Tisztelt csapat, Kedves, Fórumozók, és Játékostársak!
Egy, komoly Problémáról lenne szó, a játék "tisztaságát" illetően....
Nemrég, egy néhai játékos társunk is, újrakezdte a játékot, és a "piaci árakra" panaszkodott... Pár hete, még nem értettem, a problémáját... Mostanra, viszont igen... A Játék Legnagyobb piacán ugyanis nagyon elszálltak az árakkal...
Íme néhány példa... Üres 19%-os mesterpánt, 88WON! 46ÁK-s 30-as Harang 12 WON!, A pánt ára, egy kicsit sokkolt, mivel nálam is van ugyanolyan..., Azt a Sámán karit Aki kitermel 12 WON-t 0-tól 30-ig viszont megtapsolom....
Felvetettem, Céhben, a témát, és megkaptam a választ...
Ezúton teszem hozzá hogy az én birodalmam nem érinti a probléma... Csak a szűk választék...
Néhány Játékostársunk, hogy, kik ők, vagy honnan nem tudom, De WON-t Árulnak Facebookon. Azzal, hogy ezt teszik, nem csak az a baj, hogy (gyanítom valamely ponton megszegik az ÁSZF-t) Hanem, hogy a többi, Akár SÉ-t akár SÉ-t nem használó játékos játékát tönkreteszik a tettükkel...
Arról nem is beszélek, hogy szerintem, az aktív játékosok 70%-a szerintem etikai kódexet nem olvasott...
Mivel, a játékospiacon, mindig, a kereslet, és a kínálat Határozza meg az árakat... És, ezzel, a túlárazással, még 1 gazdasági válságot is csinálhatnak... Ha Mindenki beletörődik, az árakba, és Won-t vesz, előbb utóbb csődbe mennek... Mivel, az árak emelkedni fognak, és egy idő után nem lesz feljebb... Még, ha nekik be is jön az "üzlet" Gyanítom, a GF, meg súlyos veszteségeket könyvel el közben, és megint kapunk 1 összevonást...
Tehát, ezúton kérném minden játékos társamat: Mindent a MAGA HELYÉN METIN VALUTÁT A TÁRGYPIACRÓL, KP-T MUNKÁBÓL...