Metin2 a Gameforge.com-on

 • Kilövése a szokott módon, (CTRL+ALT+DEL Task manager és ott kiválasztod a metin-t.) ha eltalálod jó, ha nem kilősz más ablakot. Ez sajnos nem lett megoldva.

  (most is 3 bolt kirakva +1 ablak beragadva. Sajnos most ennyire van idő.)

  Erre javaslom less rá arra a funkcióra, hogy előtérbe hozás ( a futó alkalmazásokon a metinre jobb klikk), mert akkor felhozza azt a klienst legfelülre amelyikre kattintottál. Így ha az került felülre a listában, amelyik befagyott már tudod melyiket kell bezárnod

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

 • Ez megint egy eszméletlen szép meg jó dolog, van gyik van már gf kliens, de amit rossz gf klienshez adtam hozzá azokat a karaktereket amik 110+ karik akkor buktam. Írtam jegyet hogy válasszák le legyenek szívesek, azt a választ kaptam hogy nem áll módukban eltávolítani azokat a metin2 accountokat. Valakinek valami megoldás? Mert elég ciki hogy akkor most több éves karakterek lettek használhatatlanak.

  Hát persze, hogy nem áll módukban.... Na pont ezért nevetséges ez az egész. Majmolják a nagy cégeket (pl Blizzard) de a nyomukba se érnek a megoldások terén. Még a hivatalos papírokon is van változtatási jogod, vagy ki tudod javítani azt amit elrontottál... de itt nem.... na ezért nem kellene annyira nagyra lenni ezzel a dologgal, mindenki tudja, hogy ez nem az accjaink védelmét szolgálja, hanem a karikereskedelmet hivatott kiiktatni. Szóval nem kell ez a mézes mázas szöveg, hogy fontos nektek a fiókok védelme :) Legalább egymást ne nézzük hülyének. Az az 1 jó oldala van a dolognak, hogy nem kell az adatokat bepötyögni azt csókolom. Cserébe buktam egy accot amin azért közel 7 éve aktívan töltök sét :) De ugye ez sem számít. És mielőtt félreértenétek, nem azt az embert szidom aki nem tudja szétszedni ezt az egészet,(gondolom, megtenné ha lenne rá módja) hanem a GF-et aki így idedobja ezt a ***, aztán kezdjünk vele valamit.


  Figyelmeztetés

  trágár tartalom

  ninnalány

  Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

  The post was edited 1 time, last by ninnalany ().

 • Ezt miért kell?
  Miért kell mindenáron ránkerőszakítani?

  54632ed041.png
  Lézerkard : 35 Kő
  Bébléd: 21 Kő eddig


  „Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
  ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
  /Oscar Wilde/

 • Gratulálok annak, aki szerint nem lényeges információ, hogy ha valakinek volt régen gameforge fiókja, az bekavarhat. Évek óta nem lehetett elérni, de anno nagyon sokan összeraktuk a játékainkat. Nem kell tájékoztatni, hogy akinek ott volt regisztrálva az adott e-mail címe, az le volt foglalva. Így eshetett meg velem is, hogy nem engedte regisztrálni a címet, hiszen már évekkel korábban benn volt a rendszerben. Na de nem a 2,5 éve ideregisztrált metin2-es fiók jelszavával. De nem ám, hanem a jó pár évvel ezelőtt ott használt jelszóval. Ez végül is teljesen jelentéktelen információ.

  Ahogy az is, hogy összekapcsolásnál van, hogy többször kell próbálkozni, mert volt olyan metin2-es fiók, amit vagy fél órán át visszadobált, mire elfogadta.

  6s1gqeva16.gif
  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."

  ********** * ** ***** ********* ;)

  Über manga fan 25k + fejezet elolvasója :pillepalle:

 • Külföldi piacon bekaptam egy ájulást boltnézés közben. Se kilépni, se portolni nem lehet. Feladatkezelővel - mily meglepő - a boltost lőttem ki. Eddig új klienssel és belépéssel le lehetett dobatni, de hála a szent géef újításának, már nincs ilyen lehetőség.

  Sam Spayed

  Már szept.12-én is leírtam egyszer itt, de akkor mégegyszer:

  Ledobatni le lehet a karaktert:


  Lenyitod a Játékban feliratot, és a játssz-ra kattintasz.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Elég szomorú hogy a felhasználónak kell trükközni hogy egyáltalán játszhasson.


  Kliens bezáródás mikor új karaktert hozok fel vagy portolok, feketedő képernyő, lefagy a karakterválasztásnál. Ez csak 3 dolog amit az elmúlt 5 percben tapasztaltam a nagyszerű GF klienssel.

 • Péntek este 10 körül próbálkoztam ezzel a csodával, gondoltam addigra vége a csúcs időnek.

  Régen 4 karival dt run-olhattam, most benn volt pirosban két karim és gondoltam felhozok egy kéket is, hogy átnézzem vele a kék piacot, de úgy a 6-7. próbálkozás után feladtam mert nem engedett egyszerre 3 klienst futtatni. A végén bezártam az egyik pirosat és akkor csodák csodája, rendesen be tudtam lépni a kékkel is. Viszont megint a csodás lag fogadott. Úgy, hogy kevesebb bolt és játékos volt, mint fél, vagy egy éve. 3 éve még vígan boltoltam 2 karival úgy, hogy közben a harmadik kliensen a fő karakteremmel is kékben nézegettem a boltokat, majd farmoltam. Mint látjátok, határozottan javuló tendenciát mutat a játék!

  Aztán nagyon csudálatos ez az új kliens. Eddig ha farmoltam és ki akartam pakolni a raktáros accaimra (ami van egy pár tucat) akkor megnyitottam 2 max 3 klienst és azokon váltogattam az accokat. Most viszont minden account egy új kliens, ami nem két perc, míg elindul. El is ment tőle a kedvem.

  De ugyan ez igaz, ha végig szeretném nézni a sárga és a kék piacot is. Régen erre is elég volt 2 kliens. 1-en benn volt a fő karim, 1-gyel beléptem a sárgára, majd a kékre. Ha valamelyiken találtam engem érdeklő dolgot, akkor ismét ezen beléptem a yangos accomra és átadtam a fő karimra pont annyit, amennyi kellett és mehettem kékbe. Most mire bevergődöm a karaktereket, jobban járok, ha a fő karakterrel nézek át a másik két birodalomba. Előbb átérek.


  Lehet, hogy egyeseknek csuda jó, hogy nem kell begépelni minden alkalommal a jelszót, de sajnos én nem a csiga lassan gépelők közé tartozom, így nekem nem jelent időnyereséget az, hogy nem kell gépelnem. Sőt, ez a verzió iszonyatosan belassította az egészet.


  Ami a bezárást illeti, ha a szabályos bezárásra megyek, percekig vergődik a gép, így a végén rá kell segíteni feladatkezelőből. Ugyan ez igaz a gf kliensre is, annyi különbséggel, hogy ott meg se próbálja bezárni magát, csak erőszakkal, feladatkezelőből csukható be. Tudom, nálam van a gond. Kár, hogy minden más rendesen működik a gépen, csak az a fránya gf termék nem.

  6s1gqeva16.gif
  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."

  ********** * ** ***** ********* ;)

  Über manga fan 25k + fejezet elolvasója :pillepalle:

 • Az utóbbi nincs nagy kedvem a metinnel való játszadozáshoz ezért nem is foglalkoztam az összekapocsolással.

  Az összekötés remélem nem időhöz kötött, mint pl, a szerverösszevonás esetében. Mennyire valószínű az, hogy ha nem csinálok gf felhasználót, tehát nem kötök össze a semmit semmivel, megmaradnak a karaktereim?

 • Sziasztok!

  Szeretnék tanácsot kérni tőletek a belépéshez.Évente 1-2x sajnos a nosztalgia érzés még mindig visszarángat ehhez a paródia játékhoz.:)
  Na de most aztán kifogtak rajtam mert nem bírok belépni.
  1. Leszedtem az új GF klienst + regisztráltam rá az eddig e-mailemmel amin az account volt (azthittem belévbe a kliensbe majd ott látni fogom az összes hozzátartozó felhasználót , hát tévedtem tök független volt.)

  2. Olvasgattam (+vidit néztem) -> megláttam hogy hozzákell csatolni a GF accounthoz -> ID + jelszót kér , ami nekem 1 kis füzetbe felvan írva (kb 200 db accountot kellett anno vezetni :'D , de lényeg tuti jó a jelszó) , -> Hozzácsatolás után azt írja "Nem sikerült hozzáadni a fiókot" -> kértem új jelszót és azzal sem!
  3. Gondoltam megpróbálom akkor létrehozással hozzáadni , háááátha törölték az accountot és akkor legalább tudom hogy nincs értelme felmenni , ugyanazt a felhasználónevet beütöttem ->Sikeres létrehozás ! (na itt kb össze***tam magam :D) , de mégis valami Empty_blabla_2020 lett az account neve a listában ha választani szeretnék.

  Szóval a segítség amit kérnék : hogy lehet ide belépni?xd
  Ja és a másik, miért 5 perc a kliens indulása? (SSD + frissen telepített eredeti win10 (driverek,dx,Vs++ rendben), régi 4. genes I7 + 8gb ram , nem fut semmi a háttérben!)

  +1 .: supportnak akartam írni , de nem bírok az emaileimmel belépni.
  Várom a választ!


  Aquila(KicsiJohni) , Pega (urbika- még anno ->Hope céhben játszva )


  Szóbeli figyelmeztetés

  trágár tartalom

  ninnalány

 • Leszedtem az új GF klienst + regisztráltam rá az eddig e-mailemmel amin az account volt

  Nincs összefüggésben a GF account azzal, hogy milyen mailon van/vannak a metines id-id.

  Egy pl. vadonat új emailre is létrehozhatsz egy GF azonosítót, amihez bármilyen mailon levő metines id-d hozzá tudod kapcsolni.

  (azthittem belévbe a kliensbe majd ott látni fogom az összes hozzátartozó felhasználót , hát tévedtem tök független volt

  Így van, hozzá kell rendelni.

  Hozzácsatolás után azt írja "Nem sikerült hozzáadni a fiókot" -> kértem új jelszót és azzal sem!

  Van, hogy ezt írja ki, türelmesen kell elvégezni akár többször is, ha épp nem adta hozzá.


  Kértél új jelszót..... mihez? Ugyanis szerintem a GF azonosítót jelszavát cserélted le, hisz a metines id-d jelszavát már sehogyan nem lehet megváltoztatni, hiszen erre már nincs lehetőség.


  A jelszavakhoz: ha a metines id-d jelszava 16 karakternél több, illetve van benne esetlegesen ékezetes írásjel, akkor nem fogja hozzácsatolni semmihez, ez esetben lépj kapcsolatba a támogatással.


  supportnak akartam írni , de nem bírok az emaileimmel belépni.

  Kérj jelszó emlékeztetőt a support oldalán, ha már ott regisztrálva vagy.  Érdemes az alábbi témákat tüzetesebben átolvasni:

  Gameforge.com kliens GYIK

  Metin2 a Gameforge.com-on

  Tippek-trükkök Gameforge kliens

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"