Metin2 a Gameforge.com-on

• Mégis olyan dolgokra fordítják az időt aminek nincs értelme.

igazából ez csak a metineseknek új :) ez a koncepció más játékoknál már van (ahogy láthatod is), sőt a böngészős játékaik is már hasonlóan működnek.

Szval véleményem az (de majd jól meg is tudakolom valaki okostól), hogy ez független a metin fejlesztésétől.

Természetesen egyetértek azzal, hogy ilyen nagy hévvel kellene a bugokra is az időt rászánniuk :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• igazából ez csak a metineseknek új :) ez a koncepció más játékoknál már van (ahogy láthatod is), sőt a böngészős játékaik is már hasonlóan működnek.

Szval véleményem az (de majd jól meg is tudakolom valaki okostól), hogy ez független a metin fejlesztésétől.

Igen más játékoknál is így van, de ez a metin2 itt nem azért játszik sok ember mert csilli villi szuper játék hanem mert egyszerű, nem kell hozzá 800 skill nem kell hozzá eszméletlen tudás hanem egyszerű mint a szög. Maga a játék alkalmatlan arra hogy beletuszkoljuk egy ilyen dologba amibe most beleakarják. Ahogy elötted írta valaki úgy lenne értelme a dolognak így nem sok.

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• (nem voltál off :) )

ledobatást így kell megoldani :)

edit: a képet válaszként tettem be az előző postban feltett kérdésre, ami azóta köddé vált :P

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ennyi erővel ez előtt is mikor ott jártál, és beléptél, ők meg épp véletlen odanéztek, megláthatták az id-d....

A GF kliens kék képét pedig le lehet tenni tálcára és akkor nem látják.

Az "emlékezz rám" jelölést pedig ha nem teszed meg, akkor utána sem jelenik meg a belépési adatod.

Most elég ha egy belépési adatodat megszerzik és viszik az összes karaktert a regről szerintem ez nem a biztonságot szolgálja. A másik hátrányát abban érzem, hogy csak support segítséggel tudod átmozgatni a másik accountra amit már hozzáadtál így jól meg kell gondolni mit hova teszel különben káosz lesz.

A kezdeti nehézségektől függetlenül nekem tetszik ha már ch váltó nincs ez is megteszi ráadásul ha keresek valamit a sok regen most 1x kell jelszót beírni és végig tudom nézni mindet. A jelszavamat meg is változtattam egy sokkal nehezebbre ha már nem kell naponta 100x beírni:)

• Most elég ha egy belépési adatodat megszerzik és viszik az összes karaktert a regről

bár azt idézted amit én írtam, de ugye ott egy családról volt szó :P

Szerintem semmivel sem biztonságtalanabb, mint régen :)

A másik hátrányát abban érzem, hogy csak support segítséggel tudod átmozgatni a másik accountra amit már hozzáadtál így jól meg kell gondolni mit hova teszel különben káosz lesz.

Felvehetem a játékfiókjaimat több Gameforge-fiókba?

Igen.

Mozgatni igen, ám a gyikban benne van, hogy több gf fiókba is felveheted a játék azonosítód.

EDIT:

Lehet-e egy játékfiókot hozzákapcsolni / összekapcsolni több Gameforge-fiókkal?

Nem.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ha lehetne egy javaslatom:

A "játék azonositó módositás" helyett nem lehetne az hogy "Játék azonositó váltás" talán nem lenne annyira félrevezető, bár ez lehet csak nekem nem egyértelmű jelenleg.

Illetve nem kérhetnénk egy leirást hogy a legördülő ablakok illetve gombok pontosan mire is valók mit jelentenek?

Jelenleg igy mindenki csak ötletelget és próbálkozik ebből adódóan sok *** is van.

További meggondolásra ajánlom:

Nagyon sokan a hiányos információk miatt az ötletelés próbálgatás okán több hibát is vétettek lehet nem is ahhoz a gf azonositóhoz akartak rendelni korábbi azonositót.

Módositásra jelenleg nincs lehetőség tudtommal. De lehetőséget kellene adni sztem 1-2 hét múlva ha elcsitultak a kedélyek hogy az eltolt gf azonositókat módositani lehessen aztán visszarakhatnák fixre utána. Vagy valami hasonló megoldást találni. Jelenleg nagyon sokan panaszkodnak hogy az első napon eltolták a dolgokat és nem lenne jó ha ez igy örökre iyg maradna .

Köszönettel :)

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Edited once, last by ninnalany ().

• Ez egy remek ötlet! Már most azért jobban kikristályosodott a dolog, mivel sok infót feltettetek ezzel kapcsolatban. Ha a frissítés előtt is kaptunk volna ilyen infókat, sok kellemetlenségtől megkímélhettük volna egymást. Ez természetesen a GF hibája és nem a Magyar Teamé. De attól még elég sok kellemetlenséget szült...

Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

• Időközben rájöttem így módosítottam a postot.

Mozgatni igen, ám a gyikban benne van, hogy több gf fiókba is felveheted a játék azonosítód.

