WON valós Pénzért (Robban a bomba)

 • Tisztelt csapat, Kedves, Fórumozók, és Játékostársak!


  Egy, komoly Problémáról lenne szó, a játék "tisztaságát" illetően....


  Nemrég, egy néhai játékos társunk is, újrakezdte a játékot, és a "piaci árakra" panaszkodott... Pár hete, még nem értettem, a problémáját... Mostanra, viszont igen... A Játék Legnagyobb piacán ugyanis nagyon elszálltak az árakkal...

  Íme néhány példa... Üres 19%-os mesterpánt, 88WON! 46ÁK-s 30-as Harang 12 WON!, A pánt ára, egy kicsit sokkolt, mivel nálam is van ugyanolyan..., Azt a Sámán karit Aki kitermel 12 WON-t 0-tól 30-ig viszont megtapsolom....

  Felvetettem, Céhben, a témát, és megkaptam a választ...

  Ezúton teszem hozzá hogy az én birodalmam nem érinti a probléma... Csak a szűk választék...


  Néhány Játékostársunk, hogy, kik ők, vagy honnan nem tudom, De WON-t Árulnak Facebookon. Azzal, hogy ezt teszik, nem csak az a baj, hogy (gyanítom valamely ponton megszegik az ÁSZF-t) Hanem, hogy a többi, Akár SÉ-t akár SÉ-t nem használó játékos játékát tönkreteszik a tettükkel...


  Arról nem is beszélek, hogy szerintem, az aktív játékosok 70%-a szerintem etikai kódexet nem olvasott...


  Mivel, a játékospiacon, mindig, a kereslet, és a kínálat Határozza meg az árakat... És, ezzel, a túlárazással, még 1 gazdasági válságot is csinálhatnak... Ha Mindenki beletörődik, az árakba, és Won-t vesz, előbb utóbb csődbe mennek... Mivel, az árak emelkedni fognak, és egy idő után nem lesz feljebb... Még, ha nekik be is jön az "üzlet" Gyanítom, a GF, meg súlyos veszteségeket könyvel el közben, és megint kapunk 1 összevonást...


  Tehát, ezúton kérném minden játékos társamat: Mindent a MAGA HELYÉN METIN VALUTÁT A TÁRGYPIACRÓL, KP-T MUNKÁBÓL...

 • szerinted a team ezt nem tudja? nagyon is jól tudja:D 90%unk vett már ftért yangot/wont de bant tudtommal nem kaptak vagy nagyon kevesen szóval hiába teszed itt a nagyembert:DD akkor is továbbra fog ez maradni nem kell szentmadárnak lenned köszi

 • Nagy bombat robbantottal fiam, gratulalok. De gondolkodhatnal meg mielott kiteszel ide barmit is, foleg a sok hulyeseget nem kene ami a fejedben letezik:) de ha mar itt a poszt segitek rajtad,ugy is epp van par szabad percem.


  Meglepo lesz de rajtad kivul MINDENKI tisztaban van a won/karakter kereskedelemmel, csak tabu tema mivel a gf et nem zavarja es mivel a kovetkezo kerdesed ugy is az lenne miert nem, most ezt is megvalaszolom neked :)


  A jatekosokat nem teszi tonkre, hiszen igy olcsobban hozzajutnak barmihez mintha optolnanak stb..

  Ha ez nem letezne, akkor kb mar nem lenne senki sem a szerveren a kb 5-10 emberen kivul akik eleje ota kitartanak a jatek mellett. Innen pedig remelem te is osszepakolod fejben hogy igy szerver sem lenne mar, hiszen sneki nem dolgozik ingyen, en sem tennem :)


  Konnyen rajohetnel, hogy a gfnek nem az a celja,hogy halomra bannolja az ebben resztvevo embereket, hanem az, hogy a maradek jatekosokbol is kisaltoljak azt a sét amit neha napjan toltenek!


