Új GF kliens problémák

 • felrakja a gf clientet és azt írja an error occurred, másnál is csinálja ezt vagy kell valami mást is csinálni vagy weboldalon először belépni? mert mindig ezt irja ki.. másnál jó volt vagy valakinél csinálja még ezt?  Témákat szétválasztottam a postban lévő hibajelenség miatt. Dreamy


  (Megj: weboldalon nem kell belépni és nem kell semmit csinálni.)

 • Engem nem enged belépni. :( Folyamatosan azt írja ki, hogy a felhasználói adatok nem érvényesek.

  Teendő?


  2 felhasználóval tudok belépni játékba, de pont azon rakis karik vannak. A fő karakterekkel meg "Érvénytelen felhasználói adatok". Mi a bánat f....t lehet tenni? Ha már így össze van kutyulva, akkor legalább valaki tájékoztathatna, hogy mi a teendő.


  Figyelmeztetés

  trágárkodás

  ninnalány

  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

  Edited 2 times, last by ninnalany ().

 • "Érvénytelen azonosító adatok". Gratulálok egy újabb nagyszerű frissítéshez. Nem kéne, de mindig meglepődöm, hogy tényleg van lejjebb. Esetleg valami megoldás?


  "...and when darkness finds you, you will face it alone..."

 • Sziasztok,


  Mindenféle fiókom hozzárendeltem az új klienshez, mindbe be tudok lépni, így sajnos nem jöttem rá, hogy mi lehet nálatok a gond. Kérlek írjátok le lépésről lépésre hogyan próbáltok belépni.

  Miren.jpg  A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.


 • Ma beléptem a régi klienssel asztali gépen, ahogy régen is(nem dobott fel semmilyen új lehetőséget). Majd később át akartam volna rakni laptopra a karit, ott már elindult ez az új GF client, és beléptem. Azóta csak laptopon bírok belépni a játékba az adataim beírása nélkül, asztali számítógépre pedig valamiért egyáltalán nem tölti le a klienset, így használhatatlan lett azon a gépen a hozzárendelt account(a jelszavamat sem tudom gyakorlatilag, oldalon nem enged be a régivel, se azzal amivel a GF kliensbe lépek be).

 • gondoltam uninstall

  aztán ismét feltelepitem

  hát nem

  jelenleg nem tudom honnan lehetne a metint telepiteni

  csak az angolt engedi

  ha kiválasztom magyart eldob az új gf-re :)

  szóval kérdezném hol lehet letölteni a metin2-t ? :)

 • Próbálkozom, próbálkozom :)


  "Érvénytelen azonosító adatok" Ezt akkor írta ki nekem, mikor belépéskor az ID-t írtam be, ha email címet írtam, úgy már beengedett.

  Ha beléptél, az aktuális ID-re kattintva "Azonosító hozzáadása" itt adhatod hozzá a fiókjaidat. Ha nincs hozzáadva vagy regizve egy fiók, "Érvénytelen azonosító adatok" ismét...


  Több kliens:

  Belépsz, megnyitod a kívánt klienst, majd az aktuális fióknévre kattintva "Játék azonosító módosítása" kiválasztod az újabb kívánt fiókot, majd kliens indít.


  Amandoll, ha nem hozza fel a régi kliensed az új lehetőséget, azt javaslom, hogy rakd újra a játékot az asztali gépeden. Laptopon nem lépsz ki, ezért tudsz belépni az adataid beírása nélkül. Az új kliensen keresztül az épp kiválasztott fiókkal közvetlenül be tudsz lépni a játék honlapján, pl katt a névre majd a Beállításokra.


  krisi09, valóban van valami azzal a linkecskével, jelezni fogjuk az illetékesek felé. Kis varázslat használatával de elértem az oldalt, innen tudod letölteni a játékot.


  Szamika, az eget a vér festi vörösre szerintem :PItt informálódhatsz róla.

  Miren.jpg  A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.


 • Miren Igen, erre rájöttem, a gond csak ott van, hogy a laptopon egyetlen kliens fut kényelmesen, leginkább boltra és autovadászatra használható. Asztali gépen már letöröltem teljesen a játékot, és újonnan letöltött telepítővel próbáltam felrakni, de nem kínálta fel a lehetőséget(Win 10). Jelenleg a fő accom nem tudom használni emiatt.

 • Azonositó hozzáadását követően átirja a beirt azonositót *-re na most akkor ez mi?

  Ezt tudom modositani az eredetire amit beirtam?


