Sziasztok,
Sárkányérmét szeretem volna venni. Azonban nem tudok . Másnak sem megy ?
A hozzáoszlást áthelyeztem és új témát nyitottam st666
Kis segítség:
Sziasztok,
Sárkányérmét szeretem volna venni. Azonban nem tudok . Másnak sem megy ?
A hozzáoszlást áthelyeztem és új témát nyitottam st666
Kis segítség:
Figyelmedbe ajánlom a következő témát a hitelkártyás fizetésekkel kapcsolatban:
ebben megtalálhatod a hozzá kapcsolódó GYIK-et is, de linkelem azt is:
Ó, én is megpróbáltam SÉ-t tölteni a hétvégén... (Mastercard, MKB Bank)
A jóváhagyás után, kaptam 1 Processing Feliratot, majd a jóváhagyó ablakban csak ennyit olvastam... "NULL"
A feltöltés persze nem jött össze...
Edit: Pedig, a Múlt hónapban, még ment a SÉ, töltés... Igaz, csak másodikra...
Edit2: Ha, a bankom, még nem kezdte, alkalmazni, ki vagyok zárva a valamelyik frissítésnek hála, a SÉ töltésből? VAGY?
Mindenképpen a bankoddal kell felvenned a kapcsolatot, mert sem nekünk, sem a fizetési osztályunknak nincs lehetőségünk felgyorsítani a folyamatot.
Érdemes elolvasni a GYIK-et, amit dreamy linkelt, mert abban érthetően le van írva mi is történik.
Alternatívaként használhatjátok a PayPal-t, azon keresztül gond nélkül kell, hogy tudjatok fizetni bankkártyával is.
Megkérdeztem, a Bankomat, Ők, és több másik bank is a biztonságos fizetést, Csak, webáruházaknak, webböngészőn, keresztül, engedélyezi...
Minden, más on-line bankkártyás Tranzakciót letiltottak... Online, játék, szerencsejáték, stb, mostantól, a kártyád max webshopban jó...
Köszönjük, PSD2!
Még jó, hogy van PayPal és már megint működik magyaországról
Szerintem, Az új információk, fényében, Kéne csinálni, egy Tájékoztató Topicot, Amiben, leírjátok, hogy valószínűleg, ez a probléma, viszont, a PayPal, Fiókhoz Rendelve a bankkártyát, A jelenség "megkerülhető..."
PayPal-al fizetsz, a fiókhoz rendelt kártyával, és nincs gond... Nem kell, pénzt, Paypal egyenlegre utalni.
Ennyi, SZVSZ, Téma Zárható....
A hozzászólásokat összevontam. Dreamy
Szerintem, Az új információk, fényében, Kéne csinálni, egy Tájékoztató Topicot, Amiben, leírjátok, hogy valószínűleg, ez a probléma
Fentebb linkeltem az ezzel kapcsolatos témákat.
Neked is van témanyitási lehetőséged, ha úgy érzed, oszd meg a játékostársaiddal itt: Tippek & trükkök
Készíthetsz nyugodtan leírás a paypalos fizetésről.
Mivel ez a téma a sé rendeléskor felmerülő hibák miatt van, aki hasonló dologba futna bele, itt már megtalálja az információkat.
Azt is még hozzátenném, hogy ez bankfüggő, és a bankjaitokkal való egyeztetés semmiképpen nem ránk tartozik ![]()
Téma Zárható....
Nem, ez a téma nem zárható
ebbe minden sé rendeléssel kapcsolatos gubancot lehet jelezni.
Még jó, hogy van PayPal és már megint működik magyaországról
Cirka 10 éve használom a paypalt, azóta mindig is működött.
ez a probléma, viszont, a PayPal, Fiókhoz Rendelve a bankkártyát, A jelenség "megkerülhető..."
Ez nem megkerülés, ismerni kell a paypal használatát.
Ez köztudott dolog, hogy így lehet fizetni paypalon keresztül.
OFF TOPIC!!!!
dreamy, Mikor, én Regisztráltam, Pay Pal-ra, Ilyen Funkció még nem volt benne...
Sőt Jó ideig, a saját PayPal egyenlegedre sem tölthettél fel pénzt, Magyarországról... (Tranzakciós illetéket mikor bevezették) Anno, PTC, és más hasonló online üzletekben utaztam...
A saját számládra utalásról meg ne is beszéljünk. Mivel, nem volt magyar bank, Nem utalhattál, magadnak, Paypal egyenlegről... így viszont elmentem, payza, liberty Reserve irányába...
És miért hívom megkerülésnek?
Mert, Ha simán Bankkártyával, a bankod nem engedi a fizetést, Akkor így mégis Használhatod....
Hogy ne menjünk rossz irányba, a többit inkább PM gondolom, 1 warn után....
Nem fogok veled vitázni, csak itthagyok egy kis szösszenet összefoglalót:
A PayPal Ltd. a 2000-es évektől az Egyesült Királyságban engedélyezett és bejegyzett, elektronikus pénz kibocsátására szakosodott hitelintézetként működik. 2007 tavaszán Luxemburgban banki engedélyt kapott,
2007. július 7-étől teljes körű banki szolgáltatásokat nyújt."
