Igen Miren hozzá lehet rendelni és ezt követően csak 1 aablakot tudsz megnyitni tehát csak 1 karival tudsz játszani
Felejtős a saját buff és a piacolás !
Na ez a vicc kategória !!!!!!!!!!
áthelyeztem. dreamy
Igen Miren hozzá lehet rendelni és ezt követően csak 1 aablakot tudsz megnyitni tehát csak 1 karival tudsz játszani
Felejtős a saját buff és a piacolás !
Na ez a vicc kategória !!!!!!!!!!
áthelyeztem. dreamy
Krisi01, több karit tudsz hozzárendelni. én az összes accountot hozzárendeltem. ott van a hozzárendelés menü, ha a karakter névre kattintasz. Utána meg a játékazonositó módositással tudod kiválasztani, melyikkel akarsz belépni ![]()
áthelyeztem. dreamy
Metin2launch helyett metin2client.exe-t indítottam és a régi módon tudtam bejelentkezni (GF progiba be sem léptem).
Nem rossz az újítás. Szerencsére csak 5 accountom van, már 1 gépen játszom csak, így kezelhető, nekem bejön. (Más modern játékok is hasonló felületet adnak)
Köszi dreamy a videót és az összeszedett infókat, kb 1 perc volt az öt acc egybegyűjtése, kipróbálása.
Ha a váratlan ablakbezárások is megszűnnek akkor szerintem ez egy jó újítás. Amúgy az account kezelés roppant egyszerű lett.
sziasztok. nem tudom segítség e azoknak akik nem tudnak belépni,vagy több accot nem tudnak egyszerre megnyitni... lépjenek be abba a mappába ahova a metint telepítették és a metin2client.exe file-ból próbáljanak feljönni. én úgy vettem észre az "kikerüli" a GF-et....
áthelyeztem. dreamy
Az szerencsés akinek mappából indul a régi kliens, de nekem már az sem. Sajnos a GF megint egy olyan "döntést" hozott a mi játékunkkal kapcsolatban, ami nem a mi érdekeinket szolgálja. Értem én, hogy hozzá rendelünk mindent mindenhez, a probléma ott kezdődik hogy ezzel úgy néz ki, hogy csak és kizárólag, otthon lehet játszani.... Egy gépen. Ami lássuk be, nem kiküszöböli a karimegosztást, hanem konkrétan korlátozza a játékosokat. Aki otthon és mondjuk, olyan munkahelye van ahol eddig játszott? Értem én, hogy nem a magyar TEAM a hibás, de ne a "végzettséget" próbáljátok meg meg magyarázni, hanem legyetek szivesek továbbítani a véleményünket annak rendje, s módja szerint. Ugyan is nem egyszer volt már olyan, hogy Dracoon, vagy éppen más illetékes, hamarabb tudott a háborgásokról, mint ti magatok. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy ha már így alakult ez a rettenetes valami, akkor jogunk legyen eldönteni, hogy akarjuk-e vagy sem. Esetleg visszakapni a régi verziót.... Mellesleg az is iszonyat idegesítő, hogy nem rajka szét az ablakokat mostmár, hanem fedésbe teszi tálcán az ikonokat. A legutóbbi GF kliens is eltávolításra került, ennek is az lesz a sorsa, főleg hogy rengeteg olyan van, akinek a saját account-jai helyett, totál mások vannak... Persze igen lépjenek kapcsolatba a jegyrendszerrel. A legtöbb embernek nincsenek jó tapasztalatai. Mellesleg játszani jövünk fel, kikapcsolódni, és nem az elfuserált frissítések miatt enni a kefét...
áthelyeztem. dreamy
Metin2launch helyett metin2client.exe-t indítottam és a régi módon tudtam bejelentkezni
lépjenek be abba a mappába ahova a metint telepítették és a metin2client.exe file-ból próbáljanak feljönni. én úgy vettem észre az "kikerüli" a GF-et....
Az szerencsés akinek mappából indul a régi kliens, de nekem már az sem.
Addig működik a client.exe-s belépés, amég nem rendelted hozzá az adott id-d a gf azonosítóhoz.
Ellenkező esetben ez történik:
Ha már hozzárendelted a gf azonosítóhoz a metines id-d , akkor már csak gf kliensből tudsz belépni.
Ki se enged lépni a gf kliensből, ha játékban vagyok a fiókommal, és így lehetetlenség hozzárendelés nélkül másik fiókba belépni. Márpedig én semmiképp nem szeretném minden fiókomat egy és ugyanazon e-mailhez rendelni, így viszont nem játszhatok velük egy időben? És komolyan ez megint egy olyan nagyszerű újításként lett közölve, hogy egyszerűbb lesz több karakterrel játszani???? És igen, a legnagyobb probléma, hogy külön gépen fut az autofarmos, esetleg boltos, és hozzárendelve ennek végleg vége. Most jelenleg úgy néz ki: hozzárendelt fiókokkal csakis egy és ugyanazon gépen léphetek be, másik fiókokkal viszont csakis a másik gépen. Amiben az a bájos, hogy végleg el kell dönteni, hogy melyik fiókjaimat szeretném elkülönítve egyesíteni, de azok onnantól másik gépen kell, hogy fussanak, így egy rakizás is a 2 gép közti futkosással telhet. Tényleg erősen el kellene azon gondolkozni, hogy bár önmagában mindig egy-egy kellemetlen akadályon túltesszük magunkat, és nem adjuk fel a játékot, de a következő lépés mi lesz? És mi szükség volt erre?
