Hé, te ott! Igen, te! A csaló csapat <3 téged! x)

 • Üdvözlök minden Kedves Fórumozót,


  szeretnék egy rövid kisbeszámolót tartani a GameForge legújabb, minden határvonalat megsemmisítő, botrányos lépéséről. :fie:


  Felháborító, gyalázatos, a gyomrom liftezik már ettől a mocskos csaló bandától, meg attól, amit megengednek maguknak mert tudják, hogy úgy sem lesznek soha felelősségre vonva. Nem úgy, mint mi, játékosok, akiket kényük - kedvük szerint bármikor pallóra állíthatnak bármiért.


  Még a 2017-es esztendőben megrendezésre kerülő Babiloni kincs tárgypiacos eseményjátékon volt szerencsém bezsebelni pár Griff pecsétet. A Griff akkori ismertető leírásában a következő szerepelt: 1500 tp, 15% mágikus/közelharci támadás, 5% készségkár ellenállás ~ ezen 3 bónuszt biztosítja 30 napig. Kimondottan ezért a három bónuszért és a tekintélyes használhatósági időért áldoztam valós pénzt, hogy beszerezhessem ezt a kisállatot, ami, mint korábban említettem sikerült is.


  1 hónappal ezelőtt történt az, hogy céhtársam felhívására megpróbáltam kiosztani az egyik ilyen Griffemet és meglepődve tapasztaltam, hogy a használhatósági idejét 30 napról 15 napra módosították, minden felhívás, információ nélkül. Felvettem a kapcsolatot a supporttal, hogy megtudjam mi is a helyzet valójában és hova bújtatták el azt a több mint 2 hetet a kisállatról. Ma kaptam hivatalos választ a supporttól, amit nem fogok most ide bemásolni, de röviden a lényege a következő:


  Nem áll módjukban kártérítést adni, mivel ez minden játékost érintő változtatás!!!!!!!!!


  Értitek? Ez rá a magyarázatuk :pillepalle:


  Lazán elcsaltak 15 napot sunyi, alamuszi módon, annak fejében, hogy teljesen más leírással, teljesen más áron vásároltad. És mint utólag kiderült nem csak a babiloni kincsből nyerhető peteket érinti ez. Mind a tombola, mind a többi végzetkerekes marhaságot.


  Kérdem én, ez szerintetek rendben van így? Forr a vérem bakker, de leginkább azért, mert teljesen hülyének nézik az embert... Hogyan bízhat így bárki ebben a cégben, ebben a játékban? Legközelebb mire számíthatunk? Az aukción megvett 60 napos jelmezek egyszer csak 7 napossá változnak? Ezentúl kétszer is gondoljátok meg, hogy mit vásároltok, mert itt már tényleg semmi sem vehető biztosra.

 • Távol áll tőlem a sarkosan fogalmazás, de ha néha le is lennék oltva akkor is hiszem, hogy az egyetlen eszközünk ha itt jelezzük az észrevételeinket. És abban is hiszek, hogy érdemes is, még ha oly kevesen is vállaljuk fel itt a véleményünket. Igen, elfogultak vagyunk, és olykor irracionálisak az igényeink, de ezen eset kapcsán joggal vetődik fel a kérdés, vajon úgy kell bármibe invesztálnunk, hogy az bármikor elveszik? Miért kell jelentős költségeket kihúzni úgy a játékosok zsebéből, hogy jóval kecsegtetőbb és értelmesebb tartalmat ígérünk, majd utána butítják? Értem ez alatt a csontok felhasználhatóságát például, aminél számtalan játékos teljes bizalommal áldozta be akár játékbeli, akár valódi pénzét, hogy nyithassa mert az akkori feltételek kedvezőek voltak, majd vált semmivé szinte a leltárukban? Tegnap nagyon értékeltem, hogy ez a kerék most kivételesen egy régi bosszantó dologtól mentes, hiszen viszonylag vállalható összegért kiosztásba kerülő tárgyakhoz juthatunk, aminek nem jár le az ideje mindnek egy időben, lehetőségünk van beosztani így sokkal nagyobb örömmel vehető igénybe. No de most itt a kérdés: forgathattunk 30 napos wayne szentélyt, mely lehet utólag 3 napos lehet akármikor? 15 napos nyalókát mely ki tudja mikor válik 3 napossá? Tehát már úgy fogjunk bele bárminek a forgatásába, kinyitásába,, hogy amit nyerünk az pillanatok alatt töredékét jelentheti, vagy rosszabb esetben semmit? És nyugtasson meg a tudat, hogy mindenki elveszítette nem csak mi? Nem felejtettem el a reakciót a csontokkal kapcsolatban, hogy még nem világos és egyértelmű, hogy szándékos változtatások ezek vagy véletlenek, emiatt természetesen fenntartásokkal írok mindent, de nagyon úgy tűnik ha meg szóvá sem teszünk valamit akkor véglegessé válik.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • 3-4 eve a cukorkak, amik 5szazalek sebzest adnak kilettek veve egyik pillanatrol a masikra a jatekbol. El volt raktarazva kozel 500db om ami akkor eleg nagy ertek volt (meg most is az lenne). Szoval nem csodalkozom a most megtortent dolgon sem.

