Sé rendelés problémák

• sziasztok.

Ilyen hiba fogad ha ép sé-t szeretnék tölteni .
    Tip ? :)
    3 napja tart a jelenség :)

Témákat összevontam, csatolt kép beillesztését módosítottam. Dreamy

• Figyelmedbe ajánlom a következő témát a hitelkártyás fizetésekkel kapcsolatban:

Fontos információ – Változások az EU-ban az Online fizetésekkel kapcsolatban az EU-ban: Erős ügyfél-hitelesítés 2019. szeptember 14. óta

ebben megtalálhatod a hozzá kapcsolódó GYIK-et is, de linkelem azt is:

https://gameforge.com/hu-HU/support/PSD2

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ó, én is megpróbáltam SÉ-t tölteni a hétvégén... (Mastercard, MKB Bank)

A jóváhagyás után, kaptam 1 Processing Feliratot, majd a jóváhagyó ablakban csak ennyit olvastam... "NULL"

A feltöltés persze nem jött össze...

Edit: Pedig, a Múlt hónapban, még ment a SÉ, töltés... Igaz, csak másodikra...

Edit2: Ha, a bankom, még nem kezdte, alkalmazni, ki vagyok zárva a valamelyik frissítésnek hála, a SÉ töltésből? VAGY?

Edited 2 times, last by Kagagi ().

• Mindenképpen a bankoddal kell felvenned a kapcsolatot, mert sem nekünk, sem a fizetési osztályunknak nincs lehetőségünk felgyorsítani a folyamatot.

Érdemes elolvasni a GYIK-et, amit dreamy linkelt, mert abban érthetően le van írva mi is történik.

Alternatívaként használhatjátok a PayPal-t, azon keresztül gond nélkül kell, hogy tudjatok fizetni bankkártyával is.

• Megkérdeztem, a Bankomat, Ők, és több másik bank is a biztonságos fizetést, Csak, webáruházaknak, webböngészőn, keresztül, engedélyezi...

Minden, más on-line bankkártyás Tranzakciót letiltottak... Online, játék, szerencsejáték, stb, mostantól, a kártyád max webshopban jó...

Köszönjük, PSD2!

Még jó, hogy van PayPal és már megint működik magyaországról

Szerintem, Az új információk, fényében, Kéne csinálni, egy Tájékoztató Topicot, Amiben, leírjátok, hogy valószínűleg, ez a probléma, viszont, a PayPal, Fiókhoz Rendelve a bankkártyát, A jelenség "megkerülhető..."

PayPal-al fizetsz, a fiókhoz rendelt kártyával, és nincs gond... Nem kell, pénzt, Paypal egyenlegre utalni.

Ennyi, SZVSZ, Téma Zárható....

A hozzászólásokat összevontam. Dreamy

Edited once, last by Kagagi ().

• Szerintem, Az új információk, fényében, Kéne csinálni, egy Tájékoztató Topicot, Amiben, leírjátok, hogy valószínűleg, ez a probléma

Fentebb linkeltem az ezzel kapcsolatos témákat.

Neked is van témanyitási lehetőséged, ha úgy érzed, oszd meg a játékostársaiddal itt: Tippek & trükkök

Készíthetsz nyugodtan leírás a paypalos fizetésről.

Mivel ez a téma a sé rendeléskor felmerülő hibák miatt van, aki hasonló dologba futna bele, itt már megtalálja az információkat.

Azt is még hozzátenném, hogy ez bankfüggő, és a bankjaitokkal való egyeztetés semmiképpen nem ránk tartozik :)

Téma Zárható....

Nem, ez a téma nem zárható :) ebbe minden sé rendeléssel kapcsolatos gubancot lehet jelezni.

ez a probléma, viszont, a PayPal, Fiókhoz Rendelve a bankkártyát, A jelenség "megkerülhető..."

Ez nem megkerülés, ismerni kell a paypal használatát.

Ez köztudott dolog, hogy így lehet fizetni paypalon keresztül.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• OFF TOPIC!!!!

dreamy, Mikor, én Regisztráltam, Pay Pal-ra, Ilyen Funkció még nem volt benne...

Sőt Jó ideig, a saját PayPal egyenlegedre sem tölthettél fel pénzt, Magyarországról... (Tranzakciós illetéket mikor bevezették) Anno, PTC, és más hasonló online üzletekben utaztam...

A saját számládra utalásról meg ne is beszéljünk. Mivel, nem volt magyar bank, Nem utalhattál, magadnak, Paypal egyenlegről... így viszont elmentem, payza, liberty Reserve irányába...

És miért hívom megkerülésnek?

Mert, Ha simán Bankkártyával, a bankod nem engedi a fizetést, Akkor így mégis Használhatod....