  Abban valoban igazad LENNE, hogy az ujaknak nehezebb igy barmihez hozzajutni, csak az a bokkeno, hogy nincsenek uj jatekosok, maximum visszaterok! Hozzateszem miert kezdene is bele barki is ebbe a pixeles jatekba?! Aki nem ismeri annak super mario feeling, mi pedig akik regebb ota ismerjuk azert eljatszogattunk vele.


  Az utolso hozzaszolasodhoz pedig csak annyit, senki sem fog kihuzni optolni/forgatni barmit is x ezer magyar forintert, ha a tizedeert megkapja keszen, foleg nem azert mert ezt kered az emberektol.


  Vegezetul meg mielott vad erne, en nem vettem reszt ilyesmiben, csak hogy megelozzem azoknak a hozzaszoloknak a posztjat, akik ezzel jonnenek!


  A szerver napjai megvannak szamlalva ha tetszik, ha nem :) De ezt mar nem fejtenem ki, ugy se olvas maximum 10 ember forumot:) 3-4eve meg ez a szam a tobbszorose volt igaz skacok?!

 • Amiről írsz az egyszerűen hülyeség, az egy dolog hogy fb-n évek óta megy a won kereskedés, de igazán köze nem sok van ahhoz hogy az árak ennyire elszálltak. Évekkel ezelőtt is adták-vették a wont még sem voltak ennyire durva árak. Ami miatt ennyire elszálltak az árak azok az autós karik, a semmiből akár napi 2-3-4 wonokat is lazán ki termelnek, és ismerek olyat akinek 5-6 karaktere üti 0-24-ben a hét mindennapján amikor nincs frissítés. Na ez ami kegyetlenül odavágott a dolognak.


  Az pedig hogy egy kezdő kari 30-on nem tud kifarmolni 12 wont egyszerűen nem igaz, létezik a szilizés ami évekkel ezelött nem volt. 30-tól egészen 120-ig bőven jól lehet vele keresni, és mellesleg egy kezdő kari ne egyből 46 ák-s harangot akarjon.

  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

 • Ez a probléma kettős, az első fele az hogy aki wont yangot, tárgyakat,, karaktert árul forintért törvényt szeg , mert minden metines tárgy a GF tulajdona, amely ellen tudna tenni a GF ha rendesen lekövetné a fiokok mozgását és a karaktereken végbemenő trazakciókat.

  A karikereskedelmeket remélem megszünteti az uj indító, mert szerintem ésszel élő vezetőségnél fel fog tünni hogyha a karik ide-oda vándorolnak...

  A második fele egy szerény vélemény , amelyet talán sokan meg sem értenek. :

  Amit saját erődből érsz el az a siker , azok az emberek akik saját erejükből képtelenek megélni és a feketepiacokrol szerzett tollaikkal ékeskednek valahol a map1en yangot kéregető kicsik alatt helyezkednek el. Mert bár ők kéregetnek, de be tudják tartani a játék szabályzatát és törvényeit.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Sasori, Maximálisan, Egyetértek, a Záró mondatoddal... Én, is pontosan, ezért nem fogok, bármit, is, Túlárazni ezért... És, valóban, lehet, hogy az illető, map1 kéreget, de, nem az juttatta, koldusbotra, hogy nem, képes, farmolni, hanem az, hogy azt, az árat, amit kérnek a tárgyakért nem tudja megfizetni... Márpedig, van pár dolog, ami nem olyan, hogy esik, boldog, boldogtalannak... Nekem, például, 30-as legyezőt szerezni,vagy vértet, 42-felett kiütni esélytelen volt... Hiába ütöttem napokig tolvajkesztyűvel a megfelelő mobot... Nem kaptam 1 db-ot sem...

  Így maradt a piac...

  De, A fenti jelenség miatt, kénytelen voltam elmenni 61-es szintig 42-es vérttel... Legyező, helyett, használhattam, egy nem túl jó harangot stb...