  Az autovadaszatos kliensek fagynak ki mar hetek ota, es forumra egy ropogos fing hangfelvetelt nem kepesek betenni hogy legalabb tudnak a problemarol...

  Ez a ceg csak a haszonra megy, az hogy minket milyen modon huznak le, vagy miert sirunk senkit nem erdekel.

  Meg egy kis ido aztan azert mrgy majd itt az irkalas mert bezartak ezt a bughalmazt, de az is folosleges lesz MERT SENKIT NEM ERDRKEL A GF NEL!

  Ja es bonuszkent csodalatosan felujitottak a forumot,csak barmire megyunk page not foundot ir. Engem nem erint, mert angol, vagy nemetet hasznalom (a magyaron negyed annyi info sem talalhato) de aki hasznalna az biztos orul hogy ismet frissitettek/fejlesztettek! Toketlen egy banda

 • Teljesen igazad van, nekem is van/volt jó pár Griffem amit a "szűkösebb" időkre tartogattam. (Mert ugye mostanság az a divat, hogy 15 napos dolgokkal szúrják ki a szemünket. Persze így többet költünk, de a lagg meg a bugok továbbra is jó barátaink a játékban. ) Megint ott tartunk, hogy adtak valamit ajándékba és aztán elcsaltak belőle. (Az ajándékot azért adjuk, mert oda akarjuk adni valakinek, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül) Már bannoltak érte jó párszor a fórumról,de jól tudjátok mi a véleményem erről a viselkedésről.. Továbbra sem adtak semmi okot arra, hogy tévednék. Egyszerűen undorító és mocskos dolog ez, és szégyellem magam lassan, hogy csak a rosszat látom bennük, de akárhogy is keresem, jót még nem nagyon találtam. Értem én, hogy a többi országnak meg se kottyan több ezer sét rendelgetni 1 hét alatt, de legalább azt amit egyszer adtak azt ne vegyék vissza. Jól írta Sphiro, hogy akkor bármikor visszavehetnek bármiből..... És a magyarázat a legviccesebb... Ja ha mindenkit érint akkor az már egy indok arra, hogy úgy maradjanak a dolgok? Komolyan ezt le meritek így írni? Legalább valami szimpátia tükröződne bennetek, ha már tenni úgyse tudtok ellene...

  Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

 • 3-4 eve a cukorkak, amik 5szazalek sebzest adnak kilettek veve egyik pillanatrol a masikra a jatekbol. El volt raktarazva kozel 500db om ami akkor eleg nagy ertek volt (meg most is az lenne). Szoval nem csodalkozom a most megtortent dolgon sem.

  Igen, az édesség is egy ilyen dolog, ahogy a fagylalt is. Annyi különbséggel, hogy ezek játékban megszerezhető dolgok és nem kell hozzájuk anyagi ráfordítás. Én a babiloni kincsre több mint 2k SÉ-t szenteltem ha jól emlékszem. 20k ft-ot fizettem azokért a tárgyakért. Hogy jönnek ők azok, hogy utólag módosítgatják a dolgokat? Fizessék vissza akkor vagy a SÉ-t vagy adjanak egy 30 napos petet a tárgy kiosztásba. Milyen dolog ez? Ilyenkor már csak azt nem tudom eldönteni, hogy melléjük vagy egyenesen rájuk hányjak.

