19.5 verzió kibeszélő

 • Oké...


  Elolvastam és aztán adtam neki 15 percet és kerestem benne a lényeget és az értelmet. Nem találtam...


  - Hátas buherálás...
  Nos én lehet, hogy szeretnék egy hátast, ami nincs és arra átváltoztatni egy véletlenül nyert otromba tevét... Mondjuk egy vörös sárkányra...
  De ha nincs vörös sárkányom, akkor nem tudom. Ha meg van, akkor meg minek? :) Jójó tudom, majd ha majdnem lejárt... na bumm. Semmi értelme.


  - Napi küldetések....
  Van bárki, aki azt gondolja, hogy ezek a jutalmak majd odaragasztanak bárkit a monitorhoz?
  Ugye, hogy nincs... Nem is értem ki találja ezeket ki...


  - Fejlesztett fejlesztés...
  Kicsit felkacagtam, mikor azt olvastam, hogy a fejlesztési esély nélküli tárgyakra vonatkozik, hiszen néha úgy érzem, hogy semminek nincs esélye a sikerre....
  De persze értem én, hogy miről van szó és talán az egyetlen egy értelmes része az egésznek. Persze nem valami fontos és már legalább 5-6 éve kellett volna... de legalább hasznos mégha a játékosokok felét nem is érinti vagy érdekli.  Szóval újabb semmi na. Köszönjük.

 • hátas dolog: semmi értelme, nem ad bonuszt, nem vagyok előrébb, semmi de semmi olyat nem ad hozzá a karihoz amiért megérne 30 millát.. ilyen az 50 millás ruha és vért átalakítás, ezeknek van értelmük?
  akkor lenne értelme ha azt mondaná van 1 150deffes hátasod és van egy vadkanod és ha a 2öt ötvözöd akkor lesz 150deffesed+megkapod mellé a 20 szörnyet is na akkor megérné.. lehetne 300 milla is de akkor van értelme de így mi? dísz dolgoktól nem lesz erősebb 1 kari, ez olyan hogy megköszönik a munkád de abbol nem tudsz vásárolni


  napi küldi: ahogy shao írja ebbe mi a nyeremény? új játékos réteg nincs aki megcsinálja, ha lenne is 50re se fog felmenni mert megunja az egészet


  fejlesztés: én ebben se látok hu de nagy dolgot.. alap kardot felhuzol 9re törés nélkül vagy ilyenek... ne ragozzuk túl.. megint eladták a semmit köszi

 • Elolvastam ezt a dolgot és hát lehet hogy nekem van ilyenekkel bajom, de én nekem pont elég az hogy felülök x-y hátasra nem érdekel hogy nézz ki hanem ütök vele, semmi értelme, ez ilyen csináltunk valamit oszt cső kategória.


  Napi küldik, na ez maga a vicc, garantálom egy 90 körüli kari amennyi idő alatt letolná ezt 3x ennyi jutalmat kapna csak kövekből, most akkor adni akarnak vagy büntetni? Toljon le egy küldit amiért kap majd egy tekit, annyi idő alatt kiszalad fokra lever 10 metint 2 teki máris +1 tekivel jár.


  Szánalmas az egész, inkább azon fáradoznának hogy a meglévő játékosok ne menjenek el, de úgy látszik már inkább a cél hogy leépítsék a játékot.

  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

 • Nemigazán sikerült ez a verziófrissítés, a denevér a lélekkristálykulcsokat pl. felszedi, ellenben a sziliket nem rakja össze a játék, tele kell raknom a leltáram hogy ne tudjon többet összeszedni és így persze mást sem tudok.  Érdekelne mit takar a " törj össze egy tárgyat az alkimista előtt" küldetés, hogyan és mit törhetünk össze? ledobtam valamit, alkiztam kicsit míg az is betört de semmi. És ha nem mindenkinek jött elő a szilis probléma lehet, hogy a küldetés zavarta be?
  Ui: ebben a percben összedobott 3 draconist egyszerre szóval megjavult.