U.I. ma megint megpróbáltam, most már működik, lehetséges a hozzárendelteket külön gépen is, és azonos gépen is egyszerre futtatni. Így már elfogadható ![]()
Viszont új kliens nyitásnál mindig úgy indul a GF kliens, hogy nem lehet kilépni, mert fut a játék ( tényleg fut egy , teljesen független másik fiókkal, de így se kilépni nem tudok a főkarakterem gf klienséből ( mert fut egy másik), se így elindítani egy másikat. Ráadásul a kilépési próbálkozásokra egyszerűen bezárja a gf klienst, majd újbóli indításra ismét azt írja nem lehet kilépni mert fut a játék. A megoldása az, ha folyamatkezelőben zárom be a GF klienst.
És végül ha nem gond leírnám a véleményem erről. Olvassuk más közösségben, hogy kifejezetten és felvállaltan arra van törekedés, hogy a multiklienses játék megszűnjön. Ez talán még nagyobb közösségekben elmehet, hisz van esély külön buffok és pótkarik nélkül valódi játékra, kisebb közösségekben bizony enélkül felejtős a játék jó része. De nem is ez az, ami főleg aggasztó, hanem más. Ez a játék még azért tud ennyi év után is tömegeket megmozgatni, mert egyszerű és átlátható, ezért is nem tántorított el tömegeket a kezdetleges grafika, és mindannyian jól tudjuk, hogy az idősebb korosztályok is esélyesen tudtak érvényesülni. Azok, akik nem az anyatejjel szívták magukba a számítástechnikát, akik a virtuális térbe úgy tévedtek be, hogy a billentyűzet kezelése is komoly kihívást jelentett. Maradtak a metin2-nél, mert az újabb generációknak szánt kismillió funkcióval bíró komolyabb játékok közt elvesznének, azok már valóban a fiatalabb korosztálynak valók. És egyébként pont ennek köszönhető az is, hogy a játék ezt a nagyon szép kort megérhette, hiszen ezek olyan korosztályok, akik már kissé stabilabban költhetnek a hobbijukra, mint a gyerekek. Ezért ha megengeditek annyit üzennék a fejlesztőknek, hogy ne bonyolítsátok már ennyire túl....
Azónósítonak most mit kell beírni mert regisztráltam e-mail.re?
Áthelyeztem. Dreamy
És arra van esély ha én nem szeretnék élni a gf cliensel amiket rátettem accuntjaim leszedjem.Én eddig steamen át léptem fel és onna szeretnék ugyan ugy bejelent kezni.
Leszedni van esély?
És arra van esély ha én nem szeretnék élni a gf cliensel amiket rátettem accuntjaim leszedjem.Én eddig steamen át léptem fel és onna szeretnék ugyan ugy bejelent kezni.
Leszedni van esély?
Jó lenne ha lenne, mert nekem is van olyan acc amit le kéne szedetni, mert elrontottam az elején.
Én csak arra akarok jutni h gf clienst lelehet e választani support álltál .
És akkor mivel regiztem azt am emailt kéri v a régit mivel minden accuntom külömböző volt
Ki se enged lépni a gf kliensből, ha játékban vagyok a fiókommal, és így lehetetlenség hozzárendelés nélkül másik fiókba belépni. Márpedig én semmiképp nem szeretném minden fiókomat egy és ugyanazon e-mailhez rendelni, így viszont nem játszhatok velük egy időben?
Csinálhatsz több fiókot is kijelentkezéssel át tudsz menni egyikből a másikba a raktárosokat én is külön fiókra tettem és lehet benn egy időben.
Jó is meg nem is.
Előny, hogy gyorsabb a CH váltás, bár ezt megoldotta volna a CH váltó is, amit a sablonos "technikai okok" miatt kivettek.
Hátrány, hogy ha 2 gépről játszom és egyiken fent vagyok, de be akarok lépni ugyanazzal az accounttal a másik gépről, akkor ez nem lehetséges, mert már online.
Szóval véleményem szerint ez az újitás minimálisan, de hátrafelé vitte magát a játékot.
Úgy eszembe jutott ma egy két apróság. Elvileg ez a rendszer sokkal biztonságosabb. Na most én elmegyek a párom szüleihez és fel akarok lépni a saját karimra be kell írnom ott a gf adataimat, innentől kezdve bárki aki épp oda néz láthatja a felhasználó nevem stb. Akkor mivel biztonságosabb ez a rendszer annál hogy elinditom a klienst és csókolom? Mennyi értelme lett így ennek, elvileg azért készült hogy a számlamegosztás megszűnjön, közben pedig akik eddig együtt játszottak ugyanúgy együtt fognak játszani csak most körülményesebb lesz nekik a dolog. Az idősebb korosztály akik meg nem penge informatikusok hogy fogják összehozni ezt a gf klienses akármit? Átgondolatlan vicc az egész.
innentől kezdve bárki aki épp oda néz láthatja a felhasználó nevem
Ennyi erővel
ez előtt is mikor ott jártál, és beléptél, ők meg épp véletlen odanéztek, megláthatták az id-d....