Ezt kifejtenéd hogy mit jelent pontosan? Mert nekem sikerült külön azonosítót csinálni laptopra és az asztalira is és sajnos külön accountok vannak rajtuk, ez szerint ha mondjuk xxx gf azonosítóra felveszem a fő karim attól még yyy gf azonosítóra is felvehetem? Mert nekem nem sikerült ha egyre fel van véve másikra már nem tudom.

• Időközben rájöttem így módosítottam a postot.

Az nem baj, csak ez pl egy hasznos kérdés másnak is....

Ezt kifejtenéd hogy mit jelent pontosan?

Kifejteni nem tudom, mert személy szerint kipróbálni nem próbáltam. A GYik-ből idéztem a fenti sort. :)

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Egy tapasztalatot azért megosztanék: Ha két külön fióknak azonos e-mailcíme van, ezeket nem engedi két különböző GF fiókhoz csatolni, csakis ugyanoda.

Dreamy az idősebb korosztály nem ledegradálva van( hiszen valóban ha más nem segítséggel képes az újabb és újabb funkciókat megtanulni), hanem arról van szó épp azért metineznek évtizedek óta, mert az egyszerűségét kedvelik. Ha nem így lenne, akkor már rég más játékkal játszanának. Ha ennek bonyolítása tovább folytatódik akkor már a metin2-höz ragaszkodásának a fő oka szűnik meg. Sokat segítene, ha pl. nem abból állna ezeknek az újításoknak a meghirdetése, hogy micsoda nagyszerű és értünk van, nekünk sokkal szebb és jobb, meg szuperebb lesz minden, hanem kicsit félretéve a jól betanult marketinget tájékoztatnának mi szükség van , mi célt szolgál a dolgok bonyolítása. Akkor könnyebb elfogadni, minthogy úgy élik meg, hogy indokolatlan, értelmetlen újításokkal szembesülnek, ez frusztráltságot, kényelmetlenséget és türelmetlenséget okoz. Végül így belegondolva annyira nem lenne rossz ez a hozzárendelési lehetőség, könnyebb lenne pl a kategorizált raktáros karikat sorra nyitni és mindent a helyére tenni, de jelen helyzetben ez kegyetlen, hiszen nem csupán az van, hogy a kliensben váltjuk a fiókot és belépünk rá, hanem minden egyes váltáshoz elkezdi a procedúrát az új játékkliens nyitásához, ami bizony jelenleg percekbe telik.

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• ettől függetlenül nem engedi többször is próbáltam.

Amint lesz illetékes ez ügyben utána fogok érdeklődni, hogy ez a pont így van-e :) Ha igen , akkor miért nem lehet mégsem. Türelmed kérem. Köszi

EDIT: az a bizonyos pont őszintén szólva... hm.... de illetékest még nem leltem, viszont:

Lehet-e egy játékfiókot hozzákapcsolni / összekapcsolni több Gameforge-fiókkal?

Nem.

Tehát az a pont ( Felvehetem a játékfiókjaimat több Gameforge-fiókba?) félrevezető szerintem.

Így már tiszta, hogy nem lehetséges :)

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nekem tetszik ez az új fajta megoldás, nagyon hasznos például ch váltáskor.

Ezenkívül személy szerint jártam már úgy hogy elfelejtettem régebbi accountjaim létezését is, így viszont ha az összes fel van véve a listába akkor ez többé nem fordulhat elő.

A negatív oldalát is látva a dolognak, maga az újítás bevezetése nem épp a legfelhasználóbarátabb módon történt. Eleinte én is csak néztem magam elé hogy most akkor hogyan is tudnék belépni, pedig maga az új rendszer nem annyira bonyolult. Inkább a nem megfelelően tálalás okozza a nehézséget és hogy alapból stresszesen áll hozzá az ember hogy istenem mit csináltak már megint, csak fel akartam lépni gyorsan bioszt leadni erre gugliznom kell hogy mi történt, hogyan lehet megoldani stb.

Talán az lenne a legfontosabb az ilyen fejlesztések bevezetésekor hogy ne kelljen keresni a tájékoztatást, hanem már például a patchelés ideje alatt megnézhessük anyanyelven a tutorial videót.

• Végre végre, egy pozitív hozzászólás, végre nem vagyok egyedül. Sokszor azt látom itt is a játékban is csak én vagyok aki optimistán látja a dolgokat. Első perctől tetszett, persze sajnálom akik nem tudnak belépni. De hiszem, hogy megfog oldódni. Nagyon sok metint ütök, így a ch-váltáskor roppant praktikus. Ráadásul nem tudom mi történt, de a fekete ló- manny kombóm is megjavult, nem dobál vissza. Kedvelem, hogy mindent egy helyről megtudok nyitni. Halkan írom, hogy nekem a fórum is első perctől tetszik. Talán én is a megfelelő tájékoztatást hiányolom. :saint:

A világ a példád miatt változik, nem pedig a véleményed miatt.

• Örülök azoknak, akiknek sikerült belépni. :)

Nem vagyok ennyire elragadtatva, mint azok, akik előttem fejtették ki a véleményüket, tetszésüket. Resi után ráment egy egész délutánom a sok próbálkozásra, persze arról elfeledkezett a GF említést tenni, hogy ha 16 karakternél hosszabb a jelszó, akkor fölösleges próbálkozni.

