Új GF kliens problémák

 • Tudtommal, lehet jelszót cserélni, ott van az e-mail beállításoknál. Katt e-mail cím:Beállítások, Biztonság.... Nem jár senki sehova szerintem Páromnak is vannak hasonló gondjai illetve az ismerőseim körében is, random üres accok vannak.... Szeretjük a GF játékos barát ujításait.


  Hiba: Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de ugyan úgy random bezárogatja a klienst, és igen nagyon lassan nyitja meg továbbra is... Sajnos a fejlesztőknek nem sikerül hibát javítani, csak sokasítani azokat

 • Hiba: Nem olvastam végig az összes hozzászólást,

  Igen ;) hiba :P

  de ugyan úgy random bezárogatja a klienst, és igen nagyon lassan nyitja meg továbbra is...

  a kliens bezáródásokról ebben a témában olvashatsz:

  Hibaüzenet nélküli ledobás, kliens bezáródás

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Sziasztok!

  Aki nem tud felhasználót hozzáadni és a jelszó amit használ tartalmaz "speciális" karaktert (pl.: ékezetes betű) akkor változtasson jelszót olyanra amiben nincs.

  Az új kliens nem támogatja a speciális karaktereket, ezért hibás jelszóként értelmezi (:pillepalle:)

  Nekem ez megoldotta a hibát.

  A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik. :rofl:

 • Meglepetés a javából. Ma reggel elindítottam a játékot, és hoppp, ismeretlen fiók lett hozzákapcsolva az azonosítómhoz. Ez mégis, hogy lehetséges? Hogyan lehet eltávolítani? Ezek szerint random bedobhatja bárkinek az email címhez hozzárendelt fiókot? Vagy nem értem, hogy mi van most. Valaki, aki jár hasonló cipőben, leírhatná. Ezek szerint nincs biztonságban a felhasználóm. Előre szólok, hogy ezt az email címet nem használom sehol, nem ismeri senki. Erre valakinek hozzácsatolta a fiókját. Komolyan már semmit sem értek.


  Edit: Egyre jobban boszant az egész. Kivételesen pont a fő karakterem mellé hoztak létre "ismeretlen azonosító fiókot". Ezek szerint valaki ki-, be sétálhat a karimra? Mikor eteti föl az 1000+ napos peteket egy 1-es majommal? Jelszót meg nem tudok változtatni, mert ugye azt csak úgy lehet, ha német támogatásról rábólintanak. Hát, hajrá!


  Sziasztok !


  Nekem most kimaradt 4-5 nap a játékból, de ma reggel beléptem és nálam is megjelent egy olyan fiók, amit biztosan nem kapcsoltam oda. Kíváncsiságból beléptem rá és totál üres, birodalomválasztó jön ki rajta, szóval nincs karakter. Olyan mintha random generálná az e-mail cím alapján, de ettől még furcsa...


  Mindenesetre egy jelszó változtatás ezek után alap kell legyen szerintem. Biztos ami biztos.

 • Nekem most kimaradt 4-5 nap a játékból, de ma reggel beléptem és nálam is megjelent egy olyan fiók, amit biztosan nem kapcsoltam oda. Kíváncsiságból beléptem rá és totál üres, birodalomválasztó jön ki rajta, szóval nincs karakter. Olyan mintha random generálná az e-mail cím alapján, de ettől még furcsa...

  Amikor létrehoztam a gf fiókomat és még nem kapcsoltam hozzá semmilyen játékbeli fiókom nekem is volt rajta kapásból egy ilyen fiók, amin nálam sem volt karakter.

  Én arra gondolok hogy nálad is ez akkor jött létre csak eddig nem tűnt fel. :)


  Ez ha belegondolunk elég logikus dolog is, mivel aki csak most tölti le a játékot és nem volt korábban fiókja azokra is gondolni kell, őket így megkímélik a plusz regisztrációtól.

 • Amikor létrehoztam a gf fiókomat és még nem kapcsoltam hozzá semmilyen játékbeli fiókom nekem is volt rajta kapásból egy ilyen fiók, amin nálam sem volt karakter.

  Én arra gondolok hogy nálad is ez akkor jött létre csak eddig nem tűnt fel.

  Ez nem az a fiók, ami regisztráció után jött létre. Ez, 2 héttel reg. után sodródott mellém, általam teljesen ismeretlen felhasználónévvel.

  Egy céhtársam azt mondta, hogy a GF gondol az emberekre, így szeretné közelebb hozni őket egymáshoz. :D

  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

 • Még mindig nem tudom telepíteni a Metin2-t. Többévig játszottam rajta, lehet, hogy a segítség hiánya miatt kénytelen leszek a játékot abbahagyni.


  Legalább annyit elárulhatna valaki, hogy az-e a baj, hogy portokat használ a Metin, és a rendszergazda nálam azokat letiltotta.

  Ebben az esetben jó lenne tudni, mely portokat használja, hogy a rendszergazdával engedélyeztessem. (Csak reménykedem, hogy ez az információ nem hadititok, amit titkolni kell.)


  Köszönöm a leendő esetleges segítséget.

 • Ez nem az a fiók, ami regisztráció után jött létre. Ez, 2 héttel reg. után sodródott mellém, általam teljesen ismeretlen felhasználónévvel.

  Egy céhtársam azt mondta, hogy a GF gondol az emberekre, így szeretné közelebb hozni őket egymáshoz. :D

  Ugyan mar ez semmiseg, a gf et ilyesmik nem erdeklik hogy biztonsag meg egyeb dolgok amibol nem lat dodot... csak az a lenyeg hogy doljon a love. Az hogy kinek milyen gondja van kit erdekel.. Nyitniuk kellene egy olyan tamogatast ami fizetos,es esetleg segitenek is ha tudnak! Bar nemlennr mar abbol se bevetel a keves letszam miatt!


