Élhetőbb metin kliens

• Sziasztok.

Sejteni lehetett, hogy előbb utóbb ránk fogják erőltetni ezt a vacak klienst, ami jelenlegi formájában rengeteg embernek használhatatlan.

Erre tennék most egy javaslatot, ami hátha tetszik a többieknek is.

Sokkal egyszerűbb lenne, ha kliensen belül jelentkeznénk be egy fiókba, amihez egy + vagy - hozzá lehetne adni, vagy el lehetne távolítani a fiókokat.

A játékon belül a sima karaktercserével az adott account accjaihoz dobna, de egy ESC-el simán visszaléphetnénk a fiókokhoz, továbbá lehetne egy felhasználó váltás gomb is, ami egyből egy listához dobna ki, ahonnan a kívánt fiókot lehetne kiválasztani.

Ha fut egy kliensünk és egy karink, majd új klienst nyitunk, akkor az előbb említett listában megjelenhetne egy "Játékban" nevű felirat az éppen futó account mellett, innen le is dobathanánk a futó accountot ha beragadna.

Összeszedetlen és tömör ötlet, de ha változtatni akar az üzemeltető, akkor úgy is normálisan dolgoznák ki.

Nem tudom, hogy más nemzetek fórumain mennyire fogadták szeretettel ezt a klienst, de nem tudom elképzelni, hogy sokaknak tetszene. :D

Na de majd fél év múlva meghökkenésemre jön a mosolygós ember és elmondja, hogy a felhasználók mennyire szeretik.

† Christopher Clark †

2013.10.19 - 2016.07.26

Ganton Blocc Crip's -733- OG

• Szia!

Az otlet jo, tamogatom, bar legyunk oszintek kb semmi esely nincs a megvalositasra. Tudjuk mennyi idobe telik nekik egy alapveto bugot kijavitani, honapok evek! Ezt az otletet mire kiviteleznek megszunnrnek a szamitogepek, es valami mason jatszanank.

U.i: Nem az otlettel van a baj, hanem azzal hogy ugy sem erdekli az illetekeseket, ha meg igen.. nos par ev alatt osszehozzak ha kapkodnak.

Azert azt hozzatennem,hogy a mostani kliens is tokeletes szamomra es szerintem az emberek 90szazalekanak. Inkabb komolyabb problemakra krne koncentralniuk.

• Szia !

Az ötletet nem támogatom.

A beragadt karit le lehet venni ha a játékhoz csatlakotatot account játékban felirata alatt a fület lenyitjuk és a játsz feliratra kattintunk. Szerintem jol átlátható melyik kiskarival vagy már fent boltolni.

Visszatérve az első bekezdésre : Amd hibával napi szinten összeomlik a kép tehát érint a probléma.

A fiok leválasztás lehetősége ujra esélyt adhatna a feketepiacos karakter kereskedelemre. Jelenleg nyomon követhető melyik kari kihez tartozik így ip alapján tudnák azonositani a rendszer megkerülésével történő tulajdonos váltást. Akik nagy karik neveléséből és eladásábol élnek keressenek más pénzforrást. Lehet megkövezne pár nagy ezért a kijelentésemért , de ez a véleményem. A jelenlegi klienst kellene ráncba szedniük hogy aki rendesen játszik és csatlakozna ne bosszankodjon miközben telnek a sés tárgyaik.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Jelenleg nyomon követhető melyik kari kihez tartozik így ip alapján tudnák azonositani a rendszer megkerülésével történő tulajdonos váltást. Akik nagy karik neveléséből és eladásábol élnek keressenek más pénzforrást. Lehet megkövezne pár nagy ezért a kijelentésemért .

na itt amit irtal nem teljesen tiszta, illetve szerintem semmi ertelme.

Ip cim alapjan nem tudjak azonosizani (alternativ ip, VPN) 21.szazad..

Kis karik nevelesevel senki sem szorakozott nem is fog rengeteg ido lenne es gombokert mennek a karik. Amelyik kari elado raunt a tulaj es azert adja el. Szoval meg mindig nemertitek de 850x re is leirom, ezzel marhara nem segit a gf magan ha megakarja szuntetni a kereskedelmet,ugyanis elfognak tunni a jatekosok,es nem lesz aki potolja oket,mert 0 rol senki nem fog nekiallni szorakozni. De tamogassatok meg irjatok ami kipattan a fejetekbol csak epp nem gondoljatok at a storyt az a baj. En sem vagyok a kariker mellett sot ellenzem, de szukseg van ra hogy megmaradjon legalabb ez az apro letszam/ illetve a gf nek is ez lenne az erdeke mivel tobb sét vasarolnanak. Dehat ha mar elkezstek fejezzek is be, szuntessek meg, kivancsi vagyok meddig huzza a szerver!

Aki pedig nemzetkozi osszevonasrol almodozik az is felebrehetne, ugyanis alig latok ra eselyt. Minek? Ha ugy sincs bevetel minek szorakozzanak az osszevonassal? Hogy hozzategyrnek egy stabil pletykak szerint nemet vagy torok szerverhez? Aminek belathatatlan kovetkezmenyei lennenek. Minek kockaztassanak velunk magyarokkal ahol kb semmi bevetel nincs egy stabil szervert?! Midnenki elfogadta mikor regelt hogy barmikor bezarhat a metin2. Es mint ismerjuk a gf et az egyszerubb uton fog jarni. Eleg a koreai szervert emliteni 2013-bol. Egyik nap meg farmolgatsz aztan elvagjak mint a kotelet es oda minden.

Konyorgom gondolkozzunk emberek! Ezert vagyunk..

Zártam. Dreamy