  Felhasználónév: *

  konkrétan erre módositotta

  Hozzászólásokat összevontam. Dreamy

 • Amandoll, hogyan indítod el a játékot, asztali ikonról vagy mappából?


  krisi09, kérlek ne írj ki fórumra semmilyen adatot (kicsillagoztam), sajnos nem tudom mit és miért módosított neked a rendszer, nyiss jegyet kérlek, megnézzük a fiókod.

  Miren.jpg  A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.


 • "Érvénytelen azonosító adatok" Ezt akkor írta ki nekem, mikor belépéskor az ID-t írtam be, ha email címet írtam, úgy már beengedett.

  Ha beléptél, az aktuális ID-re kattintva "Azonosító hozzáadása" itt adhatod hozzá a fiókjaidat. Ha nincs hozzáadva vagy regizve egy fiók, "Érvénytelen azonosító adatok" ismét...

  Tényleg örülök, hogy egyeseknek simán ment minden. Egész délután próbálkoztam, de előb nem igen jutottam. Két azonosítót sikerült hozzáadni, szóval nem velem van a baj, de amik éppen kellenének, azoknál még mindig maradt az "Érvénytelen azonosító adatok". Értem én azt is, hogy mi az ID, sőt még azt is, hogy mi az e-mail.

  Teljesen hülye nem vagyok. Szomorú, hogy hihetetlen elhinni, hogy nem nálunk van a gond. :(

  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

  Edited once, last by Lacrimosa ().

 • Most ezt nem igazán értem próbálok a anyáméknál ( másik gépen ) belépni és boltot kirakni, A ch választóig el is jutok majd innen kilép a játék. Eddig simán ment innen is, most mi van nem tudok másik gépről belépni???

  Olvastam hogy van valami ilyen probléma de ez ugye nem komoly? ???? Rendszeresen másik gépről rakom ki boltot. Ezentúl ezt felejtsem el? vagy másik emailhoz kell rendelnem a boltos karit? De ha már hozzárendeltem a fő emailhoz akkor most mi van? Csináljak egy új accoutot a boltosnak másik email-el?? Értem én hogy modernizálás de ezt egy kicsit átgondolatlannak látom egyelőre több a bosszúság mint az előny

 • Amikor leírtad a gondod, megnéztem a helyzetet nálam. Hiszen tegnap is próbáltam, és nem volt semmi gond.


  Semmiféle problémát nem tapasztaltam ma sem.

  2 különböző gépen 1 gf azonosítóval felléptem 2 különböző metin2id-mre.


  Természetesen akkor dobja le, ha ugyanarra az id-re próbáltam meg belépni, ami már meg volt nyitva. Akkor kiírta, hogy a felhasználód már csatlakoztatva...

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Nekem odajig jutott h nem tudom metint letölteni mert a mapájába 4 db kemény mappa van csak. renndes kliens nincs sehol valaki tudja hol tudom letölteni metint így.
  Edit:Azt írja "Nem sikerült meg találni játék fájltKérjük javítsd ki a játékot."

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • A "játsz" felirat mellett van egy fül arra katt rá. töröld le majd telepítsd újra az egészet a gf-en keresztül, nekem sem indult el elsőre, és most sem tökéletes

 • A "játsz" felirat mellett van egy fül arra katt rá. töröld le majd telepítsd újra az egészet a gf-en keresztül, nekem sem indult el elsőre, és most sem tökéletes

  Utána rá jöttem nagy nehezen de köszi :)

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • Amandoll, hogyan indítod el a játékot, asztali ikonról vagy mappából?

  Próbáltam asztalról is, meg mappából is mindegyiket, de csak behozta az ablakot, hogy a Win XP-t már nem támogatják, majd rögtön megnyitotta a játék kliensét patcher lefutása nélkül. Újratelepítettem a rendszert win10-ről win7-re az asztali gépen is, most már letöltötte a gf clientet és be tudok lépni. Szívem szerint nem bántam, mert volt egyéb problémám is a 10-essel, de kicsit furcsának találom.. gondolom másnak arról is leszedte az új patchert.

 • Hali!

  nálam se megy a játék! azt irja hogy :nem sikerült hozzáadni a játék azonositód!

  de tegnap még ment probléma nélkül......

  Valami ötlet???

 • Próbálom telepíteni a Metin2-t. A GameforgeInstaller.exe letöltése és indítása után mindig a következőket írja ki:


  Nem sikerült a Gameforge Client letöltése.

  Kérjük, próbáld újra később, vagy indítsd újra a számítógéped.


  Már vagy 30-szor próbáltam, az eredmény mindig ugyanez.

  Mi lehet a hiba?