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

  The post was edited 2 times, last by Sphiro ().

 • Nem tudom hol írták de Resi után ha csopiba csapok követ semmit se tudok felszedni amitt másiknak dob essig köpi gyűrű nem lehetett de vicc h kk se tekit nem lehet ha másnak esik......

 • Jöttem, hogy értelmet és logikát találjak abban amiben más nem talált.


  A hátasokon kívül ebből más nagyon nem csikál és látom, hogy másnak nem esik le a lényeg.

  Arra valószínű mindenki rájött, hogy ez csak fashion.

  Először is legyen pecsét pecsétre történő alakítása: egyszerű átalakítás ahol mondjuk fekete lóbol csinálunk dragort és így map1 farmos (mára már kihalt állatfaj) fekete ló időtartamáig dragoron szaladgálhat.

  Vagy egy mamutot alakítunk sárkánnyá (ami szerény véleményem szerint csak azért mindenki nagy kedvence hirtelen mert "repül és tüzet okád" na meg mert sárkány) ennek csak annyi lenne az értelme, hogy mamut a jelenlegi leggyorsabb hátas szokásos jó 15% szörny és 1500 tp bónuszokkal, viszont sárkányról ez nem mondható el 1500 tp-ig szép és jó, de a többi használhatatlan (3% szörny 25 mozgási). Eredményként kapnánk egy gyors "sárkányt" értelmes bónuszokkal és mehetnénk sárkánnyal sárkányt verni.

  Egy jópár taigetosz pozitív hátas is található a játékba amiről nem használhatunk ló képességeket vagy csak mozgási sebességet és egyéb vackokat adnak, de ugyanakkor jól néznek ki (medvék, fehér oroszlán).

  Vannak köztünk hátas gyűjtők, ők 1-2 lejáros tanúsítványt kinézetként felhasználva megtarthatják azokat ameddig akarják vagy ha valakinek a lélekbarlangos tetszik se bánom.

  És most visszatérünk egy régi elfeledett társhoz más formában! A sima makker kazamatás lóhoz amit mindenki megszerzett és majdnem mindenki meg is döglesztett. Skill pipa ló kuka alapon. Na ezt a vén, ős öreg de mégis lehetetlenül nagy segítséget most megdizájnolhatjuk. Igen igen tudom a gyorsabb észjárásúaknak egyből le esett, hogy WHAT és akkor most lóra mehet skin? és ugyan úgy sétálgat körülöttem mint eddig csak esetleg sárkány alakban. Khm biztos nem privátról jött az ötlet. Ezzel csak annyi a gond, hogy a statjai nem javulnak, de ellenben nagyon menő. És igen ők az időtartam nélküli hátasok ("végtelen"), éppen ezért csak a pecsét időtartamáig tart az átalakítás.

  Vélemény: Újabb pénznyelő valamit valamiért alapon ha hirtelen mindenki sárkányt akar, nem lepődnék meg ha hirtelen feltűnne piacon 1-2 másik fajtársával (helyenként csak más színben esetleg több páncéllal), de ugyanakkor meglévő és könnyen megszerezhető hátasok alakítása ellen nincs kifogásom sőt örülök, hogy végre lehet egy "fehér oroszlánom" amit a 3 év alatt képtelen voltam ütni/nyitni, de haveroknak meg van 2-3db és nem használják.


  Új 50-es küldik nagyobb létszámú szerókra vannak tervezve új játékosokkal megismertetni a lehetőségeket petekre, pvpre, alkira, pecára stb. Nyilván ez nálunk kb tárgytalan, de ők így megkapják az infót aminek hasznos kimenetele van, nomeg mi 100+ os map1 ácsorgós, embereink véletlen se unatkozzanak tessék küldizni belépőért meg 3 század exp-ért.