  Ami Pedig MetinSzaki Hozzászólását illeti, Annyit tennék, hozzá, hogy, a látvány nem minden... Ha, Játszottál már valaha RPG-Makeres Játékkal, megértheted, hogy a dolog, nem, a 4K-s, csilli-villi látványról, hanem, magáról, a történetről, és a társaságról szól...

  A baj, csak, az, hogy a játék alapvető, magatartási szabályaira, nem hívják fel a figyelmet...

  És, mivel, a közösség "nagyon felhígult" TUDATLAN BARBÁROKKAL A játék is esik szét...


  Szerintem, az összes metines játékos 10%-a tudja, hogy, Public mapon, a PVP következményekkel jár...

 • Az a baj a fejetek csak azert van hogy tartson valamit a nyakatok.. annyi hulyeseget vagytok kepesek osszehordani,hogy az mar faj! jatekszabaly meg torvenyek.. a mai vilagban kb senkinek semmire nincs ideje, es attol hogy wont vesznek meg nem kell lenezni oket azert, mert nem ernek ra 0 24be farmolni! Ehelyett elmennek DOLGOZNI esetleg csaladjuk is van a "hobbi"mellett, mert igen van aki fel vagy 1 orara ezzel a jatekkal kapcsolodik ki.


  A masik baromsag amit irtok a kariker megszuntetese.. az egyenlo lenne a szerver megszunesevel ugyanis mar kb jatekos se lenne a szerveren!


  Az utolso baromsag pedig az, hogy akinek mint emlitettem nem csak azert van a feje hogy a nyaka tartsa es hasznalja is, nem rendelte hozza a klienshez a karit igy tovabbra is "kereskedheto"marad amennyiben megunna ezt a 90szazalekban kihalt szervert.

  Es halkan jegyzem meg a gf nek se celja kitiltogatni az altalatok emlitett feketepiacos kereskedelmet hiszen alig maradna jatekos, nekik nem lenne beveteluk.


  Magyarul aki elakarja adni a karit/wont jol jar, aki megveszi mert nincs 0 24be ideje farmolni jol jar, a gfnek ezaltal lesz bevetele mert valoszinuleg aki megveszi kereso ember nem csak otthon hokizik, igy tud sét is tolteni tehat a vasarlo es a gf is jol jar!


  U.i neha gondolkozzatok emberek es lassatok a fa mogott az erdot is


  Udv

  D.

  Edited once, last by MetinSzaki ().

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Ez most komoly? le vagyon írva,hogy mindennemű játékon kívüli kereskedés TILOS,legyen az karakter,felszerelés,yang,won!

  Erre itt elelfogadottként állítják be azt ami fb-n megy.

  Kíváncsi lennék mennyire jogkövető az életben aki ezt szabályszegést fennhangon favorizálja?

  Üdv.:fincsi

 • ez off de miért kell az életet összekeverni egy kis játékkal?:D oké hogy az is való élet hogy pénzért vesszük adjuk de most őszinten a mai világban szent lélekkel és csak mindent betartva tud elérni valamit az ember?:D kell egy kiskapu amit ki tud használni az ember mert ez a jajj de szent vagyok, en semmi rosszat nem csinálok ettől én hányok.. gyerekek ez az élet nem kell minden szabályt követni, vagy ha igen jo unalmas életetek lehet:D amugy akkora bomba robbant hogy nemigaz:( még 1 illetekes se írt ide, na vajon miért?:D viccek vagytok ti szent emberek, ja és ha már itt tartok én melozok rendesen és nem bűnözők meg nem lopok csalok hazudok a VALÓ életben, ez meg csak egy játék ki némi rásegítéssel.. jöhettek okoskodni

 • Teljes mertekben egyetertem Traxdata-val vegre valaki aki nem ugy allitja be magat mint aki eleteben egy hangyat nem taposott el :D

  Valo eletben is barki eler barmi komolyat esetek 99 szazalekaban "kiskapu" segitsegevel eri el. A tobbiek meg akik kovetitek a szabalyokat arra vagytok jok hogy eltapossanak titeket mint egy csikket, vagy kihasznalnak. Aki hagyja magat nincs ambicioja kb ennyit fog elerni az eletben.


