szerverleállás alatt ne teljen a tárgypiacos cuccok ideje

• Sziasztok !

Az utóbbi időben rendszeres a heti 10-20 órás leállás frissítés, extra frissítés, az extra frissítés frissítése. A tárgypiacos árak az egekben egy amulett/autó vadászat/tolvajkesztyű/3kéz/szerencse bigyó/ heti ára nem kevés, több tízezer sével rövidítenek meg minket hetente ami helyett kapunk egy semmire se jó exp eventet.

A javaslatom, hogy a szerverleállások ideje alatt NE teljen ezek ideje.

• Én is támogatom, a javaslatot... Hozzá tenném, "hogy az ilyen" Szerver "Shutting down 25 sec," Kínos lehet, ha kicentized, a "hátas etetést'

Ott, nem 10 SÉ-t buksz a dolgon... Szerintem, az "órát, ilyenkor nem csak megállítani, hanem vissza is kéne tekerni 5 percet" Ha tárgynál nem is, de, "etetős" lényeknél minimum... (Hátas, meg kisállat)

Ráadásul, mivel hátashoz "a kaja csak piacon érhető el" Azoknak legalább kéne... Amúgy, valaki írta, hogy 10 SÉT bukik, a leállásokon... Ezért szokott lenni "szerintem kárpótlásul" a Boldog óra...

Attól függetlenül, a javaslatot támogatom... Ha pl, pont kifogod a "Sárkánykő-szilánk" lejáratát 9 kőnél, mikor ütöd a 10.-et.... Na az "cumi"

Edited once, last by Kagagi ().

• Van, ami nem telik, ha nincs felszerelve De, sok szolgáltatást, "időtartamra" veszel/ kapsz... A probléma, az, hogy ezek akkor is "ketyegnek" ha nem tudsz játszani...

Ezt szorgalmazza ez a javaslat... Hogy amíg a szerver áll, az ilyen szolgáltatások ne ketyegjenek... És továbbra is "TÁMOGATOM"

szerk.:

Az ilyenért legutóbb is kaptam a fejemre :)

Ha ki akarjuk beszélni a témát, Akkor nyissunk neki "kibeszélőt" ne itt vitassuk meg a dolgot ...

• miért tartana tovább? nem játékórás tárgyakért fizettek, hanem SÉ-ért azon belül pedig lejárósokért. ami értelemszerűen lejár. az ÁSZF-ben pedig benne van a kötelező évi üzemideje a szervereknek, illik elolvasni. ha meg sírtok párezer forintos tárgyért mert a levesbe megy, alapjáraton ne költsetek. inkább sodrizzatok egy mókás pálcát.
    nem támogatom, ahogy a pridet se

edit: a séért fizetsz, nem a tárgyért, ezen van a hang!!! az,hogy te a séből olyan tárgyakat veszel, ami eltünik, az szoc problem. vegyél olyat ami ottmarad, pl 5.opt. 3év múlva is a leltáradban lesz

• Shypa, Látom, nem érted... Nem azért "sírunk," mert SÉ-ért vettük, és eltűnik, vagy határidős... De a TÁRGYPIACOS HOLMIK 90%-A NEM DROP... Ha drop lenne lesz... Kiütöm újra... viszont, egy Appalosa, nem tartható életben, 1 hónapnál tovább, Ha nem költesz rá...

Van aki megteszi, van aki nem...

De, ha önhibádon kívül, buknál dolgokat, Szerintem te sem lennél Happy... (Lenne még mondandóm, de csak azért sem fogok személyeskedni) de, ez a fórum, nem arról, szól, hogy, "hiba"

Hanem arról, hogy hogyan lehetne "élhetőbbé tenni a játékot" valaki feldob, valamit, és tetszik, vagy nem... ennyi, és nem több... Ha a játékban "van peted", te meg kicentized az etetést, bármilyen okból, és, bejön 1 szerver frissítés bukta....

Ez a javaslat lényege... Hogy, ha már nem használhatom, legyen kompenzáció...

Tavaly nálunk 2 hétig nem volt villany Az EON mindenkinek fizetett... Nem kérünk se többet, se kevesebbet, mint, ha Nem használhatjuk, amiért fizetünk, legalább addig ne pörögjön az óra, míg nem használhatjuk...

ENNYI....

Attól, hogy a témát felvetettük, még nem jelenti azt, Hogy meg is csinálják... Én, továbbra is támogatom, az ötletet, Hiszen "karbantartás alatt, nem férsz hozzá a fiókhoz, tehát "nincs" S szolgáltató, nem nyújt szolgáltatást...

