Új GF kliens problémák

• Hát elég sűrűn CB lefut kliens sehol sincs csak 3jára reagál.

Másik probléma amit Kagagi írt elég gyakori van h kilépek mennék másik ch-ra már írja is. "Mind 2 mostani nagy frissítés óta napi szintű és nem egyszer fordul elő ".

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Most már egyik accra sem enged be Azt irja "érvénytelen azonosito adatok"

Se google fiokal sem facebookal nem enged semmit

Hiába jelszo alap helyzetbe állitást nem történik semmi

Postot szerkesztettem, mert az idézetbe belekerült az új tartalom.

4-5 hozzászólással feljebb, megtalálod a megoldást. Reméljük nálad is működik.
    Dreamy

• Ch valtaskor 10 bol 8 x uj klienst ker, hiaba elotte 3 percel inditottam ujat, lefut 3 kliens mire 1 valahogy betolt , 2 elvesz a semmibe.

Addig nincs baj, amig nincs baj.

• Ez a hiba üzenet fogad már hetek óta bejelentkezésnél / ch váltásnál.

.

"A klienst nem sikerült megnyitni. Kérjük, nyisd meg újra a játék-indítót, és jelentkezz be!"

.

Valami megoldás van rá? XD
    Vagy még jó pár hónap aztán megoldják a problémát véletlenül? :D

.
    Eléggé bosszantó tud lenni, főleg ha egyszerre vagy 5 klienset is használsz, rakiznál, boltolnál, farmolnál, stb :)

.

Valamelyik játékosnak sikerült esetleg valahogy megoldania ezt a problémát:?::!:

Napi 10-20x megnyitni EGY klienset hogy tudj farmolni / bolttal ch-t váltani, bosszantó :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Témákat összevontam. Dreamy

• Sziasztok!

"A klienst nem sikerült megnyitni. Kérjük, nyisd meg újra a játék-indítót, és jelentkezz be!"

Volt még ez az error pár hete mikor senkit nem engedtek belépni és pár óra alatt gyorsan kijavitották de már egy jó ideje megjelent megírt néha néha.

Most peddig mindig MINDEN ch váltásnál csinálja és néha ha mindent újra is inditok a GF kliensnél meg javitást is adok és akkor is egyböl beadja.

Úgy lehet érteni hogy már kár kiadni valamit erre a játékra ha tényleg ennyire nem akarják többet hogy játszodjunk. Mindig új gond, új error...a játékosok elfáradnak már a sok szenvedéstöl csak hogy probáljanak játszani valamit.

• Mostantól akkor ez a normális? Ez, hogy minden egyes alkalommal ha ch-t szeretnék váltani nyitnom kell egy bármilyen másik új klienst? Most ez KOMOLY?

• Ha jó a tippem, veled beszéltem tegnap Discordon, és a problémát félig megoldottuk.

Ha mégsem, akkor a probléma az "Érvénytelen azonosító adatok" volt. Ezt okozhatja a gyors, sűrű ki-be lépés a gf accountba, általában egy internet újraindítás megoldja a dolgot.

(Tegnap laptopon sikerült, de asztali gépen nem).

A másik lehetőség az a várakozás, egy idő után általában magától megoldódik.

Ha új klienst nyitsz akkor is rögtön visszaenged az első ablakban de azért meg kell hagyni 8-16 karival meleyen eléggé kellemetlen tud lenni ez az egész =/

• Másik fiókba nem tudok bejelentkezni ez most hiba vagy megint át vert minket a gf???

Jelenleg be vagyok lépve egy felhasználó fiókba és mikor szeretnék másik fiókomba belépni mert azon is vannak accok nem engedi azt írja ki hogy a játékod még mindig fút ezt szeretném tudni hogy most ez hiba vagy mi akar leni vagy most kell vennem másik gépet hogy másik fiókba is egyszerre be tudjak lépni?

Áthelyeztem. Dreamy

• Javasolnék a kezdőképernyőre a belépéshez hibaüzenet helyett a kovácsot betenni - nem sikerült, elrontottuk felirattal! Nagyon jó találmány ez a gf klienses megoldás, van, hogy teljesen új belépésnél már nem sikerül a belépés, újat kell nyitni. Utána ch váltásoknál is folyamatosan. Most a kérdés az, hogy ennyire bénák a fejlesztők, vagy direkt üldözik el a játékosokat? Minden szolgáltatónál a fejlesztések, változtatások az ügyfeleik kényelmére, a haladásra történnek. Itt ha csak azt vesszük, hogy már lassan minden de mindennél várni kell 3-10 mp-et, egy két órás játékkal számolva évente 6 óra csak azzal megy el, hogy várjuk, hogy valamit megtehessünk. Már még azzal is várakozni kell, hogy a leltárunkban egyesével szétoszthassunk a tárgyainkat, kereskedhessünk, kiléphessünk, portolhassunk stb. És elvileg azért, hogy stabilabb legyen a játék? hm... Sokan javasolták már, hogy a rengeteg újítás helyett előbb javítani kellene, de ha már extra bevételeket hoz a sok új felszerelés, run akkor talán futná tényleges törődésre is.