  De nagyon elkanyarodtunk a tematol, ez meg mindig egy lepukkant metin2 15eves pixeles jatek amivel nem is lenne baj amennyiben nyujtana jatekelmenyt. Regen ez meg volt ma mar alig jatszik valaki igy ez sem maradt. Kar errol vitazni. Ido kerdese es bezarjak a magyar szervert. A szent embereknek irom akik a szabalyokkal jottek hogy ezt megtehetik gond nelkul, ugyanis mikor regeltrtek elfogadtatok hogy barmikor bezarhat.

  Holnap lehet fel se tudtok mar lepni, nelemelem akkor senki nem jon ide sirni kozuletek..ELFOGADTATOK


  Fincs te pedig ha tegyuk fel beletoltal volna x osszeget a jatekba es megunod nyilvan ha van ra lehetoseged eladod a karit/cuccokat es visszakapod ennek az osszegnek az 1/4 reszet az is valami, nem fogsz otthagyni tobb 10000 ft ot hogy te szent maradjal.. sosem birtam az alszent embereket..

  Edited once, last by MetinSzaki ().

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Felháborító,hogy vannak akik még dicsekednek avval,hogy szabályt szegnek. Régen ez nem így volt! Volt akkor is fű alatt titokban kereskedés.

  De az,hogy megpróbáljátok itt elfogadtatni az már gusztustalan!

  Tévedés ne essék én sem vagyok szent,de nem kérkedek avval ami nem épp szabályos.

  Tudod kedves 3 postos MetinSzaki én már nem játszom,és minden felszerelésem ott porosodik, pedig elhiheted van ott pár még mostanság is keresett holmi közte!

  És avval is tisztában vagyok,hogy bármikor elveszhetnek egy szerver bezárás miatt,de pont nem érdekel,pedig nem 10000ft-ot és nem is 100-at lehetne kiárulni belőlük!

  Üdv.:fincs

 • Nagyon érdekes a hozzàszólàsod a témához, ezért gondoltam hozzàfűznèm a véleményemet.

  Ostobának tartod az embereket ismeretlenül és ugy gondolod több vagy a többségnél. Aki a játék világában nem tiszteli a törvényeket gyanítom a valódi életbeli értékrendje is hasonló .

  Csak hogy magamrol hozzak példát, 10 éve metinezek munka mellett költök sét ha olyan tartalom van a tárgypiacon amelyben kedvemet lelem. Sosem szorultam arra hogy megkerüljem a játék szabályzatát. Nem vagyok won milliárdos és mégis tudom élvezni a játékot.

  Én a GF helyében határidőt szabnék a fiókok csatlakoztatására és lezárnám a régi kliensel való csatlakozásokat. A karikereskedelem igy lehetetlen lenne. Persze megoldva előbb a fiók hozzárendelések problémáját.

  Aki vett karival játszik valószínűleg alkalmatlan a kitartó munkára hogy saját erejéből érje el a céljait.

  A drága piacnak is van ellenszere : FARMOLD KI , KÉSZÍTSD EL. ÉS NE SAJNÁLD A FORINTOD A JÁTÉKRA , HA AZ EGY KEDVELT IDÖTÖLTÉSED.

  Rengeteg dolgot el lehet érni akkor is ha napi 2-3 órád van a játékra. Itt anyagi ráfordítás nélkül kellhetnek akár évek is , hogy 120as legyél csillivilli cuccokban ami viszont mellette szól a többi szerverrel szemben az hogy nem nyári szerver és nem csak egy évet fut.

