Farmolási kérdések - válaszok

 • Üdv.! Annyi lenne a kérdésem, hogy 31.-es szinten, dobhat-e(tolvajkesztyvűvel) a 25.-ös, Feketeség metin? Van értelme próbálkoznom? Dobhat nekem KK-t, hajszalagot+-t? A választ előre is, nagyon szépen köszönöm!:hail:


  Úgy hallottam, +-10 szint még épp hogy nem számít, várom a tapasztaltabb, farmosok segítségét!




  Témát áthelyeztem, postokat összevontam.

  Téma címet módosítottam. Dreamy

 • + 6 os cuccokban probáld farmolni ha nincs kesztyűd és ne tegyél fel skilt. Ebben az esrtben is dob tárgyakat 35ig.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Sasori, ne haragudj, de ez nettó marhaság.

  Szerinted beleírnak külön ilyeneket ebbe az ék egyszerű programba?


  A múltkor kölyök dobozt nyitottam, majd az egyik céhtársam érdeklődően megkérdezte, hogy mégis hogy nyitom. Egy olyan 10 másodpercig zavarba esve gondolkodtam, majd mondtam, hogy jobb klikkel, miért hogy kéne?


  Ezután elkezdett mindenféle módszereket felsorolni, hogy ezen a ch n próbáljam, így karicserézzek, úgy dobjam ki, stb... aztán nyitottam 1 petet jobb klikkel és 1 csomó élettartamot megspóroltam az egeremnek.


  A lényeg, hogy ez a játék százalékokra épül, nem arra, hogy melyik szemeddel pislogsz kőütés közben.


  Üsd a köveket ahogy jól esik, kedves topicnyitó. :D


  31 es szinten még bőven kapsz cuccokat.


  † Christopher Clark †


  2013.10.19 - 2016.07.26


  Ganton Blocc Crip's -733- OG

 • Kedves Balizs1 !


  Nemmondta senki hogy probáld ki de én a vagyonom map2ről szerzett nagy részét jelenleg is onnan szedem össze és ugyanugy van is droppom mint korábban. Hiszek a metines babonákban is sorry :)

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

  The post was edited 1 time, last by Sasori95: Megjegyezném függ attol is melyik chn farmolsz, mert vannak dropposabb és vannak expsebb chk. Végig kell nézni a chkat melyik nap hol esik jobban a cucc a kövekből és a mobokbol. Farmolási tapasztalataim wous- tol draco egyik legnagyobb farmmesterétől tanultam. A droppos chk valódiságát több nagyobb és nevesebb dracoi chunjoi játékos alá tudja támasztani. ().

 • Köszönöm, kedves Sasori95, én sem hiszek e fajta elképzelésekben, viszont a kovács-nál, azért használnak az ilyenek. Talán az egyedüli, a többi sajnos tényleg a játék-tól függ! Balizs1! Jót nevettem a komment-en, hasonlóan gondolom e játékkal kapcsolatban, így neked dupla köszönet jár.:DBéke!