkel összehangolva, teszem azt mítikust ne szerelhessen fel 75 alatti karakter( ezt csak iránynak írtam). Azért egy 50 alatti karakter a legmagasabb szintű alkikörrel, plusz a körbónusszal igazi kis szörny lehet.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • 35-s testi karakter Német szerón. 8K-t csap 105-sre átható+kritt ütéssel. Tehát fekszik 4 ütésből :D

  55-s ninja (nézz csak német youtube metin videóst) Kun pl: Kianit +9eket rak 55-s saját cuccaiba.. és nézd meg pl: az íjért kifizetett 450 wont xd

  Régen cucc-feszült cuccnek ezért voltak kiegyenlített pvp-k, most viszont csak az alkimía...

  Nem lehet rendes pvp-t tartani sem.. mivel ott a Zafir alki.. mindenkinek úgy forog amilyen szerencséje van..

  lehet valaki top1 testi, mert beforgott neki a d.wari mitíkus.., de ott az ellenfele akinek 3 támadós a zafirja..

  Itt már kaszt kaszt elleni pvpéket nem lehet folytatni..és értelme sincs..

  Sziasztok.. Az erő legyen veletek :thumbup::beer:
  :sk08


  Perfect Bio Environment ! :like2: