WON valós Pénzért (Robban a bomba)

• Sphiro ami leirt oriasi igazsag. Emberek, ez egy jatek! Barmi is a hobbid, rengeteget kell ra kolteni a mai vilagban, akar biciklizes, akar gyujtesz valamit, barmi. Ez egy idotoltes, amit szivesen csinalsz, nem pedig haszonszerzes miatt! Epp ez a problema a mai metinnel, sokan csak azert nyomjak hogy lovet vegyenek ki belole, es ez par eve meg mukodokepes is volt (lasd keksarkanyozas) rengeteg penz kilehetett belole venni. Na de ha nem letezne a won kereskedelem lehet tobb metin boss lenne,mert nem nagy uzembe eladasra utnek oket? Ezen talan el kene gondolkodni,bar csak felteteles modban,mert ezt helyrerakni mar reg keso.

Velemenyem szerint a magyar metin a szakadek szelen all,de meg remenykedem sikerul megallitani a letszamcsokkeneset barmilyen modon,mert csak igy mentheto meg a jatek.

• "Hashteg" Spiro . Nagy nehezen kielemezve az irományodat(egyik üti a másikat) . A posztom pont ide, ebben a témában íródott nézd vissza melyik témánál vagyunk elsőnek .És a tied? Nem lehet felhasználni játékbeli cuccokat" De fel lehet . Ahogy téged is fel lehet használni vergődő játékosnak , ahogy meg is írtad . Jó kikapcsolódás ez a vergődés, sérült játékélmény és a megalázás (taps,így kell). Nem a témánál jársz , hanem egy önsajnálatnál . Irigy ember vagy azokra az emberekre akik tesznek valamit (mentik a menthetőt ), hogy ne abban a helyzetben legyenek mint te.Lásd ,felette mondat ha elfelejtenéd(mivé). Így válsz vergödő tehetetlenné .
    Én nem háttal ülök a moziban . És a film is lecsengett. ;)
    Utóírat: Ne csak nézz ,láss is .És többször olvass el valamit , hogy felfogd. Nehéz lehet.
    További szőrszálhasogató , számomra jelentéktelen emberekkel nem szeretnék itt egy kihaló játékon civakodni :)

Figyelmeztetés st666

:rolleyes:

Edited once, last by st666 ().

• Kedves Chron, sokáig gondolkoztam érdemes-e reagálni az írásodra, főleg mert akkora orbitális tévedésre építetted az egész mondandódat, hogy onnantól minden szava inog. Eleve a " vergődés" , hogy itt leírva a véleményünket az egyetlen módja jelezni az észrevételeinket azok felé, akik változtatásokat eszközölhetnek ki. Nem önsajnálat és nem irigység. Vagy megvalósul vagy nem, de ha meg se szólalunk akkor annyit se teszünk magunkért, amennyi a minimum. És nem azzal teszel, hogy itt eldicsekszel azzal " mit szedsz ki" a játékból, de ez jobban tűnik valami dicsekvésnek építő kritika helyett. Az önsajnálatról, meg irigységről annyit, hogy nem kicsit nevetséges, ha úgy hiszed nem lenne lehetőségem kimenteni a menthetőt ( a Te szavaiddal élve) és csorog a nyálam, hogy Te bezzeg megteheted? Elhiszem, hogy szükséged van így látni a dolgokat, de hidd el, amit rászánok a játékra továbbra se sajnálom, és nem is kívánok semmiféle profitot kiszedni belőle, aki kicsit is ismer az tudja hamarabb ajándékozom el ami nekem nem kell, minthogy eladjam. Az, hogy tisztességes és korrekt szolgáltatást szeretnék elvárni a GF-től, jelzem itt ha valamely eljárás nekem, mint játékos részről miért okoz kellemetlen érzést az meg a minimum magamért, és a többi, aktív játékosért.Ugyanis ez a felület ennek a helye. Ha Te ezt még értelmezni sem tudod ez nem az én bajom :)

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• "Hashteg" Spiro . Irigy ember vagy azokra az emberekre akik tesznek valamit (mentik a menthetőt ), hogy ne abban a helyzetben legyenek mint te.Lásd ,felette mondat ha elfelejtenéd(mivé). Így válsz vergödő tehetetlenné .

Chron, ertem en hogy kiszalltal, mert mentened a menthetot, de sok embernek nem olyan nagy osszeg az a 300k hogy kiszalljon valamibol aminek nem biztos hogy a kozeljovoben vege lesz. Idejossz, osztod az eszt ami a buksidbol kipattant, es aki nem ugy csinalja mint te azt kigunyolod/leszolod/burkoltan lehulyezed... Kerdezem en, te a nagy mindenttudo eszoszto, aki letetted a jatekot es kivetted a penzed mit keresel meg itt forumon!? Az ido penz, es ha ennyire kuporgatjuk a penzunk akkor ezzel is bukod a lovet. Na de mindegy... En akarhanyszor abbahagytam eszembe nem jutott volna ide feljonni es eszt osztani.. Lehet te vagy irigy igazabol mert mas meg jatszik?

Tovabba ki tudja meddig marad fent a szerver, illetve lesz e ezutan osszevonas, mert ez is a pakliban van, az eselyekrol ne beszelgessunk, de van akinek ennyi eleg hogy bennetartsa a lovet, tobbek kozott nekem is!

Es igy a vegere kerlek engedd meg (es itt a marado jatekosok neveben beszelnek), hogy mindenki arra koltse a penzet amire akarja, te ugy dontottel kiveszed menj es bulizz belole 1 jot (mert tobbre nem eleg az a love) aztan ne keltsd a feszultseget foloslegesen. Aki akar ugy is kiszall, nem a te ajanlasodbol fogja ezt tenni.

Es az utoiratod tokeletes ide, ne csak nezz lass is es gondolkodj picit nem mindenki szamolgatja a fillereket a zsebeben!

• "Hashteg" Spiro . Nagy nehezen kielemezve az irományodat(egyik üti a másikat) . A posztom pont ide, ebben a témában íródott nézd vissza melyik témánál vagyunk elsőnek .És a tied? Nem lehet felhasználni játékbeli cuccokat" De fel lehet . Ahogy téged is fel lehet használni vergődő játékosnak , ahogy meg is írtad . Jó kikapcsolódás ez a vergődés, sérült játékélmény és a megalázás (taps,így kell). Nem a témánál jársz , hanem egy önsajnálatnál . Irigy ember vagy azokra az emberekre akik tesznek valamit (mentik a menthetőt ), hogy ne abban a helyzetben legyenek mint te.Lásd ,felette mondat ha elfelejtenéd(mivé). Így válsz vergödő tehetetlenné .
    Én nem háttal ülök a moziban . És a film is lecsengett. ;)
    Utóírat: Ne csak nézz ,láss is .És többször olvass el valamit , hogy felfogd. Nehéz lehet.
    További szőrszálhasogató , számomra jelentéktelen emberekkel nem szeretnék itt egy kihaló játékon civakodni :)

Ez az iromány szimpla személyeskedés amelyet a sértett önbecsülés generált. Egyetértek Sphiro véleményével, a szorakozásunkra ne sajnáljuk a pénzt.

Én éves szinten minimum 120 ezret költök a játékra ha van olyan ami megtetszik , és még sosem sajnáltam a ráfordított pénzemet eddig.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”