 • Igen, az édesség is egy ilyen dolog, ahogy a fagylalt is. Annyi különbséggel, hogy ezek játékban megszerezhető dolgok és nem kell hozzájuk anyagi ráfordítás. Én a babiloni kincsre több mint 2k SÉ-t szenteltem ha jól emlékszem. 20k ft-ot fizettem azokért a tárgyakért.

  Azt nem tudtam, hogy fizetos is volt.. igy nyilvan meg felhaboritobb a dolog.

  De nem kell messzire mennunk hasonlo "gaztettert" hiszen a kritet kivettek pvpbol, gondoljunk bele hany cucc ertektelenedett el, vagy valt haszontalanna. Eleg egy fonix cipo9-re gondolni teszem azt 2ktp 10krit 15kard defel. Ez oriasi osszegeket ert anno, sok kihuzasara rengeteg penzt koltottek.

  Most meg pislogunk hova tuntek a regi jo pvp-k es warok. Ilyen megmozdulasokkal nem csoda hogy az emberek "bugyra" televan a gf-el! (Probalom szepen kifejezni magam hatha nem szankcionalnak, de hozzatennem nehez arra jot mondani aki a latottak alapjan lehuz, atver, hibas dolgokat arul penzert). Sokan nrm a jatek nehezsege miatt hagyjak itt a jatekot, hanem pont az ilyen erthetetlen logikatlan megmozdulasok miatt. A krit elvetelenek igen is volt ertelme, hiszen kis karikkal is oriasi srbzeseket ertek el, de mas modot kellett volna ra talalni hogy mrgoldjak ezt a problemat.

 • Sziasztok!

  A probléma ott kezdődik , hogy bármit le tudnak eröltetni a torkunkon ha ugy van éppen kedvük!

  Nincs konkrét összefogás a kihasználásunk ellen.

  Lenyeljük , ha emelik a sés tárgyak értékét , vagy kedvükre átszabják a karaktereink képességeit vagy éppen betesznek egy újítást amit senki nem kért ( horgászat átalakítása , mítikus alkik)

  Ezeket mind mint a bologató kutyus elfogadtuk nem tettünk semmit.

  Most azon van a sor hogy megkurtítják a sés tárgyak használhatósági idejét, kilopva a zsebekből a virtuális és valós pénzünket. Kapunk pár kacat eventet amely csak séért élvezhető.

  Az közelmultban talán a tolvaj kesztyű megcsinálása az egyetlen pozitívum. ( Megjegyezném előtte fölöslegesen toltuk arra is a forintunkat)

  Amig nem látják , hogy nem egy birkanyáj vagyunk akik mennek a kolomp után ez nem fog változni.

  Függővé tettek minket a jelmezeikkel skinjeikkel , csontjaikkal és kölyökdobozaikkal amiböl jó esetben 10ből nyílik amit szeretnénk.

  Amig egységesen nem tudjuk megmutatni hogy ilyen ár és ilyen időlimit mellett nem vesszük meg ezeket a tárgyakat bármennyit csökkenthetnek az idején és bármennyit emelhetnek az árán.

  Ránk játékosokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelem szabályai , talán hivatalos útra kéne terelni a szerintük törvényes játékosok zsebéből való pénz kilopást. Egy szolgáltatásért fizetünk és a pénzünkért biztosítaniuk kell a fogyasztót hogy amiért fizetünk, fizettünk meg is kapjuk.

  Egy szolgáltatónak sincs joga a már kifizetett tételek utólagos modosítására.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Sziasztok!

  A probléma ott kezdődik , hogy bármit le tudnak eröltetni a torkunkon ha ugy van éppen kedvük!

  Nincs konkrét összefogás a kihasználásunk ellen.

  Lenyeljük , ha emelik a sés tárgyak értékét , vagy kedvükre átszabják a karaktereink képességeit vagy éppen betesznek egy újítást amit senki nem kért ( horgászat átalakítása , mítikus alkik)

  Ezeket mind mint a bologató kutyus elfogadtuk nem tettünk semmit.

  Osszefogas? Kivel akarsz osszefogni es minek? Latod hanyan hasznaljak a forumot? Kb 10en, es akkor tulzasba estem.. Mar annyi embert eluldoztek nincs kivel osszefogni..

  A masik dolog hogy mi magyarok osszefogunk ahonnan 2 gomb a beveteluk mit erunk el vele? Torlik a szervert aztan kalap kabat nevetve tavoznak, mert mi elfogadtuk, hogy tejhatalmuk van,es azt is hogy ha holnap nem nyit ki a szerver bennevan a pakliban! A kulfoldiek meg nem fognak a lazado tomeghez csatlakozni,mert kint annyi a kereset rohogve toltebek 10ksét aztan megoldjak maguknak nem rinyalnak...

 • MetinSzaki , még az is jobb ha bezárnak mintsem lehajtott fejjel üljünk és nézzük ahogy meglopnak minket. Én magam részéről eldöntöttem nem veszek ebben a hónapban sem jelmezt sem egyéb luxus cikket. Tehetem ezt vagy ülhetek én is és csak attol félve írhatok sírhatok hogy bezárják a szervert. Elég sok pénzt kölöttem már ide összeadva , de ha vesznie kell vesszen. A világom ettől nem fog összedölni mert a játék van értem és nem én a játékért.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Ezt hívják a fogyasztó átverésének, megtévesztésének. Normális helyen eladott dolgon utólag nem változtatunk. Kivéve a GF-nél. Ott igen.

  Persze, ha úgy vesszük, érthető a lépésük. Nem hinném, hogy nem érzékelik már most a bevételeiken a csodálatos új kliens hatásait. (Hogy a többi elmeháborodott lépésükről, aminél csak a profit volt a szempont ne is beszéljünk.)


  Ha így folytatja a GF, legyen bármily nagy a török és német függő tábor, pár éven belül látni fogjuk kivérezni a céget. Elvesztették a kontrollt a profitorientáltság fölött és teljesen megszűnt a fogyasztók igényeire figyelés.


  Tudom, hogy a metin szerelmeseinek nehéz ilyet elfogadni, de el kéne engedni ezt a játékot.

  7xc1vcr40i.gif
  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."

  ********** * ** ***** ********* ;)

  Über manga fan 25k + fejezet elolvasója :pillepalle:

 • MetinSzaki , még az is jobb ha bezárnak mintsem lehajtott fejjel üljünk és nézzük ahogy meglopnak minket. Én magam részéről eldöntöttem nem veszek ebben a hónapban sem jelmezt sem egyéb luxus cikket.

  En sem vagyok a lehajtott fejes ember, mindig is kimondtam amit gondolok! Csak jelenleg ertelmetlen. Az osszefogas vege az lenne, hogy a magyar team tovabbitja a dolgot es itt a vege,mert a gf et marhara nemerdekeli a gondjaink. Foleg hogy a magyar szerverrol van szo, ahol kritikusan alacsony a letszam, ezaltal a bevetel is nyilvan kicsi... De en meg mindig nagyobb problemanak a jatekos letszam csokkenest mint a jelenlegi problemat.


  Velemenyem szerint nem artana a grafikan javitani, esetleg a bejovo lovebol reklamozni a gamet, tovabba nekunk is kicsit jobban kellene segitenunk az erkezo jatekosokat, nem oeamenni a fulldemis full felalkizott karinkal mert mi vagyunk a janik, rajuktolni 1skillt es szet oltani oket. Ez is csak oda vezet,hogy sokan megunjak a jatekot mert gyengek. Ertem en hogy harci jatek, de megkene probalni a velunk egyszintuekkel kemenykedni, es segiteni a kissebbeket.

 • Személy szerint nem lep meg ez a lépése a Gf részéről már csak egyre csak lejjebb és lejjebb.

  Én már vissza tekintve 8 hónapja itt hagytam ezt a süllyedő metint és ősszintén nem hiányzik találtam helyette másikat, megértem hogy ara van az Item shop hogy meg könnyítse a az ember dolgát a játékban de nélküle már nem tudd egy új játékos bele kezdeni a vacak drop és lassú színtelés miatt.

  Ha most jön egy P szervos ember hogy kiprobálja ezt a metint pár órán belül rá ébred hogy itt nem éri meg online leni és rögtön törli ezt a gépéről.

  Tudom ez nem újdonság amit írok és már lerágott csont , fórumra is csak azért nézek fel hogy mi a helyzet de látom csak minden rosszabb lesz, vissza jönni ? ha a Gf nél végre magukba néznének akkor se elég volt ebből a szívatásból egy életre.

 • Megnéztem én is a dolgot amit írt Lake, hát tudok gratulálni a gf-nek a magához képest is undorító húzásért. A fő accountomon volt több puffin mini hóhér is direkt eltéve hogy ha esetleg úgy alakulna akkor fél évre előre van pettem és nem kell nyitogatni ládát. Hát most buktam a lejárati idők felét. Kezd ez az egész már átmenni az undorító kategóriába, mi lesz a következő? Lefelezik a ládák számát, esetleg az accountokon lévő sé mennyiségeket gyorsan megtizedelik? Ha az a cél hogy húzzunk el a ...a akkor szóljanak ne pedig meglopjanak. Szánalmas, és az is hogy sokak szerint ez így rendben van.

  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

 • Ha az a cél hogy húzzunk el a ...a akkor szóljanak ne pedig meglopjanak. Szánalmas, és az is hogy sokak szerint ez így rendben van.

  Ha el akarnak uldozni minket, engem ma sikerult... Szemely szerint az autovadaszattal akadt gondom, elmentem meloba 8-9orat ut a kari gondoltam, mire hazaertem kiderult kb 30perc utan ledobta. Nyeltem 1et, mondom nem jovok ide puffogni megis mire mennek vele?! Ugy is *** mindenki. Beallitottam ujra a karit, asszonnyal valtottam par szot, majd mire raneztem kb 10 perc elteltevel ujra allt a kep! Mindekozben a bolt 48oraja megy gond nelkul! A geppel nem lehet gond, 350ks konfig, eredeti windowsal, minden lefrissitve, nettel sincs gond hiszen akkor a boltost is dobalna lefele...

  Itt illetve kulfoldi forumokon tobbszor lett jelezve a hiba, mert utanaolvasgattam. A gf hetek ota lista annyit irni, hogy tudnak a hibarol, vagy dolgoznak rajta... olyan dolgon amiert fizetunk...


  Szamomra most telt be a pohar, sosem volt bajom azzal ha a "szorakozasomert" fizetni kell, de az, hogy egy szolgaltatast ugy adnak el, hogy nem megfeleloen mukodik.. nyel egyet az ember es jelenti a dolgot. Hetekig *** a fejunkre odafenntrol es 1 uzenet nemjon, hogy te paraszt tudunk a hibarol mar vicc. Nem kertem volna vissza a lovet se semmi, csak legalabb probalnak kijavitani!


  Lenyeg a lenyeg tudom nem sok de velem ma 1 fizetos jatekost bukott a gf, inkabb mas idotoltes utan nezek. Nem fogok itt maradni idegeskedni, nekem nem ez a celom szabadidomben.


  Ja, es a kipakolt Aiolosz ladakba a lrirasban eltuntetett idotartam felet kapjuk. Tovabba 2 targy van kint, egyik 99sé masik 9sé tok ugyan azzal a leirassal. Kerdezem en aki ezeket kiirja/kirakja itembe sosem jatszott a jatekkal? De jatszani se kell eleg jozan paraszti gondolkodas vagy 2 perc ido raszanas hogy utanakeresek. Egy ilyen cegnel ez nem kene hogy gond legyen szerintem. Ezek utan hogy varjuk el egy bug kijavitasat? Fingjuk sincs a jatekrol kerem. Engem ha igy elirnek barmit q munkahelyemen instant ***, ez alap. Itt meg buntetlenul elrontjak azt, amire egy 10eves kepes lenne


  Figyelmeztetés

  trágár tartalom

  ninnalány

 • Tovabba 2 targy van kint, egyik 99sé masik 9sé tok ugyan azzal a leirassal. Kerdezem en aki ezeket kiirja/kirakja itembe sosem jatszott a jatekkal?

  Azért olyant ne írjunk már "átverésnek" ami nem úgy van...

  Megkérlek nézzed meg mégegyszer.


  Az egyik tárgy 9 sé (korlátkan vásárlási lehetőséggel), a másik 99 SJ!!!!! Amit 3x tudsz megszerezni, majd 24 óra múlva újra.