Hogy ne menjünk rossz irányba, a többit inkább PM gondolom, 1 warn után....

Edited once, last by Kagagi ().

• És miért hívom megkerülésnek?

Mert, Ha simán Bankkártyával, a bankod nem engedi a fizetést, Akkor így mégis Használhatod....

Rendben, akkor nevezd annak, ámbár ez a paypal funkció eddig is használható volt így :) attól függetlenül, hogy te nem tudtál róla.

A bankokkal való egyeztetés, pedig továbbra sem a mi feladatunk, azt magatoknak kell megkérdezni, utána járni, hogy pl a sé rendelésekor mit jelent számotokra az erős ügyfél hitelesítés (általában sms kontroll, azaz kóddal igazolás, hogy te fizetsz)

Továbbiakban megkérlek, hogy ide tényleg csak a sé rendelés problémáit jelezd, a fent említett helyen, vagy akár az Off topicban pedig nyugodtan nyithatsz témát, amennyiben a bankokról, vagy az online fizetési lehetőségekről szeretnél beszélgetni :)

Köszi

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Olyan gondom van hogy a mai napon tölteni szerettem volna sé-t viszont azt írta hogy a megrendelést nem tudtuk teljesíteni. Kártya minden adata stimmel. Tegnap tudtam tölteni. (Számlákon van pénz tehát az sem lehet probléma)

• sziasztok hogy is van az hogy veszek 5000res paysafecardot és nem tudom feltölteni mert nem támogatott minden más az csak az 5000es töltés nem

Témákat összevontam. Dreamy

• tegnap elott beterheltek a szamlamat 2x 9.999 Ft al ....

Kivel tudok errol beszélni es en nem kértem semmit. Magatol meglopott a jatek....??

Szollositamas95@gmail.com

Kuldok banki kimutatasokat....

• Totya

A jegyrendszerben lehet ilyen problémát jelezni, a "Fizetés" fülecskét kiválasztva.

Ám mielőtt oda mennél, én azt javaslom várj 1-2 napot.

A zárolt összeg nagy valószínűséggel vissza fog kerülni a számládra.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Üdv! Rendeltem szombaton reggel 8:47 perckor 9.999ft ért 1283sét Smart bankon keresztül ! Jóváhagytam fizetést és levonta pénzemet számláról de nem kaptam meg sét ! Kaptam egyből egy ilyen e-mailt ami így szól idézem !:Biztonsági okokból, ügyfeleink védelmében sajnos ideiglenesen le kellett tiltanunk az általad választott fizetési módot. Pénzemet levonta kártyáról és nem kaptam meg sét !! Írtam supportra már ! Igazolni tudom számlával bankartyas fizetésemet illetve kaptam egy vásárlási azonosító kódot amit elküldtem supporton ! Segítsenek köszönöm !!

Ezzel kapcsolatban számlázási támogató csapatunktól kaphatsz további információkat.

• Ha a supportra már írtál, akkor onnan megkapod a választ a problémádra.

Ám pont az előtted lévő postban leírtam, néha elég pár napot várni, és a pénz visszakerül.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• kérték tőlem a bank kártya számból X mennyiségü számot , másik oldalán kártyán kitakarva mondták küldjem el fényképen , meg személyigazolványt fényképezzem le elöl hátul ! megtettem és vissza irtak annyit , hogy köszönjük a választ ! már gameforgeban ráadásul be sem enged ... ezt irja ki ! a játék jelenleg nem elérhető számodra , kérjük vedd fel a kapcsolatot a Támogatással ... elküldtem minden bizonylatot rendelésemről és semmi sem történt azóta..

• Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni mivel egyenlőre megállt a folyamat. Vásároltam sárkány érmét a pénzt levonta de a sárkányérme nem érkezett meg.

Írtam supportra de semmi válasz nem érkezik(Angolul írtam) mit tudok még tenni ez ügyben?

Segítséget előre is köszönöm.

• Sziasztok SMS- el egyszer enged fizetni

Többször már nem írja jóvá tehát beírom a számot ki írja hogy sikeres rendelés de nem írja jóvá miért?

*témát összevontam - Perculia

• A jegyrendszerben lehet ilyen problémát jelezni, a 'Fizetés' fülecskét kiválasztva. Fontos, hogy a támogatási rendszert használd a kezelendő személyes adatok miatt.

A jegyet angolul vagy németül kell elkészíteni, ebben segíthetnek a Google fordítói.

9l81qYV.jpg

Nő vagyok. Ellentétes lehetek, ahogy akarok.

• Sziasztok egy olyan problémám lenne sms-ben akartam se-t rendelni bárhogy írom be a számom nem működik.

Tudnátok erről infót adni hogy mi a menete esetleg?