Hibaüzenet nélküli ledobás, kliens bezáródás

 • Sziasztok!

  Sajnos nálam is elkezdődtek a problémák a játékkal 2-3 napja. (Eddig is megvoltak, de mostmár játszhatatlan szinte a játék).

  A boltosom jobb esetben is csak 2-3 órát van bent, természetes a kliens fut tovább és azt mutatja bent van a karakter, de igazából már órákkal előtte ledobta.

  Ez mellett 2 napja hatalmas késések jelentek meg a játékban nálam.(csak a játékban a netemmel, és a gépemmel is minden rendben van)

  Sokszor bezárja belépéskor a játékot. vagy portoláskor, vagy ha másik mapra megyek át, vagy csak szembe jön valaki a mapon.

  A kliens betöltése is hosszú perceket vesz igénybe.

 • Csatlakozom !!! Eddig nálam se volt jellemző de most pár napja rendszeresen ledobál és mindegy hogy hány ablak van nyitva.

  De ha nem ledob akkor a karakter választásnál a karlendités teszi be a kaput.


  Szeretném visszakapni a flottul működő metint :)


  Nagy kérés???

 • Elvarázsolt erdőben egymás után kétszer úgy fagytam ki, hogy mire vissza tudtam lépni templom előtt voltam. Már belépni sincs kedvem így . Késések, kifagyások, lelökni se lehet a karit , maximum ha az egészet bezárom feladat kezelővel és újra indítom, de win 8.1 alatt ez irtó lassú. Sikerült megint játszhatatlanná tenni a játékot.

 • Gf cliens óta megkell gondolni mész e runra Ahol 5 perc a limit idő h vissz menj.Mert ha kidob 5 -6perc mire be is tölti a klienst.

  Ledobálás Van h rakinál portnál sűrűn ki vagy v portolok klienst zár, vagy 2 lépsz ki vág .Ez gf kliens óta lett sűrűbb...

 • Sziasztok,


  A mai napon 1 hét után először lett volna időm játszani, kihasználva a megbűvölő tárgy eventet, de sajnos az alábbi probléma megakadályozott benne.


  Az első pár percben minden rendben ment, de elteleportáltam orkokhoz és teljesen kifagyott a kliens.

  Kép az esetről

  Feladatkezelőből bezártam, majd megpróbáltam felcsatlakozni újra, a karakterem még meg sem jelent, de az esetek nagy részében rögtön bezáródott a kliens, néhányszor pedig ugyan úgy befagyott. Korábban ez a probléma nem fordult elő nálam.

  Végül körülbelül 6-7 sikertelen belépés után (szépen kivárva amíg elindul a kliens, stb..) sikerült a hátasommal megtennem 3 lépést, majd kattintottam egyet és azonnal bezáródott az egész kliens újra.


  Ekkor azt mondtam, köszi az eventet :)  Összevontam. Dreamy

 • Ez az esett nem velem hanem Párommal történt elmúlt 1 órában szuper kő alatt minden ch váltásnál kidonta ha nem kidobta kari cserénél fagyott ki.....

  Annyit mondott rá nagyon elveztes így kövezni eventelni...


  Edit : neki is win10 van.