  A halak idején kívül eddig nem tapasztaltam hibás leírást a jutalmaknál. Ha van, akkor azt a hibajelentésekben jelezd!

  Köszi.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Az egyik tárgy 9 sé (korlátkan vásárlási lehetőséggel), a másik 99 SJ!!!!!

  Megneztem, es valoban ugy van ahogy leirtad. Lehet en vagyok bena, de tobbszor is raneztem ezelott, es nem jott le hogy egyik SJ-s targy lenne (amennyiben mindenki masnak igen valoban en vagyok a bena) de egy mutyurnyi ikon jelzi melyik sj melyik sé,esetleg jobban kilehetne emelni a dolgot hogy az olyan benak mint en is eszrevehessek.


  Elnezest ezt valoban en neztem el!

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Kedves MetinSzaki,nem unod még? 2-3 hete mást sem hallani tőled (vagy inkább azóta mióta reggeltél),hogy mennyire nem jó az ami itt megy, és végnapjait éli a játék,és az autóvadászatod mennyire bugos! Ha ennyire frusztrál a játék akkor szerintem lépj tovább. Egyébként meg közel sem biztos,hogy a rendszerben van a hiba,az hogy boltost nem dobja le közel sem azt jelenti,hogy nálad a net hibátlan. Egy netszakadozáskor az aktív karaktert azonnal levágja,míg egy boltost fenn tart! De mint ősrégi játékosnak neked ezt tudnod kéne,mert ez amióta metin megy azóta így működik!

  Üdv.:fincsi  Figyelmeztetés: off hozzászólás. st666

  The post was edited 1 time, last by st666 ().

 • Érdekes, hogy Dreamy is csak ahhoz tud hozzászólni, hogy elnézte, hogy az nem 99sé hanem 99 SJ..

  Próbálhatnál választ is adni a témanyitónak... vagy lesz*rod?


  Figyelmeztetés!st666

  Sziasztok.. Az erő legyen veletek :thumbup::beer:
  :sk08


  Perfect Bio Environment ! :like2:

  The post was edited 1 time, last by st666 ().

 • Próbálhatnál választ is adni a témanyitónak.

  Te melyik filmet nézed? :)

  Ne haragudj, de Lake nem tett fel kérdést, hanem a közösségnek írt, hogy mi történt vele.

  Tényeket közölt, amin személy szerint én változtatni nem tudok.

  Tehát? De most komolyan. :crazy::crazy::crazy:


  A témához annyit tudok hozzászólni, mint Amiran is, hogy én is átnéztem a kicsikéimet a számlarakiban, és az enyémek is 15 naposak. De ezzel sem előrébb, sem hátrébb nem viszem az ügyet, hiszen Lake már megkapta a hivatalos választ.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Kedves MetinSzaki,nem unod még? 2-3 hete mást sem hallani tőled (vagy inkább azóta mióta reggeltél),hogy mennyire nem jó az ami itt megy, és végnapjait éli a játék,és az autóvadászatod mennyire bugos! Ha ennyire frusztrál a játék akkor szerintem lépj tovabb.

  Kedves fincs, ha ertelmezted volna amit irtam, akkor lathatnad hogy tovabbleptem, innentol nem leszek itt, hogy panaszkodjak! A netem tokeletes tobb jateknal is teszteltem. Plusz ismet az elozo posztomra hivatkozok. Ha a szovegertesed a megfelelo szinten lenne lathattad volna, hogy kulfoldieknel is fenn al a problema. Es vegezetul megkereznem neked sincs jobb dolgod mint itt okoskodni ugy, hogy semmi ertelmeset nem irsz le?!

  Ha mar igy ismeretlenul ok nelkul pattogsz nekem gondoltam megengedem magamnak is ezt a hangvetelu postot...

  Ja es ha a jovoben barki postja idegesitene javaslom tekerj tovabb, ahelyett hogy nekiallsz beszologatni meg okoskodni.


  En inkabb tobbszor kifejtettem a velemenyem,mint hogy kussba uljek es mas hozzaszolasan csamcsogjak. Tudod ha gondod van nem ez a megoldas. Nema gyereknek anyja veri..

  Udv
  Figyelmeztetés: off hozzászólás. st666

  The post was edited 2 times, last by st666 ().