  Ez a metin2 az ilyeneket itt el kell engedni es nyomni tovabb!  Ez nem kibeszélő téma!

  Szóbeli figyelmeztetés: az offolás nem helyénvaló.

  Dreamy

 • Összegezve kis idő elteltével, túl az első indulatokon még elviselhető is lenne ez a változtatás, de nem tartom túl biztonságosnak, hogy a külön-külön e-mailcímen tartott fiókjaim egyre kerülnek, főleg mivel a kezdeti információhiány miatt hozzáadott más e-mailen levő fiók után automatikusan azon e-mailen levőket már egyszerűen nem engedi sehova máshova rendelni. tehát ha van egy fiókom mondjuk jakabpista accal, jakapista @gmaillel, és véletlenül hozzárendeltem egy jakabjulcsi e-maillel rendelkező fiókot, akkor ha a jakabjulcsi malen van további fiókom bizony azt már csak a jakabpistához rendelhetem hozzá. Természetesen ezt előre nem tudhattuk így rengeteg fiók kényszerpályára került. Más: Ha már megint nem vették figyelembe a játék instabil voltát, akkor jó lenne felülvizsgálni bizonyos területeken azt az 5 perc időlimitet, hiszen sok esetben egy ledobott karakter, bezárt kliens után az egész csapatok kénytelenek végigstresszelni, hogy x-y játékost ugyan visszaengedi közéjük a játék, vagy kiteszi a runról? A 95 mapról nem beszélve mikor valaki egymás után többször kénytelen a fát keresni, mert be se képes tölteni a kliens 5 perc alatt, nemhogy visszalépjenek a karakterrel időben!

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Eddig volt olyan accunt amit nem kötöttem gf klienshez pár rakis meg 1 boltos azokat Steam-en keresztül hoztam fel.Mai naptól nem engedi onnan már.Összesre azt írta lépjek kapcsolatba Támogatással.Gf klienshez meh engedte hozzá adni.Ez picit furra.

 • Nincs ebben semmi fura, ki lett adva egy közlemény, miszerint mától csak a GF kliens támogatott.


  † Christopher Clark †


  2013.10.19 - 2016.07.26


  Ganton Blocc Crip's -733- OG

 • Eddig volt olyan accunt amit nem kötöttem gf klienshez pár rakis meg 1 boltos azokat Steam-en keresztül hoztam fel.Mai naptól nem engedi onnan már.Összesre azt írta lépjek kapcsolatba Támogatással.Gf klienshez meh engedte hozzá adni.Ez picit furra.

  Ha jol emlekszem 25.en ki lett irva, hogy a jatek 30.atol csak klienssel tamogatott! Nyilvan ezert hoztak elore a karbantartast is, igy aki neha lesi a forumot es van egy kis sutnivaloja mar tudta mirol lesz szo, es le/atpakolta a cuccokat azokrol az accokrol amiket mar nem hasznal..


  De en meg mindig nem ertem mi ertelme volt ennek. Eddig vigan neztek a karikereskedelmet, nem szoltak bele evekig. Most meg elkezdte bokni a csoruket es osszedobtak egy bugos klienst sokaknak bosszisagot okozva ezzel, olyanoknak is, akik nem karit adnak vesznek. Kivancsi vagyok mi fog ebbol kisulni, bar lehet sejteni... maguk alatt vagjak a fat...

 • Ma 5ször random bezáródott a kliens teleporton való áthaladásnál és 18szor kellett amd hiba miatt ujrainditanom a főkarim. Ez kb kétszerese a megszokottnak, de ennek ellenére könnyebben kezelhetőnek találom, ha széthullik a kép az inditobol csak rátárcsázok :) (játssz-ra gondoltam).

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Ha, már a Hibáknál, tarunk...


  Akartam csinálni, 1 új azonosítót, Azt kaptam, "Hiba Történt!"


  Ezután, csináltam Honlapon újat... "Ennél, meg:" Az, már csak mellékes, hogy az azonosító nevet meg sem adhattam, Ha megpróbálom a fiókomhoz rendelni, Szintén hiba üzenetet kapok...


  Hogy is van ez? Ha valaki akarna csinálni, magának, további Azonosítót, már nem teheti, meg? Vagy, maximalizálva van? Csak abból gazdálkodhat ami van? Vagy, ez még mindig az új kliens Bugja? Mivel, nem adhatom, a fiókomhoz, és nem lehet két kliens, és " saját Buff" karinak szántam volna, a fiók használhatatlan....


  Bár, már hallottam már valakitől, HÉTFŐN, mikor próbált belépni, pedig játszott VASÁRNAP is, hogy nem engedte be "FRISSÍTSE A KLIENST" címszó alatt


  EDIT: Úgy látszik, szerver leállás, kellett a megoldáshoz. Most, létre hozta az új azonosítót....

  The post was edited 4 times, last by Kagagi ().

 • Kedves Team!


  Kérem közvetitség újabb gratulációmat a GF irányába! A mai frissités ismét remekül sikerült! Még valaki esetleg hülyének nézne azóta 2x inditottam újra a gépet és vagy 10x a klienst!


  Témákat összevontam.

  Dreamy


  Csatolmányt töröltem, mert azon felhasználói adatok voltak.

  A képen a következő hibaüzenet volt lefotózva:

  A pack/index fájl verziója nem megfelelő. Frissítsd a játékot a patch programmal.

 • Köszönöm Dreamy! Nem is figyeltem csak a hibaüzenetre!