  Aki nem tud ezek mellett itt boldogulni át kell gondolnia hol akarja eltölteni a szabadidejét.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Nem tartom helyesnek, sőt szabálytalan a kari és a yang kereskedelme, ezt előre leszögezem. És értelme sem kellene legyen, ha az embereknek helyes az értékrendje, hiszen aki pénzért veszi a játékbeli " egzisztenciáját" az kb annyit is ér. Ugyanakkor ez egész témafelvetés értelmetlen, erre példákkal tudok a legjobban rávilágítani: antik haranggal indultam amit a testvéreimtől kaptam, kemény 70 millióért vették, 3-as kövekkel, 20 ák körülivel és a játék kezdetétől mindig farmolva fejlődtem a karakterrel. Ma a kutya se venné meg a harangot 70 milláért, és itt érkezünk el ahhoz, hogy szegény kezdő játékos hogy tudna akkora kiadást vállalni, amibe egy 46 ák-s harang kerül? Kérdem én, már miért kellene neki egy kuriózum fegyver? Az ilyen különlegességeket had engedje meg már magának olyan, aki megteheti, de szögezzük már le, hogy egy valóban kis karakternek a fejlődéshez- farmoláshoz nem elengedhetetlen kellék, hogy ha mindene rámegy is csakis az kelljen. És hidd el, ha az általad nehezményezett árak lezuhannának, az ilyen holmit a gazdája inkább nem adná el, meghagyná egy kis sziliütő vagy rakis karin porosodna. Nagyon el vannak szállva az árak de ezek igazából a különlegességekre vonatkoznak, most egy középkategóriás nem fullos holmit képtelenség eladni a piacon , mint írtam a valaha 70 millás harangot meg se venné senki. a 19%-os pántra meg azt mondom, attól még ha látok valakit aki kicsit el van varázsolva és horror áron kitette a cuccokat a boltjába még nem gondolom azt, hogy bárki meg is veszi tőle, ez nem mérvadó.Szóval bármennyire is elítélem ezt a kereskedést, hiba lenne úgy beállítani, hogy emiatt egy kisebb kezdő játékos ne boldogulhatna és el lenne lehetetlenítve, meg a 46 ák-s harang nélkül nem tudna játszani. Valamint tedd a szívedre a kezed, ha előállítasz kis szerencsével valami nagyon kivételes és értékes holmit, el tudod adni annyiért amennyiért megveszik, akkor nem Neked lesz a játékban wonod? Olvasom , hogy aki megveszi majd jól porig alázza a többieket a 46 ák-s haranggal, hát most komolyan, ha az eredeti tulajdonosa aláz porrá, aki beforgatta magának, akkor meg miért lehet keseregni? Ez a mentalitás sehova nem visz.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Elnezest kerek ha az elozo hozzaszolasommal megbantottma barkit is de akinek neinge ne vegye magara.


  Rosszul ertelmezitek amit irtam en is marhara a karikereskedelem wonkereskedelem ellen vagyok mivel sosem csinaltam ilyet nem is terveztem DE azt kellene megertenetek, hogy ha bekovetkeznenek a bannolgatasok amirol beszeltek, egyszeruen nem lenne jatekos a szerveren es bezarna! Igy is kozel allunk hozza! Ha valakinek nincs cucca, de jatszana nem fogja a 0rol kezdeni legalabbis az emberek 90szazaleka ahogy ti sem tennetekes en sem! En is azett vagyok itt mert van kesz karakterem amit 10en eve epitgetek, es van ra cuccom stb. Inkabb megveszik a karikat es nyomjak.

  Na szoval lehet itt tuntetgetni stb de ezzel csak azt ernetek el (ha sikeres lenne) hogy bezarna a szerver nagyon hamar mivel ha nincs bevetel a gf nem fogja uzemeltetni a szervert!


  Valoban van kekbe kb 50 100 db bolt, de ezek kb 20-30 emberhez tartoznak mert a legtobbjenek 2-5bolt van kint,ahogy jomagamnak is! Tehat kerlek ertsetek meg hogy ALIG maradt jatekos a szerveren,ha ennek a 80szazalekat meg le is bannolnak vege lenne, de nem bannoljak semmikepp mert ezzel a gf maganak tenne keresztbe! Tehat hiaba tuntettek, reklamaltok, hisztiztek ez sosem fog bekovetkezni!


  Sphiro te lehet azert jatszol hogy beforgass egy jo pvps harangot vagy epp farmosat vagy barmi mast de szerintem kb rajtad kivul a jatekosok 1azazaleka gondolkodik igy! En soha az eletbe nem forgagtam magamnak max eladtam a forgatot es gyujtogettem 1 jo cuccra, ugyanis sokkal olcsobb megvenni barmit is.. nekem nem az a jatekbeli celom, hogy megcsinaljak 1 cuccot keszre, hanem az hogy eros legyek mind pvp mind mob szinten! Es egyertelmuen gyorsabb ha wonert megveszed keszen, mintha 15x annyierz elkezded huzni/forgatni es egy nagy barna kolbaszt kapsz!


  Ismet megjegyzem sosem kereskestem karakterrel wonnal! De szukseg van ezekre az emberekre hogy fennmaradjon a szerver, igy nem tamogatom a dolgot hiszen nem akarom magam alatt vagni a fat, es a kissebbik rosszat valasztom!


  Az uj jatekosok ellehetetleniteset meg hagyjuk mar! Akinek van egy cseppnyi esze nem jon erre az elavult jatekra jatszani a 0rol kezdve! Mindezt ugy, hogy nem ismeri valojaban mennyire jo is lehetne ez a game ha ertelmesen fejlesztenek! Es ha meglenne a regi jatekos mennyiseg! Mert aki regita jatszik az tudja latja erzi hogy a 3 4 evvel ezelotti jatekosallomany ugy megcsappant, hogy mara a 10szazalek van itt! Ti ebbol meg 9 szazalekot vannolnatok!  A hozzászólásokat összevontam. Dreamy

 • Valamit félreértettél. Én is ha tudom készen veszem a holmikat, és direktben sose sikerült igazán fullos holmit beforgatnom. De véletlenül, hatalmas szerencsével igen. Igaz nem adtam el, de amit írtam nem is erről szólt

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • A játékos legyen erkölcsösebb? Ti meg miről beszéltek? :D Ugyan miért? Maga a játék vezetősége hagyja, hogy illegális kereskedelmet folytassunk. Nyugodtan menjetek fel Románia hivatalos Metin2 fórumára és nézzetek szét. 3 éven keresztül elérhetőek voltak azok a fórum témák, bejegyzések, amiben a karakterek valós pénzzel (lei) történő vételezése/eladása megengedett volt. Mostanra mindenki kitapasztalhatta, hogy ha minőségi játékot akar játszani, minőségi karakterrel, akkor ahhoz pénz kell. Nem kevés pénz, főleg mostanság, hogy minden update és event itemshophoz, pénzhez van kötve. Vagy a GF-et pénzeled, vagy a játékosokat pénzeled. Azért választják sokan a fekete kereskedelmet mert sokkalta olcsóbb. Ha a GF nem szállna el a tárgypiacos árakkal vagy változtatna a sikerességi arányokon, a saját üzletpolitikáján, akkor a játékos sem a fekete piacra támaszkodna. Erre nem gondoltatok? Másfelől meg a fekete piac nem befolyásolja a játékbeli piac árait, kedves témanyitó. A piac és az árak azért bolondultak meg mert a játékosok fogynak, a yang pedig még mindig több, mint amennyit elköltene a közösség. Hiába vették felére a yangot DC-ben. 3 év alatt hetente több tíz milliárd yang került a játékba és azt nem lesz olyan egyszerű a forgalomból kivonni. Bár egyébként már törekednek rá. Ha észrevettétek azért vannak ezek a yanggal fejlesztős eventes ládák, szerencseládák, hogy a játékban levő túlzott, lerakódott yang mennyiséget csökkentsék. Ez egy jó lépés, mellékesen megjegyzem, DE! Még mindig 24/1 won termelődik DC-ben, a Meley még mindig hozza a yangot a ládákból és az Elvarázsolt erdő szintén zenész. Amíg a yangos mapok, yangos ládák nem szűnnek meg, addig a piac ilyen lesz. Egyre kevesebb a SÉ-s játékos, aki veszi a kölyök ládát, a SÉ utalványt, jelmezt, meg a sorolhatnám tudja milyen itemshop tárgyat. A yang viszont egyre több. Aki SÉ-ből vásárol az pontosan tudja, hogy nem igazán lesz mondjuk sé utalvánnyal tele a piac és bőven rakosgathat ki 2-3x áron mert van annyi yang a szerveren. Még mindig és még nagyon sokáig lesz annyi yang, hogy az emberek megengedjék maguknak a 100 SÉ-t 4 wonba venni, a kölyök ládát meg 60-70 millába. A tárolható yang mennyiség mit gondoltok miért lett kibővítve 999 wonra?