1 napra rá aztán jött a kiírás....

De semmi gond, majd írni kell jegyet, és ott rendbe teszik a dolgokat. Közbe meg lejár a fegyókinézet+, behal egy 1100+ napos nemere....... Nyugi, majd lesz új jelszó, 1-2 nap és be lehet lépni. Hogy a játékos veszít? Hát így jártunk...

Hasonló cipőben taposó ismerőssel beszéltem. Ő nem hajlandó jegyet írni, hagyja az egészet a fenébe, elege lett, besokalt. Tömören ez volt a véleménye: "Dobtak ismét egy lapát földet a metin sírjára."

dreamy -nek meg köszönöm szépen a türelmét, segítségét, még akkor is, ha nem sikerült megoldani a belépést. Mint kiderült másnap, a hiba a hosszú jelszónál volt/van.. Nagyot nőtt a szememben. Olvasgattam a fórumot utána is, és azt látom, hogy azóta is folyamatosan próbál segíteni mindenkinek. Csak gratulálni tudok.

"Én én vagyok, és így vagyok jó"

Edited once, last by Lacrimosa ().

• Érdekes, egy rossz bug bemt maradt, a belepes után (GF cliennt), kiválasztom az ID-t majd azon belül a karaktert.

Ott szépen beragad. (Sámánnál karok fent és áll/vár. )

Ott nem működik a ledobatás, amit Dreamy írt, (nyilván van/lesz más mód, köszi, mert látszik, hogy próbáltok segíteni a játékosoknak)

nyit egy új ablakot, a régi megmarad azzal a grafikával és prögeti a gép erőforrásait.

Kilövése a szokott módon, (CTRL+ALT+DEL Task manager és ott kiválasztod a metin-t.) ha eltalálod jó, ha nem kilősz más ablakot. Ez sajnos nem lett megoldva.

(most is 3 bolt kirakva +1 ablak beragadva. Sajnos most ennyire van idő.)

Hannna | Villámsámán | 120 | Skillek: Fut,Dob,Ima,Simogat,Szörny,Kapa,Karcol, Vezet P | Ló,Nyelvek M
    Stáblista: szijartozoli - 90 sárkány | Zoldszem - 68 testi | hannaraki - 75 wp | apa72nija - 75 tőr | hannafarm - 55 testi | aiolosz - 97bm Videok

• Ez megint egy eszméletlen szép meg jó dolog, van gyik van már gf kliens, de amit rossz gf klienshez adtam hozzá azokat a karaktereket amik 110+ karik akkor buktam. Írtam jegyet hogy válasszák le legyenek szívesek, azt a választ kaptam hogy nem áll módukban eltávolítani azokat a metin2 accountokat. Valakinek valami megoldás? Mert elég ciki hogy akkor most több éves karakterek lettek használhatatlanak.

• csodálkoznak, hogy elmennek a játékosok

Nem csodálkoznak... Egy percig se hidd, hogy érdekeljük őket. Amit kitalálnak, azt lenyomják a torkunkon, akár tetszik, akár nem. A GF nem tud rólad, se rólam... Hiába teszik fel ezekt a képmutató jópofizós videókat... Statisztikai adat vagy neki, semmi több. Emlékezz csak: Képes volt egy semmit nem adó előnytelen agyonhájpolt hidra runnal eladni egy új szervert, amit aztán beborított a másik szerverre :) Behozta ezt az új forumot, azóta most először írok ide, de ígérem (és most búcsozom is) ez volt az UTOLSÓ. Aztán jött ez az új bejelentkező ablak, amit (mint sok mást) lekopointott a blizzard-tól... és így próbálja a megmaradt állományt a játékai között tartani. Játékot elhagyhatsz, de legalább a GF-en belül... így igazából semmi nem változik náluk anyagi téren... 10+ év alatt, a magyar team (tisztelet a kivételnek) GF párti játékos ellenes, nem barátkozós stílusa, a fórumon lévő arc terror miatti tiltogatások (Ők aztán már persze sehol sincsenek...) és a GF bicskanyitogató tárcarobbantó neszesemmifogdmegjól tartalmai kivégezték a magyar metint. Continuum piros map1 halott... egy csapat nem jön össze semmire. Sárgában nem voltam... piacországban meg van 200 bolt tele ugyanazokkal a cuccokkal. Én pontosan tudom, hogy sokszor elviselhetetlen voltam, de Ti... Ti vagytok azok akik a sok sok ember által imádott játékot tönkre tettétek... Ilyen lopott bejelentkező rendszert gyártani... komolyan ez lett volna a legfontosabb? Most tényleg?... No mindegy is.

Minden jót, de remélem hamarosan tömegével hagyják ott a GameForge-ot. Én mindenhol le fogok beszélni minden nyelven mindenkit róluk.

ÉN :sk06:GF

ui: (Most is egyedül vagyok itt fórumon... szóval... khm... röhejes na...)