Új GF kliens problémák

 • A gf Kreált egy új felhasználói fiókot azonosito hozzáadásnál amiben nincsenek karakterek. Jegyben azt a választ kaptam hogy töröljem az azonositót mert csak én tudom de most olvasom hogy ez az opció még nem elérhető :)

  Aranyos :)))))

  Igaz Miren előtt le a kalappal mert gyorsan segitett de ezek szerint nekik is van új a nap alatt :))

 • Sajnos nekem sem megy. Amint elindítom a metin 2 klienst tölt egy kicsit majd megnyitja a gf-et. Itt kiírja hogy hiba történt alatta újrapróbálom. Ha rányomok felvillan a regisztrációs fül majd újra hiba...

 • A gf Kreált egy új felhasználói fiókot azonosito hozzáadásnál amiben nincsenek karakterek.


  Előfordulhat, hogy véletlen magad kattintottál az azonosító létrehozására a hozzáadás helyett :)  Ahogy a képen is látszik egymás alatt van, így nem nehéz véletlenül rákattintani.

  Ilyenkor persze hogy létrejön egy üres azonosító karakterek nélkül .

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma, de nem sikerül az azonosító hozzáadása. A jelszó nem túl hosszú, az email cím is megegyezik valamiért mégsem engedi. :/ Ha valaki tud valami megoldást kérem ne tartsa magába.:!:

 • Egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma, de nem sikerül az azonosító hozzáadása. A jelszó nem túl hosszú, az email cím is megegyezik valamiért mégsem engedi. :/ Ha valaki tud valami megoldást kérem ne tartsa magába.:!:

  Az azonosító hozzáadásánál nem e-mail címet, hanem a játékban használt felhasználóneved és jelszavad kell megadni (amivel korábban a játékba jelentkeztél be)

 • Az azonosító hozzáadásánál nem e-mail címet, hanem a játékban használt felhasználóneved és jelszavad kell megadni (amivel korábban a játékba jelentkeztél be)

  Igen, arról beszélek.

 • Ilyen hiba üzenetre szeretnék megoldást kapni. Acc-ot bele lehetett vinni, de ennyit produkál.

  Nekem pont ugyan ez van még mielőtt beírhatnám az e-mail-t... Így sajnos nem tudok játszani persze közbe mennek le a sés dolgok is ...

 • Le tudnád írni kicsit pontosabban lépésről lépésre, hogy mit csinálsz és mit ír ki, miért nem engedi?

  Benne vagyok ugye a rendszerbe, be is vittem accot már de ami még kellene nem sikerül.;(

 • Köszi a feltételezést de : :)

  1. Nem kettyintettem félre

  2.Még ha igy is lenne és azonositót hoznék létre ugyan már kérdezze meg hogy milyen nevet akarok adni az azonositónak ne magától tegyen be egy kriksz-kraksz nevet , vegy ez lenne a normális ? Pl ilyet kreál: rough-leaf...... vagy ilyet calm.fire.....  Mellesleg nekem nem engedi ugyanazt az accot 2 gf fiókhoz hozzárendelni pedig mintha azt olvastam volna hogy lehet. Utánanéztem és nem lehet én kérek elnézést .


  Szóval vannak gondok dögivel :)

  The post was edited 1 time, last by krisi09 ().

 • Win 8.1-el használom. Eddig simán és egyszerűen ment is minden. (hozzáadás is...stb) De mikor a klienset akarom indítani olyan pokoli lassú, hogy olyat még nem tapasztaltam/láttam. kb 15-20 perc, mire a játék kliens elindul. Aztán, mikor ki akarok lépni az egyik felhasználóval és belépni a másikkal, kezdődik előröl a procedúra. Sajnos be kell zárni a klienset, gf felületen ID-t váltani, majd újra várakozni, hogy elinduljon. Miért nincs rendesen összehangolva a gf kliense a játékkal? Erre létezik valami féle praktika, hogy ne kelljen minden alkalommal megszívni 15-20 percre? Sokunknak ugyanis több id-je van, pl: raktáros, boltos, kiskari, buff...stb. Szerintem nem futtatja az összeset mindig mindenki.

  Imádom az idiótákat. Nélkülük unalmas lenne a világ :)

 • Nálam is vannak gondok.

  Most ha külön hozzáadtam a két fő accom akkor azokkal egyszerre már soha nem léphetek be? Ne vicceljenek már....

  És hiába indítom a metin mappából , ott meg támogatással lépjen kapcsolatba üzenet van. Ezt sem szeretném kommentálni :)

  A létrehozott azonosítókat törlő linkkel az új felületre vezérli ahol nincs semmi XD

 • Most ha külön hozzáadtam a két fő accom akkor azokkal egyszerre már soha nem léphetek be? Ne vicceljenek már....

  Miért ne léphetnél? Ez nem a hibákhoz tartozó kérdés, kibeszélőben már leírták, hogy lehet egyszerre 2 gf accounttal is játszani egyidőben. Ezzel kapcsolatban további kérdéseid ott tedd fel :)

  És hiába indítom a metin mappából ,

  Ez sem hiba, amelyik metin id-d egyszer hozzárendelted gf accounthoz, azt többé nem tudod a mappából elindítani.

  A létrehozott azonosítókat törlő linkkel az új felületre vezérli ahol nincs semmi XD

  No ez már egy hiba, az illetékesek bizonyára örülnek neki , hogy jelezted a problémát.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Meglepetés a javából. Ma reggel elindítottam a játékot, és hoppp, ismeretlen fiók lett hozzákapcsolva az azonosítómhoz. Ez mégis, hogy lehetséges? Hogyan lehet eltávolítani? Ezek szerint random bedobhatja bárkinek az email címhez hozzárendelt fiókot? Vagy nem értem, hogy mi van most. Valaki, aki jár hasonló cipőben, leírhatná. Ezek szerint nincs biztonságban a felhasználóm. Előre szólok, hogy ezt az email címet nem használom sehol, nem ismeri senki. Erre valakinek hozzácsatolta a fiókját. Komolyan már semmit sem értek. :(


  Edit: Egyre jobban boszant az egész. Kivételesen pont a fő karakterem mellé hoztak létre "ismeretlen azonosító fiókot". Ezek szerint valaki ki-, be sétálhat a karimra? Mikor eteti föl az 1000+ napos peteket egy 1-es majommal? Jelszót meg nem tudok változtatni, mert ugye azt csak úgy lehet, ha német támogatásról rábólintanak. Hát, hajrá! :(

  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

  The post was edited 2 times, last by Lacrimosa ().