  x55tvww.gif


  さあ、掛け狂いましょう。

  Edited 2 times, last by Keydoran ().

 • Innen látszik, hogy mennyit változott minden, ami Lake írt :D

  Aki 999 won-nal rohangál ( nem 1 ember ) most az a menő, 3-4 éve meg az volt akinek az egyik raktáros kariján volt 1.999.999.999 yang, a főkarakterén meg + 700-900m. (27-29 won )

  Kicsit nagy a különbség és erről csak is a yangos mappok tehetnek:D


  (Onnan látszik, hogy tele van wonnal mindenki, hogy 35-s farmos karakterekre 150 won-os vérteket alakítanak át :O

  Sziasztok.. Az erő legyen veletek :thumbup::beer:
  :sk08


  Perfect Bio Environment ! :like2:

 • Bio azert a 150eonos vert eros tulzas de igazad van!


  En inkabb annak a rovasara IS irnam ezt a dolgot, hogy a jatekosletszam megcsappant brutalisan, es peldaul a 100 "nagykutyabol" kb maradt 10 akinek a kezebe osszpontosul a love. Most azt ne firtassuk mi miatt, de igy van! Nyilvan a fenti peldadbol kiindulva 27 wonbol maris 270 lesz plusz persze tetezte az indokolatlanul felhuzott dc is a dolgot. Aki nem volt vak az tudta hogy ide fog vezetni,igy a gf is. Hogy direkt nem csibaltak semmit 3 evig, vagy csak lustasagbol az orok kerdojel marad szamomra. Lehet ez volt a cel hogy sok love legyen forgalomba a sok ujitashoz kello penz miatt: pet skin, ruha skin, jelmez forgatas rengeteg lovet kivesz/kivenne a jatekbol ha meglenne a kello jatekosallomany!

 • Innen látszik, hogy mennyit változott minden, ami Lake írt :D

  Aki 999 won-nal rohangál ( nem 1 ember ) most az a menő, 3-4 éve meg az volt akinek az egyik raktáros kariján volt 1.999.999.999 yang, a főkarakterén meg + 700-900m. (27-29 won )

  Kicsit nagy a különbség és erről csak is a yangos mappok tehetnek:D


  (Onnan látszik, hogy tele van wonnal mindenki, hogy 35-s farmos karakterekre 150 won-os vérteket alakítanak át :O

  Magukkal a yangos mappokkal nem lenne túl sok probléma, azért kevés olyan ember van aki nagyot szakít pl. meleyből vagy thrymből, és oda azért nem kevés befektetés kell meleyezni azért nem sok céh jár 4 emberrel ami ugye lenne 4 láda fejenként ami még nem egy eget rengető összeg, thrym meg még nehezebb dió mert 5 karit kell küldiztetni. . Az autó támadás hozta el a kánaánt, Pont ahogy Leszi is írta napi 1 won még így is megvan sokaknak dc-be, és rengeteg ember van aki 2-3 karival nyomja, az napi 3 won a semmire, erdőben fogalmam sincs hogy mennyi won jön 1 nap alatt autózva de biztos hogy megéri ha több kari is van kinnt. Ezt befolyásolni már sehogy sem lehet mert a won sok embernek fel van halmozva.

  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown: