DC korszerűsitése

 • - Javaslat címe:DC run korszerűsitése


  - Javaslat lényege: A többi kazamatához képest (razador, nemere, sárkány, thrym, stb...) Azrael is dobjon 8-10 ládát 1 kör alatt.


  - A javaslat részletes kifejtése: Az Azrael ládája kb. a Nemere ládával egyenlő értékű, de a belépő a tárgy piacot tekintve drágább, időben kb. 20perc, ami egy razador runnal ér fel. Rengeteg belépő porosodik a raktárban, de nincs értelme az időt rászánni, gondolom ez sokakkal igy van.

 • Hali abban 110% ban igazad van hogy fejleszteni kéne a DC runt már elavult csak küldi miatt mennek fel az emberek, meg ha unatkoznak de nagyon :) .
  Az hogy egyenlő értékű Nemere ládijával azt vitatnám ha megnézed csak titán pajzs és lélekkristály nyaki a legjobb benne az hogy 8-10 ládit adjon az korekt de a tartalmára rá férne a változtatás.
  Ahogy elnéztem mennyi szemét van a razi,nemere, és a többi 2-3x nyithatós ládikban nem értem hogy miért nem lehetett volna a dc t tovább fejleszteni.

 • Néha leütök 1-2 azraelt, igy mondhatom, hogy a láda 7milliióért kelendő, de volt, hogy kiváncsiságból 16-ért raktam ki és akkor is eladtam. De lehet csak azért, mert ritkaság a láda piacon és sokan nem tudják mit rejt és ezért veszik meg vakon.

 • Egyetértek a javaslattal, azzal egészíteném ki, hogy a képpel is jó lenne kezdeni valamit.
  Mikor belépek DC-be, csak a nagy ürességet látom és a mobokat. A tájból semmi nem jön le.
  Többekkel beszéltem, ugyanez másoknál is fennáll. Nálam szerencsére egy karaktercsere megoldja.  Ezt lehet a hibajelentésekbe kellett volna írjam, akkor bocsi.