A GF kliens kék képét pedig le lehet tenni tálcára
és akkor nem látják.
Az "emlékezz rám" jelölést pedig ha nem teszed meg, akkor utána sem jelenik meg a belépési adatod.
Mennyi értelme lett így ennek, elvileg azért készült hogy a számlamegosztás megszűnjön
Nem tudom, hogy miért készült ez a dolog, de már leírtam itt, 2 gépen is megnyithatod ugyanazt a GF accountot. Ergo ezzel biztos nem szüntetik meg a számlamegosztásokat. Csak most nem id-t és jelszót osztanak majd meg (ami ugye szabályellenes), hanem gf account belépést fognak sajnos...
Az idősebb korosztály akik meg nem penge informatikusok
Szerintem nem kell egyik korosztályt sem ledegradálni
Az informatikai tudás nem feltétlen korfüggő.
Ha meg mégsem megy ez az új dolog, bizonyára nem rest senki segítséget kérni akár a családban, akár más felületen.
Display MoreEnnyi erővel
ez előtt is mikor ott jártál, és beléptél, ők meg épp véletlen odanéztek, megláthatták az id-d....
A GF kliens kék képét pedig le lehet tenni tálcára
és akkor nem látják.
Az "emlékezz rám" jelölést pedig ha nem teszed meg, akkor utána sem jelenik meg a belépési adatod.
Nem tudom, hogy miért készült ez a dolog, de már leírtam itt, 2 gépen is megnyithatod ugyanazt a GF accountot. Ergo ezzel biztos nem szüntetik meg a számlamegosztásokat. Csak most nem id-t és jelszót osztanak majd meg (ami ugye szabályellenes), hanem gf account belépést fognak sajnos...
Szerintem nem kell egyik korosztályt sem ledegradálni
Az informatikai tudás nem feltétlen korfüggő.
Ha meg mégsem megy ez az új dolog, bizonyára nem rest senki segítséget kérni akár a családban, akár más felületen.
Annyira le degradáltam hogy nekem 2 ismerősöm is felhívott hogy hogyan lépjenek be mert fogalmuk sincs. Gondolom ez egy abszolút nem létező probléma és a gf behozta a szent grált.
Az pedig hogy aktuálisan fellépek és bepötyögöm az adataim kerül körülbelül 3mp-be, ezzel ellentétben ha fellépek ebbe a gf csoda akármibe egészen addig amíg be vagyok lépve a játékba ott virít a tálcára lerakott dologban az adat. Akkor melyik is biztonságosabb?
Ez a dolog pont mutatja hogy a gf abszolút nem a játékot akarja megmenteni hibák kijavításával hanem olyan abszolút felesleges új dolgokat hoz be amik csak rontják a játék élményt.
Az pedig hogy megfelelő felületen kérjenek segítséget hagyjuk, amikor nekünk meley reggel volt probléma felváltva napi többször léptünk fel irc-re és végül 1 hét után itt fórumon válaszolt nekem egy mezei játékos a kérdésemre.
Az pedig hogy aktuálisan fellépek és bepötyögöm az adataim kerül körülbelül 3mp-be, ezzel ellentétben ha fellépek ebbe a gf csoda akármibe egészen addig amíg be vagyok lépve a játékba ott virít a tálcára lerakott dologban az adat.
én továbbra is azt mondom , ez már nagyon sarkítás ![]()
Ne lépj be olyannál akitől tartasz, hogy árgus szemmel lesi az adataid.
Ha meg a családban vagy, meg is kérheted, hogy épp most ne lessenek oda
és bizonyára egy családban, ahol te szívesen vagy, ott nem is élnének vissza semmiféle adatoddal
De ez csak magánvéleményem.
Amúgy készűlt egy FAQ/GYIK
31 perce készült, vagyis 1 nappal később... de azért alakul.
A sarkításról annyit hogy nem miattunk kell szabályozni a megosztást, hanem a gf miatt.
Annyi probléma van ezzel a játékkal, annyi megoldásra való dolog, kezdve a ledobálgatással, a különböző szintek egyenlő és egyenlőbb dolgaival akár a mezei kis bugok satöbbi. Mégis olyan dolgokra fordítják az időt aminek nincs értelme.
Van értelme az újításnak, csak sajnos rosszul lett kivitelezve, elkerülve az igényeinket.
Ennek az egész kliensnek az a célja, hogy a Gameforge reklámozhassa a saját termékeit a kliensen belül.
Használható akkor lenne, ha megnyitnánk a sima metin klienst, majd rögtön felugrana egy lista az accountokról, ahol választani lehetne.
A gyakorlatban: Két klienst nyitok, az egyiken a főkarim, a másik kliensben meg azt az accot hozom fel két kattintással, amelyiket akarom.