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Nekem a "Klienst Nem sikerült megnyitni", Akkor jön, ha belépek, az első karival, majd egy másodikkal, hogy pakoljak. Majd az elsővel, megpróbálok, belépni, Pl Elvarázsolt erdőbe, ami Sok CH cserét kérne. A kliensben a második kari van kijelölve. hiszen azzal léptem be utoljára. A megoldásom, zárom az ablakot, Kliensben átnyomok, az elsőre, megnyitom. és nincs gond. A második kari is simán marad és harmadik, negyedik, ötödik, hatodik. Csak ne akarj vele CH-Cserézni.

• Gyerekek ez mi?
    Más is tapasztalt mostanában ilyen üzeneteket?
    Furcsa, hogy ezután rögtön elmegy a netem, pedig senki sem csatlakozik a hálózatra.
    Van valakinek ötlete, hogy mi ez és miért van?
    btw mi az, hogy 2013-tól 2033-ig? (több ilyen SSL hiba is van egymás után a rendben vagy a bezárra kattintva.)

• Tanúsítvány probléma, időről időre többeknél előfordul más tanúsítványokkal is.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Mar egy jo eve nem jatszodtam most meg akarok belepni es nem enged be 'Initialized Load FAiled CheatBlocker' hibauzenetet dobja fel ujraraktam mar 3 szor a jatekot de meg mindig ez van es semmi fele cheatet nem hasznalok ez mitol lehet?

• Initialized Load FAiled CheatBlocker

Első körön töröld a Cheatblocker teljes mappáját, a klienst utána a Javítás-sal javíttasd meg. (játssz melletti lenyíló nyíl)

Tűzfalon, vírusírtón nem árt átengedni a metint, az is szokott problémát okozni, ha fennakad.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy win 11 home alatt próbálta-e már valaki a metin2-t? Belép adja a Gameforge Client játékválasztóját ki választom a metin2 rányomok, hogy játssz lefut a chatblocker, de utána homokórázik, majd nem adja ki a szerverválasztót , hanem újra kiírja, hogy játssz. Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Mert hiba üzentet az nincs.

Üdvözlettel Egy régi játékos!

• Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?

Igen, a win11. Sajnos csak néhány szerencsésnek fut zökkenőmentesen a játék win11 alatt.

Ez egy olyan op rendszer, amihez nem hogy a metin, de még ennél alapabb programok sincsenek optimalizálva.

A legtöbb közösségben akinek nem indul win11 alatt, nem tudnak megoldást, csak a win10-et javasolják vissza.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok!

Sajnos a vissza váltás win10-re itt nem játszik mert ezt a gépet evvel a win11-el adták. Tehát a win10-et külön meg kell hozzá venni.

Edited 3 times, last by Predator1983: Hiba megoldva! 1, 2db vírusirtó volt fent. Eleve nem értem hogy meg minek. Az egyiket letöröltem. Azt amelyiket nem ismerek. 2, Rossz verzió lett feltelepítve a metin2-böl ezt töröltem minden honnan. Majd újra felraktam a gf launcherbol. És már működött is. A dolgot annyival egészíteném ki, hogy sajnos azóta probléma vissza tért és megint nem adja be a szerverválasztót. Sajnos azt nem tudom mi változott, hogy akkor 2x egymás után betudtam lépni és, hogy azóta viszont nem. Akármit is csinálok vele, (újratelepítés win7-es működő verzióval való felülíratás, gép újra indítás, kivételéhez való hozzáadás, stb). Sajnos több ötletem nincs és goole se a wiki nem segít még a külföldiek sem. ().

• Rá szerettem volna lesni a napi bónuszra, mert írtátok, hogy többeknek valami gond van.

Meglepetésemre, mivel nem szoktam kijelentkezni a kliensből, meg kellett adnom az adataim....

Ez még ok.

Belépek, majd 3 mp és kidob, h jelentkezzek be.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nálam is így indult azonnal kidobott utána bejelentkezés után gyorsan rákattintottam a játssz gombra azóta nincs vele baj. Még fel lehet venni az 1 napi ajándékot tegnap elfelejtettem.

• Én is hasonló problémát tapasztaltam, mint amit dreamy írt. Megpróbáltam letörölni a GameForge klienst, majd újratelepíteni, de a probléma nem oldódott meg. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi van ilyenkor?:|

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."