• A javaslatot támogatom , a fogyasztót nemszabadna közvetlen anyagi hátrányba hoznia a fogyasztást szolgáltatónak , ha fogyasztó tevékenységétől és behatásátol független bármely esemény bekövetkezik. A szolgáltatás korlátozottsága , egyoldalú ideiglenes / részleges felfüggesztése esetén a fogyasztó értékarányban megegyező kárpotlásra jogosult.

Röviden ha áll a szerver ( a szolgáltatás) az lenne a korrekt ha a tárgypiacos számlálók is állnának.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Támogatom a javaslatot, a heti 1 pár órás karbantartással minden esetben számolunk mikor megveszünk egy 1 hetes amulettet, jelmezt vagy bármit, ez benne van, de ez az extrém mennyiségű rendkívüli leállás valóban sok veszteséget okoz. A kárpótlás eventek főleg nem ellensúlyozzák, tekintve hogy kihasználni sem tudja mindenki egyformán, illetve a veszteségek sem egységesek, ahogy az igények sem ( 120-as karakterek exp eventje pl. ). a lejárós tárgypiacos holmik idejének megállítása egyszer s mindenkorra megoldaná a játékos problémáját és a szolgáltatónak sem okozna gondot a kárpótlás igényével foglalkozni.

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Én, kiegészíteném, Sphirot, még annyival, ha a csapat, a "Boldog órákat" tekinti kárpótlásnak, téved... Nem mindegy, hogy az ember mit vásárol, ha már SÉ-t költ...A lényeg, csak a "Tárgypiacon vásárolható" Valós lejárati idejű Tárgyakról, stb beszélünk... Íme néhány példa a "Kínálatból" Fejleszthető hátasok, (Farkas, vadkan, stb pecsét) és a "Különleges Hátasok" , Maga a Hátas, lejár, Egyedi Házi kedvencek, Nazar amulett, Prémium doboz

A felsoroltak, mind csak SÉ-ért szerezhetők, be, vagy legfeljebb, Event keretein belül, A "Boldog óra", a mint kárpótlás, már csak azért sem jó megoldás, mert nem biztos, hogy akkor épp van mindenkinek "kedve"

• Támogatom, nagyon idegesítő, hogy 4-5 darab sés tárgyból ami közel 500 sárkányérme ketyeg az idő miközben egyáltalán nem tudom használni őket és nem a saját hibámból.

• Én is támogatom, ez lenne a minimum amit ezért a pazar élményért kárpótlásként adnának. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben tuti csipkednék magukat a karbantartással :D Shypa, te pedig az a tipikus alázatos szolgalelkű dolgozó lehetsz akinek minden jó úgy ahogy van, csak a "cég" érdekei legyenek szem előtt :D Ne haragudj, ez nem sértés, csak hihetetlen ez a mentalitás :D

Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

• Bár nem vagyok az a költekező típus, de korábban is pofátlanságnak tartottam, hogy bárminek is megy az ideje, amíg nem is tudják használni a játékosok, mert nem hozzáférhető a szerver. Régen ez egy max 1,5-2 órás heti egyszeri dolog volt, így még sokan lenyelték, de mostanában sokkal divatosabb a 4-5 órás frissígetés és erre jönnek az extra, hirtelen belenyúlások.

A legtöbb tisztességes játékban alap, hogy nem károsítják meg ennyire nyíltan a játékosokat. És erre még jön az, hogy a GF alapból egy megbízhatatlan, anyagias üzemeltető.

Támogatom!

• Fentebb már leírta valaki, hogy elég nagy marhaság akármilyen játékot is nézve, hogyha valaki offline, vagy maguk a szerverek nem elérhetőek, bizonyos SÉ-ért vásárolt tárgyak ideje ugyanúgy pörög lefelé. Szerintem ez eléggé inkorrekt, hiszen a tárgypiacon elérhető dolgok árai egyre magasabbak, és néha már magam is elgondolkodom, hogy vajon mi éri meg, és mi nem.

A javaslatot egyértelműen támogatni tudom.

• Ez már egy nagyon sokszor felmerült téma.

Azonban a Felhasználási feltételek kimondja,

"1.3 A ‪Gameforge‬ minden előzetes bejelentés nélkül jogosult megszakítani a ‪Gameforge‬-szolgáltatások üzemeltetését kényszerű műszaki okokból vagy a szükséges karbantartási munkálatok idejére."

Természetesen az időben korlátozott tárgyak ideje ketyeg a karbantartás ideje alatt is. Azonban ugyanúgy ketyeg, amikor szundikálsz, avagy épp netalántán dolgozol, suliban vagy, bevásárolsz, kutyát sétáltatsz, stb.
    Nem érzem, hogy bárminemű kárpótlást, idő-stoppot érdemelne az a heti néhány óra kiesés a karbantartás miatt.

Nem támogatom.

ub001.png

percu.jpg

facebook_icon_1.png