  Fejlesztős témát remélem mindenki megértette.  Adios amigos!

 • Sziasztok.

  Nem tudom ki, hogy látja de ez megint ilyen nesze semmi. Sajnos a legtöbb dolog nem érint, viszont számomra elég bosszantó,gy dupla kesztyűvel szinte semmi szili nem esik, nem vehetem fel a cuccokat ha csoportba ölök és az illető nem veszi fel magának. De nézzük a jó oldalát, a LÉLEKKRISTÁLY KULCS már névreszólóan esik -.- :doofy::hail: köszönjük

 • Vagy egy mamutot alakítunk sárkánnyá (ami szerény véleményem szerint csak azért mindenki nagy kedvence hirtelen mert "repül és tüzet okád" na meg mert sárkány) ennek csak annyi lenne az értelme, hogy mamut a jelenlegi leggyorsabb hátas szokásos jó 15% szörny és 1500 tp bónuszokkal, viszont sárkányról ez nem mondható el 1500 tp-ig szép és jó, de a többi használhatatlan (3% szörny 25 mozgási). Eredményként kapnánk egy gyors "sárkányt" értelmes bónuszokkal és mehetnénk sárkánnyal sárkányt verni.


  Szia.


  Attól, hogy a mamutra rakod a sárkányt, még nem lesz mamutgyorsaságú.


  † Christopher Clark †


  2013.10.19 - 2016.07.26


  Ganton Blocc Crip's -733- OG

 • Nálam a kliensek behozását csak "lassította..." A Hátas kinézetnek, én sem látom értelmét" sőt, szerintem, többször segítség mint hátrány... mondjuk, igen ezek a "nagy létszámot igénylő" küldik helyett,

  lehetett volna olyan, hogy "céh-küldi" nem feltétlenül "céh-háború" inkább, ilyen "közös küldi, mondjuk legalább, 5, vagy több taggal" Akkor, a kicsik, láthatnak nagy "mapokat" viszont, van aki "vigyáz rájuk"

  példa, "közös DT-run", vagy "barlang", vagy csak simán győzzetek le 10 mobot "vörösbe, vagy valahol... Ha a céhben nincs elég tag, + opt lehet, hogy "senki nem halhat meg, meg ilyenek... mondjuk én már az 50-es küldiket kinőttem... Amúgy, bajusz43 Próbáltad, hogy leütsz 3 szintes metint? mert elvileg abból a "szintednek megfelelő" mob jön..." Tehát 3 kő kapásból két pipa... mondjuk, a tegnapi vegykeris külditől fogtam a hasam...

  vegyek potit 32000 és kapok 5000 jutalmat...

  Amúgy 1 gyakorlati kérdés... Ha A "száműzött barlangja" szintjei között a Teleport gyűrű már használható, SD2-bők kifelé miért nem?

 • A denevér most már egyáltalán nem szedi össze a szilánkot.


  Jó lenne már felvenni a csapatba valakit aki el tud indítani egy eventet biztos nehéz programozói feladat lehet ahogy nézem csak nálunk nem sikerült:)

 • Sziasztok,


  Raktár megnyitásakor általában a bent levő tételek felét látom. Bezárva, várva 10mp-et, újranyitva általában már mindent felhoz. Másnál is jelentkezett már ez?

  ...és még 2 kérdés:

  1. Csak én látom úgy, hogy a zöld itallal sem üt gyorsabban a karakter?

  2. Erősítettek a mobokon, bossokon, vagy csak a karakterem lett gyengébb (utóbbi is lehetséges, hisz öregszik)? Példának, eddig egyedül 15-20 perc alatt végig vittem egy Razador run-t. Most felbuffolva (de szép magyar szó) együtt megesik, hogy megöl 4-5 Parázs lángvezér, Razadorról nem is beszélve.

