A régi designet a fórumra

• Üdv

javaslat lényege: A régi designe visszahozása a fórumra

tartalma kifejtése: Ez az új botrányos, eddig se volt átlátható de most négyzetre emeltük a problémát ezzel, senkinek nem volt rá panasza csak nyeltünk egyet h mi van ha még rosszabb lenne...

rosszabb is lett

Kis közösség vagyunk felesleges volt variálni vele ...

javasolnám ha nem is én döntöm el ezt az egészet de a közösség egy A, régi B, ami most van C, valami ami ezeknél is jobb (de legalább az A,B-ből lehetne választani)

vagy akkor ne legyen fórum mert ehhez elnézést de aki adja a nevét h itt moderál stb. vagy nagyon elfogult vagy vak

lehet van ezzel kapcsolatban már téma v kibeszélő de én nem látom át a most a platformot hihike ....

:thx:

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Ez nem képezi sajnos javaslat tárgyát, az ÖSSZES metines közösségnek ilyen lett/lesz záros időn belül.

Témát zártam. Dreamy

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