És még itthagyom ezt a 2009-ben készített leírást, ami bizony megmutatja, hogy már akkor is lehetett mindent csinálni Magyarországon is.
http://www.ingyen-tarhely.info…/tag/paypal-magyarorszag/
Tranzakciós illetéket mikor bevezették)
2013. január 1. Ekkor már javában használhattad a paypalt.
Mivel, nem volt magyar bank, Nem utalhattál, magadnak, Paypal egyenlegről...
Az OTP pl 1949. március 1-jén jött létre.
De mehetünk még régebbre 1839 körülre, mikor Fáy Andrásnak köszönhetően létrejött az első Takarékszövetkezet.
1840-ben pedig az első Bank is létrejött.
De emlegethetném Kossuth Lajost, az első magyar Jegybankot, vagy a Kossuth-bankót is ![]()
Persze menjünk akkor vissza az 1990-es évekhez, mikor sorra jelentek meg a különféle pénzintézetek (Erste, CIB, MKB, Raiffaisen és még sorolhatnám)
így viszont elmentem, payza, liberty Reserve irányába...
A payza 2012-ben jött létre.
És miért hívom megkerülésnek?
Mert, Ha simán Bankkártyával, a bankod nem engedi a fizetést, Akkor így mégis Használhatod....
Rendben, akkor nevezd annak, ámbár ez a paypal funkció eddig is használható volt így
attól függetlenül, hogy te nem tudtál róla.
A bankokkal való egyeztetés, pedig továbbra sem a mi feladatunk, azt magatoknak kell megkérdezni, utána járni, hogy pl a sé rendelésekor mit jelent számotokra az erős ügyfél hitelesítés (általában sms kontroll, azaz kóddal igazolás, hogy te fizetsz)
Továbbiakban megkérlek, hogy ide tényleg csak a sé rendelés problémáit jelezd, a fent említett helyen, vagy akár az Off topicban pedig nyugodtan nyithatsz témát, amennyiben a bankokról, vagy az online fizetési lehetőségekről szeretnél beszélgetni ![]()
Köszi
Olyan gondom van hogy a mai napon tölteni szerettem volna sé-t viszont azt írta hogy a megrendelést nem tudtuk teljesíteni. Kártya minden adata stimmel. Tegnap tudtam tölteni. (Számlákon van pénz tehát az sem lehet probléma)
sziasztok hogy is van az hogy veszek 5000res paysafecardot és nem tudom feltölteni mert nem támogatott minden más az csak az 5000es töltés nem
Témákat összevontam. Dreamy
tegnap elott beterheltek a szamlamat 2x 9.999 Ft al ....
Kivel tudok errol beszélni es en nem kértem semmit. Magatol meglopott a jatek....??
Kuldok banki kimutatasokat....
Üdv! Rendeltem szombaton reggel 8:47 perckor 9.999ft ért 1283sét Smart bankon keresztül ! Jóváhagytam fizetést és levonta pénzemet számláról de nem kaptam meg sét ! Kaptam egyből egy ilyen e-mailt ami így szól idézem !:Biztonsági okokból, ügyfeleink védelmében sajnos ideiglenesen le kellett tiltanunk az általad választott fizetési módot. Pénzemet levonta kártyáról és nem kaptam meg sét !! Írtam supportra már ! Igazolni tudom számlával bankartyas fizetésemet illetve kaptam egy vásárlási azonosító kódot amit elküldtem supporton ! Segítsenek köszönöm !!
Ezzel kapcsolatban számlázási támogató csapatunktól kaphatsz további információkat.
Ha a supportra már írtál, akkor onnan megkapod a választ a problémádra.
Ám pont az előtted lévő postban leírtam, néha elég pár napot várni, és a pénz visszakerül.
kérték tőlem a bank kártya számból X mennyiségü számot , másik oldalán kártyán kitakarva mondták küldjem el fényképen , meg személyigazolványt fényképezzem le elöl hátul ! megtettem és vissza irtak annyit , hogy köszönjük a választ ! már gameforgeban ráadásul be sem enged ... ezt irja ki ! a játék jelenleg nem elérhető számodra , kérjük vedd fel a kapcsolatot a Támogatással ... elküldtem minden bizonylatot rendelésemről és semmi sem történt azóta..
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni mivel egyenlőre megállt a folyamat. Vásároltam sárkány érmét a pénzt levonta de a sárkányérme nem érkezett meg.
Írtam supportra de semmi válasz nem érkezik(Angolul írtam) mit tudok még tenni ez ügyben?
Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok SMS- el egyszer enged fizetni
Többször már nem írja jóvá tehát beírom a számot ki írja hogy sikeres rendelés de nem írja jóvá miért?
*témát összevontam - Perculia
Sziasztok egy olyan problémám lenne sms-ben akartam se-t rendelni bárhogy írom be a számom nem működik.
Tudnátok erről infót adni hogy mi a menete esetleg?