 • A raktáras probléma nem a frissítéssel jött be. Már fél évvel ezelőtt is volt ilyen gond. Nekem olyan is volt, hogy csak a 3-4. nyitásra mutatta rendesen a raktár tartalmát, előtte olyan dolgok is szerepeltek benne, amik biztosan nem voltak azon az accon.


  2. Ez se új keletű dolog. Csak most tűnt fel sokaknak. Már évek óta jelzem, hogy a mobok és bossok frissítéssel erősödnek. Persze ez sehol nincs bejelentve. Folyton le voltam hülyézve, hiába mondtam, hogy felszerelést nem váltottam és elég régóta vagyok a szinten, elég rutinosan ütöm már az adott bosst, hogy észrevegyem, ha valami más. Most már olyan mértékben változik, hogy mások is észreveszik.

  Pl. a dt-ben szinteltem 40-től kb. 67-ig, ott rangoltam a skilljeimet, jó párszor ott tudtam hagyni a kovácsos emeleten, mire meglett a 3-4. P. Aztán egyszer csak nem bírtam felvinni, pedig már nem m-g skillekkel mentem és a petem is erősebb volt, időközben a +7-es sisakomból is +8 lett.

  7xc1vcr40i.gif
  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."

  From the dark We walk to the light | From the shadows We learn to survive | When there's nothing to hide we will find | What comes next after ligh

  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:

 • ez a patch olyan amilyen ...

  egyrészt legalább látjuk h 5% van villámló vértet váltani +5 ruhából ami amugy nem dob fel de legalább az ember kedvét elveszi :)


  másrészt tökjó gondolat lenne h a napi küldi segíti a kis/kezdő játékosokat egy egy teki vagy sd2 jeggyel illetve a snack és a fénylő kő amivel lehet a gaya piac felé "kacsintgatni" (ami amugy lehúzás mert bővíteni kell a slotokat ha jó cuccot venne az ember ... de nyilván ez a metin2 ....)

  viszont akiknek ez kedvezne kis/kezedő játékosok őket már réges-régen ellehetetlenítették :D


  és ami a csúcs számomra és messze veri az összes határt ami létezik a világon:


  Tárgyakat felszedő kedvencek változtatásai:

  -A házikedvencek csak azon tárgyakat veszik fel, amelyek a megidéző játékos birtokában vannak, beleértve a bányászatot és a küldetés tárgyakat
  -A házikedvencek már nem vesznek fel olyan tárgyakat, amelyek a megidézésük előtt estek
  -Azokat a tárgyakat, amelyek nem tartoznak a megidéző játékoshoz, nem veszik fel
  -Ennek eredményeként azokat a tárgyakat, amelyek a házikedvenc megidézése előtt estek a földre, már nem veszik fel


  most ez mi a ló füle ? ennyire hülyének vagyunk nézve ? vagy ki van adva h 4 sorba kell leírni valamit ? ez után mi fog jönni ? letérdelünk majd és a szánkba fognak bele csinálni ? vagy ki gondolta h ez értelmesen van így ?


  elmegyek majd a kisboltba és egy palack ásvány vízhez kapni fogok egy a4es oldal leírást h az van bent víz ? meg a külseje műanyag? aztán a kövezkező sorban meg hogy a műanyagban van a víz ? utána h a vízben buborék ? aztán h a palackban van buborék ? végül h a műanyagpalackban van víz aztán a vízben buborék ?


  döntsük már el h értelmi fogatékosok-e a célközönség, vagy gyerekek akiknek nincs pénzük sére , vagy felnőtt értelmes emberek akik havonta 10-25-50ezer forintért séznek és elvárnának egy kis élményt, tájékoztatást, ha már tiszteletet sem ingame, sem a teamrészéről nem kapunk , viszont a tejhatalmat azt demonstrálják elég sűrűen :) nagyon remélem ezen is egy ban formájában, mert biztos valamit megszegtem hihi


  Figyelmeztetés

  provokáció

  ninnalány